Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Janesz_20 #2155 üzenetére
Szia!
Én is szeretném a LÁEV pályát, viszont NEM lehet letölteni, akár be vagyok jelentkezve a Onedrive-ra, akár nem, mindig A honlapról a volt skydrive-os linkre kattintva a "Object moved to here."-et mondja, de amikor rákattintok "here" linkre, azt a hibát közli:
" Sajnos hiba történt
Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal. A lehető leggyorsabban megpróbáljuk kijavítani a problémát. Próbálja meg pár perc múlva újból.
Ugrás a következőre: OneDrive "
Hát igen.... a link hivatkozásából ugyanis már előre is sejtettem hogy az lesz, mert: https://onedrive.live.com/servererror.aspx?cid=0b0c1016608d268b (A félkövéren kiemelt szövegrész miatt nagyon gyanús volt... Pfff...
Pedig már szét google-oztam már a LÁEV-et, sőt még Internet Wayback-oztam is... SEMMI!!!Szóval most mi van?? Már egyáltalán nem lehet az egyetlen oldaláról se letölteni?! Vagy valami "trükk" kellene?
Anno (pár éve) ki akartam próbálni a LÁEV-et, de miután a TS-be mindig kifagyott, hagytam...
De most az Openrails alá kipróbálnám, erre most sehol nem lelem az interneten...!! És időközbe persze eltűnt a merevlemezemről is... -
-
commanDOS
senior tag
válasz
Janesz_20 #2064 üzenetére
Feltelepítettem pár magyar mozdonyt, de hibával kilép.
A két hibaüzenet a következő: failed to created cabview, illetve: failed to find SMS file (file m41eng.sms)Láttam pár sokszor felmerült, de a megoldást nem tudtam megkeresni, mert mint írtam, az oldalak többségét már rég törölték.
-
kokaix
csendes tag
válasz
Janesz_20 #2054 üzenetére
Köszönöm! Még az lenne a kérdésem, hogy amikor elindítom a játékot hibák sora következik, hogy ezek a vonatok nincsenek meg. Telepítettem az Alföld 6-ot. Pedig az itt (http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=5&Itemid=3) található 5 db csomagot letöltöttem és bele is helyeztem a könyvtárába (TRAINSET). Pl. a Békéscsaba-Kötegyán vonalhoz, ami kell vonat (v43-1106) az sincs meg. Hogy tudnám ezeket letölteni, amiket hiányol? Előre is köszönöm!
-
-
tixem
addikt
válasz
Janesz_20 #1961 üzenetére
Üdv!
Traxxnál csak a 001-ről tudok, tavaly valahogy valamilyen német oldalon fent volt a 002 is, de az szerintem megszűnt/leszedték. Ebból egyelőre be kell, hogy érd a 001-gyel.
De ha bővebb info kell, nézz fel marci fórumára oda sűrűbben járnak.
-
rapatac
csendes tag
válasz
Janesz_20 #1882 üzenetére
helló most letöröltem az egészet és elkezdem újra rakni.. meg néztem azt hiszem minden megvan xtracks newroads bin tools minden meg van a pálya amivel játszani szeretnék és van itt még azthiszem feladat....egy oldalon volt annyi volt hogy volt egy kép aminek az volt a neve hogy 11.. számú vonat budapest-pécs és a képre kattintva letöltöltöttem....azt szeretném kérni hogy ha lehetséges akkor a sorrend kellene mert abból kétfélém van amit találtam és hogy mit milyen mappába kell tennem és hogy a telepités után valamit valahova kell-e másolnom és ha igen hova..és ha lehet akkor ne igy irjatok hogy ez meg ez a link mert egy csomó nem jó 404.es hiba előre is köszi és neharagudjatok hogy ilyen hülyevagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest