- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki nem tudja-e hogy honnan lehet letölteni a Nyugat-Dunántúl pályát? -
peti9878
csendes tag
Sziasztok!Kiadnám az első kijelzőimet a Desiro motorvonatokhoz.
Néhány kép róla:
Desiro kijelző képe.
További infó itt:
http://www.mstsoldal.atw.hu/ Hírek menü pont alatt. -
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki tudja-e, hogy hogyan kell feltelepíteni ezt a programot?:[link] -
rush22
tag
hello.
amugy tényleg ami a pályával jött act van az A6-ban ot nekem is vannak gondok,6.03-as telepítése után is.
pl.a Debrecen-Szeged gyors ahol valamit hiányol a téli tájbol és a Szeged-Nyíregyháza vonalon is van ott meg kidob hibaüzenet nélkül.
na mindegy ez van.
nem fogunk akkor játszani azzal az actal.
gondoltam hogy leírom,de lehet hogy írtam már egyszer.UI.: írtam a Simon Róbertnek vagy kinek és azt írta vissza a csávó hogy ő achtus feladatokat készít és mindegyikhez van leírás.
Hát nem akartam mondani neki hogy hülyének nézi az embert vagy mi?
Erről ennyit. -
fittipaldi19
tag
Azt tudtam én is,hogy nem kompatibilis vele,csak az a baj,hogy azok közül se megy 1-2-activity,amik az Alföld6 telepítéssel jöttek hozzá.Ezt nem értem,hogy ezekkel mi van? Ja,és az alföld6-ra írt actok közül is vannak olyanok,amik szintén szarakodnak ugyanígy,úgyhogy ....kaka van....!
Én meg olyan hülye vagyok,hogy nem tudok activity-ket csinálni,sorry......
-
szuperbazs
tag
Az Alföld6 leírásában szépen és érthetően benne van, hogy az Alföld5.x-re készült feladatokkal nem kompatíbilis! Van egy két kivétel, de ez is le van írva!
-
peti9878
csendes tag
Ahha így már értem. Nos igazság szerint én még régebben töltöttem le egy actot a Mura2-pályára de akkor mindenem meg volt hozzá igaz nem volt hozzá semmi sem írva mi kell, de akkor lehet hogy Acthu-t használt. Nincs más megoldás máshonnan töltsetek le actokat.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878 #1687 üzenetére
Hali.Köszi a segítséget,de kiírja a mozdony nevét,mindent,aztán huss,szépen elsuhan a pi..ába.Ezért nem értem én sem,hogy mi van....?
Pl a Simon János Intercity az ment az Alföld5 legutolsó frissítésén is,minden nyűg nélkül.De ezen a 6-on semmi...pedig frissítés is fenn van!
-
rush22
tag
gyerekek.
komoan fellehet csapni mid a két pantografot a villyanynál?
mert én ezt nem tudtam. -
rush22
tag
valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudok leszedni eredti taurus kürthangot?
-
rush22
tag
.simonrobert.hu/01-vonatok/index.htm
itt a link Peti nézd meg hogy pl.milyen egy act a csávónál.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1686 üzenetére
Helló
Vannak sajnos ilyen actok amik csak kidobnak vagy éppen lefagynak. Viszont nézd az is meg mielőtt elindítod a ts activity-t hogy az elején ott van e az adott mozdony vagy pedig úgy írja be hogy "ismeretlen". Ha pl: ezt írja: "V43-1282" akkor stimmelünk.Biztos hogy nincs hozzá valamilyen leírás hogy milyen vagonok és mozdonyok szükségesek?
ÜDV: peti9878 -
fittipaldi19
tag
Helló.Hát tényleg ejnye-bejnye jó pár Activity-nek amik fenn vannak az oldalakon!Tisztelet persze a kivételnek,de ezzel az Alföld 6-tal azok se mennek,amik az 5.1+5.2...stb frissítésü alap 5-ös pályával még mentek.Most meg minden hiba közlése nélkül dobálnak ki.NAHÁÁÁÁT....!VAZZZEEEGG!!!
-
rush22
tag
szerintetek az mért van hogy nem tölti be a játékot a gép,tehát nem indítja el?
-
fittipaldi19
tag
Hát nem onnan van,ez a pályával együtt jött,mikor telepítettem,ja,és a Simon Sándor,és a Simon Sándor János act-nál,meg fekete a menü a főoldalnál,tehát be sem lehet lépni sehová,se a beállításokba,se a vonatozás-ba,sehová sem!!!!Ez bizony szívás a köbön.Szerintetek??Ezt az Alföld6 cseszi el,vagy mi??Nálam is ugyanígy volt,amúgy,ahogy leírtad!!
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1682 üzenetére
hello.
na hát ezzel nem vagy egyedül komám.
nekem is ugyan ez az act ami kidob meg még pár.
és van olyan is köztük ami a pályában bennevan alapbol act,tehát fura,és a frissítés is rajtavan már.
csak a6-nál vannak ilyenek.
énse értem mi a gáz.
a5 végigvittem a szeged-debrecen dolgot de azota nem.
véletlen nem a simon róbert oldalárol szedted le?
mert én ott találtam aztán semmi readme nem volt írva hogy mi kell az adott feladathoz aztán gondoltam hogy achtus lehet,de mégse.
most írtam az ürgének hgy enyje-benye na jo nem így csak finoman szoltam neki.ebbe a témában csak együtt érzek veled és reménykedek hogy születnek majd leírások hogy mi kell a feladatokhoz.
-
fittipaldi19
tag
Halihó,Mindenkinek! Rég voltam itt,most benéztem.Apropó-tudja valaki,ha egy act-ba belépünk,és az kidob minden hibaüzi nélkül,akkor mi van vele? Nekem most ez a "bolondéria" jött elő,és tanácstalanság van.Alföld-6,és Szeged-Debrecen act,meg még van vagy3-4-ilyen,így hibát sem lehet keresni,ha nem írja....
Köszi előre is!
-
mdmot3034
csendes tag
Ja a htsc-ről
Vannak a con fileokÖsszevontam a két egymást követő hozzászólásodat.
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
peti9878
csendes tag
válasz
mdmot3034 #1678 üzenetére
Helló
Szedd le újra és utána rakd be és úgy nézd meg. Jónak kell lennie. Nekem is van más fajta mozdonyaim és vagonjaim az acthu-n kívül. Van olyan ami nem magyar hanem külföldi és kiválóan működik mind a ts mind a vonatok. Con fájlok vannak az Acthu villanymozdonyokhoz? -
mdmot3034
csendes tag
100% hogy jól
nem is ír hibaüzenetet csak ha trainsim betölt akkor fekete kép és visszalép az asztalra és leáll!!minden más acthu megy
-
válasz
mdmot3034 #1676 üzenetére
Biztos hogy jó helyére telepítetted az acthu villanyt? Pl. ..\Trains\Trainset\acthu_villany lenne a helye.
Acthu villany infóban le van írva mintaképpen: "A gépek minden szükséges hangot és fülkenézetet tartalmaznak és MSTS Bin kompatibilisek. Bin nélkül hibaüzenetet küldenek."
Csak akkor baj van, ha túl sok AI vonat van az egyik activityben, ilyenkor kilép, vagy hiányzó fájlot mutat a figyelmeztető ablakon...
(#1675) nzsolt77: Pü ment.
-
nzsolt77
tag
üdv:megköszönném ha elküldenéd mert nem találtam sehol.köszi az infot!
-
válasz
mdmot3034 #1672 üzenetére
Biztosan nem raktad fel megfelelő sorrendben a MSTS telepítést, némelyik mozdonyra igényel a MSTS BIN patch, elolvasni az első HSZ-et és megtudhatod többet hogy jól csináltad-e, a sorrendje stimmel.
(#1673) nzsolt77: Van ilyen FCS_Sound\146-2_185-2_Sound könyvtár a ..\Trains\Trainset könyvtár alól? Ha van ilyen FCS_Sound csomagod, nézesd meg hogy helyén van-e a 146.2_Eng.sms fájl a 146-2_185-2_Sound könyvtáron belül.
Ha nincs ilyen FCS_Sound csomagod, emailen küldöm a csomagot, jó lesz?
-
nzsolt77
tag
üdv:ez mijen hiba? hol tudom azt az sms file potolni?tudja valaki?megköszönném a segitséget!
-
mdmot3034
csendes tag
Pls segítsetek ott a kérdés
(1670)
-
mdmot3034
csendes tag
Én ha felteszem a acthu villanyt akk ha elindul a game betölt aztán leáll ha kiszedem megy.
Talán sok vonat van mert nekem van kb 20 nem magyar vonatom is? -
nzsolt77
tag
ezt hol lehetne letölteni?transloc TRANSLOC
-
nzsolt77
tag
köszönöm a segitséget végre sikerült és már jo a játék tudok játszani.egy éve benne voltam nagxyon most kezdtem ujra de sokat felejtettem.üdv: mindenkinek
-
rush22
tag
ja bocs,a link elmaradtt
http://www.youtube.com/watch?v=6jokTL7P5NI -
rush22
tag
szerintetek ez szabályos amit csinál a szilis ürge?
szerintem jo a video csak felvan gyorsítva az a baj,de attol még jo.
amugy egy magyar mozdonyvezető az tényleg nem vezethet pl.ki mozonyt hegyeshalmon át?
ez csak egy példa.
ugy hallottam h ahhoz külön vezetői engedély kell vagy mi. -
rush22
tag
hello.
a szombathelyis gyorsvonati kocsikat azt hova kell berakni mert mappa nélkül van mikor kicsomagolja az ember ugyebár.
esetleg a gyorsvonat packba?
vagy külön mappát csinálni neki? -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1661 üzenetére
else tom indítani mert bent a játékválasztásnál a mozdony helyén üres hely van.
szóval...........
most meg leszedtem a maros ic-t szechenyit beraktam hozzá,elis indult aztán 10perc mulva olyat ír ki mintha egy tilos jelzésen mentem volna át.
már semmin sem döbbenek meg. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1659 üzenetére
épp az hogy nem indult el.
builderben csak a mozdonyt mutatja semmi mást,de játékban meg a mozdonyt se írja ki unknowot ír ott.
tehát fura.
neked elindult,leszedted? -
rush22
tag
válasz
nzsolt77 #1656 üzenetére
megynitod a buildert.
bal oldalt a mozdony jobb oldalt a kocsik.
mozdonyra kétszer kattintassz,és berakja alulra neked nbeírsz valamit mind a két rublikába alul és mented fent a negyedik gombal.
kocsikat is rakhatsz hozzá és ugy mented.
ennyi az egész előszőr nekem is macerásnak meg nehéznek tünt de nem az.
10mp az egész.
actnál meg azt hiszem a 3ik kis gomb és pályát választassz,actot kétszer kattint és beadja szerelvényel mindennel együtt az egészet itt kikattintod kétszer a mozdonyra és beraksz egy másikat,nem muszály elnevezni nekem ugyis megy.
vagyis az also rublikát az egyik ugyis elvan alapbol act ill vonat neve stb -
rush22
tag
tavasszal lesz majd.
te v a bolic mondta már nem tom.
leyrás ide v oda mostmár megvan és megy. -
nzsolt77
tag
végre megy a conbuilder!csak egy feladatot ha berakok hogy kell mozdonyt berakni mert az mindig nincs és nem tudok csak akhtu feladattal játszani.valaki tud valami segitséget?mit kell szerkeszteni és hova?
-
peti9878
csendes tag
Értesülésem szerint ha még jóra emlékszek akkor Debrecenbe lesz az msts találkozó amire én is szeretnék eljutni de még kétséges. Kitudja mit hoz a jövő.
To: szuperbazs
Le emelem a kalapom előtted.Én biztos hogy nem írtam volna le ilyen részletesen mit kell csinálni az Eng fájlban mit kell átírni mire stb... Mondjuk én hozzá teszem van hozzá leírás is, "de ezt nagyon halkan súgom meg ne hogy meg halja valaki és elolvassa".
Köszönjük a sok segítséget.
Utólag kérdezném a járműveket hova kell be tenni?
To:mdmot3034
Sok sikert hozzá! -
rush22
tag
na az jo.
ujpesten csak a volt kollégám ismerős ő lakott ott.
facen bejelöljelek aztán ott könybben tudsz szólni szerintem meg a beszélgetés miatt se savaznának itt.
tiszt a kivételnek. -
mdmot3034
csendes tag
Hát én meghalnék ha el kellen költöznöm itt van Pécs Tettye a 65-ös vonal stb
.
A videóm is a 65-ös vonalról fog szólni ha felteszem.Sokszor járok erre és nagyon szeretem
vezetni is szoktam.(videóim) -
rush22
tag
na igen leszedtem az ister és kiderült h nincsennek kocsik hozzá builderben néztem és a mozdonyt se mutatja cvsak builderben.
elis felejtettem h ennél van a baj pedig nemrég írtam na mindegy.
valaki szedje már le létszíves erről az oldalrol az actot http://mutat.net/?http://intercitymsts.atw.hu
kiváncsi vagyok hogy neki megy-e a játék.
minden kocsi lentvan hozzá.
agyvérzést kapok komolyan.
hihetetlen. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1648 üzenetére
elég messze lakunk egymástol.
mikor költözől pestre?
pesthez már közel lakok.
a hév vonalán azaz látom a hévet ha kinézek az erkélyen.
panelos gyerek vagyok.
ha gondolod pár pofa sörre összefuthatunk majd ne vedd randinak nehogy félrértsed.
leszedtem az ister kiv vok h elindul-e Haydnt ír hozzá.
hamár builderben benne van akkor baj nem lehet annyi............. -
szuperbazs
tag
válasz
nzsolt77 #1641 üzenetére
Itt valami sántít
Ha mozdonyt hiányol, akkor nem consist hiányzik! Ha az actban használt egyik consistban szereplő mozdony hiányzik, akkor lesz "mozdonyhiányos" actod!
Consistot tudsz létrehozni akár Activity Editorban is!
Szóval nem teljesen értem mi folyik itt, de azért küldtem mailban egy con fájlt a treno fantasma-val hátha segít! -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1645 üzenetére
Sikerült átírni és
nahát megy rendesen.
köszönöm mégegyszer a segítséget,mennyi sörrel jövök neked majd.........
msts találkozó az idén lesz amugy? -
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1640 üzenetére
hát nekem mindegyik taurusnak zöld a műszerfala vagy mi.
nem azért írtam h szar hanem mert már elegem lett belőle h leszedem és nem megy.
seholse volt írva h átkell nevezni vagy mi.
átnevezem aztán majd kiderül de az osztrák msts oldalon találtam olyant h kék a műszerfal.
ha így nem sikerül leszedem azt aztán azzal csak sikerülne vagy ne probálkozzak azzal?
kösz a választ amúgy. -
peti9878
csendes tag
De könnyen feladják egyesek itt a küzdelmet az msts-sel. Én ha akarok valamit akkor azt meg is csinálom és addig küszködök vele amíg nem sikerül. Lehet hogy 1-2 hetet igénybe vesz, de én kiállok magamért és megcsinálom, ha még hosszú idő telik el akkor is! Egy fontos üzenet van legalább is részemről: Sose adjátok fel küzdjetek vele, mert utána már élvezet lesz vezetni az adott vonatot! Ezt már saját tapasztalatomból mondom mert nálam így van.
To: (#1642) mdmot3034
Szerintem érdemes meg csinálni! Kíváncsi vagyok rá. Szerintem nyugodt szívvel elkészítheted. -
mdmot3034
csendes tag
Szerintetek érdems lenne egy pécs-villány személyvonatos több részes vidieót feltölteni (mert elkezdtem készíteni)?
-
nzsolt77
tag
üdv:valaki tudna segiteni?kellene nekem egy con file mert a contbuildert nem lehet feltelepiteni a gépemre mert hibaüzit ir ki,és már amit kaptam segitséget az se segitett és igy feladtam.van egy activity amit szeretnék elinditani de mozdonyhiányos. kllene a TRENO_FENTASMA-HOZ EGY con file.én nem tudom megcsinálni.
-
szuperbazs
tag
Egyáltalán nem szar! Zsoltee oldalán letölthető Széchenyi és a 2 féle Haydn mellé oda van írva, hogy szükség van az ÖBB Em-lok pack 18 in 1-re, ami szintén erről az oldalról letölthető. Valóban, ez a csomag tartalmaz több cabview-et is, de azt pont nem, amit ez a két mozdony használ! 1116.cvf van megadva alapból és bár nem kerestem nagy erőkkel de úgy véltem nem is szükséges, mert a '18 in 1' csomagban asszem 3 féle kabin nézet közül is válogathatunk. Nem vagyok otthon a szakmában, de szerintem ezek a Taurusok msts-ben (máv, gysev, obb ezeket a cvf-eket használják) csak abban különböznek, hogy a műszerfal alapja kék vagy zöld (úgyhiszem a mávos zöld, az öbb-s kék, de ha valakit igazán érdekel youtube-on biztos találni róla videót).
Ha mindegyik mozdony a helyén van az OBB_1116 mappán belül, akkor három .eng fájlról beszélünk:
GySEV_1047_504-4_Haydn.eng
GySEV_1047_504-4_Haydn_V2.eng
GySEV_1047_505-1_Széchenyi.eng
ezeket megynyitva rákeresünk (ctrl+f paranccsal) a "cvf"-re és megkapjuk a 1116.cvf fájlt, amit át kell írni pl.: 1116_nEVM.cvf -re! Szerintem ez a legjobb, függetlenül attól, hogy kéknek vagy zöldnek kell lennie, ennél nem csúszik annyira a műszerfalon a digitális sebesség visszajelző!Szép mozdonyok! Letölteni meg átírni kb 5 perc, asszem ez semmiség ahhoz képest, hogy valaki elkészítette őket nekünk!
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1638 üzenetére
igazábol ha készlesz a Bp.-Győr pálya akkor ott biztos szinte minden act taurusos lesz szerintem,vagyis 90 százalékuk.
soha nem is tudtam ezekkel a géppel menni.
mért szarok vagy mi van az nekem érdekes. -
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1634 üzenetére
hello.
a tomcy az jo actokat csinál,de nekem is hiányoltam még mikor előszőr szedtem tőle aztán írtam neki privátot és elis küldte a hangokat meg az oldalára is feltette,amik az adat,hu oldalon voltak neki azt nem lehet elérni mert drága az oldal azt mondta és ezért az uj oldalárol szedtél gondolom mert van neki régi is :
http://tomcyactivities.5mp.eu/web.php?a=tomcyactivities&o=a96Z9U2YDnuj oldalon fennvannak a trainsetek neki.
de vanm sok act ami else indul nekem vagy tariset nincs hozzá sehol,vagy nemlehet elérni sehogyse.
inkább hagytam azt az oldalt.
volt oan h leszedtem az istert és minden kocsi megvolt hozzá ami kell,builderbe lecserélném a mozdonyt,majdnem összeestem csak a mozdony volt ott
hát mondom ez fasza ilyen actot.
na mindegy.én még mindíg a haydn és a szechenyi tauval szenvedek h sehogyse jön be.
kabint hiányolja,aztán az egyik forumon mondták h nevezzem át a cabwiewet arra ami a liszt taunál van írva mert az müködik,de ez a kettő sehogy,nahát azzal se mentem semmire.
elvileg nem 1116 etcs zoldnek kéne ott lennie hanem valami másnak.
lehetséges h 1047 kéne oda de a lisztén 1116 van tehát itt valami más bah van.
valaki nem tudná a haydn és a szechenyi taunak az eng dolgát elküldeni mailbe?
esetleg szuperbazs rád számíthatok olyan küldésre mint multkor azon a fájlmegoszton?
lehet h az eng a hibás v nem tom.
szerintem mindenki onnan szedte zsoltee oldalárol tehát na.
bocs a regényért. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1634 üzenetére
Jó actokat készít, bár nem sokhoz volt szerencsém. Volt egy köztük ami emlékezetes csalódást okozott, a 7713-7716-os a 135-ös vonalon megy ami ugye nem villamosított, ennek megfelelően nincs felsővezeték az Alföld6-ban sem, így kicsit bután mutat a 1142-es Szili. Ajánlott lecserélni egy Csörire 2115, 2198 és 2148 pályaszámúakról találtam videókat a youtube-on amik a 7713-as járatot viszik!
Amúgy az oldalon, ahonnan ezeket az actokat lehet letölteni van mellékelve a letöltéseknél "trainset csomagok" címszó alatt több letöltés is, amik szükségesek az actok helyes működéséhez és ha jól emlékszem az egyik tartalmazza a common.snd mappát és egy-két act is tartalmaz járműveket is.
Tehát Tomci kollega javára váljon, tényleg próbál a járművek beszerzésénél segíteni, precíziós kérdés, hogy melyik milyen hangot használ. Egy kis guglizással szerintem megoldható. Sőt, az actokhoz mellékel leírást is linkekkel.Ami a másnaposságot illeti, kutyaharapást szőrivel
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1631 üzenetére
Na végre,sikerült,megy hiba nélkül!Csak hát az act készítője ezt nem rebegte el,hogy a sok külföldi kocsi ezeket a hangokat használja....Tomci?vagy így hívják asszem.amugy jó act-okat csinál,csak az ember megőszül,mire a hozzávalókat összebuherálja az oldalakról,aztán meg beüt egy ilyen gebasz,mint nekem,és csak nézel ki a fejedből hogy mi van...Na de köszi,végül segítettél,és megoldottam,hála neked.Ja a máv-hangok -ra való hivatkozást meg elba...tam,azért keresgette,de ez az eredeti hangja,ez aztán jó hangos-zörgős!Amúgy tegnap én is becsiccsentettem rendesen,vagy 3-szor nekikezdtem egy act-nak,de mikor soha nem sikerült megállni a vörösnél,inkább hagytam az egészet...Jó másnaposságot!!
-
mdmot3034
csendes tag
Problémna az az hogy a régi erroraimat (a régi trainset mappámat megtartottam)
még mindig kiírja de a bin fennvanhelp pls új mappát meg csak úgy tok szerezni ha reinstall.
-
szuperbazs
tag
Amúgy bocs, hogy csak a linket dobtam magyarázat nélkül, de tegnap sikerült úgy benyesnem, hogy ma reggel újra fel kellett építenem a világot. Gondjaim voltak a fogalmazással és a klaviatúrával is.. A shift-et sikerült eltörnöm és néhányat gombot nem ismertem fel
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1630 üzenetére
A link alatt a common sounds pack-ot kell letölteni, ha jól emlékszem önkicsomagoló és "helyre rakja" magát.(: Ha nem, akkor a common.snd mappát kell a trainset mappába bemásolni. Érdemes visszaállítani az obb-s tehervagonok hangját az eredetire (működnie kell ezzel a hangcsomaggal, tegnap én is ezt az actot vittem!)! Ha nem vagy benne biztos hogyan kell(gondolom, mert a máv hangok elérési útját sem helyesen írtad be, különben megtalálta volna, hacsak nem egy nem létező .sms-fájlra hivatkoztál) akkor csak telepítsd újra a vagonokat. Azért érdemes letölteni ezt a hangcsomagot, mert rengeteg külföldi jármű ezt használja, teher és személy is, tehát jó eséllyel beleszaladsz még ilyenekbe és akkor nem kell egyesével átírnod az összeset.
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1629 üzenetére
Köszi,de nem igazán értem,mit csináljak ezekkel a linkekkel????Közben átírtam a wag.fájlokban az sms elérési utat így: ..//..//MAV Hangok//Nehez//Nehez.sms hogy itt keresse hozzá a hangot,de most meg ezt nem találja,azt írja ki!Akkor most miért nem lehet átirni ezt sem?
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1628 üzenetére
http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=43&Itemid=32
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok fórumozók!Erre tudna valaki megoldást találni,mert én már hiába olvastam utána a HTSC-n lévő Hang és fülkenézet képzés -című leírásban,nem igazán esik le a megoldás.Szóval:Letöltöttem egy act-ot,meg a hozzávalókat is,megy is rendesen...de... az ÖBB-EANOS tehervagonoknak,amit egy osztrák oldalról szedtem le,szerintem személyvagon hangjai vannak...Ki is írja betöltéskor,hogy: Nem találom az sms fájlt. Fájl:../../COMMON.SND/Freight/freight.sms. Na ezt nem tudom honnan kell odavarázsolni,mert ahonnan leszedtem,ott nem volt külön hangja ezeknek a kocsiknak.Most próbálnám a Máv hangok használatára bírni,de hát nem nagyon megy.Help me......!!!
Ja, ez a 47350-1 -es activity,Nyíregytől Kőbánya-kispestig Rail Cargo Hungaria-s taurussal....légyszi,segítsetek.Köszi előre is...!
-
peti9878
csendes tag
válasz
nzsolt77 #1625 üzenetére
Helló
Ezt másold be ha jól emlékszem a system32 mappába. Innen szedd le ezt az
mscomctl.ocx és utána működnie kellene. Ha nem system32 akkor a system mappába. Sajna már nem emlékszem rá hogy hova kell tenni.
rush22
tag
válasz
nzsolt77 #1623 üzenetére
tegnap vagy mikor adtam neked linket ahol van sok act és teher is.
actot ha szedsz le akkor nem nagyon van hozzá mozdony ill.consist se van mikor van de az ritka.
leszeded a mozdonyt az oldalrol ami a readme,olvass el vagy hasonlo dokumentumban van.
ahhoz h menjen a mozdony ahhoz kelle egy conbuilder és cont kell csin rá.
mikor elindítod a buildert akkor kiad egy olyat h c lemez stb na ott jelöld ki a program files-t mappát ezzel megadtad neki a játék mappáját hogy hol keresse a dolgokat.
utána elvileg tudsz cont csinálni.
amíg ez nincs meg csak achtus dlgokkal tudsz játszani amihez ugye van con fájl.leírok párat h minek mibe kell lennie csinálj egy MAV_V43_VMW és egy ugyan ilyen mappát v63 névvel amibe a v63 as gépek másikba meg a v43 kell rakni.
taurusoknál meg ugyan ez a feladat ahhoz több dolgot kell leszedni de ezt inkáb itt nézd meg innen tudsz szedni taurust.
http://zsoltee-loks.atw.hu/lostpassword.php?email=rush1789%40freemail.hu&account=6511374b4e2a4bcefc18981c8916cc0cöbb ec pack és az euroloco pack 1.8 kell vagy mi abba bennnevannak a mappák utána már csak a helyes mappába kell rakni a gépeket de ezt írja h hova rakjad ugyis.
remélem h érted amit leírtam.
ja és regisztrálj akkor tudsz csak letölteni. -
nzsolt77
tag
üdv mindenkinek!tegnap kérdeztem hogy töltötte e le már valaki a http://mvv.yofej.hu/msts/ oldalrol a fövonali feladatokat?mert én felraktam a játékba de minden feladat megjelenik kivéve a mozdony ismeretlen.ezt nem értem miért van.de hogyan tudom meg melyik feladathoz milyen mozdony kell?sok jo feladat van benne olyan is amit szeretek föleg a tehervonatos de igy nem müködik.kérem aki tud valamit segitsen.megköszönném.
-
rush22
tag
-
Jadro
veterán
-
mdmot3034
csendes tag
most működik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
peti9878
csendes tag
válasz
mdmot3034 #1617 üzenetére
A sorrendet az első hsz-ben megtalálod. A probléma megoldására elég lenne az is ha újra tennéd a ts-t és mindent letörölnél amit kell. A lényeg ha van olyan járműved ami netán gondot okozna a letöltés mert sok idő teszem azt, mentsd le és utána töröld a ts-t és utána fel telepítés után az első hsz szerint telepítsd. Leírást is használhatod még talán meg könnyítené a dolgod is. www.mstsoldal.atw.hu regisztráció után Letöltések/Leírások/V2.4-es leírás ebben minden benne van ami számodra szükséges lehet. Ha többit nem sikerül megoldani vagy nem tudod mit kell csinálni akkor írj ide nyugodtan.
Ui: A V2.4-es leírásban keresd ki az msts bin telepítése és eltávolítását mert hasznos infót nyújt számodra.
mdmot3034
csendes tag
Hülye simulator most ujratelepítettem és a trainupdatet és a toolsupdate telepítésével kezdtem és lássatok csodát ugyanaz A SZAR
-
peti9878
csendes tag
Helló
Ezt a sületlenséget hol hallottad? Mondjuk nem tudok sokat, de nem az első kiadásba lesz benne. Színkeverő fórum társ építi, de még jelzőzésen van és már csak 40 km-es szakasz van vissza. De idézve:
"Még megy vissza a kollégához, hátravan 40 km-es szakasz a jelzőzésből.
Én meg a lehető legunalmasabb pepecsmunkát csinálom, shape, sd fájlok, textek javítását, éjszakai, és kül. évszakok problémáihoz és egyébként is, millió apró pótlás, javítás, vizuális összehangolás... stb" -
rush22
tag
helo.
az komoly most hogy a bp-wien pályában nem lesz benne a wien szakasz?
ez igaz?
tud valaki erről valami infot? -
mdmot3034
csendes tag
válasz
szuperbazs #1612 üzenetére
Hát már próbltam és a trainupdateval kezdtem de majd még megpróbálom.
-
szuperbazs
tag
válasz
mdmot3034 #1606 üzenetére
Összekeverted a telepítéshez szükséges összetevők sorrendjét! Szerintem telepítetted a bin-t az update előtt! így már nem lesz jó, hiába próbálod telepíteni a bin-t mindig ezt fogja írni. Újra kell telepíteni az msts-t! Sorrend az első hsz-ben!
(szerintem a trainset mappáról csinálj mentést, hogy a járműveket ne kelljen újra telepíteni) -
nzsolt77
tag
még egy kérdés!töltötte már le valaki azhttp://mvv.yofej.hu/msts/ oldaslrol a fövonali feladatokat?én be is raktam a játékba de nem ir ki hibát de amikor betölti és kiválasztok egy activityt akkor látom az van kiirva hogy ismeretlen mozdony.és sajnos a többi 15 feladatnál is ez van de hol tudom megnézni milyen mozdony hiányzik?azt megtudná mondani valaki hol tudom megkeresni?amugy automatikusan kilép mikor elinditanám a feladatot.semmi hibaüzenet.megköszönném a segitséget.
-
mdmot3034
csendes tag
Hát már vagy ötször bróbáltam és fennvan ami kell.Amit a binről mondtál próbáltam de sajna
még mindig ha a csík betölt akkor error és nem fejleszthető a train exe -
peti9878
csendes tag
-
nzsolt77
tag
üdv!olyan conbuilder hol lehet leszedni amit fel tudnák telepiteni mert amivel probálkoztam nem települt fel de nem tudom mi az oka.
-
peti9878
csendes tag
-
mdmot3034
csendes tag
sokfélét... vmi datebase cuccot de
pl villánytól megyy egy ideig és utána csak simán fagy de az fontosabbb hogy a bin nem megy!!! wag és con errorokat ír ki mikor indul a game de van ami működik elég sok főleg vmw oldalas vonatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest