Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush22
tag
válasz
Kazimír #1326 üzenetére
hello.
pontosan meik fcs soundot írja azt nem tom de megnézem nemsokára.
énis onan szedtem le a traxxot és mindent hozzá eng javítás is megtörtént consistot kellett csinálni a mozdonyhoz de con builderben nincs is benne a traxx,de a játék mappájában megtalálom.
na ez nem mindegy.
nem tom h akkor ien néven keressem vagy tényleg nincsen benne.
most meg oan hibát ír ki rá h h mav tr 480 003 eng.
gondolom azt jelent hogy egy eng fájlt kéne csinálnoma mozdonyhoz,nem?
de nincs is benne a mozdony tehát így szopás van.
de amugy mért van az h lefagy gyékényesnél?
mikor minden levolt töltve hozzá még valahionnan máshonnan szedtem le a traxxot addig traxx jibát nem írt ki csak az fcs-t.
lassan ugyvagyok vele h abbahadjom az msts-t de valami mindíg hajt h oldjam meg a problémát. -
rush22
tag
válasz
Kazimír #1323 üzenetére
hello.de bennevan.
hol szedhetek le hozzá hangok és egyebet a tarxxhoz mert ezt is alig találtam meg de már nem tom h hol.
nekem a h-máv tr mappában van benne a traxx meg beraktam az achtu villanyba is biztos ami biztos.
lehet h egy olyan hang kell hozzá ami a csomagban nem volt benne.
mert amugy faszán elindul a játék és olyan szar érzés h megáll utána.
szétvet az ideg.
kösz ha segítesz. -
GliderBoy
csendes tag
válasz
Kazimír #1043 üzenetére
Köszi a gyors választ!
De pont az ezen az oldalon található linken nincs semmi letölthető. Máshonnan esetleg?
Rákattintok ott erre:
476. METROPOL EuroNight-hoz szükséges TRAINSET
(418 MB)
és semmi nincs a link alatt. -
-
istvan331
tag
-
istvan331
tag
Én erre azt a tippet kaptam,ha az állomáson úgy is meg kell állni,akkor egy kettős irányváltás,fordulópont lehelyezése egymás mellé.Ezt a vezetett vonatnál célszerű,mert az AI ott ugrik.Ilyenkor a nyomvonal akkor épül tovább,ha a vonat áll mindkét pont felett.Másik megoldás,az AI-nek csinálj várakozási pontot látótávolságon kívül.A nyomvonalat lefoglalja, de az adott ponton várakozik annyi ideig,amennyit beállítasz.A harmadik lehetőség,nálam remekül működik,láthatatlan mozdonnyal készíts path-et az AI vagy a vezetett nyomvonalába, de úgy,hogy az Treno Fantazma nyomvonala előbb induljon,mint az amelyiket befolyásolni akarod.Ott is a várakoztatási idővel tudod beállítani,a láthatatlan nyomvonalába,az időket.Ezzel pl.precízen be tudod állítani,hogy egy jelző mikor váltson zöldre.Nem kell hosszú nyomvonal,pl a kijárati jelzőn túl,de még a kitérő előtt indítod és a jelzőn innen,hogy a mozdony a várakozási ponttal ráférjen.Így nem nyúlik át a szembejövő nyomvonalába és nem befolyásolja azt.
"Every exit is an entry somewhere"
-
chriss88
csendes tag
hello! neked még jöttem egy sopron-szombhely linkel
nagynehezen megtaláltam bár sajnos nem olyan formában ahogy én szedtem le anno:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9029113&go=96342622&p=1itt rögtön megfogod találni csak egyesével linkelgesd be magadnak a darabokat, töltsd le, a végén meg egyesiteni kell!! meg ne felejtsd el a javitását is letölteni
és elvileg múködnie kell! sajna csak igy találtam rá! remélem tudtam segíteni
jó játékot kivánok hozzá
!
-
-
chriss88
csendes tag
na cső!
hát bocsi de egyenlőre nyoma sincs a pályának már beirtam mindenféleképp:S pedig de ha majd ráakadok szolok:elég régen volt már tavaly valamikor! na mind1 amugy milyen géped van?
nálad is beszaggat nagyobb állomásokon? nekem most fullon van minden mondjuk
tudsz valamit esetleg a színkeverő féle 1 es vonalról?? hogy mikor dobja ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest