- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina33
csendes tag
Sziasztok!
Valaki áttudná nekem küldeni az e-mail címemre az FCS Sound-ot azt megköszönném
Üdv: lavina33 -
lavina33
csendes tag
Azt szeretném megtudni, hogy mért nem lehet telepíteni az Xtacks-et? folyton ezt a hibát írja ki : ERROR
RunTime(HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/MicrosoftGames/Train Simulator/1.0/Path
Not Found! Kérlek segítsetek!Üdv: lavina33
-
lavina33
csendes tag
Valaki megtudná nekem mondani hogy miért nem tudja betölteni a .s fájlokat az MSTS?
-
lavina33
csendes tag
Újabb probléma merült fel ezúttal a Balaton-dél 4 és a Dél-Dunántúl 2 pályánál!
Pl: Shape failed to load: DDu_homokrakas.s mért nem tölti be ezeket a fájlokat?És még úgy vannak megadva ahogy kell.....
-
lavina33
csendes tag
Sziasztok! kénne egy kis segítség az MSTS--t újra kellet raknom ert elveszett és vele a pályák ezért kérek segítséget hogy valaki eltudná nekem küldeni az e-mail címemre az Alföld 5-6 telepítőjét azt megköszönném!
Üdv: lavina33
-
lavina33
csendes tag
Valaki eltudná küldeni az e-mail címemre a FCS Sound hangcsomagot??
-
lavina33
csendes tag
Rájöttem hogy kell használni a 480 001-1 Kandó mozdonyt!
Opciok>Finomhangolás>Árnyék kikapcsolása! (Részletes Árnyékolás az maradhat!)
H-Start Bvmz itt---> http://mstspainters.atw.hu/downloads.php?cat_id=3Nekem az lenne a kérdésem hogy honnan tudom letölteni a matrica nélküli 480 001-et
Választ előre is köszönöm! -
lavina33
csendes tag
A tegnapi Kérdésem butaság volt
De most van egy igazi kérdésem!
MAV 480 001 Traxx Kandó Kálmán mozdony müködik az MSTS-ben? -
lavina33
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem!
Mivel hogy Nagykőrösi vagyok ezért gondoltam keresek az MSTS-hez Nagykőrösi részt
Sikerült találnom a http://www.simonrobert.hu/01-vonatok/index.htm letöltöttem és ahogy nézem mi van benne, találok egy .bak fájlt a Activity mappában Szerintetek ezt hova kell berakni???Az Alföld 6-ba beleraktam Felfedező útként viszi a Pályarészt de feladatként már nem! Mi itt a Probléma???
-
lavina33
csendes tag
Hellosztok!
Lenne egy kérdésem!
Hogy lehet javítani a kép minőséget az MSTS-ben? Mert ahogy játszok a vonatok eléggé elvannak mosolodva főleg a mozdonyok! És ahogy nézzem a videókat mindenkinek olyan jó a kép minősége!
Én hogy tudnám ezt elérni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Nagyon szép az Alföld 6 igazán gratlálok hozzá
de van egy kis vonathiba benne
ugyanis kér egyéb vonatokat úgy mint az Alföld 5.2-nélés nem tudom milyen trainset kellene hozzá?!
Válaszodat előre is köszönöm
-
lavina33
csendes tag
Helló
Az Alföld 6-hoz milyen trainset csomag kell ?
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Felraktam a frissítéseket az Alföldre de most is olyan vonatokat kér ami nincs a TRAINSET_476._METROPOL_EuroNight-csomag-ban itt mi a probléma?
hiba pl:... Trains/Trainset/mav_wlab/MAV_WlaB.wagIlyen vonat hol van?
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Sikerült a vonatokat belerakni a játékba és működnek is, de még mindig kér 3 motorvonatot ami a acthu motorvonat csomagban nincs és eddig Az Alföldben játszottak során 2 vonatnak nincs hangja így néha ezek lefagyasztják a játékot
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Megszámoltam úgy 200-250 járművet nem talál a többi viszont megvan de miért nem találja ha egyszer megvan mind :S ezt mi okozhatja?megfogattam a tanácsod a pályáknál ráraktam az alföld 5 alapot
amióta fent van a következőket csinálja a játék: lefagy a betöltés és megjelenik a hiba üzi a járművek miatt +mindent sorban raktam fell -
lavina33
csendes tag
Elnézést kérek a zavarásért
De lenne egy kérdésem az acthu csomagok mappáinak a helye hol lenne Ts alapkönyvtárában és annak egy alkönyvtárában vagy esetleg bárhol lehet? -
lavina33
csendes tag
Az megoldhatja a problémát ha újra telepítem a játékot?
-
lavina33
csendes tag
Sajnos igen
-
lavina33
csendes tag
és ha nincs ott akkor honnan lehetne a normális acthu csomagokat leszedni ami nem hibásak? Egyébként köszönöm rám szánsz időt
Nagyon hállás vagyok
-
lavina33
csendes tag
most még mindi ez a hiba:
Erorr reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_villany/acthu_v63-025_fg.eng
meg van fájl de mégsem jó miért?a consis-tokat kijavítottam még se jó
-
lavina33
csendes tag
Megvan a fájl, de rossz helyen van, eredetileg hol lenne a helye?
-
lavina33
csendes tag
-
lavina33
csendes tag
Elnézést kérek a zavarásért
De problémám van újra:
Amióta rá raktam az alföld teljes részét + Acthu csomagokat hibaüzeneteket ír ki hogy nem lehet olvani a vonatokat és az Alföl mióta a MSTS-hez van csatolva azóta lefagy
Mit tegyek?
Válaszaitokat előre is köszönöm -
lavina33
csendes tag
Elnézést a zavarásért de tud valaki segíteni:
Az Microsoft Train Simulator-hoz letöltötem az alföld 4-et és 5-öt, de az activity-ket nem engedi a játékban mit tegyek?
A válszt előre is köszönöm
Üdv: Lavina33 -
lavina33
csendes tag
Ennél a fájlnál írja ki a hibát: v006156014870
-
lavina33
csendes tag
Nálam van egy probléma a telepítésnél 30%-nál kiírja média gond van mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKYGA 500W ATX AK- B1-500E
- DELL T5810 munkaállomás -- I7-10700-nál erősebb -- 14mag/28 szál - 685W táp - nvme ssd
- Dell Precision 5550/15.6"FHD IPS/i7-10850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia GDDR6!
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- Eladó a képeken látható Jasminer X4 1U bányagép. Hibátlanul működik.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest