- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz_20
tag
válasz
fittipaldi19 #1807 üzenetére
A két cfr kocsi megvan
A hangot nem tudom , hogy jó-e ahhoz -
tovisviktor
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1708 üzenetére
Szia. Ezzel én is küszködök. Neked sikerült már megoldani?
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #1800 üzenetére
Köszi!
Itt leszek még persze, de mondjuk a TS már eléggé kimaradt az életemből és nem valószínű hogy ez már változni fog. Azért ha tudok, még segítek itt.
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1799 üzenetére
Ezekkel csak activityt lehet cserélni? nekem valami olyan program kéne amivel menetrendet tudok úgy beálítani hogy a másodpercek 0-án legyenek és én tudjam beálítani azt melyik programmal lehet?
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1769 üzenetére
Hálás köszönetem.
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1756 üzenetére
hamburg-berlin szakasz.
van benne egy installer setup fájl,meg egy update.
kocsikat,gépeket mindent felrak.
mindegy ujrarakom a ts-t aztán kiderül milesz. -
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1754 üzenetére
köszi.
igazábol protrain sorozat amit ts-be kell rakni.
actokkkal installálja fel a pályát is.
nem értem h mi lehet a gond.
hiába teszem 640 es felbontásba ugyse jo.
felfedezőbe se indul el.
nem tom hogy ha megveszek ugyan ezt a sorozatot boltba megy-e.
csak hát az meg kicsit borsos ár amiért kinálják -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1750 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, ha feltelepíted az Alföld5-öt meg az Alföld6-ot is a hozzájuk tartozó frissítésekkel! Gond nélkül megfér egymás mellett a kettő. Nekem is így van most és az A6-on csak azt használom, amit arra írtak.
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1748 üzenetére
"Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?"
Igen, elkészült a Debrecen-Nyíregyháza szakasz(: A 100as vonal Bp-Debrecen szakaszára gondolsz és ha jól tudom akkor csak az objektumozásban volltak korrekciók. Ha megnyitod editorban és hibás útvonalat jelez, akkor az a probléma és újra kell menteni, de szerintem be sem töltené úgy a szimulációt.
Ha elolvastad a leírást, akkor biztosan emlékszel erre a részre: "Az Alföld 5-höz készült küldetések egy része használható az Alföld 6-ban is, de a Debrecen utáni ívből indult illetve ott végződött küldetések, Békéscsaba Gyulára vezető ívében indult illetve érkrzrtt küldetések, a Szolnok – Lakitelek - Kecskemét vonal vonatai, valamint a Kecskemét – Városföld szakaszt érintő vonatok útvonalai hibát fognak jelezni. Ezek hibás útvonalait javítani kell. Változtatás a vágányrendszerben máshol nem történt."
Nem biztos, hogy így van, de nekem gyanús: még ha a vezetett járat útvonala jó is, attól még lehet, hogy időben kb akkor "lép be" egy AI az activitybe, amikor kiérsz a Nyugatiból és ez az AI használ olyan útvonalat, ami módosítva lett az Alföld5-höz képest és emiatt fagy ki.
Ha nem így van, akkor valaki javítson ki köszi!
De ha csak Debrecenig megy, akkor szerintem próbáld Alföld5 alatt!
Amúgy attól, hogy az Alföld3-ra készült feladatok elindulnak az Alföld5-ben, még koránt sem igazolja, hogy az 5-re készült feladatoknak jónak kell lenniük a 6-ban is! Ez attól függ hogyan módosult a pálya. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1746 üzenetére
Ez az alföld5-re van! Nem ez lehet a probléma? Megtaláltam az oldalon az alföld6 menüpont alatt, de a feladat alföld5-re készült. Legalábbis alföld5 a pálya neve a kitömörített fájlban.
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1742 üzenetére
Ez kezd érdekelni(: írd meg melyik act, melyik pályára és hogy honnan van!
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1740 üzenetére
Helló
Akkor próbáld meg fel keresni a készítőt és tudakold meg tőle hogy mi lehet a probléma.
További tanácsom.
Rakd vissza azt a con fájlt amit írtál de az eredeti legyen és utána a conBuilder segítségével keresd ki azt a részt ahol hiányolja azt a vagont és úgy cseréld ki egy mondjuk hamár IC akkor Acthu IC Bp-re. Utána indítsd el aztán ha még mindig hiányolja akkor marad amit először írtam.
ÜDV: peti9878 -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1737 üzenetére
Először is nézd meg hogy a hiba üzenettel úgyan az e a mappa neve. Bármilyen eltérés is lehet ami miatt nem tudja betölteni az adott vagont.
"Helyette nem raktam másikat,el is mentettem,a consist megváltozott."
Tegyél be mondjuk egy acthu B vagont a helyére és úgy nézd meg hogy jó e. Ha csak kiveszed egy kocsi hiányozni fog ami miatt lehet hogy a ts nem fogja elindítani a játékot. Legalább is szerintem, de lehet tévedek.
Ami fontos a mappa nevét minden féle képen hasonlítsd össze a trainseten belüli mappa nevével. Egy kis példa rá a mappára csak.:
Mondjuk ez nálam a trainseten belül van.
"MAV_43 VMW"
És ezt keresné:
"MAV_V43_VMW"
Remélem látod mi a különbség a kettő között. Példa okáért ez is lehet hiba.
Mr.Csizmás
titán
válasz
fittipaldi19 #1732 üzenetére
tévedsz, magyar cuccból készülnek dolgok és ingyen lesz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
fittipaldi19 #1730 üzenetére
csak áttértek a railworks 3-ra
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1727 üzenetére
Nagyon szívesen.
Igen van ilyen nálam is szokott hibát találni ha hiba keresésre megyek de engem ez kimondottan nem érdekel és nem is nézem inkább meg hogy milyen shape hibákat ír ki stb... őrülök hogy a ts megy igaz néha hibákkal de azért jó hogy van. Szeretek vonatozni ts-ben is és a való életben is.
Ha van valami hiba a conbuilder jelez akkor nyugodtan írd vagy képben írd le mi a gondja hátha tudunk rá választ adni.
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1725 üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.
Na akkor egy kicsit segítek neked.Nézd a billentyűzeteden kell lennie egy olyannak hogy PrtScr alsó vonás SysRq. Na ezzel kérlek szépen tudod megcsinálni a képet. Mondjuk beilleszted a Microsoft Power Pointos S**ságba és utána mentés másként majd vagy jpg vagy png formátumba mentsd el. Utána töltsd fel egy kép megosztóra mondjuk az indafoto.hu-ra és utána a kép kódját BBCODE -ot beilleszted ide és utána már látni fogom kb 75x75 vagy 200x160-as kép mérettel tedd be ide. Remélem ez alapján sikerül majd be tenni a képet.
A Train storeval szerintem biztos hogy működni fog nálam nem okozott problémát anno. (Bár hozzá teszem én nem használom csak egyszer tettem fel még régebben és utána meg töröltem).
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1723 üzenetére
Helló
Akkor nálad lehetnek gondok már bocsi. A ConBuilder erre tökéletes lenne. Ha szabad érdeklődnöm akkor milyen hiba üziket ír ki? Hátha tudunk rá valami szép megoldást írni. A ConBuildert próbáld meg innen leszedni: V15 ConBuilder Egyébként ok nélkül nem ír ki hibát. (Legalábbis nálam).Szerk: Ezt az oldalt tudom ajánlani actok terén: V43 1067 fórum társ oldala és activity-ei. illetve: Dflash activity-ei.
Remélem tudtam segíteni.
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1721 üzenetére
ConBuilder-el.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1713 üzenetére
Helló
hmm sajna más ötletem nincs. Javaslom ami ott van CFR A és a B vagont letöltöd és utána kicseréled az actban ezekre a vagonokra.To: (#1714) GubisKristóf
Elég lett volna egyszer leírni nem kellett volna többször.
Na a kérdésedre a válasz:
Lényeg hogy amikor meg állsz a szerelvényeddel akkor megnyomod az F9-et és lekapcsolod azt a rész amit le akarsz. Utána a menetszabályzót úgy szabályozd, hogy 5 km/h sebességnél NE menj többel. Viszont van olyan vagon ami ragaszkodó ilyenkor elég lenne 1 vagy 2 km/h sebességgel elindulni. Utána már le tudod kapcsolni.
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1708 üzenetére
Helló
A CFR intercityt A és B vagonjait innen lehet letölteni: CFR Intercity vagonjait.
Keress rá ilyesmire Common.snd és ha jól tudom ebbe van bent ezek a hangok bár ebben nem vagyok 100%-osan biztos. -
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1706 üzenetére
Ja igen kössz mosmár megy.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1686 üzenetére
Helló
Vannak sajnos ilyen actok amik csak kidobnak vagy éppen lefagynak. Viszont nézd az is meg mielőtt elindítod a ts activity-t hogy az elején ott van e az adott mozdony vagy pedig úgy írja be hogy "ismeretlen". Ha pl: ezt írja: "V43-1282" akkor stimmelünk.Biztos hogy nincs hozzá valamilyen leírás hogy milyen vagonok és mozdonyok szükségesek?
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1682 üzenetére
hello.
na hát ezzel nem vagy egyedül komám.
nekem is ugyan ez az act ami kidob meg még pár.
és van olyan is köztük ami a pályában bennevan alapbol act,tehát fura,és a frissítés is rajtavan már.
csak a6-nál vannak ilyenek.
énse értem mi a gáz.
a5 végigvittem a szeged-debrecen dolgot de azota nem.
véletlen nem a simon róbert oldalárol szedted le?
mert én ott találtam aztán semmi readme nem volt írva hogy mi kell az adott feladathoz aztán gondoltam hogy achtus lehet,de mégse.
most írtam az ürgének hgy enyje-benye na jo nem így csak finoman szoltam neki.ebbe a témában csak együtt érzek veled és reménykedek hogy születnek majd leírások hogy mi kell a feladatokhoz.
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1638 üzenetére
igazábol ha készlesz a Bp.-Győr pálya akkor ott biztos szinte minden act taurusos lesz szerintem,vagyis 90 százalékuk.
soha nem is tudtam ezekkel a géppel menni.
mért szarok vagy mi van az nekem érdekes. -
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1634 üzenetére
hello.
a tomcy az jo actokat csinál,de nekem is hiányoltam még mikor előszőr szedtem tőle aztán írtam neki privátot és elis küldte a hangokat meg az oldalára is feltette,amik az adat,hu oldalon voltak neki azt nem lehet elérni mert drága az oldal azt mondta és ezért az uj oldalárol szedtél gondolom mert van neki régi is :
http://tomcyactivities.5mp.eu/web.php?a=tomcyactivities&o=a96Z9U2YDnuj oldalon fennvannak a trainsetek neki.
de vanm sok act ami else indul nekem vagy tariset nincs hozzá sehol,vagy nemlehet elérni sehogyse.
inkább hagytam azt az oldalt.
volt oan h leszedtem az istert és minden kocsi megvolt hozzá ami kell,builderbe lecserélném a mozdonyt,majdnem összeestem csak a mozdony volt ott
hát mondom ez fasza ilyen actot.
na mindegy.én még mindíg a haydn és a szechenyi tauval szenvedek h sehogyse jön be.
kabint hiányolja,aztán az egyik forumon mondták h nevezzem át a cabwiewet arra ami a liszt taunál van írva mert az müködik,de ez a kettő sehogy,nahát azzal se mentem semmire.
elvileg nem 1116 etcs zoldnek kéne ott lennie hanem valami másnak.
lehetséges h 1047 kéne oda de a lisztén 1116 van tehát itt valami más bah van.
valaki nem tudná a haydn és a szechenyi taunak az eng dolgát elküldeni mailbe?
esetleg szuperbazs rád számíthatok olyan küldésre mint multkor azon a fájlmegoszton?
lehet h az eng a hibás v nem tom.
szerintem mindenki onnan szedte zsoltee oldalárol tehát na.
bocs a regényért. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1634 üzenetére
Jó actokat készít, bár nem sokhoz volt szerencsém. Volt egy köztük ami emlékezetes csalódást okozott, a 7713-7716-os a 135-ös vonalon megy ami ugye nem villamosított, ennek megfelelően nincs felsővezeték az Alföld6-ban sem, így kicsit bután mutat a 1142-es Szili. Ajánlott lecserélni egy Csörire 2115, 2198 és 2148 pályaszámúakról találtam videókat a youtube-on amik a 7713-as járatot viszik!
Amúgy az oldalon, ahonnan ezeket az actokat lehet letölteni van mellékelve a letöltéseknél "trainset csomagok" címszó alatt több letöltés is, amik szükségesek az actok helyes működéséhez és ha jól emlékszem az egyik tartalmazza a common.snd mappát és egy-két act is tartalmaz járműveket is.
Tehát Tomci kollega javára váljon, tényleg próbál a járművek beszerzésénél segíteni, precíziós kérdés, hogy melyik milyen hangot használ. Egy kis guglizással szerintem megoldható. Sőt, az actokhoz mellékel leírást is linkekkel.Ami a másnaposságot illeti, kutyaharapást szőrivel
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1630 üzenetére
A link alatt a common sounds pack-ot kell letölteni, ha jól emlékszem önkicsomagoló és "helyre rakja" magát.(: Ha nem, akkor a common.snd mappát kell a trainset mappába bemásolni. Érdemes visszaállítani az obb-s tehervagonok hangját az eredetire (működnie kell ezzel a hangcsomaggal, tegnap én is ezt az actot vittem!)! Ha nem vagy benne biztos hogyan kell(gondolom, mert a máv hangok elérési útját sem helyesen írtad be, különben megtalálta volna, hacsak nem egy nem létező .sms-fájlra hivatkoztál) akkor csak telepítsd újra a vagonokat. Azért érdemes letölteni ezt a hangcsomagot, mert rengeteg külföldi jármű ezt használja, teher és személy is, tehát jó eséllyel beleszaladsz még ilyenekbe és akkor nem kell egyesével átírnod az összeset.
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1628 üzenetére
http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=43&Itemid=32
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1560 üzenetére
Nem egészen értem. Conbuildernek nincs sok köze az service fájlokhoz, csak az abban szereplő consistokat tudod vele módosítani, de .srv-t "eltüntetni" legjobb tudomásom szerint nem lehet. Az is furcsa, hogy felfedező módban indítod és .srv-t keres. Csak ott kell .srv ahol van traffic vagyis AI forgalom. Az pedig felfedező módban nincs.
Próbálj meg a virtual store mappában utána nézni a hiányzó .srv-nek, ha activityt módosítasz esetleg oda menti. C:\users\x\app data\local\virtual store\program files\microsoft games\train simulator\routes\y\services (ahol az x ott a windows felhasználó, ahol az y ott a pálya neve amelyik az .srv-t hiányolja) Ez az elérési út abban az esetben, ha windows vista alatt van és az eredeti beállítások szerint telepítetted az msts-t. Ha nem találod (más operációs rendszer alatt nem tudom), egyszerűen rákeresel a hiányzó fájl nevére az adott meghajtón. Természetesen mielőtt nekilátsz, Trainstore-ban bonts ki mindent!Azért nem reagáltam először, mert egyáltalán nem vagyok biztos a kérdésedben sem meg abban sem amit leírtam így felelősséget nem vállalok! (ilyen activity manager meg inicializálásra utaló hibákkal még nem is találkoztam) Ha valami nem pontos akkor elnézést, valaki javítson ki, de mivel másik választ nem kaptál rá, így próbáljunk meg ebből kiindulni(:
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1487 üzenetére
Hang: Trainstore-val való indítás után az mstsben az opciók menüben hangok beállításánál a hangok mennyiségét állítsd maximumra! Első indításkor be kell állítani mindent újra.
Conbuilderben való consistok szerkesztése előtt indítsd el a Trainstore-t és az ikonsorban kattints az "unstore everything" gombra! Utána szerkeszthetsz conbuilderben.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1481 üzenetére
Írj le minden olyan hibát amit észlelsz és itt ki fogjuk találni mit kéne csinálnod. Van megoldás mindenre ebben biztos vagyok.
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1476 üzenetére
Train store-nak pont ez a lényege! Csak azokat az unstored pályát és unstored activityket és a hozzá tartozó con, wag, eng fájlokat tölti be, a többit átmásolja egy ideiglenes mappába, hogy az msts indításkor ne töltse be, ezáltal gyorsabb és nem jelez hibát, ha esetleg egy másik activityhez tartozó con, amit éppen nem használsz hiányol fájlokat.
Én mindig csak egy actot töltök be egyszerre, ezáltal gyorsabb és működőképesebb.
Train store-ban: tools->unstore everything és utána újra fogsz látni mindent az msts-ben.
-
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19 #1445 üzenetére
Erre a kérdésre tud valaki valamit?
-
rush22
tag
válasz
fittipaldi19 #1447 üzenetére
igen a tisza gyorsnál az egyik változatánál van ez h nem indul el vagyis kidob és semmi hibaüzenetet nem rak ki mert aha kiarakna akkor nem lennék ideges mert megkeresném amit hiányol de így nem tom.
amugy petinek az oldalárol letod tölteni a tarxxot eng modosítással együtt.
valami csak nem jo a tarxxnál neked se szerintem.
mstsoldal ez az oldala címe. -
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19 #1439 üzenetére
Lehet, hogy azért mert a conbuilder keres kocsikhoz-mozdonyokhoz hangokat, kabin nézeteket, belső nézeteket meg még nem tudom miket, amiket az msts nem ellenőriz indításkor. Szerintem a játékban ez csak a szimuláció beállításánál derül ki, amikor az activityt indítod! Persze ez nem biztos, én train store-t használok, így nem indulok hibákkal
-
válasz
fittipaldi19 #1407 üzenetére
Miért nem töltötted le az oldalamról a Személyvonat_pack_vol1 csomagot? Az minden problémádat meg fog oldani, kivéve a V43-asok igényed nincsenek nálam.
De most találtam V43 1105 2009-es változatot, ha érdekel, betömörítek hanggal és kabinnal.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1385 üzenetére
Próbáld meg hogy most kitörölsz minden olyan actot ami ezt előidézheti és még a con fájlokat is töröld le majd rakd újra az actokat de csak egyet és majd meglátod milyen hiba üzik jönnek. Valószínűleg hosszadalmas lesz de ki lehet küszöbölni a hibákat. Ha van valamilyen hiba fényképét vagy a szövegét írd be ide és kitalálunk valami okosságot rá.
-
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19 #1385 üzenetére
Sziasztok.Erre tudja valaki a megoldást,hogy az imént említett problémára mi a gyógymód
Mert akármilyen leírást nézek,és próbálok ki,ez marad,ez a bosszantó sza.ság.Vagy vegyem ki a személyvonat pack-ból a 2-es pack-ot,mert lehet,hogy az kavar be hmmm? De ez az,mikor megnézem a hiba alapján minden ott van,ahol kell,ezt nem értem!
-
válasz
fittipaldi19 #1354 üzenetére
Nekem van ilyen H-Start_szemelyvonat_pack_vol1 csomagom és 78,8 MB (79,2MB) a mérete, vol2 nincs ilyen. Ha nagyon kellene, feltölthetek az oldalamra, de nem találtam telepítőt. Sebaj, a tömörítése megfelel.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1277 üzenetére
Hát vannak okos emberek, de van egy ts ami ki fog rajtuk és még az okosabb emberek sem jönnek rá egyből mit is kellene tenni valójában.
Na de én nem tartom magam okosnak sem csak ilyen haladónak.
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #1224 üzenetére
Passzolom, mert nem tudom hogy a régi szakaszokon változott-e valami. Ki kell próbálni és ha volt valahol nyomvonalváltozás, akkor el sem fog indulni. Ha csak pl sebességkorlátozás változások voltak, akkor menni fog, bár akadhatnak problémák az AI vonatokkal.
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1113 üzenetére
Oké, kössz a tippet.
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1097 üzenetére
Helló
Most már működik! Hírekben az oldalam már olvashatod! -
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19 #1079 üzenetére
Ja, megvan a megvilágosodás a problémámra,hát...mégsem voltam elég figyelmes.Köszi a felvilágosítást!
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1087 üzenetére
Helló
Nincs mit. Engem nem zavar, ha mást töltesz le mert elsőre nem működik. De hidd el egy kicsit áttanulmányozod a leírást és majd egyre jobban meg fogod érteni a Ts rejtelmeit. Újonc vagyok én is, de nem hinném, hogy az idő hanem inkább a hozzászólások számától függ én legalább is gondolom. Engem nem zavar ha újonc vagyok, mert így is értem az msts-t és így nem szükséges nekem kvázi tagnak vagy még sorolhatnám minek lennem ahhoz, hogy segítsek másokon. Ennyi lenne!
ÜDV peti9878 -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1083 üzenetére
Helló
Hát igen csak tudod az activity készítőknek nem mindig úgy van benn a gépek mint nekünk. Az egyik haveromnak például így vannak meg a gépei: M41-2165 stb...és így pályaszámonként mappákban elhelyezve vannak a mozdonyok. Activity-t egyértelműen át kell írni mivel az elérési út nem hiszem, hogy ez lenne. Vannak néha problémák, de hát nincs mit tenni. Akinek nem tetszik az nem szed le activity-t és nincs probléma vele. Ennyi lenne röviden. -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #1079 üzenetére
Helló
Consints baja lesz. Nem jó az elérési útja ezt az jelzi. Nézd meg a mappák neveit és a az eng nevét a hiba üzenetében és hasonlítsd össze a 2 elérési utat vagy át is írhatod a ConBuilder programmal. Részletes infót itt találsz:
LINK: http://5mp.eu/fajlok/mstsleirasok/conbuilder_hasznalata_www.5mp.eu_.pdf -
Maateeo
aktív tag
válasz
fittipaldi19 #995 üzenetére
Mérgelődve átnézni az actot editorban, és kezdeni előről. Sajnos nemegyszer megesett már velem is..
-
istvan331
tag
válasz
fittipaldi19 #993 üzenetére
A régebbi magyar gépeken biztosan nincsen, az újabbakon nem tudom, de itt nincsenek akkora távolságok, hogy ne lehetne kibírni. Akinek meg annyira megy a hasa, annak mindegy, hogy van-e Wc , mert akkor sem tud vezetni. Éjszaka teherrel pedig úgy hallottam régi vezérektől kissebb dolgokkal kapcsolatban:"alacsony sebesség,nyitott ajtó,egyik kéz az éberségin." biztosan volt ilyen is,de tök fölösleges, ez nem transzkontinentiális vasút.
"Every exit is an entry somewhere"
-
Kazimír
őstag
válasz
fittipaldi19 #948 üzenetére
A hiba biztosan nem a te készülékedben van, így újratelepítésre semmi szükség.
Az activity-k a hibásak. Általában ezt a hibaüzenetet akkor kapja az ember, ha1. az act elkészítése után még kívülről (tehát nem az activity editorban) módosít valamit rajta. Mondjuk kicserél pár consistot, megváltoztat egy mozdonyt vagy hasonló dolgot művel.
2. a menetrend nem stimmel valamiért.
Ez utóbbira gyanakodj inkább, és először az act editorban nézd meg, hogy az indulási-, érkezési időkkel és általában a menetrenddel minden rendben van-e.Mellesleg, sokszor e hibaüzenettel is lejátszható az adott feladat.
-
controlman
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #943 üzenetére
Látom win7-esed van.
1. Állítsd be az train.exe file kompatibilitását xp-re.
2. Figyelj oda nagyon a telepítési útvonalra, ha 64 bites rendszert használsz, mert két program files mappa van a c meghajtón. A sima program files-be rakja a 64 bites progikat, a program files(x86)-ba pedig a 32 biteseket. Sajna a régi telepítők ezt nem nagyon tudják. Nézd át mind a kettőt. De ha teheted akkor térj vissza az xp-re. -
BUMBI07
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #943 üzenetére
Hát igen ,sajnos ez igy szokott lenni.Ha új act-ot tesz fel az ember 80%-ék hogy hiányolni fog valamit.És ha nagynehezen 1-2 óra után minden vonat,mozdony,vagon a helyén van még mindig nagy az esély hogy ujabb meglepi jön elő pl:"a járat érvénytelen peront használ!Mindkét sinrész érvénytelen!stb.."
Meglátásom szerint kicsit mazochista-nak kell lenni ehhez a játékhoz mert sok szivással jár,
meg kellenek hozzá idegek.De ha sikerül és minden megy igazán jó élményt és jó játékot kapunk cserébe.Ennyit el kell viselni mert ha összehasonlitjuk a többi vonatos szimulátoros játékkal ahol minden kiegészitő fizetős,akkor még mindig jobb ez.
Esetleg tudnám ajánlani a train simulator hungary-t az egyik torrentes oldalon.
Én azt tettem rá a feltelepitett játékra,abban sokminden benne van és müködik.
Már csak az ujabb dolgokkal kell kiegésziteni,bár az sem kis mennyiség de az alapok benne vannak. -
válasz
fittipaldi19 #930 üzenetére
Igen az a pánik nagyon különös volt, borzasztó volt először...
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér.
-
lóvasutas
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #930 üzenetére
Szia. Találkoztam már én is ilyen vonaton átsétáló "David Copperfieldel"
Tehén is akadt már az utamba.
Sztem nem rossz,valósagos dolgok ezek. -
válasz
fittipaldi19 #879 üzenetére
Kié ez a VM15 website? Van közöttünk? Miért kellett meghekkelni?
-
lóvasutas
csendes tag
válasz
fittipaldi19 #879 üzenetére
Mit szeretnél letölteni?
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #866 üzenetére
Ha nem tudja betölteni, két eset lehetséges. Tényleg nincs a helyén (ezt ellenőrizheted. Ace file a pálya textures, s és sd file a shapes könyvtárában.)
Második hogy memóriahiány miatt nem tudja betölteni az adott objektumokat, mert elég sűrű a környék. Leírásban benne van az okosság a memóriakapcsolóval az indítóikonnál. Alkalmazd és lehet hogy megoldja a problémád!
-
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #862 üzenetére
- DDu ban milyen sd fájlt hiányol pontosan?
- A Bdv hiba javítva lett. Tedd fel a pálya frissítéseit is! -
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19 #839 üzenetére
El fog menni, bár kicsit szűk lehet az a 128-as videokártya a brutálisabb magyar pályáknál. Ments sűrűn actok közben!
-
Kazimír
őstag
válasz
fittipaldi19 #835 üzenetére
Pedig ezt egyszerűen úgy kell elvégezni, ahogy itt az 1. hozzászólásban le van írva.
A pályák többsége önkicsomagoló fileban található, így csak azt kell megadni, hova telepítetted a játékot.
A járművek és szerelvények helye szintén olvasható az 1. hozzászólásban..Szóval, olyasmit talán mégsem írok le, hogy hogyan másolj át egy file-t egyik helyről a másikra, ennyit kinézek belőled... ha konkrét problémád van, azon már lehet segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Windows 10
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest