Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Ott van szépen leírva. Jelenleg: currently AVG (Argon) and BitDefender (Xenon)
A 2013-ban pedig: TrustPort Internet Security 2013 licensed by Doctor Web, VirusBlokADA (VBA32 ANTI-VIRUS), and GFI software ( VIPRE Antivirus ).
Tűzfala tudtommal saját, de majd kijavítanak ha nem így van.[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
-
RudyD
tag
Üdv!
Lehet le kell szedni és kipucolni a registry -t. Pl az iobit uninstaller portable jó munkát végez ezzel.
Mindenesetre furcsa hogy itt megy ott meg nem. Ez az Ultimate vagy a Pro ami nem hagyja magát regisztrálni?@Argos83: A CCleaner -t én is benn tartom még az eszközkészletben - a portable változatot. Mióta cégeknek erőltetik a fizetőset azóta erősebben nézem az alternatívákat..
A tuningolással meg néha-néha kipróbálok ezt-azt. Bár nálam elvi dolog hogy ha lehet akkor Open source de minimum teljesen free legyen.-- RudyD { B-) }
-
danih
veterán
Mi használtuk ezt a progit annó koliban amikor a netet osztottuk. Igazából egy firewall/proxy megoldás, mindenki kapott egy kliensprogit saját felhasználónévvel és jelszóval, az kapcsolódott a szerverhez és nyilvántartotta hány megát használt a user - amikor elfogy, vége a netnek
Régi szép idők -
BFeco
aktív tag
Media Markt: Kaspersky. Kaspersky Internet Security 2013 (1 felhasználó) PC 3.999-Ft. Bankártyával fizettem, és PostaPontra kértem a szállítást (így nincs szállítási költség).
[ Szerkesztve ]
20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+
-
Musicking
aktív tag
Passz, pár napos kis2015 teszt után visszaraktam a kis2013at. Meghagyták ugyanazt a hibáját hogyha az interaktív védelmet manuálra állítom (döntsem már el én mit akarok futtani és hányszor, az önvédelme úgyis megfogja ha valami elszabadul) totál nem veszi figyelembe az kivételekhez alkalmazásokat és az azokra vonatkozó szabályokat. nyilván ebbőn semmit nem lát az aki az alapértelmezett beálítással használja, max annyit hogy sokkal villog a tálcaikon. A memóriaigénye se kisebb és gyorsabbnak egy fokkal se gyorsabb a 13asnál, igaz nem is egy mezei kétmagoson futattom. Mivel ugyanabból az adatbázisból dolgozik csak feltápolt markting fogásokkal lehet eladni az újabbat, amit upgrade címszó alatt a nagytöbbség szépen be is kajál.
Mikulásbá
reseterrel letolható a kulcsokra vonatkozó bejegyzések is, nekem se akarta beaktíválni a frissen felrakott kis2015öt a rendszerben maradt kis2013 kulcs után[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Greenebola
senior tag
Hello!
Én sikeresen megkaptam a kódot 2 évre.
Ahogy eljártam:
Google Chrome, lekell hozzá tölteni a Zenmate proxy bővítményt ott US-re beállítani.
Csinálj egy fakeprofilt ezen az oldalon fakenamegenerator.com
Promo weboldal megnyitása accaunt létrehozása kártya adatok megadása és küldik a megadott címre a kódot.[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
-
twollah1976
őstag
A kereskedelem pont arrol szol amirol te irtal.
Mit gondolsz a sarki fuszeresnel miert olcsobb a kola, mint a Tescoban?
Megmondom miert, mert kedvezmenyt kap a fuszeres azert, hogy teleragasztja a boltjat az adott kola reklamjaval.
A Tesco is teleragasztja, sot mennyisegi kedvezmenyt is kap, de inkabb lenyeli a kedvezmenyt, annyiert adja amennyiert van pofaja es neha napjan nagy kegyesen leakciozza.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
looser
addikt
Szia, elnézésedet kérem, én hivatkoztam a Kasperskys orosz tagra aki promót árult itt, egy hsz-ben veled, de ez így pont nem jött át: nem a tiédet tartom problémásnak, hanem az övét, mégis arra senki sem ugrott, míg a te esetedre igen. Nekem semmi bajom sincs a promóddal
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
madrac
senior tag
Amikor még egy kis jópofa animált ikon mutatta hogy várjuk az adatokat Imádtam! Ez még akkor volt mikor a legtöbb ember itthon azt se tudta mi az az internet, és nem volt teleszemetelve minden oldal színes-szagos figyelemelvonó animációval, reklámmal, amik között úgy kell keresni azt ami minket érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
Hopp.. nem néztem, hogy 2014-es bejegyzés. -.-'
Csak tudnám, akkor minek van kint ajánlóban..Viszont ez a letöltés még működik, kérdés, hogy a promó él-e még.
Norton 360 v5.0...elmúlik...
-
bhonti
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, közben arra jöttem rá, hogy önmagában az akadozás is némileg inkább zavaró tud lenni ... Vagy magában a Windowsban lehet olyankor valami esetleg? Majd kipróbálom a Linuxon is szerintem ugyanezeket az adásokat. Amúgy ez a címfelvillanás számváltáskor kifejezetten tetszik az Aimpnál!
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
-
-
LamerGyuri
senior tag
Macrium Reflect 7 Free Edition, Home felhasználásra ingyenes.
Csak ezzel klónozok. Felismeri, hogy ssd-re kerül az image, és szépen megcsinál mindent, mintha tisztán arra telepítetted volna eredetileg."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest