Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sajnálom, tegnap még az általam megjelölt jött le, Mindenkitől elnézést kérek.

S.S .jogtulajal.
-
mgergo76
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
2 éves opciót vettem 45USD-ért (annyit nekem megért). Sensor panel ki van téve egy kis képernyőre, így látom, ha valami anomália lenne a figyelt paraméterekkel pl. játék közben.
2 év alatt a jelen konfigom mérésére szolgáló paraméterek rendesen ki lesznek reszelve és okafogyott lesz az újabb verziókra való frissítés.
Amikor majd lecserélésre kerül a konfig (5-8 év múlva), akkor legfeljebb majd veszek új licenszet. -
tibaimp
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Igen, átneveztem és rendbe tettem a TIR-t is. Természetesen a régi néven is megtalálható a topik.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Három után nem sokkal még nem tudtam behuzni. De ezen nem veszünk azért össze.
-
rgranc
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem még sikerült 1-2 órával korábban (gmailes címmel)
-
Mikemend
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Múltkor a Chip naptárban lévő Steam kódokból én is épp a végét csíptem el, pedig akkor még csak délelőtt 10 óra lehetett, és több ezer kód volt állítólag. Ilyenkor utálom a scriptereket...
Ja, a fenti Avast regisztrációnál meg nem ette meg a freemail címem a weboldaluk, úgyhogy két próba után otthagytam őket. -
Cs1csó
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Próbálj meg esetleg proxy-n keresztül kódot igényelni álcázd magad angolnak, vagy németnek hátha.
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Természetesen... Feltelepítettem... Ott van egy "Redeem Code" menü, ott beírva sem adja. Aztán megnéztem az upgrade lehetőséget, látom, hogy ott kétféle upgrade létezik, a premium és a Pro...
De sehogyse fogadja már el a kódot sajnos, legalábbis nekem.
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ilyesmire én a Free Studio-t használom évek óta, ez ingyenes és tökéletes a célnak, ráadásul ezer más tool-t is ad, szintén ingyen (konverterek, egyszerű szerkesztők stb.).
-
jbl
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Download Flash and Video
Én ezt használom, olyan nem volt amit ne tudna letölteni. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én is ilyen módon vettem (későbbi aktiválással). Szerintem miután "megvásároltad" a kódot ténylegesen, azután bármikor aktiválhatod. Szóval szerintem akár egy Windows reinstall után is jó lesz a kapott kulcs.
-
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést (pl. Macrium Reflect-el, AOMEI Backupper-el, stb) és ha gond van a winnel, akkor azt visszaállítva nem veszítesz el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Crypto Trade
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest