- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nagy nehezen sikerült kiderítenem, hogy a Tesla Unread program szakítja meg a Wi-fi kapcsolatot a képernyőzár aktiválódása után pár perccel. Legyilkoltam. Aztán csináltam egy kísérletet.
Hozzávalók:
laptop, PC vagy mobiltelefon
808DCC - legyen kivéve a pipa az Értesítés egyszer funkció mellől a Címkék kezelése menüpont alatt a Gmail-ben. Ekkor minden beérkező levelet külön-külön jelez mint az asztali géped vagy a telefonod. Itt valamiért ez nem alapértelmezett.A kísérlet: a számítógépről vagy a telefonról (nem google fiókból) küldtem mailt a google fiókomra mondjuk Levélke 1 címmel. A levél elment és maximum 5 másodpercen belül jelzett a telefon, hogy levelet kaptam. A 808DCC képernyőzára ekkor 5 perce volt zárva és 1-5 perccel később jelezte a levél érkeztét. Nem nyúltam a tablethez, maradt lezárva. Negyed órával később ment a Levélke 2. A telefon pár másodperccel később jelezte a levél érkeztét. A tablet már többet filózott, de jött a levél olyan 3-10 percen belül. A levélke 3 már nem jött át a tabletre a képernyőzár aktiválódása után 1 órával, amig a telefonom a szokásos pár másodperces késéssel jelzett.
Nálam továbbra is bontja a Wi-fi jelet a készülék, hiába van az alvás alatti életben tartás funkció. Hozzáteszem, hogy ugyan azokat az alkalmazásokat használom, amiket a telefonomon, tehát itt vastagon szoftveres gon van továbbra is. Nagyon zavar, mert a 808DCC tabletemre kell a Push-mail szolgáltatás és irgalmatlanul piszkál, hogy nem tudom megoldani. Volna kedve másnak is elvégezni ezt a kis játékot, aztán publikálni az eredményeket? Lehet, hogy ez valójában másnál sem működik csak eddig nem vette észre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest