Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GubisKristóf
tag
hello
tud valaki nekem segiteni abban hogy miért nem indul el a déldunántul pálya elindítom és hibaüzeneteket ad ki pedig mindent ugy telepítetem ahogy leirták -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Helló
Most már működik! Hírekben az oldalam már olvashatod! -
peti9878
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Régebbi járművel gyarapodik az msts V43-as állománya. Mostanában nem volt elérhető a V43 1132-es Szili. Ma viszont meg tört a jég és bizony letölthető az oldalamról.
Kép: [link]
Innen tudjátok letölteni: [link]
Ezúton is szeretném meg köszönni Padija kitartó munkáját és V43-1133 engedélyét.
(Ha valami nem működik, akkor nyugodtan írjatok Pü-t vagy írhattok az Email címemre is).
Jó vonatozást kívánok! -
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Ja, megvan a megvilágosodás a problémámra,hát...mégsem voltam elég figyelmes.Köszi a felvilágosítást!

-
peti9878
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Már régen ki volt adva ez a két mozdony, de sajnos mára nem elérhető, de a mai napon elérhetővé tettem! Amiről szó van az a Gysev M44 303 és az M44 310-es számú dízelmozdony. Az átfestést Zsivány készítette el! Mielőtt veszekedés lenne az engedély kéréssel kapcsolatosan mindenkivel tisztázni szeretném, hogy engedély nélkül nem teszek fel semmit sem a honlapomra!
Gysev M44 303
http://kephost.hu/kep/2011/05/masolat_ts_13.jpg
Gysev M44 310
http://kephost.hu/kep/2011/05/ts_11.jpg
Az Olvasd el! és a Readme fájlban minden benne van!
A GySEV M44 mappát a Trains\Trainset mappába kell tenni!
Az oldalam címe: www.mstsoldal.atw.hu (Még feltöltő fázisban vannak a dolgok)
Jó vonatozást kívánok! -
istvan331
tag
Próbálgattam közben.Villanygépekről menet közben is le lehet akasztani,de a dízeleknél, még ha egy métert el is távolodik,visszaakad.
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Szoktam actokat csinálni,"elég jól" megy már az a része.A leakasztás nem olyan egyszerű,nekem is voltak vele anno gondjaim.Ha közvetlenül a mozdonyról akasztasz le,akkor nagyon minimális sebességgel távolodva tudod elérni,hogy ne akadjon vissza. (persze ehhez is itt kaptam tanácsot) Nagyobb sebességnél csak a második kocsinál és a többi vagon között lehet szétakasztani,akkor nem akad vissza,tehát egy vagon mindig marad,ami szintén nem élethű.(megoldás: két tolómozdony,ha a hátsót vezetjük, akkor a másik után szétakasztható,de ez is csak a végső esetben élethű)Ha megváltoztatom az utolsó vagon ütközőkészülékének a típusát,(hogy eleve ne akadjon össze)a toló mozdonnyal,akkor a mozdony rááll a szerelvényre,nem akad össze,de nem mozdul ,hanem helyben "topog".Persze tisztában vagyok azzal,itt is többször elhangzott,hogy a program korlátai végesek,de hátha van valami megoldás.
-
peti9878
csendes tag
válasz
istvan331
üzenetére
Akkor jó! Nem biztos, hogy actban ezt meg lehet csinálni, de szerintem meg lehet. Kitolós actot szerintem lehet csinálni, de ehhez szükség van Activity ismerethez. Ha még nem csináltál, akkor ehhez azért még ne kezdj bele. Természetesen le lehet akadni, de ehhez pontosnak kell lennie és vigyázatosnak is kell lenni, de nem nehéz le akadni szerintem. Az ütköző megváltoztatásához nem tudok mit mondani.
ÜDV peti9878 -
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Helló
Nincs mit. Engem nem zavar, ha mást töltesz le mert elsőre nem működik. De hidd el egy kicsit áttanulmányozod a leírást és majd egyre jobban meg fogod érteni a Ts rejtelmeit. Újonc vagyok én is, de nem hinném, hogy az idő hanem inkább a hozzászólások számától függ én legalább is gondolom. Engem nem zavar ha újonc vagyok, mert így is értem az msts-t és így nem szükséges nekem kvázi tagnak vagy még sorolhatnám minek lennem ahhoz, hogy segítsek másokon. Ennyi lenne!
ÜDV peti9878 -
istvan331
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Igen,működik amíg valami miatt nem engedjük le újra.De ezt így actban nem annyira "egyszerű" felhasználni.Gondoltam rá,hogy ha segélyezni kell egy szerelvényt,jobban mutat,ha annak lent van az áramszedője.Másik kérdésem,kitolós actot lehet-e csinálni? Vagyis az kivitelezhető,hogy a mozdony, ne akadjon a szerelvényre,mivel ugye nagyobb sebességnél nem lehet leakasztani csak úgy,hogy egy vagon marad.Ha megváltoztatom az ütköző típusát,akkor nem akad össze az igaz,de meg sem mozdul.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Azért köszi a segiteni akarást,de én ennyire nem mászok bele az activitykbe, hogy átírjam őket.Ami nem megy úgy ahogy van- a hozzávalók letöltése után-sem az megy a kukába,azt jó napot.Nincs vele gond.Így is sok jó act. van fenn!Hála a készítőknek.Azért köszi!
Más:meddig újonc a rangja az itt lévők többségének? Ez időfüggő vagy mi? Pl:Én szeptember óta vagyok itt,akkor még jó sokáig "kopasz"leszek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peti9878
csendes tag
válasz
istvan331
üzenetére
Helló
Nem bonyolult a dolog! Nem kell az eng-ben turkálni ahhoz. Akár 10 villanymozdonyt is kapcsolhatsz egymás mögé úgy, hogy az elsőnek van csak fent a szedője. Válasz a kérdésedre:
1. Maradjon lent az áramszedő mindegyiknek. Utána
2. Csatold le a mozdonyodat úgy, hogy F9-et megnyomod és a mozdonyod egyedül legyen.
3. Emeld fel az áramszedőt.
4. Kapcsolodj vissza a vonatodra.
5. A látványa pedig a következő:
Első mozdonynak fent van a szedője, másodiknak lent van a szedője.
Remélem érthető volt. Ha valami nem világos, akkor csak szólj. -
istvan331
tag
Olyan dolog kivitelezhető-e, hogy ha két villanygép van egy vonatban egymás után,a másodiknak lent maradjon az áramszedője?Vagy ez túl bonyolult lenne kivitelezni?
(eng.file-ben átírás vagy valami nagyobb átalakítás kell?)"Every exit is an entry somewhere"
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Helló
Hát igen csak tudod az activity készítőknek nem mindig úgy van benn a gépek mint nekünk. Az egyik haveromnak például így vannak meg a gépei: M41-2165 stb...és így pályaszámonként mappákban elhelyezve vannak a mozdonyok. Activity-t egyértelműen át kell írni mivel az elérési út nem hiszem, hogy ez lenne. Vannak néha problémák, de hát nincs mit tenni. Akinek nem tetszik az nem szed le activity-t és nincs probléma vele. Ennyi lenne röviden. -
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Köszi,megnézem majd! De nem kötekedésképpen mondom,van még egy pár activity,ami hasonló gondokkal küzd,javítani kellene,vagy eltüntetni,mert a hozzám hasonló "analfabéták"csak küzdenek vele,aztán meg "elkurják" az egész MSTS-t ezekkel az act-okkal.Köszi! -Bár tudom milyen nehéz egy jó activityt csinálni- Nekem sem ment hibátlanul-sőt inkább sehogy,ugyhogy Sorry....!
-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Helló
Consints baja lesz. Nem jó az elérési útja ezt az jelzi. Nézd meg a mappák neveit és a az eng nevét a hiba üzenetében és hasonlítsd össze a 2 elérési utat vagy át is írhatod a ConBuilder programmal. Részletes infót itt találsz:
LINK: http://5mp.eu/fajlok/mstsleirasok/conbuilder_hasznalata_www.5mp.eu_.pdf -
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló
Nem tudom melyik gépről lehet szó de ki tudod cserélni a ConBuilderrel. Használata itt találod: http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok&o=JDvZdjwr7I -
fittipaldi19
tag
Bedöglöttünk....?
Mint az orosz metrókocsik,Pesten 
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok,egy kis segítség kellene.Mi van,ha ezt kapjuk egy activity felrakása után:A train database olvasása sikertelen:fájl:Hstart-v46-012-2010.eng.Pedig a könyvtárban ott van ez a nevezetü fájl, és az elérési út is helyes,mégis ezt követeli.Máshonnan nem lehet ezt előkeríteni,vagy helyettesíteni más v-46-eng.-file-val? Köszi előre is.Ja,ez a "tolatós szolgálat"nevű act.lenne.

-
szuperbazs
tag
Sziasztok! mav_2041\mav_3941.wag hiányzik és nem találom sehol.. Tud valaki segíteni?
-
peti9878
csendes tag
"Üdvözlök mindenkit!
Felkerült az oldalra a V2.4-es leírás! A V2.1.1 és a V2.3-as leírás összefűzésre került és így meg született a V2.4-es leírás. Újításokat nem tartalmaz, de módosítottam rajta pár dolgot.
LINK: http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok
ÜDV M41-2197" -
tirdi
csendes tag
Én egy végzetes hibával kínlódok már régóta! Régebben már voltam itt, de az én bajom még itt se tudták megoldani! Gondolom visszatérek, hátha lesz valami!

-
Jadro
veterán
válasz
szocs30
üzenetére
Csinálni kell szerelvényt. Ezt hívják consistnak.
-
szocs30
csendes tag
Helósztok! Segítséget kérnék azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell a vonatokat úgy berakni a Train simulator mappába, hogy azt láthassam a játékban, mert eddig úgy csináltam hogy simán átmásoltam a Train/trainset mappába, aztán annyi, de semmi vonatot nem látok a játékban......Segítség!!
-
John Rose
aktív tag
Hát sokat próbálkoztam, de feladom. Sajnos semmilyen formában nem akar elindulni. Számomra ez egy X-AKTA. Innentől fogva csak a WIN7 valamelyik frissítésére gyanakodom a rengeteg közül. Hát egy darabig nélkülöznöm kell eme szeretett játékot, hátha netán csoda folytán egyszer csak sikerül életre keltenem.
-
Jadro
veterán
válasz
chriss88
üzenetére
Biztos hogy a máv hangok csomagból akarják szedni asz sms fájlt? Mert ezekszerint nem, vagy nem jó helyre vannak feltéve a wagon fájljai és a megadott elérési út nem oda visz ahová kellene. Olvasd át ezt a leírást ha még nem tetted és aszerint nézd meg hogy hol keresi az sms fájlt és ehhez képest ott van-e!
-
chriss88
csendes tag
Először is szia Jadro! hát épp ez az amiről beszélek hogy a máv hangok csomag fent van kezdetektől fogva
de akkor miért van ez hogy néhány gyorsvonatkocsi továbbra sem találja meg a Tzugalt.sms fájlt??
be is mentem a wag fájljaiba és az elérési út is jó volt..nem értem :S:S egyébként ez a debreceni lengyel kocsi pack amiről beszélek karácsony körül adták ki. van valami ötleted?
köszi a választ -
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Töltsd le a telepítős változatokat, az a legbiztosabb! Egyébként a Global könyvtárba pakolgatnak.
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy hova kell tenni a MSTS könyvtárán belül az Newroads és az Xtracks-ot? -
chriss88
csendes tag
sziasztok! egy olyan gondom lenne, hogy letöltöttem egy-két gyorsvonati kocsit tshez, és megvan a máv hangok csomag is! de mégis amikor elindítom, játékban mielőtt betölti a pályát amiben épp használni akarom, egyszerűen kidobja, hogy "nem találom a TZUGALT.sms , TZUGALT ini.sms fájlokat!!

és az az érdekes hogy a többi kocsinál megtalálja! nincs gond! valakinek esetleg valami ötlete?? előre is köszönöm a segítséget -
msts fan
tag
ezt a gondot már megoldottam, csak nem fut a játékban pedig mindent a helyére telepített.
Lehet az a gond, hogy nem a newroads 3.1 standard van rajta mert néztem és azt írta, hogy ez kell nekem a 4.0 van meg, honnan szerezhetném meg a 3.1-est?? -
msts fan
tag
Hy!
Valaki megtudná mondani, hogy honnan szerezhetném meg: Zsivány, Ptrmarci és MáTé
30a pályáját?? -
Jadro
veterán
válasz
John Rose
üzenetére
Azt javasolnám, hogy legyen egy tiszta MSTS telepítés. Az alapjáték, mindenféle kiegészítő nélkül. Azt kellene megnézni hogy ez így elindul-e. Aztán majd lépünk tovább.
Ha az említett hibajelenség az alapjátéknál jön elő, akkor nincs tippem. Talán egy videokártya driver cserét megpróbálhatnál. Régebbire. Esetleg még az ablakban futtatás. Mint végső lehetőség. (Ja most nézem 64 bites win. Hmm ez alatt még nem próbáltam. Futtatás mondjuk XP módban? Érdemes lenne utánaguglizni az msts 64 bit win7 problem kombinációnak. Vagy hasonlónak.)
-
istvan331
tag
Hogyan lehet állítani a kapcsolókészülékeket?A letöltött mk-45-höz nem tudok másik magyar keskenny.vagont kapcsolni,mert azt írja más a vonókészülék.
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott már valaki hasonló problémával mint most én, ha igen akkor hátha tudna nekem segíteni.
A gépemen Win7 X64 op.sys. van telepítve és tökéletesen futott az msts, de most valamiért fejre állt nem tudom mitől (talán egy win update kever be nem tudom) és nem hajlandó elindulni. Már sokadszor túl vagyok az msts újratelepítésén, de a hibajelenség mindig ugyanaz. A betöltőképernyő után amikor a menübe kéne lépnie minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra.
Jó lenne ha nem kéne újratelepítenem a win7-et emiatt az egy program miatt, egyébként más progival, játékkal semmi bajom csak az msts szórakozik velem.
Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszönöm ! -
peti9878
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. Mostanában nem jártam erre felé, de most bepótolom. Bizonyára ti is tudjátok, hogy elkezdtünk egy leírást. Leírás V2.1.1 után ki jött a V2.2-es leírás amit a honlapomról tudtok leszedni. Remélem, elnyeri tetszéseteket az új leírás. Elég sok hasznos infóval van teli, ami le van már írva meg persze olyan is, amiről még nem készült eddig tudomásom szerint leírás sem. Elindult egy szavazás is ami arról fog szólni, hogy össze legyen e fűzve a két leírás. Vagyis a V2.1.1-es és a V2.2-es leírás.
Leírást készítette M41-2197
Segítette és bővítette 5342-053-054
LINK:
http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok&o=JDvZdjwr7I
Jó olvasást és játékot kívánok! -
GliderBoy
csendes tag
Ismét segítségre szorulok...
Miért van az, hogy másnapra eltűnik a train.exe fájl, és nem indul a játék?
Ezt a problémát végül is sikerült kiküszöbölnöm úgy, hogy az exe-ről csináltam egy másolatot, és ha nincs a helyén, akkor visszamásolom. Ilyenkor el is indul, de a játék betöltése közben újabb hiányzó fájlokat keres, nem is keveset. Pedig tegnap este még minden gond nélkül tudtam játszani, semmit nem hiányolt. Ezek vajon hova tűnnek?
Kérem, akinek már jelentkezett ez a fajta probléma, segítsen!
Előre is Köszi! -
lesaux
veterán
Sikerült, megvan az első vonatom!

Leírom, miként oldottam meg, hátha lesz még egy olyan elvetemült noob, aki feltelepíti a játékot, és az első három napban nem csak a haját tépné, hanem játszana is vele.
Szóval: vonatokat telepíthettek, amíg be nem telik a winchester. De ha a CONSISTS könyvtárban nem lesz neki egy .con fájlja, akkor nem látja meg az MSTS, és úgy jártok, mint én.
Ebben a videóban elmagyarázzák, hogy kell .con fájlt gyártani, ha nem lenne. Márpedig nincs.
http://www.youtube.com/watch?v=X9j0sXFeAFo(Érdekesség, hogy a játék mennyi analógiát mutat a szintén microsoftos Flight Simulatorral, mármint új járművek telepítésének körülményeit tekintve. Ott is telepítsd, kézzel módosítsd az aircraft.cfg fájlt, külön töltsd le hozzá a panelt, majd a gauge fájlokat, hangokat, liveryt satöbbit, és a végén úgysem fog működni, legalábbis a műszerek garantáltan nem.
) -
GliderBoy
csendes tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Köszi a gyors választ!
De pont az ezen az oldalon található linken nincs semmi letölthető. Máshonnan esetleg?
Rákattintok ott erre:
476. METROPOL EuroNight-hoz szükséges TRAINSET
(418 MB)
és semmi nincs a link alatt. -
GliderBoy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, az Alföld 5.1-es update kéri a Metropol activity-khez szükséges csomagot, de sajnos az a több helyen is megadott link nem működik, nem tudom letölteni azt a trainset-et, és máshol nem is találom.
Előre is Köszi a segítséget!
U.i.: respect a pályákért, vonatokért, nagyon zsír mind!!!

-
istvan331
tag
Természetesen én is felraktam a frissítést.Azért majd idővel, Hódmezővásárhelyen nem ártana lecserélni a Hajdúszoboszló táblát.(persze nem kötözködésképp mondom)
-
fittipaldi19
tag
Jé,megvan az Alföld 5.4-es frissítés,Yadroék HTSC oldalán,de jó,köszönjük nektek
.Azért mégsem tétlenkednek kedves pályakészítő zsenijeink
. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Felszenvedtem ezt a szart, alá a trainupdate-et, a toolsupdate-et, az 1.8.010516en patchet (nem is Microsoft-termékről lenne szó, ha ezeket nem kéne már a legelején
), valamint egy vmw_passcoll_bpo-t meg egy vmw_v43-1030-t, csak hogy legyen magyar táj, magyar vonattal.
Ehhez képest nincs.
Csak ezek vannak:
Mit rontok el? -
Béla555
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Nem biztos, hogy itt is elért a hír, de leírásoknak van egy oldala amit szeretnék is megosztani.
Felkerült az oldalra a vezetőállás átírása V1.3-as leírás. Bővült a tartalom, hogy könnyebb legyen megérteni a vezetőállás átírását.
Frissítette: M41-2197 és 5342 053 054.
Oldal elérhetősége:
http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok -
Kazimír
őstag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Flirt-öt leginkább innen tölts le.
Egyéb mozdonyok telepítéséhez kapcsolódó kérdésedre: Minden ilyen letöltött file vagy csomag tartalmaz egy szöveges leírást. Azt tanácsos elolvasni, legtöbbször szerepel benne, hogy a trainset-en belül milyen könyvtárba telepítsd. Ez különösen ott fontos, ahol consist (vagyis előre összeállított szerelvény) is kapcsolódik hozzá, mert az egy bizonyos helyen fogja keresni a mozdonyt. Ha nem találja, hibaüzenetet kapsz és a program kilép.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
http://thomasthomas.atw.hu/ itt van letölthető Flirt,consist is van hozzá
-
GubisKristóf
tag
Esetleg nem tudja valaki hogyan kell letölteni a MÁV Flirtet?
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
http://www.erelversoft.hu/shs/msts/index.html http://msts.uw.hu/ (itt különösen az objektum rejtelmeit ajánlom figyelmedbe) http://www.train-sim.hu/?action=desc http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=6
Itt találsz sok mindenre magyarázatot. Ha pedig hibaüzenetet kapsz,küld el mi az,mert így seni nem fogja tudni megfejteni.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
PL.186-os hozzászólásban consist készítés actyviti editorban.Onnan a Flirt-öt,én sem tudtam letölteni.
-
GubisKristóf
tag
Hahó valaki mér nem tom letölteni a MÁV Flirtet? Haho nem tudok consistot készíteni mert nincs meg e vezérlő kocsija ugymond mozdony mit tegyek? Valaki van itt valaki?

-
GubisKristóf
tag
Mért nem jelenik meg a mozdonyom amit telepítettem amikor kell ki valasszam akkor nincs ott nem olyan nehéz a válaszolni remélem!
-
GubisKristóf
tag
A kocsikat sikerül telepíteni de a mozdonyokat nem azt se tom mi ez a consist fajl meg minden a kocsinal bemasolom a TRAINSET-be a cucokat azt megy de a mozdonynal nem ilyen könny mit tegyek?
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Be másoltam a fájlt, de így mielőtt elindítanám a vonatot hibaüzenetet ír ki és ki lép a játékból.
Mit kell még csinálni? -
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ja és a pályákat a Routes mappába kell rakni.A pálya akkor jelenik meg a játékban,ha van hozzá legalább egy act. is.
-
istvan331
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ha automatikus telepítésű a helyére megy(általában legalább is),ha nem,akkor a train mappán belül a trainset mappába kell a járműveket rakni.Majd consistot kell az adott járművel készíteni,csak akkor jelenik meg a játékban.A keresőbe írd be,hogy "msts pályák" és máris válogathatsz.
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy amit letöltöttem vonatot azt pontosan melyik mappába kell betenni, és ezen kívül még mit kell csinálni hogy a vonat működjön? És ezt kérdezem pályáknál is, és ezeket honnan lehet letölteni?
Előre is köszönöm válaszaitokat! 
-
istvan331
tag
válasz
IceCollie
üzenetére
Nekem akkor nem engedi telepíteni,ha van valami "maradvány" az előző Bin.-ből.Nézd meg így van-e,ha igen akkor töröld ki a programból és úgy próbáld.Ha így sem,akkor nézz utána a helyes segédprogram telepítési sorrendnek.(A fórum eleje felé és közben is párszor megtalálható.
/Ha találsz régi Bin.-t és van uninstaláló része,akkor azzal is tudod törölni./"Every exit is an entry somewhere"
-
IceCollie
csendes tag
Sikerült minden, hála Maateeo segítségének. Mégegyszer köszönöm.
Viszont van egy nagy probléma, ami a következő: az MSTS sem a legújabb MSTS patchot nem fogadja el, sem pedig az eggyel korábbit. Kérem segítsetek nekem ezzel... -
IceCollie
csendes tag
Üdv.
Teljesen letöröltem az egész MSTS-t, és most újra raktam.
Megvan az indító ikon, és az Editors and Tools is.
Az lenne a kérésem, hogy MINDENT ami ahhoz kell, hogy magyar gépeket és vagonokat telepíthessek, írjatok le nekem. Xtrackstól kezdve mindent, mert fogalmam sincsen mik kellenek hozzá.
Köszi -
b.chris
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy egy pár vonatnak nincs hangja?
Megvan a mappában a Sounds, és van is benne fájl, mégsem szól, ha játszom vele....
Ez mitől lehet? Nem mindegyiknél van, de egy jó párnál... -
b.chris
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet megvenni, vagy letölteni magát az alap játékot?
Költözéskor sajna lába kelt. :-(
Köszi a választ előre is. -
kisszati
csendes tag
Helló mindenki!
Nekem a Microsoft Train Simulator Launcher Patch v1.3 van meg.
Hogyan tudok magyar vonatkozású járműveket vezetni? Mit kéne letöltenem ha pl egy V63 ast szeretnék irányítani? -
sonicman
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék mozdonyt készíteni a játékhoz, de nem találok semmilyen leírást hozzá. Ha valaki tud valami leírást vagy segítséget, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint az orosz metrókocsik,Pesten 

de akkor miért van ez hogy néhány gyorsvonatkocsi továbbra sem találja meg a Tzugalt.sms fájlt??
be is mentem a wag fájljaiba és az elérési út is jó volt..nem értem :S:S egyébként ez a debreceni lengyel kocsi pack amiről beszélek karácsony körül adták ki. van valami ötleted?

)

/Ha találsz régi Bin.-t és van uninstaláló része,akkor azzal is tudod törölni./