- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Kezdünk nagyon kihalni. UP a topicnak!
Nagyon jó kis mozdonygyűjtemény -
tamas0713
csendes tag
Valaki tudna segíteni a következő gondban.: Mint már írtam egyszer, hogy az Alföld 5 pályán nem égnek a jelzők. Most már a föld sincs a mozdony alatt. Így mindenről csináltam egy képet, hogy lássátok miről van szó.
Először a beállításokról:
http://kepfeltoltes.hu/view/100313/953641303N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen4_www.kepfeltoltes.hu_.png
És a pályáról is néhány kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen5_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen7_www.kepfeltoltes.hu_.png
Menteni sem enged:
http://kepfeltoltes.hu/view/100313/N_vtelen8_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mi lehet a probléma??
-
Temerti
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy felraktam az acthu mozdony csomagokat, meg az összes hozzá szükséges kiegészítőt stb., de valamiért a V43 és V63 mozdonyok nem indulnak el. Állíthatom a throttle-t akár 100%-ra is, egy helyben állnak. Ezzel szemben a taurus mozdony tökéletesen megy, pedig az is ennek a mozdonycsomagnak a része, ha jól tudom. Valakinek lenne ötlete? Előre is köszönöm. -
tamas0713
csendes tag
Maatero: Én eddig nem találtam sehol sem, azt ahol leírnák, hogy melyik mappába vannak a jelzők. Te találtál ilyet?
-
mstslevi
csendes tag
sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítségeteket!
De viszont volna egy kérdésem, melyik gombbal lehet kinyitni az ajtókat, mert tapasztaltam, hogy a bdtmot, nál avagy a hernyónál, ha lenegedem az áramszedőt kinyilnak az ajtók. -
istvan331
tag
Igen,működik a két irányváltási pont egymás mellett,ilyenkor az Ai vonatot engedi el először. Viszont azt nem tudom,olyankor mi van, ha azt írja ki, hogy a train exe hibát talált ... és kidob a játékból.Ilyenkor elég nehéz megtalálni,hogy mi lehet a probléma,mivel konkrétan nem írja ki,mit kifogásol.Valaki nem tudja esetleg,hogy ilyenkor az acton belül hol kell kutakodni vagy módosítani,hogy ne dobjon ki? (Elég bosszantó,amikor nagy nehezen megír az ember egy actot,erre a teszteléskor ez a hiba jön elő,az még bosszantóbb ha megoldást sem tudom.)
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
Rendben.De a fent említett cikket érdemes elolvasni!Megnéztem,még meg van "Zsivány oldala" és azon belül az MSTS még azon belül a tippek trükkök alcímben egyéb hasznos leírások is vannak.Ja és nem töréspontot,hanem irányváltási pontot kell egymás mellé helyezni!
-
istvan331
tag
Eddig ezzel próbálkoztam én is,de ez nem igazán működik.Egyrészt pl a vezetett vonat teher,tehát nem áll meg az állomáson,másrészt ha ezt két állomás között akarjuk megcsinálni.Hiába teszem az Ai vonat startpontját a rögtön a keresztezés előtti jelzőhöz, hogy ez foglalja le a nyomvonalat,akkor is a vezetettet engedi el először.Viszont olvastam egy leírásban,hogy kettős töréspont beiktatásával ez megoldható.Ebben az esetben a játékos nyomvonala csak akkor épül tovább,ha a vonat mindkét töréspontot érinti és áll. (Zsivány nevű szakértő Az objektum rejtelmei című leírása)Azt hiszem még működik az oldala,sajnos egyre több msts oldalról csak vírust lehet beszerezni.Arra viszont még nem jöttem rá,hogy helyhez kötött eseményként lehet e az Ai-ket vezérelni.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
tamas0713 #472 üzenetére
istvan331: Nagyon jó a kérdésed,jelenleg énis ezen ügyködöm. De vagy egy tippem.Az 'A' vonatot mondjuk állítsd ki a 1. vágányra,ahol megálló van például. Ha ez megvan,utána kattints erre jobb klikkel,és írj be egy várakozási időt (Waiting Point). Logikusan neked kell kiszámolnod,hogy a 'B' vonat mikor jön (de írj kb. egy 10-15mp-vel többet,amíg ugye elhalad a 'B' jelű,nehogy az 'A'-nak adja az elsőbbséget). Ha ez megvan,akkor a 'B' vonat útját mondjuk a 2-ik vagy a 3-ik vágányod kell átvinned. Elvben így működnie kéne. Én két AI vonattal próbáltam meg,de még nemjött össze,hátha neked.
tamas0713: Derítsd ki,hogy hol vannak ezek,és máris küldöm neked! (énis utánajárok)
railjet66: Nagyon szívesen.
-
istvan331
tag
Az Ai vonatokat nem lehet helyhez kötött eseményként irányítani?Pl. ha a vezetett vonat elér egy adott pontot az Ai szerelvény akkor indul el. Hogyan lehet elérni, hogy az Ai és a vezetett vonat azonos irányba azonos vágányra való ráhaladás esetén az Ai vonatnak legyen elsőbbsége?
-
railjet66
csendes tag
köszi a segítséget!
-
railjet66
csendes tag
telepítve van a hangcsomag csak nagyon idegesítő amikor 1000x megjelenik 1 percben a hibaüzenet......szóval ezért kéne
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mstslevi #469 üzenetére
mstslevi: Nyugodtan okézd le,max a vonatnak nemlesz hangja. Egyébként meg egy MÁV hangcsomagot próbálj meg belerakni,innen letudod szedni: MÁV Hangok
railjet66: Elküldve.
-
mstslevi
csendes tag
a patchat felraktam és kiválasztottam egy aktivitit az egyik intercity-set. A pálya elkezdett betölteni, ám amikor a 2. töltés felénél volt ezt kaptam:
failed to find sms file
file: ../../MAV_hangok/Intercity/DZUG140.sms
és mégegy ugyaz ezzel csak a végeDZUGALT_IN.smskérlek segítsetek, mostmár nagyon szeretnék játszani vele :S
-
mstslevi
csendes tag
köszönöm a segítséget!
-
railjet66
csendes tag
Sziasztok. A böngészőm nem akarja megnyitni azt az oldalt ahonnan a newroad fájlokat kéne leszednem ezáltal nem is tudom leszedni ( http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/routes/newroads.html ) .Valaki tudja hogy miért?Ha valaki el tudná nekem e-mailban küldeni azt megköszönném! Címem: csomos_erik@freemail.hu
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mstslevi #465 üzenetére
ALFÖLD 5 #1 Patch <- Ez megoldja a gondod!
Innen letudod szedni: Ottvan a #1 Patch -
mstslevi
csendes tag
+ még trainupdater, toolupdater is fent van rajta.
hibaüzenetek:
-error readin train database file(ez mindíg ugyan az)
File: trains/trainset/acthu_motor/bdvmot009.eng
és a másik ugyan ez kivéve a vége ami Bmxt-009.eng
és ezeket kétszer is feldobja.segítsetek. :S
-
mstslevi
csendes tag
sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert 4 db hibaüzenetet kapok amiután betöltődött a játék utána pedig lefagy. mind a 4 acthu motorvonat mappában lévő fájlokat ellenzi, küldök képet is. Ja és mindent letöltöttem az összes acthut, msts bin a legújabb verzió, alföl_5, és az összes hozzávaló, newroads v4.0, xtrack 3.2, foglamam sincs milehet, kérlek segítsetek.
Köszönöm.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
tamas0713 #460 üzenetére
Teljesen törölted? A VirtualStore-ból is? Mert lehet,hogy ott a bibi. Nem írom le pontosan,hogy hol,mert Win7em van,ami ráadásul német,szal lehet,hogy lenne pár eltérés. De valahol az Appdata környékén. (remélem vágod miről beszélek) Esetleg ha ez se megy,próbáld meg a teljes MSTS-t újrarakni.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
juvenileboy #451 üzenetére
tamas0713: Mentésből folytatod a játékot,vagy teljesen újat kezdesz?
juvenileboy: Alföld 5 patchet rakj fel! Az megoldja a gondod,mert ez gyári hiba.
Jadro: A vonatok előztetését hogy lehet megoldani? Mármint úgy értem,hogy beér az állomásra,megáll,és ami mögötte jön az elmegy megállás nélkül. Kivitelezhető ez valahogy?
Illetve az Esztergom-Nyugati vonalon vannak gondjaim: Menetrend szerint szemből jön egy vonat,meg ugye énis megyek arra. De megállít pirossal,és szemből nemjön a vonat.De a vonalon több megállóhely van,ahol legalább két sínpár van,direkt ezért. Ez megoldható valahogy,vagy nem? -
juvenileboy
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az Alföld5 pályát,és hozzá az ActHu csomagokat+a Bin patch-ot.De mikor elindítom a játékot hibát ír ki acthu_motor bdvmot-009.eng
acthu_motor bmxt-009.engMi lehet a hiba oka?
A választ előre is köszönöm. -
tamas0713
csendes tag
Üdv! Nem tudja valaki, hogy mi a baj akkor, ha egy pályán (ebben az esetben az Alföld5) nem égnek a jelzők, és a mozdony lámpája nem ég, de alatta ott a fény. Valakinek van valami ötlete?
-
Jadro
veterán
tamas0713: Közben találtam vonatmagazinon egy hírt a 80-as vonal építéséről de az nem TS hanem rail works alá épül.
Maateeo: Ööö mit kellene megnéznem?
-
Maateeo
aktív tag
válasz
GubisKristóf #443 üzenetére
Ezt kicsit részletesebben,ha lehet!
-
GubisKristóf
tag
Valaki nem tud segíteni? Mert mikor letöltök egy MÁV vonatot megnézem hogy letöltötte-e
de nem töltötte le. -
Maateeo
aktív tag
Jadro,sikerült megnézned a RAILJET-et?
-
tamas0713
csendes tag
Lenne egy kérdésem: A fülembe jutott az a hír, hogy az msts-hez megvan a 80c vonal (Miskolc-Sátoraljaújhely). Valaki nem tudja azt, hogy létezik-e ez a pálya, mármint a játékba, és hogy hol lehet letölteni?
-
tamas0713
csendes tag
válasz
gajdacsbakte #437 üzenetére
Traindatabase probléma nekem is volt. Ez mindenkinek szól, mert egyszer mindenkinek lesz ilyen. Ez akkor jelenik meg, ha a járművek és pályákat nem tudja beolvasni egy idő alatt, mert annyi van belőle. Ez azért van mert a legelső indításkor felméri az idejét, hogy mennyi idő alatt tudta elindítania, és ezt nem módosítja. Ha tovább csinálja mint legelőször akkor feladja. A megoldás: töröld le az updatet és rakd újra mert akkor megint felméri az idejét.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
gajdacsbakte #437 üzenetére
Éljen az értelem...az én apám meg Brad Pitt.Ennyit erről.
Egyébként fennvan minden update,amit az első HSZben írnak? Mertha mindent felraksz,mmint mindenből a megfelelő verziót,akkor nem lehet hiba benne. De mondjuk egy hibaüzenet sokat segítene.
-
gajdacsbakte
csendes tag
sziasztok nekem is ezzel a Traindatabase-val van problémám mmert ez nagyon érdekes mert nekem fent van a BinPatch legújabb veriózja és mégis ugyan azt hozza ki
valaki tudna segíteni hogy tudjam használni azokat a kocsikat mozdonyokat amikhez ezt írja ki mert ez az Acthu-s gépekhez és kocsikhoz hozza ki és enélkül az Activity-k nem működnek
ha valaki tudna segíteni itt az msn-címem ezen el tudtok érni ha nem venném észre a válaszotokat:gajdacsbakter@hotmail.com de csak az vegyen fel msn re aki télleg tud is segíteni mert ha csak szórakozni akar velem azér vessz fel akkor annak következményei lesznek mert apám ugyanis a főkapitány a rendőrségen. -
Adams007
tag
válasz
GubisKristóf #434 üzenetére
Pályákat következő oldalon érhetsz el:
http://jadro.yofej.hu Itt van például Alföld, Dél-Dunántúl illetve sokféle fantáziapálya
Z-Line
Mellékvonalak
Ezenkívül van még sokféle pálya, elsőre ezek jutottak eszembe. -
tamas0713
csendes tag
válasz
GubisKristóf #432 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy segíthettem. Ha esetleg még akkor sem indulna el a játék akkor beavatlag még egy dologba. Az msts csinál egy másolatot mindenről egy idő múlva. Szóval ha ez az idő letelt akkor ezen a címen lesz tárolva: C:\Users\felhasználó fiók neve\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Microsoft Games
-
tamas0713
csendes tag
válasz
GubisKristóf #428 üzenetére
Akkor megvan a probléma. A L.Á.É.V. pálya egy kicsit önző mert csak akkor engedi a játék futtatását, ha csak ő van benne a routes mappába meg az alappályák, így inkább ajánlatos letörölni. Ha valamilyen más pálya benne van azonnal kilép. Mellesleg a Global mappáról remélem csináltál másolatot, mert a pálya telepítője oda is rakott valamit. Vagy ha mégsem csináltál róla egy másolatot akkor elég ha a telepitő CD-én a Global mappát berakod az msts mappabajába majd letöltöd az Xtracksot meg a Newroadsot és kész. Elvileg a probléma megvan oldva
-
Adams007
tag
válasz
GubisKristóf #424 üzenetére
Kilépés előtt kiír valamilyen üzenetet (például hiányol egy mozdonyt, vagont), vagy csak egyszerűen kilép? A kilépést okozhatja a túl sok pálya jelenléte is, bár nekem ez eddig nem okozott problémát. Vagy ha vistát/win 7-et használsz, akkor kompaitibilis módban történő futtatást is próbálhatsz.
-
istvan331
tag
Valaki meg tudná mondani,hogy az Msts-re készült metró bal oldali ajtójához melyik billentyű
tartozik?A jobbhoz a "P",de a másik oldalt nem találtam meg."Every exit is an entry somewhere"
-
tamas0713
csendes tag
válasz
GubisKristóf #424 üzenetére
Van a pályák között L.Á.É.V. pálya? Mert nekem az okozta ezt a kilépést.
-
GubisKristóf
tag
Amikor belépek az msts-be akkor ki lép magátol az mitöl van?
-
tamas0713
csendes tag
Üzenném, hogy már nem kell keresni, mert elküldték nekem már és aki elküldte annak még egyszer megköszönöm.
-
tamas0713
csendes tag
Köszönöm a segítséget tényleg jobb lett. Bár csak annyit tettem, hogy megnéztem a mappát és a telepítő cd a mappát és hiányzót néhány fájl, és amikkor beraktam akkor már normálisan ment, és mégegyszer köszönöm. És valaki nem tudja, hogy mikor lesz újból letölthető oldal www.train-sim.hu? Mert a mozdonyok nagyon kellenének. Főleg a MÁV V43-1268 & V43-2300. Valaki tud más letöltő helyet ahol ezeket be lehet szerezni? Vagy esetleg nem küldené el valaki az e-mail címemre: tamas0713@freemail.hu ?
-
tamas0713
csendes tag
Nos van egy jó hírem meg egy rossz hírem. A jó, hogy megoldottam ezt a problémát a játékkal és most már le is van törölve a L.Á.E.V. pálya.
A rossz hír:Hogy berakom a pályákat a routes mappába (mert le mentettem őket) és nem jeleníti meg.Mi a hiba
-
ntamas10
csendes tag
Már csak kettő problémám maradt
acthu_motor bdvmot-009.eng
acthu_motor bmxt-009.eng
Valaki segítene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm -
ntamas10
csendes tag
A első esetben nekem is ez a problémám a motorral. Remélem valaki tud segíteni mert ahogy a fórumokat olvastam sokan küzdenek ezzel a problémával a németek egyenesen a Magyarok a...t-szidják.
A második és harmadik problémádra van megoldás nem telepítetted az acthu_szemely31_upd-t ezt ugyanott találod ahonnan a leszedted a személyt, "yadro" csak annak az ablaknak az alján apró betűkkel 13 kb ezt is telepítsd a trainset-be.
-
Bandee87
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon imádom a játékot, csak mostanába előszeretettel bombázza a hibaüzeneteket és
segítséget szeretnék kérni ezek kiküszöbölésére:
1. Trains\Trainset\acthu_személy\acthu_H-Strat_bpic.wag
2. Trains\Trainset\H-Start_Bzmot\H_Start_Bzmot-172.eng
3. Trains\Trainset\H-Start_Bzmot\H_Start_50-55-24-28-537-4.wagVálaszotokat előre is köszönöm!
-
tamas0713
csendes tag
Sziasztok! Már régóta MSTS-ezek, de most valami történt vele. Amikor elindítom a játékot és bejön a betöltés szöveg azonnal kilép hibaüzenetnékül. Ez azóta van mióta felraktam a L.Á.E.V. pályát. De azt meg nem tudom letörölni. Már többször is újraraktam a játékot, és amikor belépek, és megnézem a pályákat ott van úgy, hogy nem raktam volna be a Routesbe semmilyen pályát. Valaki tudja a megoldást?
-
ntamas10
csendes tag
Sziasztok feltelepítettem az alföld 5. azóta állandó hiba üzenetet kapok Database 127 sor nem olvasható. S.O.S
-
akeke
csendes tag
Előszöris...Jadro: köszi az eddigi segítséget, működget azóta a játék, de elkerülhetetlen a memóriavásárlás...persze sehol sincs ddr1-es raktáron. Amúgy meg ha az act jó akkor megy, ritkán fagy le, csak akkor pl ha 5 percnél tovább szüneteltetek. Viszont ami miatt most írok, az az, hogy a dél dunántúlon rengeteg az olyan act aminél nincs consist a játékban, gondoltam beállítok majd én. Néhány hibaüzi után kilép (sajnáljuk, de a train sim exe hibát észlelt......). Ami meg meglepő hogy egy másik actot ha megnyitok, bármit tudok vele csinálni az editorben. Elegem van már hogy Dombóvárról nem tudok személlyel menni, csak pécsről oda
-
Maateeo
aktív tag
Jadro,hogyan lehet állítani,hogy mennyit időzzön a vonat az állomáson? Mert menetrendbe van kb. 14 másodperc írva (csak mondtam egy számot),de a játékban meg 2 percet kell ott állnom...erre van valami gyógyir?
-
Maateeo
aktív tag
Öhm...szerintem szedd le az egész játékot,törölj ki mindent utána,ezután reinstall,hivatalos update,binpatch,xtracks és newroads,és utána jöhet az Alföld,meg az Acthu. Ja,és telepíts minden ActHu packot! (személyvagon + update,tehervagon,villany és dízelmozdonyok,motorvonatok)
-
cine_3
csendes tag
Szia Jadro!ffelraktam ujra msts bin patchet de még mindig ugyanazok a hibaüzenetek:S:S és tuti hgy felraktam mert a főkönyvtárba ott van az uninstall fajla szerinted mi a teendőm??? előre is kösszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest