- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Van egy fura észrevételem a Gadmei vs MyAudio romokkal kapcsolatban... Nekem múlt héten el lett küldve gariztatásra a töltőm, megmurdelt 3 nap után, de közbe gondoltam kipróbálom az állítható táppal tölti-e.
Na az az érdekes hogy a Gadmei 10.11-es rom amikor fent volt ahogy feldugtam neki a töltőt kilőtte az egész gépet, mintha kiszedted volna hirtelen az akksit
Jól beijedtem de emlékeztem hogy a MyAudio-s rommal meg töltött korábban ez a táp is, feldobtam a 9.27-es romot és azóta rendesen tölti... A táp 4.5 V-ot ad a tabinak ~1,8 A áramerősséggel ez kevesebb mint ami kell, a gyári táp 5 V-ot ad le ~2A-en.
Fura, hogy a rom mennyit befolyásol(?) de ha valakinek ilyen baja van tegyen majd így! Nagyon lassan tölt az "idegen" táp de nem hinném, hogy roncsolná az akksit mivel eleve kisebb a tabi felé a teljesítménye
Volt még egy szadista próbálkozásom valaki kérdezte hogy a Galaxy Ace töltője tölti-e micro usb-n a tabit, ezt is kipróbáltam
Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt
Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IR fotózás/Infra fotózás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest