Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Angie™
üzenetére
Sticky nem csak jelszavakat tud tárolni, hanem könyvjelzőket, jegyzeteket, személyes adatokat (név/nem/szülidő, címek, telefonszámok, spec azonosítók, céges adatok, stb...), bank/hitelkártya/bakszámla adatokat és más Sticky felhasználóval meg is lehet osztani elmentett fiók adatokat.
Ezek nem tudom mennyire elérhetőek MS Authenticatorban, lehet az is tudja ugyanezt
Viszont Sticky nem tud Authenticatorként működni
-
AtHoS
nagyúr
Egy kis rossz hír: [link]
Macrium Reflect Free Product - End Of Life (EOL)
Macrium Reflect Free v8.0 is the last version to receive feature, compatibility or bug fix updates.
Will future security vulnerabilities be fixed?
Yes, security patches will still be provided until 1st January 2024. After that date we will no longer provide any changes to the v8 Free code base.Can I continue to use Macrium Reflect Free?
Yes, you can continue to use the software in perpetuity, your license to use the software is unaffected.Will Macrium Reflect Free have any new features or updates for future Windows versions?
Macrium Reflect Free v8.0 supports Windows XP SP 3.0 up to, and including, Windows 10 & 11 version 22H2. There will be no new features or support for later Windows operating system updates. -
AtHoS
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Semmi köze a LastPass-hoz, az a Kaspersky IS-be integrált alapját adja.
Keepass nekem annakidején nyögvenyelős volt, ezért választottam mást és megvettem Sticky-ből anno a LifeTime verziót, azt használom azóta, de ránéztem vagy kétszer a Bitwarden-re is (teszt jelleggel), amiről a topikban olvasható tőlem némi infó. Bár ez nem tegnap volt
Rég néztem már rá Keepass-ra, de anno az eszközök közötti szinkronizálás az nagyon manual jellegű megoldást igényelt ill. a mezők kitöltése is SZÁMOMRA problémás volt. De tényleg évekkel ezelőtti az utolsó tapasztalatom Keepass-al, mivel Sticky mellett nem kellett alternatívát keresnem
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
30 plusz sarc lesz az, de 3 évre mennyi is vagy 5 évre? Én már használom nem is tudom mennyi éve, de 3+ biztosan és korlátlan számú eszközön használható. Úgy gondolom megérte beruházni a lifetime verzióba anno
Persze nem erőszak a disznótor plusz közben felnőtt mellé 1-2 alternatív megoldás (pl. bitwarden)
szerk. bakker most nézem levelek között, hogy 2014 decemberében regiztem a sticky fiókom. Szóval eltelt már 8 év....hát nem tegnap volt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
A linkelt oldalon jobb oldali mezőket olvasgasd, ott a válasz az összes kérdésedre
Amúgy 5.70 a jelenleg elérhető legfrissebb verzió. Legalábbis nem talált újabbat ettől most nálamszerk. Tavaly február végén ugyanez a verzió volt ugyanitt promóban, tehát aki akkor leszedte és még meg van a telepítője annak most nem kapkodnia utána
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
fateless
üzenetére
Igen
Van bootolható része, wines telepítésből elkészíted a bootolható pendrive-od vagy cd/dvd-d
Tudsz erről indítva IS menteni, de esetedben a visszaállításhoz lesz szükség.Mentésnél Image-be mented a forrás ssd összes partícióját kijelölve egyetlen fájlba egy "köztes" meghajtóra.
Majd gép leállít, új ssd be a régi helyére, bootolsz az elkészített macrium-os eszközről és Restore-olsz (visszaállítasz) az új ssd-re, utána pedig arról indulhat a rendszer -
AtHoS
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Baszki, promo oldalon elolvastad a promo feltételeket?
"The installer is already unlocked meaning you do not need a registration key to register the product."
HDS-t alapérzelmezetten licensz kóddal kell aktiválni. A linkelt promo verziót nem kell aktiválni, mivel beégetve tarzalmazza az aktiváló kódot. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Melorin
üzenetére
Logikai hiba volt az írásodban, ugyanis ahogy Te gondolod a Normál esetet nincs értelme annak amit írtál, mivel nem tudod újratelepíteni....hacsak nem birizgálod a dátumot a telepítés idejére, de ez számodra nem normál eset, így, ha irományod értelmében újratelepítetted, akkor már nem beszélhetünk értelmezésed szerinti normál esetről, ráadásul ha telepítve lett akkor működni is fog.
De gondolom közben már leesett, hogy a telepítés van dátumvédelemmel elllátva és nem maga a már telepített program használata, mivel az licensz kóddal van "védve", amit beégetve tartalmaz
-
AtHoS
nagyúr
Releasing the first beta of AdGuard VPN for Windows
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Kiegészítés: 1 éves a licensz, itt lehet regizni [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Még jó, hogy valaki olvassa a GOTD hozzászólásokat
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Nálam el van mentve a magix regizős oldalának linkje, amin még most is: "Maintenance work is currently being carried out, please try again later. Thank you!"
-
AtHoS
nagyúr
válasz
G.I.JOE
üzenetére
Senki sem írta, hogy minden képnél kell, azt csak Te gondolod oda
Egyszer kell beállítani és megjegyzi
csak leírtam, mert nem mindenkinek triviális és kilóg a kép az ablakból. No meg nálam nincs is imagine beépülő használva, emiatt jobb klikk a képen-re még véletlenül sem az jön be amit írtál, mivel nem jön be semmilyen menü
, de az F gomb működikA többi ugyanaz amit írtál
cigam
Az F3-ra n és p vagy alt+jobbra/balra nyíl lapozás irfanview-ot beállítva nem BMP képekre nem működik. Ott van a Fájl menüben is igen, de ha ki van jelölve több kép, ha nincs nem lapoz. A kép jobb szélén látszódik valami animáció illetve az egérkurzornál is megjelenik tizedmásodpercre a pörgő kör, de maga a kép nem változikAzt hiszem teljesen körbeírtuk már a lehetőségeket, aki ebből nem találja meg a számára megfelelő megoldást az ne használjon TC-t
-
AtHoS
nagyúr
F3-as képnézésnek van egy olyan problémája, hogy nem tudsz egyből lépegetni a mappában lévő képeken. Akkor már inkább amit G.I.JOE írt (+fit image to window = átkattint a képre, majd F gomb), de ha IrfanView van rendszer szinten is a képekhez rendelve (nálam éppen ez a felállás), akkor F3 helyett inkább az Enter-t használom, sokkal kényelmesebb képekre, mint az F3.....bár ugye nem feltétlen szükséges rendszer szinten is IrfanView-ot használni képnézegetésre, ugyanis TC kínál belső hozzárendelési lehetőséget, ami csak TC esetében él. Fájl menü - Belső hozzárendelés csak így picit macerásabb, viszont egyszer kell csak a kívánt fájltípusokhoz megadni a hozzárendeléseket
-
AtHoS
nagyúr
Nekem pont ez a funkció tetszik benne a legjobban: TC katt/enter - irfanview megnyílik úgy, ahogy korábban beállítottam (ha akarok lapozgatok a képek között a mappában [space next picture, backspace previous picture vagy egérgörgő] - ahonnan TCben meg lett nyitva a kép - lévő képek között, ha nem akarok, akkor nem) - ESC-re bezáródik, lehet továbbmenni TC-ben.
-
AtHoS
nagyúr
If you do a lot of macro photography work, you know how difficult it can be achieving crisp focus in all areas of your image.
FOCUS Projects Professional lets you produce single images with multiple sharpness layers, achieving crisp focus from front to back. With FOCUS Projects Professional, you’ll be able to produce stunning macro photos offering the finest details and sharpness, coupled with extreme depth of focus. Then take advantage of a complete set of image editing functions to take your photos to the next level.
Want to know how FOCUS Projects Professional works? Just take series of photos using varying focal planes. Then use FOCUS Projects Professional to compile the shots together into one perfect, complete image with depth of focus!
-
AtHoS
nagyúr
Bőven elférnek itt más promós APP-ok is a "rengeteg" wines program között
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt regizz fiókot: [https://auth.adguard.com/login.html] lehetőleg ide ne temp mail-lel
Bejelentkezve jobb fent a My Account részen tudod hozzáadni a licence kulcsodat -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
AdGuard VPN - béta teszt alatt ingyenesen használható [link]
-
AtHoS
nagyúr
AdGuard: Lifetime Subscription (66% off) [link] Family és Personal is akciózva van
Family: 9 eszközön használható (30 dodó)
Personal: 3 eszközön használható (20 dodó) -
AtHoS
nagyúr
Ilyen agresszívak lettek?
Trial verziót régebben a Beállítások -> Fiók adatai részen ki lehetett kapcsolni egyből telepítést követően, ill. a Biztonság részen az automatikus winnel indulást kikapcsolni, így biztosan nem dobált "lejárt a trial, vegyed megfele" üzeneteket kéretlenül
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
"A valós életben a teszteken elhasal"
Futtatós vagy adatbázis alapú teszteken?
Futtatós tesztekkel nemigen találkoztam - igaz nem is keresgettem aktívan ilyeneket - , míg adatbázis alapon már rég elkönyveltem, hogy kaspersky/avast szintre nem ér föl. Azért remélem az itt [link] linkelt rollback metódus működőképes
, mivel nálam is ez az AV futkorászik már pár éve, bár nem vagyok megrögzött tripla X kedvelő nem volt ezen idő alatt fertőzésem + a plusz 4 gépen (5 gépes licence) amit nem én használok napi szinten, hanem csak "karbantartási" jelleggel kerülök időnként velük kb. évente 2szer kapcsolatba. Még 74 nap van hátra a licence-ből, szóval megújítás/váltás előtt vagyok (bár, ha jól emlékszem még van 2db fel nem használt vásárolt kódom hozzá).Mondjuk most van egy kis "kényelmetlenségi" gond Webroot vs. Opera viszonylatban: napokban vettem észre, hogy Opera folyamatosan crash-el elindítása után és újraindítgatja magát, amit nem tudtam mire vélni, de Webroot-ot lekapcsolva a jelenség megszűnik. Szerencsére Vivaldi-t használok és azzal nincs ez a jelenség, de a legújabb frissítési verziót nem lehet letölteni manuálisan sem webroot-ból, amihez community fórumon olvastam, hogy kritikus működési hiba jelentkezett egyes gépeken, ezért visszavonták.
-
AtHoS
nagyúr
Én ezt vettem meg: aCalendar+ Calendar & Tasks
Amit írtál mind tudja, de a megosztást én nem használtam még, szóval abban nincs gyakorlati tapasztalatom
Az ingyenes reklámos verziót teszteld meg belőle aCalendar - Android Calendar
Szerk.
Ünnepnapokat, névnapokat, stb...így tudod berakni
Születés- és ünnepnapok és más naptárak -
AtHoS
nagyúr
válasz
looser
üzenetére
pro verzióban korlátozás? Nem kell akkor felajánlásra berakni sehová, ha ezt így gondolják, mert ez így inkább sima próba verziónak tűnik számomra és ugye a felhasználói közönség számára is...vagy pedig tényleg szar a program, mehet neki az uninstall és el kell felejteni gyorsan, giveaway oldanál ha van lehetőség "értékelni" akár hozzászólásban is megemlíteni, hogy a pro verziós mire "képes" amit a support sem segít megoldani
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Brekecs
üzenetére
Nem tudom, Te hol vetted, de a hivatalos oldalukon [link]:
"By purchasing our product, you receive lifetime technical support and free updates during the subscription period. After your subscription expires, you can continue using the program with all of its functionality but you will not be able to update to our newest version until you renew your subscription manually, or switch to our annual subscription. You can cancel your subscription at any given moment."
Ráadásul már a választható előfizetési hossznál sincs LifeTime választható. No persze az oldalt bármikor alakíthatták, viszont pár éve (2014 nyara), mikor először megvettem már biztosan olvasható volt ez az apró "ínyencség"
Bár ha jól emlékszem BDJ akció keretében vettem és ott is írták a licence-re érvényes 1 vagy 2 éves frissíthetőségi időtartamot.Persze van még olyan program, ami a "hagyományos" módon értelmezi a Lifetime fogalmát. Viszont Aida64-el is vigyázz, mert annak licence is ugyanúgy működik, mint a Revo-é: örökké használhatod, de a frissítési időszak kötött. Ez van...olvasni kell nincs mese..vagy vásárlás előtt kérdezni róla.
pl. Sticky Password-ből is van FULL LifeTime és időszakonként megújítandó előfizetésMalwarebytes viszont váltott, már nem lehet LifeTime előfizetést vásárolni hozzá
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Brekecs
üzenetére
Csak mert vásárláskor nem tájékozódtál még nem szemét banda. Nagyon széles körben értelmezik úgy a Lifetime licence-et, hogy életfogytig használhatod a megvásárolt főverziót. Főverzió ugrásnál viszont újra meg kell venned (pár hónappal a főverzió váltás előtti vásárlásnál szokták engedélyezni az upgrade-et)
Mi ebből a tanulság? Jobban utána kellene olvasni a dolgoknak!
Tudom ez nem fog számodra megnyugvást adni, de elkurvult a LifeTime valamikori értelmezése

-
AtHoS
nagyúr
Kotobee Author: Easily Build Interactive eBooks for all Platforms
- After you purchase Kotobee Author it may be used indefinitely.
- Kotobee Author is licensed per user, so if more people are going to use Kotobee Author you will need to purchase additional copies.
- Each license allows installation on 2 computers, but Kotobee Author may not be used at exactly the same time on each of them.
- Transfer of a license to another owned computer is allowed.
- Email license activation is required with a hardware footprint, and unlimited installations per footprint.
- This promotion can be used to upgrade or extend an existing license.
- You must install/register the software while the promotion is active, and cannot do so afterwards.
- License can be used for Commercial and Personal use.
-
AtHoS
nagyúr
BootRacer is a light-weight, easy to use and convenient tool for
monitoring the Windows PC boot time and controlling over startup programs.
The main approach of BootRacer is an ability to exclude a user password
timeout time from the calculated total.
How does BootRacer save my time and my life?
BootRacer calculates the clear Windows boot-up time (without password timeout).
- It monitors your PC's boot time and notifies you about any speed degradation.
- BootRacer measures Total Time used by startup programs at every boot.
- You will know which programs slow down Windows boot-up.
- You can easily disable slow down programs from Windows startup.
NB: Lifetime license with no updates and tech support, no commercial usage. -
AtHoS
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
A "gyökerek" (pl. én) részére dobhattak volna az ablakba 2-3 szavas infót mi a rákot akar az SSD-vel művelni, akkor nem kapcsolom ki "erővel". Kösz az infót

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Golden9
üzenetére

LiteManager 4.8.8 1 license – 1 controlled computer (If you have 10 computers, you need to purchase a license key for 10 licenses, if 100 computers – 100 licenses.)
LiteManager — remote access software for remote administration of computers over the Internet or remote control in a local network, for distant learning, providing remote support to users and supervising work activity of employees.
The program allows to quickly and easily control computer desktop in real-time mode with full support for Windows, provides secure remote access to the file system, processes and services of the remote computer. LiteManager has built-in tools for creating network map, collecting technical data, ability to deploy and update using remote installation services, configure private ID router (NOIP) and many other features. Classroom management software.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Golden9
üzenetére
"With iCare Format Recovery FREE Edition, you’ll be able to rescue up to 2GB of data previously thought lost due to formatting, virus attacks, power surge, and nearly any other cause"
Szóval lehet, hogy valamire talán használható is....Én inkább hanyagolom a 16-32-64-128-as memkártyák világában (ha jól értelmezem az oldalról kiemelt részt)
-
AtHoS
nagyúr
AdGuard for Windows 6 hónapig ingyen [link]
-
AtHoS
nagyúr
Itthoni gépen bejelentkezési hiba folyamatosan (nem csak a watchdogs-os bejelentkezési oldalon), míg melóban elsőre beengedett -> aznap este itthon szintén nem és azóta sem enged be ugyanazzal a hibával 3 különböző böngészővel próbálva + opera VPN-nel is próbálkoztam
UPC net melóban és itthon is, de router az már különböző
-
AtHoS
nagyúr
Nekem úgy tűnik az Official website-on olvasottak alapján, hogy alapból ingyenes a NIK cucc, így a SoS promó oldal kihagyható és figyelembe véve azt, hogy az origi oldalon írják: nem tervezik a frissítését vagy új fícsört fejleszteni bele SoS félre is vezet a free updates szövegével..szóval lehet ugrani a kép alatti linkre egyből, még csak kód sem kell a telepítéshez [link]

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
A linkelt oldal jobboldali részéről idézve:
Terms and Conditions
This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use
No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
No free tech support
You must download and install this giveaway before the offer has ended
May not be resold
Technical Details
Developed by H.D.S. Hungary
Version is v4.71 Standard
Download size is 19.6 MB
Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit) -
AtHoS
nagyúr
válasz
AcCEsS
üzenetére
Nem rossz a gmail, de azért mindenhol bele lehet szaladni problémás estbe.
pl. gmail-nál jelszavazott .rar csomagot nem lehet csatolmányként küldeni
bár lehet már sima .rar-t sem enged, míg freemail nem foglalkozik vele mit csatolsz. Lényeg, hogy az ingyenes-nek vannak bizonyos korlátai, amivel vagy tud élni az ember vagy keres alternatív megoldást -
AtHoS
nagyúr
Nem magasztaltam én egy kergetőt sem, "csak" rávilágítottam, hogy az MSE memória használata hagy maga után kívánnivalót, illetve a lemezkezelést is erősen lassítja (ami viszont a felhasználó élményt viszi igen alacsony szintre), szóval még véletlenül sem nevezhető erőforrásbarátnak.
De ugye mindenki más preferencia alapján találja meg a magának szimpatikus védelmi szoftvert, ha egyáltalán használ! De erőforrásbarát szöveggel példálózni MSE mellett a linkelt "tábla" fényében......

-
AtHoS
nagyúr
2016 Grandest Giveaway for Apple Users
Summon 8 Top-rated Mac Apps for Free - Total Value of $440
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Töröld ki az oldalhoz tartozó sütiket a böngészőben. Utána meg kellene javuljon
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kiválasztasz egy cuccot, amit szeretnél, így rákattintasz, következő ablakban Download-ra kattintasz, innen pedig egyértelmű, hogy nem a Logon szekciónál kezdesz beírni a mezőkbe, hanem lentebb a Create An Account részen
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Ha böngészőt használnál ott lenne a kép a linkkel együtt

Nálam semmi gond az eredeti hsz-al. Keresd a hibát FF oldalon - ahogy olvasgatom a többiek hsz-ait, akiknél szintén hiba van a gépezetben FF-ot használnak -, ott lesz a k.ki elásva

Bár mondjuk nálam ph és tsai oldalon ki van kapcsolva minden blokker isSzerk.
Valószínű a kép linkje nem tetszik, bár nálam IE és Edge alatt is szépen megjelenik a kérdéses hsz -
AtHoS
nagyúr
Én claimeltem, de csak 1,5GB van a tárhelyen és szintén egy hónapos próbát kínál.
Egyébként a Beállítások / Frissítés menüben vannak az ajánlatokInnen elérhető a kedvezményes vásárlás linkje, de nálam ez lesz a Checkout eredménye:
"Sorry, but you’re not eligible to buy Office at this price. You can get Office at the regular price."Itt van róla bővebb infó: [link]
Szerk.
Ahogy olvasgatom az oldalakat úgy tűnik, hogy kiválasztás alapján lehetséges az ingyenes O365 beszerzése
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha véletlen nem jól értelmezitek kiemelem a linkelt hsz-ból a lényeget:
A bd programját nyugodtan törölheted, mivel gyakorlatilag nem sokat ér, helyette rakd föl a malwarebytes ilyen alkalmazását.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor egy kis infó hozzá, nehogy gond legyen: [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére

-
AtHoS
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
Próbálgatta valaki működés közben a korábban linkelt AutoStandByPro progit?
Mondjuk én most nem "ugrottam rá", de rémlett, hogy korábban összefutottam már vele [link], ami, mint a linken olvasható nem aratott osztatlan sikert részemről. Megkérdezném, hogy javították-e esetleg a linken olvasható tapasztalt "problémákat" azóta?
Most akadtam bele egy érdekes infóba (persze ez sem mai csak én még eddig nem találkoztam vele). A Google "Helyi idegenvezetők" programjában most 2TB online tárhelyet lehet szerezni 2 évre [link]
Hivatalos oldal [link]
Az oldal alsó részén a "Fedezze fel az előnyöket"-re kattanva olvashatóak részletesen a ponthatárok [link]Hátha valakinek jól jön az infó

-
AtHoS
nagyúr
"Én speciel semmilyen file-kezelőt nem használok."
Ez viszont elég érdekes. Hogyan másolsz akkor két meghajtó között? DOS parancssorból? Mert ugye a wines intéző is fájlkezelő

Amúgy meg erősen megszokás kérdése is a fájlkezelő preferencia. Akinek nincs szüksége extrákra bármelyik megfelelhet. Akinek szüksége van extrákra vagy éppen testre igazított egyet, az úgyis azt fogja használni, míg azt nyújtja amit vár.
Telepítés monitorozó és uninstaller cucc:
Soft Organizer
Completely Remove All Traces of an ApplicationSzerk.
Régi alaplapos gépeknél, ahol hiába cseréled ki az elemet jól jöhet:
Advanced Time Synchronizer 4.3 -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy 5.70 a jelenleg elérhető legfrissebb verzió. Legalábbis nem talált újabbat ettől most nálam