- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEVENTE02
csendes tag
válasz
RoyalFlush #2019 üzenetére
mert segítséget kérni most már az is bűn
de legaláb már érthető kösz
-
szagergo25
csendes tag
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
Hello valaki tud nekem segíteni mert még kezdő vagyok a msts-ben beraktam a pályát és belépek a játékba és error ki irja mi a teendő valaki eltudja értelmesen magyarázni előre is köszönöm
-
GubisKristóf
tag
válasz
RoyalFlush #1101 üzenetére
1. No extended shape data for A1tFrog3d45mRgt.s
2. Failed to open shape file
Global\Shapes\A1tFrog3d45mRgt.s
3. Shape failed to load. A1tFrog3d45mRgt.s
-
istvan331
tag
válasz
RoyalFlush #159 üzenetére
Azt értem,hogy a tartozékokkal való feltöltés után nagyobb teljesítményre van szükség, de nekem már az alappályákkal is ugyan ezt csinálta.Kimerevedik a kép,egy ideig még megy a hang,aztán újraindulás resettel.Semilyen gombra a billentyűzetről nem reagál. A gépem adatai,már amit "felhasználói szintű" számítógép ismeretemmel megtaláltam: AMD Sempron(tm) Processor 2800+ , 1,61 GHZ, 512 MB RAM , kártya: RADEON 9550 , RADEON 9550 Secondary . Tudom,pár éves technika, de akkor ez már annyira gagyi lenne? Tervben van a rendszer megújítása.Akkor mit javasoltok, milyen átlag adatok kellenek ahhoz, hogy ez a játék is,probléma nélkül fusson tartozékokkal és mindennel együtt. Egyébként mi a célszerű,a nem használt pályákat vegyük le vagy mennyit célszerű a játékban tartani?Vagy ez csak memória függő?
"Every exit is an entry somewhere"
-
Skizz
addikt
válasz
RoyalFlush #148 üzenetére
magyar kiegészítők vannak rajta, de pont ugyanolyan és ugyanannyi mint amennyivel múltkor játszottam, és akkor szó nélkül indult.
tiszta ideg lettem, megnéztem:
win7 alatt: betöltés után se kép se hang, majd fél perc után win
Vista alatt: ugyanez
XP alatt: ugyanez megspékelve egy hibaüzivelkieg.-ek nélkül nem érdekel különösebben. nem értem, hogy mi lehet a baja...
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #140 üzenetére
Ezek az sms fájlok a váltókörzetek hangjait vezérlő scriptek. Legegyszerűbb ha felteszed a Jászkisér-Nagybereg 3.0-át Az majd jól feltelepíti neked a sounds mappába. Nem a pálya sounds mappájába, hanem a játékéba. Ezt elfelejtette mellékelni a pálya készítője aki használta a hangokat.
A másik meg egy 0,2 méteres síndarab ami szintén egy külön elem, az Xtracks nem tartalmazza. Erre is megoldás a Jknb pálya, mert abban ez is bennevan. A global/shapes mappába kerül majd.
-
djraymundo
csendes tag
válasz
RoyalFlush #29 üzenetére
Kössz a segítséget most már elindul.. Én vok roland9393 csak elfelejtettem a jelszót ..
Mégegyszer kössz
Jahh lenne mg valami honnan tunám letölteni a Szolnok . Nagykáta Ujszász - Bp keleti pu vonalat?
Dudnál nekem linket küldeni.
de létszi ne azt az oldalt amin 6 felé van bontva a telepítési file mert azt én nme tom használni.
Kérlek e-mailban válaszolj:
vvalyuchroland@gmail.com
-
Geryson
addikt
válasz
RoyalFlush #40 üzenetére
Hát Neked meg milyen rangod van???
Ilyet sem láttam még...
Bejön a vonatozás? Én is nemrég tettem fel (ld. pár hozzászólással korábban), feltettem egy csomó ProTrain kiegészítőt (van egy csomó több órás is közöttük) de nekem sajnos már nem jött vissza az a feeling ami anno volt, így le is szedtem...
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #40 üzenetére
Azt még nem próbáltam. Szerintem konzultálj a készítővel, csak tud megoldást.
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #38 üzenetére
Ez azért is érdekes, mert megnéztem most pár feltelepített pályámat és bizony nálam sincs egyikben sem teleshad.sd file. Csak az s file. Semmi gondom nincs a pályákkal.
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #36 üzenetére
Mi a hibaüzenet? Mert abból talán ki tudom találni hogy mi a gond.
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #34 üzenetére
Az első csomag én úgy látom egy fantáziapálya. Cirka 400 mega. Gondolom van a csomagban readme file is hogy mi kell hozzá. Egyébként ez a Routes mappába megy.
-
Geryson
addikt
válasz
RoyalFlush #31 üzenetére
Azt hiszem van a Trains-ben vagy hol egy "Máv hangok" nevű könyvtár!
-
Jadro
veterán
válasz
RoyalFlush #29 üzenetére
A Máv hangok csomag az Acthu csomagokhoz nem kell ha csak azokat használja valaki. Az acthu csomagokban minden benne van. A többi vagon viszont általában Máv hangcsomagot használ.
A pályák egy részéhez viszont kell a newroads is. Ez az útbővítmény csomag.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
RoyalFlush #16 üzenetére
Te próbáltad már? Pontosan miket kell feltenni, hogy olyan legyen mint a 2 videóban? (csak nem azon a szakaszon, de a vonat ugyanolyan legyen)
-
Neró
őstag
válasz
RoyalFlush #14 üzenetére
Tehát akkor csak mész és be kell tartani a szabályokat...
Tetszik! Lehet, hogy én is kipróbálom! -
Xelo
addikt
válasz
RoyalFlush #14 üzenetére
én ilyesmikkel eltudtam anno szenvedni, lehet kipróbálom
-
Xelo
addikt
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
érdekes.. de mi a célja a játéknak? ahhoz gyenge a grafja hogy csak a tájban kelljen gyönyörködni. esetleg vezetni kell a vonatokat?
ha rosszul csinálod a vonat esetleg kisikolhat (ezt hogy kell írni?
)? van vmi "vmimeter" ami pl mutatja milyen kellemesen utaznak az embereink? és vki miért játszana ilyennel ha mással is lehet? absz nem kötekedni akarok, hanem tényleg érdekelne
-
Neró
őstag
válasz
RoyalFlush #11 üzenetére
A grafika is szép.
De tulajdonképp ennek a játéknak mi is a célja avagy mit kell benne csinálni?
-
Kazimír
őstag
válasz
RoyalFlush #5 üzenetére
Én anno a fősulin kaptam kölcsön egy sráctól, csak hát végeztem már és vissza kellett adnom, így én is szívesen megvenném. Főleg, hogy annyi magyar pálya és szerelvény létezik már hozzá
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
hát jah...én is nyomtam annó!(és teccet)
mennyibe kerül?meg szeretném szerezni! -
Kazimír
őstag
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
Nekem még az original volt meg azzal a néhány amerikai, brit és japán vonallal. A rendezőpályaudvaros küldetéseket bírtam, a teherszerelvények összeállítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest