- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
az is telepítve van. A "hagyományos" telefonhívást igyekszem hanyagolni. Akit lehet Messenger-en vagy Viber-en hívok.
A Signal-t akarok kipróbálni, hogy mit tud, és hogy kit tudok elérni. Mert hiába csili-vili ha a kutya sem használja az ismeretségi körömből.Ez a rákfenéje sok kiemelkedően jó (stabil, ingyenes, reklámmentes, gyors, funkciógazdag stb.) alkalmazásnak, hogy szinte a kutya se ismeri.
-
-
Tehat: kell hozza admin jogosultsag (vagy magasabb) es az, hogy a a driver ne legyen VBS vedett (barmit jelentsen is ez).
Nos, ha a te gepeden rajtad kivul admin valaki, nem az AV kikapcsolasa lesz a bajod. Szoval meg senki nem bizonyitotta, hogy a Defender tamadhatobb, mint barmelyik masik AV. -
Shad0w
senior tag
Sztm még a szürke zónában vagyunk. Te is megemlítetted, hogy itt szoftvereket ajánlgatunk és ha most kiderül, hogy A S.M.A.R.T. elemzőnek vannak mellényúlásai akkor lehet, hogy ezentúl nem ezt ajánlgatjuk
Én pl. megvettem és használom rendszeresen, ha vannak korlátai azokról szeretnék tudni. Illetve ha tudom reprodukálni akkor nyitok is rá ticketet (ez nem egy ingyenes open source ahol ha gondod van akkor az a válasz jön, hogy open source, oldd meg magadnak
).
Idáig kicsit dedóban ment az ügy:
- szar
- de nem szar
- de mondom hogy szar. A CrystalDisk nem szar
- de nálam tökjó
- ...Szóval jöhet a következő lépés, nyomozzunk már egy kicsit!
-
sopruk
senior tag
Nekem is sokat segített, azóta is nagy örömmel használom...
Megkerestem a beszélgetésünket és sajnos törölve van a felhasználóneve...
Viszont találtam tőle egy feljegyzést a jelszókezelőmben, valamelyik topicban osztotta meg régen:Lejárat után egy francia oldal, itt 4 hónapos egyedi VIP kódokat tudtok generálni:
http://www.diverti.fr/f-securesafe/
Nem próbáltam, mert van pár évem még, de él az oldal hátha sikerül akinek lejár az előfizetése... -
Busterftw
nagyúr
Hat hivatalos oldalon a Norton 360 Deluxe jelenleg 29 dollar 1 evre es 5 eszkozre, most 30%-os akcioban, akkor inkabb mar azt, hivatalos forrasbol.
De ha a Standard kell 1 evre, 19 dollar most.
Szerk: valamiert az azsiai regiot dobta be, de a kedvezmentek (nehol 50%) igy is jo akcionak szamit, ha valakinek source forras kell.
-
HugóBoss
tag
Welcome To BitsDuJour
Thanks for signing up for the BitsDuJour! We're sure you're going to love the products we feature just as much as we do.If you have any questions at all, we're here to help. Contact us any time, we have team members around the world so you don't have to wait all day. Login to your account to get started.
Your password is: xxxxx
Ennyi. Beregisztráltam, megadtam a mester jelszót, most pedig kéri a licensz kulcsot hogy prémium legyen. Viszont a kapott jelszót nem tudom hol kellene felhasználni.
-
-
-
-
niof
veterán
Jesszus! Kb. a hajam kitépném, ha fél évente újra kéne húzni a dózert! Simán hiba nélkül futnak 5-7 éves W10-ek nálunk (természetesen frissítettek, csak az eredeti telepítés akkor történt). Ezt felejtsük már el, hogy ha valami gond van, akkor egyszerűbb újrahúzni! A hibák igen nagy százaléka megoldható egy kis utánajárással. Na persze van pár, ami nem, de kevés. De persze azt csinálsz, amit akarsz, de ez a módszer minden, csak nem praktikus, és nem éppen professzionális...
-
Danecay
addikt
Csak kiegészítésként, tavaly októberben ingyenes lett a SiMS 4. Így van ez pl. STEAM-en, az EA-nél és a konzolokon is.
-
UserX
addikt
Feltettem egy promót! Azóta a jelszókezelőkről folyik az OFF-olás. Persze bárki nyilváníthat véleményt, osztogathat tanácsokat. Én maximálisan meg vagyok a szoftverrel elégedve, ráadásul annyit promotállják, hogy el lehet lenni vele, gyakorlatilag ingyen. Nem szerettem volna ezzel vitát kezdeményezni. Feltörhetetlen rendszer meg nincs, a bankos jelszavaimat - az ördög nem alszik - én is kézzel adom meg! Próbáltam a Bitwardent is, de nekem nem jött be. Mindenesetre a kényelemért megéri a biztonsági kockázat...Ma már ingyenesség nincs, ha mással nem az érdeklődési köröddel fizetsz!
-
regener
veterán
Pedig elvileg azis naplózásmentes: [link]
Az ingyenes fiókkal havi 10GB-ot használhatsz el, de limitált az elérhető szerverek száma erősen.
Anno valahol osztogattak promo kódot így 60GB-om van nekem például, de jó ha fél évente 1x használom maximum.On:
Az Avira Phantom VPN Pro 6 hónapra pont behúzható az alábbi német linken az emailt megadva: [link] -
axlfsi
veterán
Anno a free verziojat eloszeretettel hasznaltam (ami mar megszunt; nem is tudtam) es telepitettem tobb keszulekre; tette a dolgat es nem fogta egyaltalan a rendszert.
Par hete a (jo, oreg) Zone Alarm (annak idejen hires/ismert tuzfal sw volt) virusirtojanak beta valtozatara futottam ra, ingyen osztottak, mondom kiprobalom... hat, iszonyatos resource hog! i5, 16GB RAM, SSD es szenvedett vele... -
Golden9
veterán
Steamen is ingyenes most.
ARMA: Cold War Assault
Arma: Cold War Assault Mac/LinuxWebSite X5 Start 17 - Éjjel egyig.
-
Cs1csó
titán
IOBIT-nál két termék volt ami "üsse kő" kategória:
1. a Driver Booster Free - mert rendesen megtalálta a dolgokat persze ezt is csak óvatosan mert elsősorban csak a hiányzó vagy a hibásan működő driver-ek frissítésére ajánlható2. Game Booster - vagy milyen néven fut most - ez is jó olyanoknak akik mindenféle dolgot megnyitnak a gépen és utána sipákolnak, hogy nem fut a játék, ez nem csinál mást csak mindent felfüggeszt a háttérben a játék idejére
Igazság szerint az elsőre nincs szükség mert már a Windows 10 kb. mindent feltesz és a gép működik azokkal is, a második pedig annak akinek erős gépe van és ésszel használja a gépet megint nincs ilyenre szüksége.
-
denko
senior tag
Háát megnéztem, trükkösek ezek mert vagy ők csinálnak neked accountot amit használsz, vagy adsz nekik jelszot a saját accountodhoz és hozzáadják ) és majd eladják ezt is
) vagy kapsz olyan promó kodot amivel nem lehet extendelni
ebből 1-ik megoldás sem szimpatikus.
Ugye ez olyan mint Spotify accountok, lopott kártyákkal vesznek rengeteg kulcsot és ők managelik az accountokat, sok x hozzáférésed sincs hozzá.Egyenlőre nem találtam a sima promó kodot amit aktiválhatsz sajátodon.
-
UserX
addikt
Bocs, még eszembe jutott pár gondolat: felnőttekről is elképzelem, hogy időnként ilyenekkel 'fun'-olnak! Miért ne?
Attól, hogy én sem tartozom ebbe a körbe...
Egy (szerintem ide illő) idézet József Attilától:
'Félek a játszani nem tudó emberektõl és mindig azon leszek, hogy az emberek játékos kedve el ne lankadjon, hogy azok a szûkös életföltételek, melyek a játék kedvét és lehetõségét szegik, megszûnjenek.'
-
Golden9
veterán
Igen, ott nem próbaverziót osztanak.
Más:
Webroot SecureAnywhere 2019 - Sharewareonsale -
Golden9
veterán
Start Menu X PRO Sale ends in 25 days 12 hours 43 mins 56 secs
-
UHHH
őstag
A Classic Shell állandóan ingyen van és a legjobb dolog, ami egy win8/10-zel történhet...
-
-
Cs1csó
titán
Szerintem is elég egy "rezidens" védelem: plusz
- naprakész oprendszer
- naprakész böngésző
- böngészőben UBO (reklám és egyéb káros oldal blokkolására scriptek blokkolására is képes)
- és rendszeresen futtani - alkalomszerűen 1-2 hetente:
- MBAM free, Adwcleaner, Emsisoft EK, DrWebCureItés persze a pótolhatatlan adatokról rendszeres offline mentés, netes ügyintézéshez kétfaktoros azonosítás kb. ennyi.
-
LamerGyuri
senior tag
Macrium Reflect 7 Free Edition, Home felhasználásra ingyenes.
Csak ezzel klónozok. Felismeri, hogy ssd-re kerül az image, és szépen megcsinál mindent, mintha tisztán arra telepítetted volna eredetileg. -
bhonti
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, közben arra jöttem rá, hogy önmagában az akadozás is némileg inkább zavaró tud lenni ...
Vagy magában a Windowsban lehet olyankor valami esetleg? Majd kipróbálom a Linuxon is szerintem ugyanezeket az adásokat. Amúgy ez a címfelvillanás számváltáskor kifejezetten tetszik az Aimpnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest