Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Windscribe - Multiplatform VPN(Windows, macOS, Linux)
Az 50 gigabájtos fiók megszerzésének lépései:
- Látogassa meg a honlapot: https://windscribe.com
- Kattintson a "sign up" linkre az oldal jobb felső sarokban.
- Válaszd ki az "Use for Free" beállítást.
- Töltsd ki a felhasználónév és jelszó mezőket.
- Add meg ímél címed is, különben csak 2GB-ot kapsz.
- Kattints "Have a Voucher?" gombra.
- Az új mezőbe (Voucher code) írd be: 50GBFREE
- Fejed be a regisztrációt (kattints a "Create Free Account" gombra). -
PrometheusX
aktív tag
~ Pay What You Want: Ashampoo Best Selling Software Bundle ~
Gondoltam érdekelhet minket - most $18 értékben lehet megvenni a bundle-t (eredeti ára: $430). A promó 3 napig él. A programok licenceiről nem találtam pontos leírást, alattuk annyit írnak hogy "Updates included", és "Redemption: must redeem within 30 days of purchase". Szerintem élettartam licencet jelentenek egy számítógépre (de mint mondtam, nem biztos).
-
tlac
nagyúr
válasz
PrometheusX
üzenetére
még mindig aktuális 10 órán át
-
C. s.
addikt
WonderFox 2017 Easter Egg Hunting Party
9 szoftver ingyen április 18-áig:1. HD Video Converter Factory Pro
2. DVD Ripper Pro
3. Video Watermark
4. Hide My IP
5. Auslogics Disk Defrag Pro
6. Ashampoo Snap 8
7. SoftMaker Elegant Handwriting Fonts
8. Alfa Ebooks Manager
9. Zoho Vault - Password ManagerJáték:
-
Argos
őstag
válasz
PrometheusX
üzenetére
A social media linkek alatt ott ketyeg egy visszaszámláló : or wait 300s
-
PrometheusX
aktív tag
-
Esqs
tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Kösz!
Úgy látom, még nem írta senki: O&O SafeErase 10 ajándékba
Licence igénylése: https://www.oo-software.com/de/special/ndt892
Ismertetők a programról:
https://www.oo-software.com/en/support/faq/oosafeerase
https://www.oo-software.com/en/docs/usersguide/oose10.pdf
https://dl5.oo-software.com/datasheets/pdf/datasheet_oose10pro_en.pdfLetöltés (angol nyelvű kiadás):
https://dl5.oo-software.com/files/oosafeerase10/100/OOSafeErase10ProfessionalEnu.exe
https://dl5.oo-software.com/files/oosafeerase10/100/OOSafeErase10Professional64Enu.exe (64 bites) -
PrometheusX
aktív tag
Nézőpont kérdése: végül is működik a program ingyenesen, bizonyos feature-ök nem működnek, illetve a program indulásakor feldob egy emlékeztető hogy még nem regisztráltad a program ezen példányát (és ezt az ablakot kb. 5 másodpercig nem zárhatod be). Egy kolléga posztolt is mindkét helyen: "Not exactly freeware. It installs as a non registered version." -> ez kb. összefoglalja.
-
ƵøŁĭ
veterán
Minimális off hozzászólás még belefér de ne lépjük túl a határokat .
-
PrometheusX
aktív tag
~ Auslogics Disk Defrag Pro 4.8.0.0 ~
This is a 3-computer 1-year license, for noncommercial use. You get free upgrades for one year. No free tech support. You must redeem the license key before this offer has ended; you cannot redeem or reuse the license key later. May not be resold.
3 napig tart még körülbelül az akció.

-
vlevi
nagyúr
Rég jártam az Opera környékén, ez tény. 12-es jó volt, de egyre többször vacakolt, akkor cseréltem FF-ra. Aztán a 13-astól nagyon nulláról újrakezdték, nagyon nem volt jó.
Most ezt megnéztem, a Vivaldinál jobb, ez biztos. Még, ha a betűket egy kicsit gatyába lehetne rázni az jó lenne, mert egy kicsit kásás, mosott a megjelenítés, és az nekem nem tecc. A Firefox betűi tisztábbak, egyenletesebbek. Itt, a Directwrite miatt egy kicsit hullámzik, és életlen is.Chromehoz van olyan bővítmény, amivel kontrasztosabbá tehetők a betűk, és az megy Vivaldival is, de Operában nem megy, és nem nem találtam hozzá hasonlót.
Na, még kukkolgatom egy kicsit. -
-
UHHH
őstag
válasz
daimonion
üzenetére
Végre már valaki, aki nem fikázza az Operát. Szerintem is igen jó és biztonságos, tűzfallal nézem, hova megy ki, s nem akart eddig semmi extra helyre menni jelenteni. Persze a beállításokban a használati statisztikát és egyéb jelentéseket érdemes kikapcsolni.
De a gagyi firefoxban is van ilyen jelentés persze.
Régen jó volt az opera, aztán rossz lett, de most megint jó. Beépített reklámszűrő is van benne, nem kell Adblock -ot rakni pluszban. Na de úgyis törlik a hsz-t, mert nem "promó". -
daimonion
senior tag
-
vlevi
nagyúr
"ránézek, hol tartanak."
Valahol félúton belső-mongólia és Shangai között
Kínai tulajdonba került az Opera
Remélem, csak hangulatkeltés, de pont egy kínai (még jó, hogy nem észak koreai) tulajdonú programmal használni VPN-t

-
Vesa
veterán
válasz
PrometheusX
üzenetére
Thanks! Kipróbálom, bár nincs túl jó tapasztalatom a Proxy-s elérésekkel, nagyon lassú szokott lenni. Talán ez jobb lesz.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
24 órára meghosszabbították az akciót.

Fandango, Juditta_56: Örülök hogy segíthettem nektek.

-
Juditta_56
aktív tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Én is köszi, ez jól jött!

-
Fandango
veterán
válasz
PrometheusX
üzenetére
Köszi meg is vettem!

-
C. s.
addikt
Szívesen!
Ashampoo Home Designer Pro 3 (jó bő 2 napig)
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use"Játék:
Life Is Strange Episode 1
Az Amazonon kártyás verzióban, a Steamen kártya nélkül van ingyen állítólag. -
C. s.
addikt
Franzis Photo Works Projects 3
"This is a 3-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use."Játék:
-
C. s.
addikt
Játék:
Gnome's Garden: New Home
promós link
állandó link -
C. s.
addikt
CyberLink ActionDirector Ultra 2 (még kb. 3 és fél napig)
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use."iClone 5.51 Standard (elvileg de. 10-ig)
real-time 3D animatorWonderFox HD Video Converter Factory Pro v12 (elvileg de. 9-ig)
Játék:
Mobrule Classic (állítólag nincs mindig ingyen)
-
CJ4567
nagyúr
-
C. s.
addikt
Smart GPS Sync [for PC & Mac] (fényképekhez való program)
Játék:
Ashley Clark: Secret of the Ruby
promós link
állandó link -
TheProb
veterán
Runtastic PRO mai nap ingyenesen behúzható:
The PRO features in the Runtastic app are available for free today!
▶️ Android users:
1) Download the free version of the Runtastic app from the Play Store
2) Open the app on your phone
3) Open the Menu (top left) and go to > Settings > Runtastic > Enter Promotion Code
4) Enter the code NOW4FREE in the field & click "Redeem code"
5) You just unlocked all the PRO functions!
To the app: bit.ly/2n0x9Nb
▶️ iOS users:
Just download the Runtastic PRO app from the App Store: bit.ly/2nsa6NQ
Share with friends & family! 💙 -
C. s.
addikt
-
pigster
senior tag
Giveaway of the day — WinX DVD Ripper Platinum 8.5.0
https://www.giveawayoftheday.com/winx-dvd-ripper-platinum-2/ -
C. s.
addikt
válasz
qqcqqc
üzenetére
Összesen 4 linkről lehet letölteni a GOTD programjait:
files.giveawayoftheday.com...
files2.giveawayoftheday.com...
files3.giveawayoftheday.com...
files4.giveawayoftheday.com...Meg kell nézni, melyik a leggyorsabb, mert nagy különbségek tudnak lenni. 1.4 GB a fájl mérete. Nem kicsi.
Nekem a JDownloader2-vel sikerült, a böngészőssel nem, mert úgy folyton megállt. (Itt vannak hozzá a linkek és némi hasznos infó, ha érdekel valakit.)
-
C. s.
addikt
Ashampoo Home Designer Pro 3 Rerun
Egy kulcskérős linket tudna dobni valaki?
(Ma internetkimaradás várható, a letöltés döglassú, de nem szeretnék lecsúszni róla. Köszi!) -
Atomantiii
addikt
SolveigMM Video Splitter promóval nem találkozott valaki?
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Sajnos évekkel ezelőtt is gyenge volt, ma is az. Gyakorlatilag arra találták ki, hogy kész wav.-okat (ők soundpool-nak hívják a sampling DVD-ket) pakolgasson egymás alá a user. Ez jópofa otthon szórakozni, de rendes zenét ebben senki nem fog írni.
Ha a dalszerzés, komolyabb zenélés a cél, akkor a Studio One 3 Prime-al jobban jársz (ez is ingyenes). -
wayne1
senior tag
Rövid ideig ingyenes a Magix Music Maker
-
looser
addikt
Emlékszem, ezt már régebben is említetted (osx86) és ezzel egyetértek, szerintem sem legális. Ezzel viszont az a helyzet, hogy nem kér aktiválást (próbáld ki, "warezolj" :-) ugyanis ha időben letöltötted a telepítőt, bármikor újra tudod telepíteni, mivel a kulcs a telepítőben van és a SOS nevére regisztrál. Az app viszont nem frissíthető, ennyi a hátránya. Persze, az lett volna a "tisztességes", ha a topictárs időben letölti magának és elteszi ő is a telepítőt (sőt, mintha meg is lett volna neki, csak újratelepítésnél ment a levesbe), így igazából csak kisegítem az egyébként valaha mindenki által letölthető ugyanazon példánnyal.
-
cigam
titán
válasz
looser
üzenetére
Tudod itt a PH! készítői elég szubjektíven döntik el, hogy mi számít warez-nek(lásd osx86 topik). Ugyanakkor nem véletlen, hogy csak pár napig tartanak ezek az akciók. Az ott elfogadott licence nem teszi lehetővé az előre aktivált program(ok) továbbadását, terjesztését.
-
looser
addikt
Nem warez, de végül is szürkezónásnak mondhatjuk, mert az akció lejárt (ahogy XtremLor mondja) és én csak (f)eltettem a telepítőt. Bármikor installálható, de nem frissíthető. Szerintem okés, de mivel az eredeti hsz sem lett törölve, gondoltam miért ne lehetne újra hivatkozni rá.
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Egész véletlenül nincs valakinek egy HD Sentinel telepítője (ami aktivált, például SharewareOnSale licencelésű)?
Újratelepíteném a gépemet, de eltűnt a telepítőm.
Köszönöm a segítséget előre is! -
2thletme2day
őstag
Sziasztok!
Tridef 3D programhoz nem tudtok véletlenül valamilyen leárazást vagy kupont?

-
C. s.
addikt
CyberLink PhotoDirector 7 Deluxe
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use."Játék:
Aerie: Spirit of the Forest
promós link
állandó link -
C. s.
addikt
Játék:
Minion Masters
Nem tudom, milyen módon osztogatják. -
Upo
addikt
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ebből is látszik, mennyire érdemes szoftverre bízni a dolgot. Nincs két egyforma gép, ami működik azt nem bolygatjuk, ami problémás arra keresünk megoldást.
(#12210) holozis_HUN:
Az hogy még nem volt belőle problémád, kizárólag szerencse kérdése. Sőt, mondok egy meredeket: ha nem rakod fel a szoftvert és nem frissítgeted szükségtelenül, akkor is előállhat az eseted, azaz nincs belőle semmi bajod. Viszont a frissítgetéssel előállt "mi van ha lehet jobb is" kétélű fegyver. Ha működik és nem frissíted, akkor jobb biztos nem lesz, de rosszabb sem! A "mi van ha lehet jobb is" meg lehet rosszabb is, nem lehet a lehetőséget kizárni. Ráadásul egy frissített A driver be tud ám kavarni egy nem frissített B driver működésébe is, amire nem is gondolnál. Az általam említett Aceres esetet is végül maga az Acer tudta kibogozni, a hivatalos driver letöltésekhez is bekerült az a sata/ahci driver, ami végül a wifi gondot megoldotta. Egyedül biztos nem jutottam volna a végére, hiába próbálgattam wifi drivereket. Ráadásul a ~200 egyforma gépből <20 dobta a hibát. De azóta stabil mindegyik, nem jött elő a hiba.
Nem tudhatod hogy milyen driver kombináció miket okozhat. Nem érdemes a sorsot kísérteni.
Hidd el, a működő állapot nagy kincs, nem érdemes semmi esetleges dologért kockáztatni. Az, hogy valami "nem észrevett" hibát javítana meg csak placebó. Ha nem vetted észre akkor miért hiba? Akkor hiba a hiba, ha gondot okoz. Addig meg nem érdemes erőlködni, mert általában nem javulás szokott bekövetkezni. A driver frissítések nem azért jönnek hogy jobb legyen, hanem mert bizonyos konfigurációkon bizonyos esetben bekövetkezett hibákat próbálnak javítani benne. Namost 1 hiba javítása előhoz 2-3 eddig nem meglevő hibát, amit utána megint foltozgatnak, és így tovább. Egyre lassabb lesz tőle a rendszer.
HTPC-s topikokat nézegess, ott a hangtalanság miatt nem csúcsteljesítményű gépek vannak, viszont a video lejátszás miatt a legjobb teljesítményt kell kisajtolni. Ott vannak aztán driver nácizások, bizonyos bevált hardver kombinációhoz bizonyos adott verziószámú régi driverek kombinációja adott verziójú lejátszó szoftverekkel, ahol nem akad a lejátszás, és a kép-hang lejátszása is korrekt legyen a hardveren (analóg, digitális hang optikán, koaxon, felkeverés, lekeverés, dts, kadenciahelyes lejátszás, stb nem minden driver és szoftver verzión korrekt). Na oda próbáld meg bedobni a kis driver kavaró programodat, hátha lehet jobb is...
Ha nem tudod feltelepíteni a drivereket akkor bízd egy szakértőre.
Lényeg a lényeg, vannak ilyen driver frissítgetők, lehet hogy promó kódok is lesznek hozzájuk, de engem nem tudsz meggyőzni. Egyértelműen nem ajánlott kategória. Erre megtanítottak az elmúlt évtizedek amióta ilyesmivel foglalkozom. -
twollah1976
őstag
Get Wise Care 365 Pro free for a Year
Aki nem akar vackolni az közvetlenül innen is le tudja tölteni az előre aktivált installert.Glary Utilities Pro 1-year license giveaway
AVG Internet Security 2016 Free for 1 Year
vagy
Letöltés x32, x64 és a kulcs hozzá ---> IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
-
tonyrulez
őstag
Én például alaplap oldaláról letöltött lan driverrel szoptam mint a torkosborz. 100MBps letöltést bírta 10 percig a gép, utána teljes fagyás. Már BIOS-t frissítettem, proci feszt állítottam, tápot mértem, mire láttam hogy az alaplap oldalán egy 1 éves driver van fent. Driver le, generic legfrissebb fel és probléma megoldva. Egyébként egyetértek, nem kell ehhez progi, csak rá kell guglizni.
-
C. s.
addikt
Sticky Password Premium 1 évre [for PC, Mac, Android, & iOS]
"This is a 1-user 1-year license, for commercial or noncommercial use, and can be used for all your devices: desktops, laptops, smartphones, and tablets."Pár hete a Creative Market heti ingyenes ajánlataival kapcsolatban fölmerült a liszenc kérdése. Utánanéztem, és standard általában, de lehet bővebb is, főleg betűkészletek esetén, de nem kizárólag. Tehát minden használható üzleti célra is, de megkötéssel, kivéve a kivételeket.
A linken mindenki utánanézhet, akit érdekel. Magáncélra meg nyakló nélkül mehet, ahogy a csövön kifér. -
holozis_HUN
addikt
1.: Mint mondtam, eddig semmi bajom nem volt belőle.
2.: Lehet jó, de mi van, ha lehet jobb is? Ha valami frissült olyanra, hogy egy eddig nem észrevett hibát javít, valamit picit optimalizál.
3.: Csak akkor indítom el, havonta 1x, amikor frissíteni szeretnék, legyen Windows, Nvidia vagy ez. Telepítem, leszedi a drivereket, és le is törlöm. Nem kell addig, hogy legyen.4.: Bár szerintem nincs már sok friss driver, mivel a gép LGA1155 alapú...
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Driverből nem az a kincs ami a legújabb, hanem az ami jól működik. Lehetnek benne a gyártó által módosított apró konfigurálási finomságok amik a generic driverben nincsenek, bizonytalanabb működést, összeakadást is tudnak okozni. Például én is jártam úgy, hogy acer notin az inteles sata driver miatt a wifit eldobálta, wifi ikonon egy piros X-et dobott, újraindítás után egy darabig ment. Az acer-től letöltött saját sata driver telepítése egyből megoldotta a gondot, bár verzióra régebbi volt. Na ezt a te kis driver bVzizód biztos visszacserélte volna a generic újabbra. De lehetne hozni sok más példát (hangkártya driver, card reader driver, stb...).
Véleményem szerint egy jól működő rendszeren maximum a vga drivert lehet érdemes frissítgetni, ha a játékok miatt szükséges. De nehogy már fel kelljen telepítenem egy programot mert nem vagyok képes az nvidia.com-ot vagy az amd.com-ot megtalálni... Az nvidia driverben ráadásul be lehet állítani, hogy ellenörizze a frissítéseket, és frissíteni is lehet vele. AMD-t mostanában nem próbáltam, de lehet hogy ott is van ilyen.
A többit meg békén kell hagyni ha működik. Ajánlom figyelmedbe a murphy törvénykönyvet, ami jó azt nem javítjuk!
Teljesen felesleges hogy egy haszontalan plusz program elinduljon és fogja az erőforrásokat. -
Tetete1
senior tag
-
C. s.
addikt
Unlimited Filters 1.2.2 (még szűk 3 napig)
Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit), Mac OS X 10.7+WinX HD Video Converter Deluxe
CyberLink PhotoDirector 7 Deluxe (még szűk 20 napig)
Játék:
Old Clockmaker's Riddle (holnap reggelig)
Paradise Beach (aki tegnap lemaradt róla, ezen a linken állandóan megtalálja)
-
Argos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lehetne kicsit több. Mindegy, annak kell örülni amit kapunk.

De a gagyi firefoxban is van ilyen jelentés persze.

![[link] [link]](http://cdn.edgecast.steamstatic.com/steam/apps/498320/header.jpg?t=1489759140)