Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) üszök válasza this is life (#1085) üzenetére


üszök
őstag

Én magát a Romot nem tudtam leszedni.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#1102) this is life válasza üszök (#1101) üzenetére


this is life
Ármester

Leszedem aztan feldobom ha megvan...

Ui mar jon lefele :-) ha meglesz osztom a linket..

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1103) this is life


this is life
Ármester

Gadmei 1026 [link]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1104) melan


melan
senior tag

Sziasztok!
NAgyon gondolkodom egy ilyen gépen, de nem tudok dönteni, hogy ez, vagy egy Concorde One,ami ugye majdnem feleennyi. Megéri e különbséget?
Az igazság az, ahogy elnézem ha ezt a tabit választom, akkor azzal kell kezdeni, hogy ROMcsere, meg rootolás (nekem a munkahelyi nethet kell proxy kód és azt csak rootolt progival tudom használni) szóóval a friss cuccot buherálni kell, hogy teljesen jól működjön... ez kicsit visszatart. A netes tv-t sem használnám ki, jó wifi kell, mert a munkahelyen távol vannak a routerek, telóval is csak határeset a netelérés. A hardver ütősebb, nem kérdés, a kijelző pedig 2.5 cm-e, nagyobb. Emiatt hajlok efelé...

(#1105) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

valaki használta már ghoo magyar billentyűzettel? mennyire passzol bele? [link]

(#1106) derrik válasza osztraksajt (#1098) üzenetére


derrik
őstag

...akkor ez a progi megy a telefonra /mint adó/ és mi megy a tabletre min vevő ????

(#1107) duffbeer válasza derrik (#1106) üzenetére


duffbeer
őstag

(#1108) üszök


üszök
őstag

A 3 betűsből Van jól működő változat erre a felbontásra?

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#1109) rolandka2 válasza duffbeer (#1107) üzenetére


rolandka2
csendes tag

Nekem látja a tableten a gps-t a progival de a gps program nem talál pl a sygic hogy várakozás érvényes jelre

(#1110) Yoli válasza melan (#1104) üzenetére


Yoli
tag

Szia!

Szerintem ez egy nagyon jó kis gép és a C One-t én is néztem, de HW miatt az labdába se rúghat a 808 mellett! Igazából én az E-digitalos akcióban vettem 35e-ért és úgy már szerintem best buy!
De 40-45e-ért is jó vétel mert a HW erős és egy Rom csere után egész jól működik nekem.

Élj úgy, mint nemakárki és halj meg úgy, mint bárki!

(#1111) derrik válasza rolandka2 (#1109) üzenetére


derrik
őstag

....azzal ahogy olvasgatom nem is fog menni.........igo, n drive. De megy a google maps -val is mert 2 méter pontosságra szűkíti a tartózkodás helyét

(#1112) Fritz Teufel


Fritz Teufel
addikt

Nagy nehezen sikerült kiderítenem, hogy a Tesla Unread program szakítja meg a Wi-fi kapcsolatot a képernyőzár aktiválódása után pár perccel. Legyilkoltam. Aztán csináltam egy kísérletet.

Hozzávalók:
laptop, PC vagy mobiltelefon
808DCC - legyen kivéve a pipa az Értesítés egyszer funkció mellől a Címkék kezelése menüpont alatt a Gmail-ben. Ekkor minden beérkező levelet külön-külön jelez mint az asztali géped vagy a telefonod. Itt valamiért ez nem alapértelmezett.

A kísérlet: a számítógépről vagy a telefonról (nem google fiókból) küldtem mailt a google fiókomra mondjuk Levélke 1 címmel. A levél elment és maximum 5 másodpercen belül jelzett a telefon, hogy levelet kaptam. A 808DCC képernyőzára ekkor 5 perce volt zárva és 1-5 perccel később jelezte a levél érkeztét. Nem nyúltam a tablethez, maradt lezárva. Negyed órával később ment a Levélke 2. A telefon pár másodperccel később jelezte a levél érkeztét. A tablet már többet filózott, de jött a levél olyan 3-10 percen belül. A levélke 3 már nem jött át a tabletre a képernyőzár aktiválódása után 1 órával, amig a telefonom a szokásos pár másodperces késéssel jelzett.

Nálam továbbra is bontja a Wi-fi jelet a készülék, hiába van az alvás alatti életben tartás funkció. Hozzáteszem, hogy ugyan azokat az alkalmazásokat használom, amiket a telefonomon, tehát itt vastagon szoftveres gon van továbbra is. Nagyon zavar, mert a 808DCC tabletemre kell a Push-mail szolgáltatás és irgalmatlanul piszkál, hogy nem tudom megoldani. Volna kedve másnak is elvégezni ezt a kis játékot, aztán publikálni az eredményeket? Lehet, hogy ez valójában másnál sem működik csak eddig nem vette észre?

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1113) p0rn válasza melan (#1104) üzenetére


p0rn
tag

Szia akkor ezt nem ajánlom mert a wifije igencsak gyenge...

Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=

(#1114) melan válasza p0rn (#1113) üzenetére


melan
senior tag

Egy másik fórumán írnak rá megoldást, miszerint nem hardveres hiba (azaz nem ennyit tud a kütyü), hanem a szoftver nem hozza ki belőle (egyelőre) ami benne van link.

(#1115) üszök válasza this is life (#1103) üzenetére


üszök
őstag

Köszi.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#1116) this is life válasza Fritz Teufel (#1112) üzenetére


this is life
Ármester

Nem raktad fel a wifi lock-ot ? Mert nalam az erosen bekavart ,miutan leszedtem rendbejott a wifi ,alvo modban is szepen megyeget....Probaltad mar a 1026 romot,en mar azzal nyuzom a modigolt buildproppal megfejelve ,mar napja van fent es eddig minden ok....ja es torrenten vegre full tempon ment :-) eddig csak ezzel e rommal ertem ezt el...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1117) Fritz Teufel válasza this is life (#1116) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!

Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege!

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1118) this is life válasza Fritz Teufel (#1117) üzenetére


this is life
Ármester

Probald felrakni a 1026 romot majd root,gyomlald kia google felesleges alkalmazokat pl g+,terkepek,helyszolgaltatas ....mar nem tudom fejbol mit gyomlaltam ki belole a system tunerf segitsegevel ,persze ezeket megelozoen ejtettem meg a builprop cseret ,a vegen egy caches es wipe data clear szinten a system tuner progi one click menujeben ,restart es mukszik minden ,se wifi se egyebb gond...

Ui probaldf meg a system tuner a taskmanagerevel hatha ki tudod szurni mi okzza a gebaszt,ha meg megvan tiltod az automatikus inditasat ua progival..

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1119) CsCsigusz


CsCsigusz
tag

Van egy fura észrevételem a Gadmei vs MyAudio romokkal kapcsolatban... Nekem múlt héten el lett küldve gariztatásra a töltőm, megmurdelt 3 nap után, de közbe gondoltam kipróbálom az állítható táppal tölti-e.

Na az az érdekes hogy a Gadmei 10.11-es rom amikor fent volt ahogy feldugtam neki a töltőt kilőtte az egész gépet, mintha kiszedted volna hirtelen az akksit :Y

Jól beijedtem de emlékeztem hogy a MyAudio-s rommal meg töltött korábban ez a táp is, feldobtam a 9.27-es romot és azóta rendesen tölti... A táp 4.5 V-ot ad a tabinak ~1,8 A áramerősséggel ez kevesebb mint ami kell, a gyári táp 5 V-ot ad le ~2A-en.

Fura, hogy a rom mennyit befolyásol(?) de ha valakinek ilyen baja van tegyen majd így! Nagyon lassan tölt az "idegen" táp de nem hinném, hogy roncsolná az akksit mivel eleve kisebb a tabi felé a teljesítménye :U

Volt még egy szadista próbálkozásom valaki kérdezte hogy a Galaxy Ace töltője tölti-e micro usb-n a tabit, ezt is kipróbáltam :DDD Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt :)) Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok :DD

(#1120) Riwee


Riwee
csendes tag

Üdv!

Hol kaphatnék a géphez való olcsó tokot? Ahogy néztem nem valami bő a kínálat.

(#1121) this is life válasza CsCsigusz (#1119) üzenetére


this is life
Ármester

Idegen tap roncsolni nem fogja,legfeljebb lassu lesz a toltes ha kcsi a mAh szam,mert 5000 mAh kell feltolteni telire....a gyari tolto 1000-es annak kb 5 ora kell csontra kifogyasztottrol...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1122) royalka válasza CsCsigusz (#1119) üzenetére


royalka
őstag

Én kérdeztem, köszi hogy kipróbáltad. :DD

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1123) -NOKIA- válasza -NOKIA- (#1105) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

lemértem ma, 26cm a bill.

(#1124) duffbeer válasza this is life (#1121) üzenetére


duffbeer
őstag

A gyári myaudio töltő kb 1 amperrel töltheti az akkut, mert használat közben kb 4-5 óra alatt van fullra feltöltve. A 2A maradékát pedig megkajálja a tablet. Elixir-el nézve full fényerőn, normál CPU beállítással, 900 és 1100mA között szív az akkuból a tablet.

(#1125) Miksz válasza Fritz Teufel (#1117) üzenetére


Miksz
tag

Megpróbálom én is, gadmei 1026-os firm.-el

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1126) Miksz


Miksz
tag

15 perc... eddig jó.....

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1127) duffbeer válasza duffbeer (#1059) üzenetére


duffbeer
őstag

Azért leírom, hátha más is találkozott a problémával...
Szóval rootolás után nem engedi frissíteni a Superuser-t, valamilyen aláírási problémára hivatkozva.
Ennek az appnak a segítségével helyre lehet rakni a dolgokat, ezután már szabadon frissíthető Playről.

(#1128) Miksz


Miksz
tag

1 óra és nem jelez.....
pedig wifi nem alszik

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1129) this is life válasza Miksz (#1128) üzenetére


this is life
Ármester

Szinkronizalas a fiokon belul es a beallitasokban be van pipalva:-) ?Marminta gmail app-on belul ..

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1130) Fritz Teufel válasza Miksz (#1128) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1131) this is life válasza Fritz Teufel (#1130) üzenetére


this is life
Ármester

Tenyleg rejtelmesek ezek a kutyuk ,nekem minden ok ,a telepites akkent ahogy leirtam,azota semmi gond ,gmail a telepites utan a playbol frissitve es hala a teremtonek minden ok :-) az energiatakarekos modban viszont kilovi egy ido utan a wifit ...
Telepites elott resett volt,valamint wipe cache/data ...stb

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1132) Miksz válasza Fritz Teufel (#1130) üzenetére


Miksz
tag

elméletileg be van... minden szinkron pippantva, , a wifi azonnal jó ahogy felébred....
no újra :) most 35 perc, és azonnal jött a mail
az 1 órás határ az gyanús , na megyek tovább cigit tölteni... közben küldöm majd a leveleket.

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S

(#1133) Fairplays


Fairplays
aktív tag

Egy új kérdés, nem tudom hogy volt-e már, de sd kártyára hogy helyeztek át appot?? Mert én csak a beépitettre tudok áthelyezni!!!

(#1134) this is life válasza Fairplays (#1133) üzenetére


this is life
Ármester

Beallitasok/alkalmazasok /sd amelyik mogot nix pipa arra klikk es ha engedi bokj ra az athelyezes sd-feliratra..

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1135) Fairplays válasza this is life (#1134) üzenetére


Fairplays
aktív tag

Igen, de én nem a "beépitett" sd kártyára gondolok, hanem amit én helyezek bele!

(#1136) Fritz Teufel válasza Fairplays (#1135) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Root után az App2SD alkalmazással.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1137) this is life válasza Fairplays (#1135) üzenetére


this is life
Ármester

Akkor felreertettelek,de latom javitottak :))

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1138) Fairplays válasza Fritz Teufel (#1136) üzenetére


Fairplays
aktív tag

Lehet én vagyok a béna, de nekem azzal se müködik....

(#1139) royalka


royalka
őstag

Hála az "ünnepnek" csúszik a gariztatás. Remélem Kedden már itthon lessz :/

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1140) jFox válasza Fairplays (#1138) üzenetére


jFox
őstag

Link2SD. Ezzel külön partíciót is csinálhatsz az SD kártyán az app-oknak. És mindent átrak. :K App-to, lib-et, cache-t. :K Bár a tabon még nem próbáltam, de a telefonomon nagyon jó szolgálatot tesz. :K

mod: ja, root az kell hozzá. Annélkül csak úgy működik mint a beépített. :(

[ Szerkesztve ]

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#1141) amarna válasza Fritz Teufel (#1130) üzenetére


amarna
tag

Elnézést, hogy beleszólok, de a root nem okozhatja a problémát? Úgy vettem észre, míg nem raktam fel, nem aludt el a wifi, azóta viszont én is ezzel a gonddal küzdök.

(#1142) Hybryd válasza Yoli (#1110) üzenetére


Hybryd
tag

Miféle E-d*g*tal-os akcióban? Lecsúsztam valamiről már megint? :U

(#1143) Fritz Teufel válasza amarna (#1141) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Ez nem beleszólás, hanem hozzászólás. A friss telepítésnél nincsen gond, bár az 1 óránál további ébren maradást még nem próbáltam. Úgy gondolom, hogy nálam biztosan alkalmazás okozza a problémát. A mai napot erre a problémakörre szánom. Talán jutok valamire.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1144) Nem_Tom_x


Nem_Tom_x
csendes tag

Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.

[ Szerkesztve ]

(#1145) üszök


üszök
őstag

Van valamilyen időjárás előrejelző ami jó és kompatibilis a market szerint a készülékkel? Fancy, beautiful,időkép nem megy. Bár még a gadmei romot nem tettem fel. Az segítene?

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#1146) royalka válasza üszök (#1145) üzenetére


royalka
őstag

Igen, vagy a build.prop módisításával. (nem próbáltam mert nincs itta készülékem még, de követem a fejleményeket percről-percre.)

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

(#1147) Fritz Teufel


Fritz Teufel
addikt

Sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miért kapcsol ki a wi-fi 5 perc eltelte után. Mindent megpróbáltam. Ha nem lesz ez a hiba javítva, akkor kénytelen leszek megválni az eszköztől. Inkább akkor még teszek hozzá és veszek egy működő tabletet.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

(#1148) Gzolo válasza üszök (#1145) üzenetére


Gzolo
senior tag

Pl Köpönyeg, de Gadmei-nél Fancy is mehet, ha ragaszkodsz a Myaudio-hoz, akkor apk-ból telepítve Beautiful is megy.

(#1149) d.toth91 válasza Fritz Teufel (#1147) üzenetére


d.toth91
tag

Esetleg nem lehet, hogy a norton utilities energiagazdálkodási profiljai nyírják ki? Ha jól láttam,volt ilyen a csomagban, amit feltettél. És mikor én használtam, kikapcsolta a wifit a profiltól függő időn belül a kijelző kikapcsolt állapotában.

(#1150) Fritz Teufel válasza d.toth91 (#1149) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

A rendszer alap esetben szépen működik. A gond akkor kezdődik, amikor felteszem a Facebook, Facebook Messenger, IMO, Skype, LindeIn csoportot. Ezek minden további nélkül futnak a telefonomon, tehát az nem válasz, hogy akkor ne tegyem fel. Vagy javítják ezt a problémát a Jelly Bean-ben, vagy lesz egy eladó készülékem. A Sype egyébként brutál jól működne videóhívással is, ma kipróbáltam (hang és kép is rendben). De így a tablet használhatatlan, hiszen nem lehet vele online az ember. Akár milyen wi-fi életben tartó applikációt próbálok, mindegyiket képes felülbírálni.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.