- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
http://www.ftpphp.com/tsmvhlp-dll-error.php
(#1198) MDB21: Azt jelenti hogy nem adtad hozzá a wagot vagyis a kocsit/vagont a \Microsoft Train Simulator\Trains\Trainset\ könyvtárba, keress hozzá vagy módosítsd bármelyik kocsira vagy tehervagonra.
(#1199) rush22: Szétnéztem a [link] oldalán, pont ez a sorszám nem szerepel, de a valódi H-MÁVTR V43-1159 mozdony ugye még mindig üzemképes a google képkeresése szerint, tehát nyugodtan cseréltesd le hasonló V43-as bármelyik 1000-es sorozatszámra az activityben, nem nehéz babrálni, csak keresni kell bármelyik szövegszerkesztővel a 1159 keresése alól. Ha megtalálta az általa keresett karakterláncot ( na jó, számot
), kiválogatni a kívánt sorozatszámot és átírni, hiszen műszakilag nagyrészben megegyeznek.
Üdv.
-
MDB21
csendes tag
A ...wag a hibaüzenetben mit jelent? Ez a probléma a consistok telepítése után keletkezett. Telepítettem a JKNB-pályához az activity-it és azt írja ki a TS leállt.
-
cj 55
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a gond az elindítással hogy amikor elindítom azt írja ki hogy TSmvhlp.dll nem található és telepítsem újra a játékot csak az a gond nem tudom újra telepíteni és nem tud hozzá valaki egy linket ahonnan normálisan leszedhetem újra a játékot mert kb fél éve evvel szarakodok -
rush22
tag
hello.valaki megtudja mondani hogy a ptp 2-höz kell valami kiegészítés it gondolok pl. a newroads és stb?
köszi. -
rush22
tag
oké
köszönöm.
11év után még lehet ilyen játékot kapni?
komolan megnézem hogy van-e lehet hogy jobban járok. -
rush22
tag
valaki megtudná mondani hogy a sebességet hogyan lehet ugy tartani hogy az annyi is maradjon?
még nem sikerült rájönnöm akárhogy is próbáltam.
vagy csak kis eltéréssel azon a szinten tartani? -
Flavinius
csendes tag
Sikerült megoldani
-
Flavinius
csendes tag
Hali!
Mikor feltelepítem az msts-t+minden többi cucc alföld+patchek acthu csomagok+ a patch miatt a metropol trains fájlok, akkor az összes alap activity amit az alföld+patchek raknak fel működnek rendesen. Érdekes módon amit a telepítések után próbálnék betenni activityt néhány trains file-t nem ismer fel.Pl Hargita Ic367 nála elég sok trains fájra van szükség mind megvan berakva rendesen+consist rendben minden és érdekes módon 5-6 trains file-t nem ismer fel.Ha felismeri az activityhez szükséges többi kismillió trains file-t akkor annál a párnál mi a gond? Msts bin patch megvan minden ami lehetséges.Minden activitynél ezt csinálja pár db trains file-t nem ismer fel és nem is lehet az adott feladattal játszani.Ami gáz az egészbe hogy telepítés biztos jó mert acthu+stb. trains file-okat felismer csak pár db mindig rossz.Mi lehet a gond valakinek ötlete?
u.i.icserélném a trains filokat consist changer-el de sajna nem fut win7 alatt
Váaszokat előre is köszi -
rush22
tag
a pályákat,mozdonyokat azt telepítésnél tehát plussz dolgokra gondolok azoknak elég megadni az msts könyvtárát és a gép berakja azt a megfelelő almappákba vagy az almappákat kell megadni?
-
rush22
tag
hellosztok.
nekem egy olyan kérdésem lenne ami lehet hogy egyértelműnek hangzik,de mégis megkérdem,hogy ha kettő cd-s a játék akkor külön-külön kell felrakni,vagy lehet egybe is?
ill.a pályákat és mozdonyokat stb azt elég a train simulator mappát megadni neki és majd a gép berakja ahova kell vagy megkell adni pl h routes?
köszönöm a válaszokat előre is. -
válasz
szagergo25 #1183 üzenetére
-
szagergo25
csendes tag
válasz
RoyalFlush #1 üzenetére
Hello valaki tud nekem segíteni mert még kezdő vagyok a msts-ben beraktam a pályát és belépek a játékba és error ki irja mi a teendő valaki eltudja értelmesen magyarázni előre is köszönöm
-
válasz
szuperbazs #1181 üzenetére
Igen tipikus a Szili mozdonyok, de nem jól hallok, így nem tudom hogy melyik hangot ad ki a valódi belső Szili hangok.
Régen megutáltam a Szili fura hangját, de beleszerettem.
Jó ha minden mozdonynak van saját különleges tulajdonság.
Érdemes meghallani az 1804-es Pen-y-darren legelső gőzmozdonyt (egyszelepes) és 1825-ös Locomotion No. 1-et (függőleges kettősszelep), az előbbi baromi nagyon szokatlan hangos, az utóbbi pedig látványos kabinnézet és hang (F1-et és fel irányt megnyomni).
Még lehet sorolni, a személykocsik hangja is csodálatosak.
-
szuperbazs
tag
Lehet, hogy nem ideillő kérdés, de mi az a "ciccegő", sebességtől függetlenül periódikusan ismétlődő hang, amit amozdonyok adnak? Néztem youtube-os videokat is, a sziliknél remekül észrevehető. Mintha egy valami "ketyegne", mint egy óra. Elég nehéz leírni, megpróbálom fonetikusan illusztrálni: "...c-c-c-c-c-c-c-c-c-..." (:
-
válasz
szuperbazs #1178 üzenetére
Azért mert a magyar vasút sokat változott az évek során, megváltoztak a megnevezések is. Pl. H-Start lett személyszállítás MÁV-ból, Cargo, H-MÁVTR és így tovább...
Most felsorolom melyekben megtalálhatóak a dzugalt.sms:
- acthu_motor
- acthu_szemely
- acthu_teher
- H-Start_Bombardier_pack
- H-Start_Bombardier_ZazA
- H-Start_gyorsvonat_pack
- H-Start_szemelyvonat_pack_vol1
- MAV_Hangok\gyors
- MAV_MDamot_3007
- MAV_MDmot_3013
- MAV-ActHU_Hangok\GyorsJelenleg nálam vannak.
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! Sajnos problémám akadt, főleg a Balaton Dél pályán több actnál hiányol dzugalt.sms és ehhez hasonló hagfájlokat, amik amúgy megvannak a mav_hangok mappában. Azért is olyan különös, mert eddig ezzel nem volt gond, csak az elmúlt pár hónapban beszerzett actoknál jelentkezik. Lehetséges, hogy még valahol kellene lenniük ezeknek a fájloknak? Vagy rosszul van megadva az elérési út? Hogy tudnám a legegyszerűbben kideríteni, hogy pontosan melyik vagonnál nyavalyog? Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ennek a végére járni? Előre is kösz!
-
Elnézést, az editor sokat vacakolt és mindig hibával elszállt w7 x64 ultimate alól.
Amint megnyitottam az ACT fájlot, máris összeomlott mindenféle hibákkal, az a lényeg hogy a Bp. Nyugati - Debrecen vonalon, mindenképpen szükségem van az adagolásra a Szolnok - Püspökladány között, akkor elfogy a víz, kazánban is 186 km után a 303,001 gőzös, habár ez műszaki hibás, szar a fékrendszer, nem fékezik együtt a kocsikkal, a gyorsoldással egyenlő a tartási opcióval!
Használhatatlan püspökladányi víz- és szénadagolók: [link] [link] [link]
Akkor szíveskedjen helyettem kérem mentse le a lelőhelyeket térkép módon, köszi!
-
Keresem a használható vízkútot az Alföld 5.3.1-ben és 5.4.1-ben egyaránt gőzmozdonyok számára! Csak egy működő szénadagolót fedeztem fel Szolnokon, Püspökladányban mindkettő használhatatlan.
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok vonatozók! A peti9878 kolléga által említett leírások nagyon jók,ajánlom minden msts-hibáival küzdő vasutas figyelmébe.Ennél "szájbarágósabb" leírás már nem nagyon van a telepítgetésekről,és hibaelhárításokról! Tehát olvassátok figyelmesen,és szinte mindent megtaláltok benne,amivel nem boldogultok.
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1172 üzenetére
Miért raksz fel egyszerre ennyi dolgot? Mondtam hogy szépen sorban. Írtam már, hogy ha járművet hiányol, akkor a consist fájlokat helyezd át máshová vagy pótold a consist fájlokban felsorolt járműveket. Ugyanez igaz az act fájlokban tárolt álló szerelvényekre is. Olyan pályát és feladatokat tegyél fel, amihez össze tudod szedni a járműveket!
Máshogy nem tudom elmondani sajnos.
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Megszámoltam úgy 200-250 járművet nem talál a többi viszont megvan de miért nem találja ha egyszer megvan mind :S ezt mi okozhatja?megfogattam a tanácsod a pályáknál ráraktam az alföld 5 alapot
amióta fent van a következőket csinálja a játék: lefagy a betöltés és megjelenik a hiba üzi a járművek miatt +mindent sorban raktam fell -
peti9878
csendes tag
"Telepítési útmutatók részletesen az msts"-hez leírás frissült. Be kerültek a mozdonyok telepítős és kicsomagolós részletesen bemutatott leírása. LINK: www.mstsoldal.atw.hu
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1169 üzenetére
Nem. A TS-ben mindennek megvan a maga helye. A járműveké a trains/trainset mappában, alkönyvtárakban. (pl../trains/trainset/acthu_villany ) A trainsetben lévő alkönyvtárak neve is rendkívül fontos, mert a consistokban az van megadva. Az acthu csomagok könyvtárral együtt vannak becsomagolva, nem véletlenül.
-
lavina33
csendes tag
Elnézést kérek a zavarásért
De lenne egy kérdésem az acthu csomagok mappáinak a helye hol lenne Ts alapkönyvtárában és annak egy alkönyvtárában vagy esetleg bárhol lehet? -
peti9878
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. Új leírás érhető el még pedig a pályák telepítéséről szólnak részletesen leírva, hogyan is kell fel telepíteni egy pályát. Frissülni fog még!
Innen érhetitek el: [link] -
válasz
Kocka91 #1161 üzenetére
Nem a mozdonyt fékeztem, csak a kocsikat (WAG). Köztudott hogy a gőzmozdonyhoz tartozó szerkocsi, az is sajnos WAG kocsicsaládhoz tartozik, így a szerkocsi is fékezik.
1 km/h-ig hatásos? Majd kipróbálom, de ez a visszamágnesezési kapocs dolog az baromság!
Köszi, neked is.
-
Jadro
veterán
-
lavina33
csendes tag
Az megoldhatja a problémát ha újra telepítem a játékot?
-
Kocka91
csendes tag
szerintem nem kell fékezni a mozdonyt, csak a "gázzal" kell játszani, méghozzá oly módon hogy 1km/h fölé ne menj kb 1-2 méterig.
rövid példám egy v63-as mozdony. alapesetben a "D" és az "A" gombok ezek.. a D-t megnyomod majd rögtön utána az A-t is. ekkor nálam kb 0.3 km/h körülre ugrik a sebesség... ezért még eljátszom egyszer és 0.7 km/h körülre ér fel. sztem ez így egyszerűbb mint agyonterhelni a mozdonyt...
további jó vonatozást! -
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1159 üzenetére
Eszembe jutott még valami. A loose consistokat nem néztük meg, ott is lehet elírás. Ezeket az álló szerelvényeket az act fájlok tárolják, a végén találod ha van ilyen. Ott is előfordulhat elírás.
A legcélravezetőbb az lenne, ha a consist fájlokat mind elmozgatnád a consist könyvtárból. Bárhová, csak ne maradjanak ott. Beteszel mondjuk egyet a próbához és indítod a játékot. Ha akkor is van hiba, akkor jöhetnek a pályák. (Partíción belül áthelyezéssel pár másodperc az egész.) Aztán visszarakod apránként. Először egy pálya, egy jármű/járműcsoport. Pl az acthu villanyt visszarakod a helyére, meg mellé egy pályát. Csinálsz egy consistot vagy visszamásolsz egyet amiben ellenőrizted hogy jól vannak írva a járművek nevei. Máshogy sajnos nem lehet. Más hiba is van, vagy csak ez az egy?
-
lavina33
csendes tag
Sajnos igen
-
Jadro
veterán
Mert kell hozzájuk consist fájl. A vagonok egyedül nem képesek megmozdulni, ezért nincs hozzájuk ilyen szerelvény fájl. A mozdonyokhoz van. Készíts a kedvednek megfelelő szerelvényt és ha ez megvan, meg fog jelenni az adott gépnél a választhatók között.
lavina33: Most mi a hibaüzenet? ugyanaz?
-
MDB21
csendes tag
Újra telepítettem a gépemet a játék elindult, viszont az achtu teher és szélykocsik nem jelennek meg.
Mozdonyok viszont igen. Miért?
-
lavina33
csendes tag
és ha nincs ott akkor honnan lehetne a normális acthu csomagokat leszedni ami nem hibásak? Egyébként köszönöm rám szánsz időt
Nagyon hállás vagyok
-
Jadro
veterán
-
lavina33
csendes tag
most még mindi ez a hiba:
Erorr reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_villany/acthu_v63-025_fg.eng
meg van fájl de mégsem jó miért?a consis-tokat kijavítottam még se jó
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1148 üzenetére
A con fájlok a trains/consist könyvtárban kell hogy legyenek. Nem lehet rossz helyen, ha beolvassa a TS, márpedig a consist fájlt beolvasta és az abban talált mozdony eng fájlját nem találta. Azért, mert olyan gép nincs hogy acthu_v63_025_fg, csak olyan van hogy acthu_v63-025_fg. Ezért a consist fájlban az alulvonást kell átírni kötőjelre és rendben lesz a dolog.
-
lavina33
csendes tag
Megvan a fájl, de rossz helyen van, eredetileg hol lenne a helye?
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1146 üzenetére
Akkor már csak az marad, hogy van egy consist fájlod, amiben acthu_v63_025_fg van írva. Ez egy elírás, lehet hogy egy kézzel szerkesztett consist fájlról van szó. Azt meg ugye nem találja, mert olyanod nincs.
Total commanderben tudsz keresni a fájl tartalmában. Belemész a consist könyvtárba a total commanderben, majd keresést nyomsz. Feljön a kereső ablak, abban az alsó blokkban bepipálod a szöveg részt és beírod hogy acthu_v63_025_fg. Az unicode jelölőt még pipáld be és mehet a keresés. A találati listában ott lesz az a consist fájlt amiben a rossz szöveg van.
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1144 üzenetére
Vagy Te írtad el, vagy a consist fájl hibás. Az acthu csomagban ezzel a névvel szerepel a gép: acthu_v63-025_fg - tehát nem végig alulvonás. Az általad is írt elérési úton nézd meg hogy ott van-e a kérdéses eng fájl!
A hibaüzenet ugyanis azt írja hogy nem találja az eng fájlt.
-
lavina33
csendes tag
-
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1138 üzenetére
Nem ez a probléma nálad is?
-
lavina33
csendes tag
Elnézést kérek a zavarásért
De problémám van újra:
Amióta rá raktam az alföld teljes részét + Acthu csomagokat hibaüzeneteket ír ki hogy nem lehet olvani a vonatokat és az Alföl mióta a MSTS-hez van csatolva azóta lefagy
Mit tegyek?
Válaszaitokat előre is köszönöm -
Sajnos ez a módszer többször nem jött be, így a kb. behúzott 20% kocsifék mellett tudok biztosan elhagyni a kocsikat.
Így is nagy nehezen hagytam el a lihegő gőzmozdony mögötti kocsikat, hiszen a vonóereje sokkal-sokkal gyengébb a dízel-villany mozdonyoknál, volt hogy percekig túlterheltem a gőzöst hogy legalább guruljon...
-
Kocka91
csendes tag
Hát így is van...
nagyon régen leszedtem az alföld2-t és kicsit széjjelesett a progi, mert nem találtam meg a cuccokat hozzá...
de most az 5 szinte probléma nélkül felment
Más problémám: behúzom az összes kocsin a kéziféket, lekapcsolom a mozdonyt, de amint újra elindulok a mozdonnyal visszakapcsolódik a mozdony utáni kocsi, más kocsikat egyesével le tudok kapcsolni. Ha tudtok megoldást erre akkor legyetek szívesek osszátok meg velem.Egy Activity-ben feladat az hogy meg kell kerülni a szerelvényt a mozdonnyal és hát nem jön össze a lekapcsolás.
előre is köszönöm. -
Jadro
veterán
válasz
lavina33 #1132 üzenetére
A 4-et felesleges leszedni, elég az 5-öt, ugyanis az a frissebb. Benne van minden ami a 4-ben is.
Tedd fel az 5-ös verziót, majd rá szépen sorban a frissítéseket! Olvasd el a leírásokat is a letöltéseknél, hogy minden meglegyen!
A feladatok az külön téma. Van hozzájuk info, amiben a szükséges járművek fel vannak sorolva. Ha gondod akad, mindig fotózz hibaüzenetet vagy írd le hogy miért reklamál a játék, mert az alapján tudunk segíteni.
Kocka91.: Nincs mit, azért vagyunk hogy segítsünk. Nem adja magát könnyen a játék.
-
lavina33
csendes tag
Elnézést a zavarásért de tud valaki segíteni:
Az Microsoft Train Simulator-hoz letöltötem az alföld 4-et és 5-öt, de az activity-ket nem engedi a játékban mit tegyek?
A válszt előre is köszönöm
Üdv: Lavina33 -
Jadro
veterán
válasz
Kocka91 #1129 üzenetére
Nem olvastál rendesen, így kimaradt valami.
Pontosabban a Metropol csomag, mert az 5.1->5.2 update tartalmaz feladatokat is.
Linkelve van a letöltés az 5.1->5.2 frissítési leírás végén!
-
Kocka91
csendes tag
Sziasztok!
Kisebb problémám akadt az Alföld 5 pályával. Konkrétan hogy Jadro oldaláról lekaptam mindent amit írt az oldalon. Felraktam a frissen feltelepített TS alá, és egy halom hiányzó kocsit kér meg egy mozdonyt. A mozdonyból a trains\trainset\h-mavtr_v63\h-mavtr_V63-012_2009.eng file-t hiányolja. a többi file is a \trains\trainset-ből hiányzik.(szép hosszú lista.) Szerintem csomagok hiányoznak mert jó pár egyforma könyvtárból hiányzik.
Tehát a listacsak az első könyvtárat írom de kérésre leírhatom a többi részét is hogy mit hiányol.)
\zssk_350\
\CFR_WLABmee_71-70\
\CFR_WLABmee_71-80\
\h-start_szemelyvonat-pack_vol1\
\MAV_BDVmot_VMW\
ACTHU_MOTOR\ACTHU-bmx_z.wag
\Bombardier_pack\
\DB_AVM2\DB_AVM2_INT.WAG
\CD-SERVIS\
\ZSR_MUV69.1037\
Na kb. ennyiha valaki tudna segíteni hogy honnan kell letölteni akkor azt előre is köszönöm.
Üdv Kocka -
lavina33
csendes tag
Ennél a fájlnál írja ki a hibát: v006156014870
-
lavina33
csendes tag
Nálam van egy probléma a telepítésnél 30%-nál kiírja média gond van mi lehet a baj?
-
Nos végre volt időm kipróbálni másik gépen és kíváncsi voltam az integrált ATI Radeon X1200 picike erejére, hát kimondottan szuperul megy, átlagosan 20 fps.
Vagyis hibátlanul ment, sincs feltelepítve a teljes DX10, gyári őskövületi ATI chipset/vga drivert utoljára raktam fel, ennél újabb sincs. Ez is nagyon érdekes!
Ja még valami, ugye van benne integrált hangchip, de nincs feltelepítve a hang driver és nincs aktiválva. Akkor az előző találgatásomnak nincs sok összefüggése, elnézést.
-
Sajnos még mindig pörög a másik gépem, így leírom hátha valamit kihagytál, pl. legfrissebb DirectX-et, valamint legújabb Ati Catalyst csomagot raktál fel? Egyáltalán van ilyen hangkártyád vagy valami hasonló integrált hangchiped (Realtek stb.)? Ha nincs, valószínűleg ez a buta program megtagadhatott a további program futtatását, ilyen jellemző szemtelenség a korábbi játék programokban előfordulhat, egyéb ötletem sincs.
-
MDB21
csendes tag
Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket. Feltelepítem az mstst nem indul el. Úgy kezdődik hogy kiír valamilyen MYfrofile, frofilinges cuccot utána pedig ezt:Train Simulator Reqires Hardware Acceleration. Nem tudom mi tévő legyek
-
John Rose
aktív tag
Kedves Jadro!
Sikerült életet lehelnem az MSTS játékba.
Akinek hasonló problémája van annak segítség lehet a megoldás. Igen sok külföldi fórumot átnyálaztam "gagyogó" angol tudásommal, de megleltem a problémámra a megfejtést.
A hiba okát az ASUS Xonar beállításánál a gx mód okozta. Ezt az opciót kikapcsolva lám működik a játék.
Köszönöm a segítséget Jadro,
végül is rávezettél a megoldásra és egy kis idő elteltével újra száguldhatok a "vaspályán" !!! -
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19 #1113 üzenetére
Oké, kössz a tippet.
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf #1111 üzenetére
Bocs,hogy beleszólok,de lehet hogy pont ez a baj,hogy csak a "tovább"-okat nyomod!Meg kell nézni hogy hová telepítené felfelé,mert nem mindig a jó helyre rakja! Attól függ hol van a játék
,D,E,....Stb meghajtón?Akkor az elejétől nézni kell hogy oda tenné-e az automatikus telepítő,tehát ha a D-megajtón,vagy máshol van,már nem is jó helyre telepíti,mert általában a C:-re akarja rakni.Na most,ha csak nyomkodod a tovább-okat,-már el is cseszted....Én is jártam így az elején,aztán csak néztem ki a fejemből,hogy mi van.Tehát nézd végig a telepítéskor az elérési útvonalat,de a leges legelejétől,és ha nem oda telepítené ahova kell,javitsd át- Dióhéjban talán ennyi lenne.
Ja,és ha nem jön be a telepítőprogram,akkor szerintem töröld le az egészet,és kezdd el feltelepíteni az elejétől az egész játékot a fentiek figyelembe vételével- De előtte futtass egy CCleanert, ez töröl mindent a Registry-ből is.
-
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf #1111 üzenetére
Mert megpróbáltam újra elindítani a telepítő programot de már nem jön be a telepítő program.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf #1109 üzenetére
Én az installálós verzióra esküszöm, az a tuti. Az a baj, hogy ha ennyi fájlt hiányol, akkor szinte biztos hogy Xtracks probléma. Ott vannak a global/shapes könyvtárban a hiányolt fájlok? s és a hozzá tartozó sd kiterjesztésű párja is?
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf #1107 üzenetére
Fizikailag ott van a fájl az általad leírt helyen? (global/shapes) Mert ha nincs, akkor xtracks install újra.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf #1105 üzenetére
Mennyi van a gépedben? Egyrészt minden feleslegesen futó programot lőjj le, akkor több marad, másrészt a DDu leírásában is van erről szó. A parancsikonhoz írd be a memória kapcsolót így:
C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe -vm:w -mem1024 -anisotropic -timeacceleration
Ez most az én parancsikonom sora, de Neked a mem kapcsoló kell csak. Ez kierőszakol 1GB memóriát a játéknak és akkor nem lesz baj.
fittipaldi19: Sajnos csak az időm kevés, úgyhogy nem az a helyzet hogy a DDu már majdnem kész. Egyszer azért eljön az az idő is.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf #1102 üzenetére
Legújabb Xtracks fentvan? 3.20 a verziószáma. Ha igen, akkor memóriahiány is lehet, ami miatt nem tudja betölteni egyes tile-okon ezeket az elemeket.
-
GubisKristóf
tag
válasz
RoyalFlush #1101 üzenetére
1. No extended shape data for A1tFrog3d45mRgt.s
2. Failed to open shape file
Global\Shapes\A1tFrog3d45mRgt.s
3. Shape failed to load. A1tFrog3d45mRgt.s
-
RoyalFlush
őstag
válasz
GubisKristóf #1100 üzenetére
Konkrétan mi a hibaüzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Opel topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest