Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- BestBuy topik
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest