Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaluBaa
csendes tag
Sziasztok! segítsetek nekem! Újratelepítésre került a gépem és újra felrakta maz MSTS-t minden ugyanúgy ahogy eddig.csak a Balaton Dél 4 van rajta meg magyar mozdonyok kiegészítők! eddig semmi baj nemvolt vele! De most...se gombra se egérre a fék nem működik visszaugrik a helyére...ugyanúgy mindennél előre hátra menetnél nincs közép csak előre hátra azis csak 1 gombbal mükődtetthető egérrel nem is...miért van ez amúgy minden látszik és jóó is de egyszerűen a kezelése nemműködik!
-
peti758
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlanám az Alföld pálya letöltés ügyben a készítő összefoglaló tartalék oldalát, ami az összes megjelent verziót tartalmazza. Feladatok is letölthetők verziónként. Én egyet letöltésre kipróbáltam és gyorsan lejött.

Persze a jármű állományt ez esetben külön kell letölteni a készítők oldaláról. -
építész
aktív tag
válasz
DonPeti1000
üzenetére
Szia!
Alföld 5-re torrentet keress mert brutálisan nagyra sikerül.microsoft train simulator Hungary név alatt 4,5 GB
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Sequvencie
üzenetére
Sequvencie!
Olvasd el újra az alapelveket, de most figyelmesebben, különös tekintettel a warez-zal kapcsolatos részre.
-
Jadro
veterán
válasz
Sequvencie
üzenetére
A játék tartalmazza. Ha fel van a TS telepítve, akkor a startmenüben megtalálod. Editors and tools menüpont.
-
Sequvencie
csendes tag

Ezt a programot szeretném letölteni, tudna valaki ebben segíteni hogy honnan, lehetőleg működő linket. Train Simulator Activity Editor
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok. Mivel amint tapasztaltam ehhez a játékhoz sok féle magyar kiegészítés van gondoltam megveszem a gyereknek. Lehet ezt még valahol kapni? (tudom nagyon régi megjelenésű programról van szó)
Vagy csak tor...ről lehet megszerezni? -
lungfefe
csendes tag
Nem engedi feltelepíteni a bin file-t teljesen, a folyamat közepénél kiírja hogy valami nem OK a train.exe filével. Win 7 64 bit, (x86)mappába telepítem és mégse, akárhányszor próbálom.
XP-vel régen ment.Mi nem jó???
-
Janesz_20
tag
válasz
spider man 3
üzenetére
Nem mindegyik vonatnál nyitható az ajtó !
Bal : CTRL+num7 Jobb : CTRL +num9
CTRL+num8 v.tükör (nem mindegyiknél) -
spider man 3
csendes tag
HELLÓ MINDENKINEK!!! Azt szeretném kérdezni hogy az ajtónyitás miért nem müködik még Ctrl+num7 Citrl+num9 sem működik megpróbáltam még Citrl+7 citrl+9-et de az se működik de egyik vonatnál le engettem az áramszedőt és az ajtó kinyílt de csak annál működik másnál nem
(ha valaki segít úgy magyarázza el hogy értsem mert még 13 éves vagyok) ELŐRE IS KÖSZI -
rita7107
aktív tag
Sziasztok 1 kérdés:
Win8 64 biten próbálta már valaki elindítani?
Azt írja ki hogy 16bites aplikáció nem indítható. Mi az hogy 16bit? -
Doki16
addikt
Minden indítás előtt elkezdi a steam telepíteni a Net 4.0-át. Lehet ez ellen valamit csinálni?
-
Csabi8507
tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Mi lehet a hiba oka, ha ezt írja ki amikor tölti be az adott pályát az adott feladattal."nincsen extended shape data A1t132mStrt.s"
Ezt írja ki. Mi lehet a gond?
Valamint még egy kérdés. Letöltöttem az 1-es vonalat. Azt csak simán be kell másolni a TS mappájába?
Előre is köszi a segítséget.Üdv.

-
istvan331
tag
Lehet,hogy naiv a kérdés (nem vagyok számítógép szakértő
), de videó felvétel nem illeszthető a programhoz háttérként? Ha jól láttam, az MSTS 2-ben már így lett volna. Nem tudom, hogy memóriát mennyit foglalna, meg egyáltalán beilleszthető-e."Every exit is an entry somewhere"
-
tixem
addikt
válasz
martinez111
üzenetére
Innen tölthető
-
martinez111
csendes tag
Valaki linket az 1es vonalhoz. Légysziii

-
sonicman89
csendes tag
válasz
sonicman89
üzenetére
Ki tudna segíteni? A probléma kicsit előrébb részletezve van.
-
Janesz_20
tag
válasz
martinez111
üzenetére
Már van 1-es vonal

-
krisztian000
tag
Miért nem megy nekem az Alföld 6?a játék könyvtátába benne van a routes mappában de ha belépek a játékba akkor nincs ott?Mi lehet a probléma?
-
Juvezoli96
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám...
Mikor fel szeretném tenni az msts bin-t, elindítom a telepítőt, megadom az elérési helyet-->next, és a custom setup pontnál a telepítőben, kiírja a gép, hogy a setup builder működése leállt, a windows megoldást keres a problémára. és kilép a telepítőből. tud valaki segíteni? köszönöm!
-
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A helyzet a következő. Tesztelésképp feltelepítettem két gépre a Train Simulator-t. Mindkét gépre ugyanazt a játékot, ugyanazokat a kiegészítőket, ugyanolyan sorrendben. A különbség az volt, hogy az egyik gépen XP SP3 volt, a másikon Win7. Mindkét gépen elindult a játék és a Flirt nevű mozdonyt a DDU pályán betöltöttem.
Különbség a képben nem volt, viszont a hangban annál inkább:
-Win7 esetében a szerelvény gyorsításakor tökéletesen illeszkedett a sebességhez a motor hangja, vagyis úgy, mint élőben. Ha gyorsulok, akkor egyenletesen változik a motor hangja.
-Ezzel szemben az XP-s gépen a mozdony gyorsulásakor a mozdony hangja szakaszosan változott. Teszem fel, 45km/h-nál egy szintet emelkedett a hangszíne és úgy maradt. 55km/h-nál még egy szintet és úgy maradt. 65km/h-nál még egy szintet és így tovább. A játék a mozdony 10 km/h-s sebességnövekedése után állította a fordulatszámhoz a hangmagasságot. Ez abnormális egy szimulátortól. Az egész játék valósághűségét rontja.Most felteszem a kérdésem: Találkozott már valaki ilyen hibával? Miért csinálja ezt? Ha van rá megoldás XP-n, akkor mi az?
Köszönöm a segítséget. -
martinez111
csendes tag
Sziasztok. 1es vonal még mindig nincsen? 1000éve készül :\. Üdv
-
Janesz_20
tag
-
Kazimír
őstag
Pedig igen egyszerű. Az adott feladat által használt consistokat (tudod, fileok a TS consits mappájában
) nézd végig egyenként bármivel, ami olvas txt fileokat (Win esetén mondjuk jegyzettömb). Mindegyik mozdony/vagon neve után a zárójelben láthatod, hogy pontosan melyik mappában keresi őket a TS. Ha ez nem egyezik a te trainset mappádban olvasható nevekkel, akkor a program nem találja meg őket. Megoldás:
Vagy a consistokban szereplő mappaneveket írd át egyenként arra amit te használsz a trainsetben (erről lebeszélnélek), vagy a trainset mappáidat arra, amit a consistokban olvasol (ez ajánlott). Ennyi.Az Alföld 6.1-et keresd Marci TS fórumán a pálya saját topicjában: [link]
-
Kalen
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne pár kérdésem, remélem valaki tud válaszolni néhányra mert én már mindent kipróbáltam amit lehetett.
1. Miért van az, hogy néhány feladatban az Alföld 5.4-ben PL "Simon Sándor IC" feladatnál miért van az, hogy előremegyek 2KM-et, elsötétül a kép és kiírja, hogy "hibát észlelt ezért leállt" ?
2. A bombardier, és az ehhez hasonló dolgokat amit majdnem minden feladat igényel, milyen mappába, vagy helyre kell berakni? <- Akárhova raktam be mindig kiírta már a játék indulásakor, hogy train database olvasása sikertelen... bobmardier vagonok halmozott error hibaüzeneteit dobta ki.
3. Az alföld 6-ot valahonnan le lehet még szedni mert az 5.4 még megvan de hiányzik a vonal nyíregyig...Remélem valaki el tudja mondani mit hogyan mert én már a fejemet fogom, hogy csak azokat a feladatokat tudom végig tolni ami SEMMIT NEM IGÉNYEL AZ ACTHUN KÍVÜL.
-
msts fan
tag
semmi gond a problémát megoldottam, kösz Janesz_20.

-
msts fan
tag
megtudja valaki mondani, hogy a HTSC WEBOLDALÁN KÍVÜL, honnan lehetne még letölteni az Alföld 5 vagy 6-ot??

-
koriali99
csendes tag
Sziasztok!!!
Nekem lenne egy problémám amikor belépek az activity-editorban ott kiválasztom a pályát utána meg szeretnék új activity-t csinálni rá kattintok az új-ra és erre ki írja, hogy exe. hiba mindent megpróbáltam de semmi még újra is telepítettem 3x és ugyan az valaki tudna segíteni?
-
rush22
tag
Hello.
Rég jártam már erre.
annyi problémám lenne hogy szeretnék játszani a bp.-győr pályával,de hibaüzenetként
a flirt-ös dolgot írja ki hogy valami ace fájl vagy mivel van a galiba,pedig mindent úgy csináltam ahogyan a leírásban van írva.
esetleg ha az ai vonatokat,tehát a flirteket lecserélem más mozdonyokra éls gpekre elindúl esetleg?
vagy valaki ha tudja akkor küldjön e-mailbe egy teljes flirt mappát,ami normálisan müködik ha kérhetem,mostmár tényleg nagyon elegem van a flirtből.
kösz aki segít.
hello. -
-
tixem
addikt
válasz
Janesz_20
üzenetére
Üdv!
Traxxnál csak a 001-ről tudok, tavaly valahogy valamilyen német oldalon fent volt a 002 is, de az szerintem megszűnt/leszedték. Ebból egyelőre be kell, hogy érd a 001-gyel.
De ha bővebb info kell, nézz fel marci fórumára oda sűrűbben járnak.
-
Janesz_20
tag
-
Janesz_20
tag
Szép jó estét
!Olyan kérdésem lenne , hogy hol lehetne letölteni ezeket a dolgokat , vagy esetleg valaki nem.e tudná elküldeni mail.-be :
Traxx (nem 001-est)
Gorilla (mind1 melyik csak működjön)
RailjetElőre is köszi

-
GubisKristóf
tag
Hello!
Van valakinek ötlete arra hogy miért csinálja a flirt ICS hangok azt hogy elkésnek kinyílik az ajtó és rá 10 mp -re jön a hang, és ha kilépek a játékból akkor meg megy rendesen a hang.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tixem
addikt
válasz
DonPeti1000
üzenetére
Alföld 5 már nem érhető el publikusan, sőt már az Alföld 6 se. Magyar oldalon legalábbis. AZ eddigi oldal a HTSC ahonnan le lehetett szedni meg fog szűnni. Már csak az Alföld 6 tölthető le egy olasz msts honlapról.
-
lavina33
csendes tag
Sziasztok!

Valaki áttudná nekem küldeni az e-mail címemre az FCS Sound-ot azt megköszönném
Üdv: lavina33 -
toth erno
csendes tag
Sziasztok.tavaly találtam a MÁV V-42-es mozdonyához új hangot.Letöltöttem de sajnos kitöröltem.Azóta nem találom semelyik MSTS oldalon.Tudna valaki segíteni hogy hozzájussak?Előre is köszönöm.

-
válasz
DonPeti1000
üzenetére
Nekem van az Alföld 5, de most nem tudok megosztani a kifüggesztett időmben, ezután lehet hogy mikor fogalmam sincs.
Sajnálom.
-
DonPeti1000
csendes tag
Sziasztok!
Akinek lenne valami hibája az MSTS-el, és nem tudja megcsinálni, az töltse le ezt: [link]
Ebbe meg van csinálva minden, alföld 3-4 benne van, meg az összes actHu csomag!
Lenne egy kérdésem még, hogy az alföld 5 pályát mindenhol kerestem, de nem találtam jó letöltési elérhetőséget. Valaki be linkelné nekem?
Üdv: DonPeti -
lavina33
csendes tag
Azt szeretném megtudni, hogy mért nem lehet telepíteni az Xtacks-et? folyton ezt a hibát írja ki : ERROR
RunTime(HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/MicrosoftGames/Train Simulator/1.0/Path
Not Found! Kérlek segítsetek!Üdv: lavina33
-
lavina33
csendes tag
Valaki megtudná nekem mondani hogy miért nem tudja betölteni a .s fájlokat az MSTS?

-
válasz
DonPeti1000
üzenetére
Figyelj oda, hogy helyes elérést alkalmazott-e? Megoldás: \acthu_dizel\
Nem kötőjel, hanem aláhúzott jel. Keress valamelyik consict fájlban (.con a fájl kiterjesztése), valószínűleg el van írva.
-
DonPeti1000
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem az MSTS-t, és hozzá a javításokat, hogy működjön az Alföld pálya.
De mikor, az actHu csomagokat feltelepítettem, ez a hiba üzenet fogad:
Error reading train database file
file: TRAINS\TRAINSET\acthu-dizel\acthu_m41-2109.eng
line:100
Rámegyek az OK-ra, és akkor ugyan ezt írja, csak a file más.
a Bin patch fel van telepítve. Próbáltam már mindennel, de nem sikerült
Win7 pro....-m van, lehet, hogy ez a gond?
Segítségeteket kérném! -
lavina33
csendes tag
Újabb probléma merült fel ezúttal a Balaton-dél 4 és a Dél-Dunántúl 2 pályánál!
Pl: Shape failed to load: DDu_homokrakas.s mért nem tölti be ezeket a fájlokat?
És még úgy vannak megadva ahogy kell..... 
-
lavina33
csendes tag
Sziasztok! kénne egy kis segítség az MSTS--t újra kellet raknom ert elveszett és vele a pályák ezért kérek segítséget hogy valaki eltudná nekem küldeni az e-mail címemre az Alföld 5-6 telepítőjét azt megköszönném!

Üdv: lavina33
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Halihó,rég jártam itt,gondoltam benézek,mi van.Ezen már én is elgondolkodtam,hogy mi lenne,ha össze lennének kapcsolva a pályák:Alföld 6,120-a,Tiszántúl 3,Dél dunántul,és persze a Balaton,(ha kész lenne Pestig a pálya),de valószínüleg nem bírná a játék,mert gondolom fagyogatna rendesen egy ekkora nagy(jóformán egész Magyarország)pályától,vagy ki tudja,meg hát a pályákat készítők szerzői jogai,ecetera,ecetera.....

-
GubisKristóf
tag
Más részt azt szeretném kérdezni, hogy a Tiszántúl 3-mat nem lehetne hozzá csatlakoztatni az Alföld 6-hoz?? Mert ebben is benne van debrecen és így tök jó lenne az alföld hat persze mindkettő jó önmagában!!!
-
peti758
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
GubisKristóf: Ez a végleges flirt kiadás már talán 1 éves. Ez előtt már volt egy verzió, ahhoz voltak consistok --amelyek anno benne maradtak a Tiszántúl 3-ba--,de külön kiemelték a flirt oldalán,hogy az új flirt verzióhoz új con fájlok tartoznak, tehát ha a régi is bent van az fagyást okoz,nemcsak ennél a pályánál,mivel nem pálya függő.

-
peti758
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
GubisKristóf: Szia! A Flirt con fájlait szedd ki a CONSISTS mappából,mert azok még a javítás előttiek. Nekem ezután elindult. Az act.-ban cseréld le a mostani flirt con.-ok valamelyikére. Üdv.buke
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem..., hogy feltelepítettem az msts játékomra a Tiszántúl 3 pályát és amikor belépek a játékba betöltődik (a legeslegelején) betöltődik azután elsötétül és kilép az egész játékból. Kiszedtem a tisztántúl 3-mat a pályákból még mindig ezt csinálja már vagy 3-szór újratelepítettem, de még mindig ugyan ez. (Amikor nincsenek rajta a bővítmények akkor beindul!) Miért van nagyon sürgős lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Csabi8507
tag
Üdv!
Sikerült megoldanom. Most ott tartok, hogy feltelepítettem a következőket sikeresen:
-trainupdate
- toolsupdate
- msts bin patch:
- xtracks
- newroads 4.0Hogyan tovább?
Pályákat és gépeket szeretnék egy párat. Nem tudom a játékhoz csináltak-e kis hazánk fejlesztői pl Sopron-Szombathely-Szentgotthárd, vagy Sopron-Győr vonalat? Ezek a vonalak érdekelnének a legjobban, valamint Taurusokat és Repce és Milkabikákat szeretnék berakni a játékba. Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
-
Csabi8507
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pár kérdésben segítséget kérni tőletek. Előre is köszönöm a segítséget.
Az alapjáték megvan, de amikor a train updatet és a tollst akarom felrakni a gépre akkor azt írja fordításom szerint, hogy nem kompatibilis a rendszeremmel ez a két program. Ezáltal az MSTS bin sem megy fel a gépre.
Win7 64 bites rendszerem van. Tudna valaki segíteni mit tudok tenni?
Üdv. -
sztomi09
csendes tag
Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem! Azt ActHu csomag mozdonyainak nincsen hangja. Ez azért is érdekes mert amikor először telepítettem a csomagot akkor volt hang. Most volt egy rendszerújrarakás és megint feltettem mennek is csak nincs hang. Ja és a hangszóró fel van véve.

-
peti758
csendes tag
válasz
t.kristof
üzenetére
t.kristof: Szia!Kipróbáltam,betettem a mozdonyt,a többi már ott volt/cabview,sound /
tökéletesen megy.Ilyenkor először banális hibázás is lehet az installnál függetlenül attól,hogy mennyire régen ismered a TS-t. A berakás előtt például mikor ment utoljára fagyi mentesen? Nem ütközik-e valamivel az új cucc?(régi verzió) Hogyan fagyott le,volt -e üzenet,s milyen, hiányolt-e valamit ? stb.
Először nézd át újra az installt, consist fájlt,amit készítettél. Hirtelen ennyit tudtam mondani,de mennie kell annak.Belátom konkrétan nem tudtam segíteni,de szvsz nincs nagy vész.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Az msts-emhez letöltöttem a V43-2277-es mozdonyt. Csináltam a játék Trainset mappájában egy MAV_V43_VMW mappát, majd belemásoltam a fájlokat. Ebben a mappában csináltam egy Cabview, és egy Sound mappát. A cabview-be letöltöttem és bemásoltam ezt. A sound-ba pedig ezt. Amikor megpróbálom elindítani vele a játékot akkor lefagy a játék. Ez mi miatt lehet? (minden le van töltve, ahhoz hogy tudjon működni.) -
peti758
csendes tag
rush22: Szia! Tippelni próbálok,acthus járművekből az utólagos kiegészítések is kellhetnek -- most még egy darabig újra a HTSC !! --,az összes ott letölthető csomag.Ezenkívül az A6-ban is lehet olyan act. alapból,ami kérhet nem acthus dolgokat.Erre már nem emlékszem pontosan,ilyenkor érdemes kitörölni a pályából a feladatokat innen--->(ACTIVITIES,PATHS,SERVICES,TRAFFIC) és a hozzá tartozó consistokat a CONSISTS mappából és így "üresen" próbát tenni,hogy mi történik.
-
rush22
tag
hello.
valaki azt megtudná mondani hogy minap a barátom gépére ami win7-es megprobáltam a következő sorrendben felrakni a játékot és a kiegészítőket.-Alapjáték
-Hivatalos updatek {Train és tools}
-Bin Patch
-Xtrakcs
-Newroads
-Achtus dolgok amit itt találtam a fórumon útólagos letöltéses formája
-illetve az A6-otÉs valami miatt nem indul el sehogyse,vagyis eng fájlokat hiányol achtuskat.
a windowsal van baj,vagy mi?
úgytudom hogy helyeen raktam fel mindent ami kell a játékhoz/nak.
kösz aki segít.
Hello. -
Eddig még nem volt a Vossloh Euro 4000 (EuroRunner ER30) dízelmozdonyhoz a patch? Ez 4 tengelyes, a valódi mozdonyon pedig 6 tengelyes.

-
sztomi09
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki dobni egy működőképes linket a Jászkisér-Nagybereg pályáról? Nagyon megköszönném!!

-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni hogy aki mondjuk most kezd el játszani az MSTS-sel az holt tudja letölteni az actHU-csomagot? Mert minden act azt kér. (Ezt jó lenne minél előbb vissza tenni.)
-
rilo84
csendes tag
Helló,van egy hibám:http://www.abload.de/img/hibav6oks.jpg erre mi az orvosság?de nemcsak erre az egy fájlra irja ki.pls help
-
IceCollie
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Talán már két éve hogy nem nyúltam a TS-hez, de ma feldobtam a gépre.
Szerencsére mindennel tisztában vagyok a telelpítés, kiegészítők stb részen, de valaki az alap ACTHU csomagokat el tudná nekem küldeni E-mailen? egyszerűen sehol nem találom őket.
Köszi.
-
Janesz_20
tag
Az alföld6-hoz jó a régebbi feladatok (alföld5...) ?
-
válasz
sztomi09
üzenetére
Írd le hogyan telepítetted, pl. melyik könyvtárba, melyiket telepítetted, betartottad-e a telepítési sorrendet stb., részletesen lépésről lépésre. Akkor megtudhatunk, hogy hol van a hiba forrás.
Konfigod listát, valamint oprendszeredet (xp? vista? w7? 32 vagy 64bit? Legújabb driverek?) is szeretném megtudni.
Így látatlanban nem tudunk segíteni.
Ui.: Elolvastad az első hozzászólást?
Üdv.
-
sztomi09
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Az sem segít. Meg már máshol is előjött ugyanez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák

- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Társasjáték topic
- Haditechnika, harcászat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nézd végig egyenként bármivel, ami olvas txt fileokat (Win esetén mondjuk jegyzettömb). Mindegyik mozdony/vagon neve után a zárójelben láthatod, hogy pontosan melyik mappában keresi őket a TS. Ha ez nem egyezik a te trainset mappádban olvasható nevekkel, akkor a program nem találja meg őket. Megoldás:

És még úgy vannak megadva ahogy kell.....