Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Nekem a péntek délután az nem jó de este fent tudok lenni illetve majd este leszek. Szombaton nem merem meg kockáztatni hogy délután leszek mert lesz más elfoglaltságom is bár az attól függ milyen idő lesz.
Egyébként küldtem pü-t A többit ott beszéljük meg ne offoljuk a topicot.
ÜDV: peti9878 -
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Például train&tools update, bin update stb., természetesen ..\Train Simulator-ba való, de a mozdonyok/kocsik általában ..\Trains Simulator\Trains könyvtárba kell telepíteni vagy kicsomagolni és nem pedig ..\Train Simulator-ba, érted?
De ha a mozdony/kocsi telepítő felajánlja a C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator elérést, akkor az jó, de ha csak a \Trains elérést látod, néha automatikusan, jobb ha megjelölni vagy kattintani a \Trains alkönyvtárt manuálisan.Az újratelepítés és a sorrendi telepítés témáról már leírtunk, nehézkesnek tűnik, valójában tele vannak a bugok. Valahogy sikerülni kell hogy elinduljon. Már szívtam vele többször, hála biztonsági másolatként mentettem le, mielőtt újabb pálya verzióra cserélek stb.

-
rush22
tag
hello.nekem az lenne a kérdésem hogy leszedtem az ister en-ot és ahhoz joseph haydn taurust ír.
minden cabin,hangok és mozdony is levan szedve hozzá és minden a megfelelő helyen van de a játékban nem írja ki a mozdonyt hanem unknow-ot ír ki,jo igazábol else indítottam mert ugyse tölti be szerintem.
tényleg minden szeméylkocsi is megvan hozzá ami csak kell.
aki tud írja le részletesen hogy mit hova kell tenni ha véletlen valamit rosszul tettem ki tudja.
köszi,helo. -
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Az a kérdés, hogy mit telepítettél fel az alap cuccokon kívül. Train & tools update bin stb hogy milyen sorrendben telepítetted.
Msn-en Pénteken este, Szombaton este fent leszek akkor ha fent tudsz lenni akkor gyere fel. Ha nem jó az időpont akkor írj az email címemre:
peti9878@freemail.hu vagy mstspeti9878@freemail.hu -
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Légyszíves írd le hogyan telepítetted és hová részletesen és melyik sorrendben, főleg az elérési útvonalakra is vagyok kíváncsi.
Jó ha tudod, hogy az újratelepítés a meglévő teljes eltávolítását/törlését és mégegyszeri telepítésre értettünk, hiszen ez a MSTS érzékeny mindenféle bakokra.
Akarom még írni valamit, de most el kell mennem...
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Akkor gondolom memóriád is van bőszen. Innen kezdve sajnos akkor passzolok.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Pedig a hibaüzenet szerint nem találja. Mennyi memória van a gépedben és milyen oprendszeren próbálod?
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ezek a fájlok ott vannak a helyükön? A hibajelentésben lévő elérési úton a jelölt fájl. Nézd meg őket, mert ha hiányoznak, akkor persze hogy nem találja.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Az tényleg gáz. Ha nem írod le mik ezek az üzenetek (legalább egyet-kettőt), akkor nem lesz megoldás rá.
-
sweatyy
csendes tag
Köszi a segítséget így már mindjárt jobban megy.

Nem hiába tanulni kell még a szakmát mert néha még az állomásokon is túlcsúszok egy kocsival, de majd idővel.
Számomra már az is nagy teljesítmény, hogy sikerült berakni a vonatokat meg az Alföld 6-ot.
Ma reggel pl. a Flirt-ökel kezdtem el szenvedni, de azzal még előre sem tudok menni.
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Itt is csak azt tudom mondani hogy olvasni, olvasni, olvasni. Villány-Pécs-Dombóvár. NA ez a szakasz van teljesen kész, tehát leobjektumozva minden. A többi még under construction. Egyszer majd ott is lesznek épületek, de ugye azok nem maguktól kerülnek oda egy perc alatt.
-
GubisKristóf
tag
-
peti9878
csendes tag
Én ezekkel tisztában is vagyok. Csak egy gond van a V43-asoknál. Az ablaktörlő az ugyebár a szellőző. A homokoló meg a főmegszakító. Tehát nem minden igaz az elmondásod alapján. Sajna a ts-nek vannak ilyen negatívumai. De ha acthu-s mozdonyokkal megyünk mint mondjuk a V63 és bekapcsolnád a szellőzőt a V gombbal nem fog működni mivel azzal csak az ablaktörlőt fogod bekapcsolni. V43-nál nem nagyon tudom hogy ott mit kapcsol a V gomb mivel nem szoktam Acthus mozdonyokkal járni. Viszont a gőzmozdonyoknál nekem is gondot okoz a vezetése, de néha ráérzek és felviszem simán 90-re bár ez ritka.
A dízeleknél a homokoló egyértelmű hogy nem a főmegszakítót fogja bekapcsolni illetve kikapcsolni.
Tehát összesítve nem minden az amit mi annak gondolunk.
Ts nyűgök de én azért szeretem.
-
Főmegszakítóról eszembe jutottam, borzasztó hangja volt V43 1001-nek, valamitól bebugzott hogy folyamatosan zárlatos zörgő hangot adott ki, néhány kilóméter kínlódás után áramtalanítottam vagyis leszedtem az áramszedőt. A belső kabinhang az egy otromba és bugos, áramtalanítva is adott búgó hang. Azóta csak külső nézetként vezettem...

(#1275) sweatyy: Nem szabad elfelejteni, hogy a túlpörgő kerekektől nem fognak jobban gyorsulni, hiszen amikor csúsznak a kerekek, mint a jégen. Azaz sokkal kevesebb a tapadási erő, ilyenkor néha segít a homokolás, X gomb folymatosan meg kell nyomni kívánt sebességig, nem mindegyik mozdonyok egyformák, van amelyik 60km/h-ig hatásos a homokolás és így tovább. Meg kell tapasztalni. Legnehezebb a gőzmozdonyoknál a menetszabályzó és menetirány együttes használata, sebesség fügyvényében fordított arányosságban kell kezelni, nagyon fura.

-
peti9878
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Hát vannak okos emberek, de van egy ts ami ki fog rajtuk és még az okosabb emberek sem jönnek rá egyből mit is kellene tenni valójában.
Na de én nem tartom magam okosnak sem csak ilyen haladónak. 
-
peti9878
csendes tag
válasz
sweatyy
üzenetére
Szerintem nem lassúak sőt még jobbak is.

Lehetséges ok az hogy nem tudsz vezetni.
Na de vicc nélkül vezetni tudni kell ha msts-sel akarsz játszani. Ezekre figyelj:
Áramszedő fent legyen (P gomb megnyomása), irányváltó előre (W előre S hátra), főmegszakító be (X gomb megnyomása) (Beakasztáshoz: X +Shift)! [ha olyan szakaszhoz érsz akkor ki kell kapcsolni] Szellőző bekapcsol (V gomb megnyomása) + a világítás (H gomb megnyomása). Utána menetirányító kar előre (D gomb megnyomása) hátra fele (A gomb megnyomása) Röviden ennyi lenne. Amire figyelj a V43-asnál az X gombot le kell nyomni. Utána gyorsabban fog menni.
sweatyy
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem játszani az MSTS-el. De olyan gondom van hogy lassúak bizonyos mozdonyok.
Alföld 6 pályán játszok az összes acthu csomaggal és itt a baj hogy az acthu-s V43-as viszonylag jól gyorsul, viszont letöltöttem most HDMSTS-ről kér másik V43-ast ami ahhoz képest borzasztó lassú általában ha azzal megyek már az első állomásnál 5 perc késésem van.
Ez miért van mit csinálok rosszul, vagy csak nem tudok vezetni?
-
Obb_1116 lenne az a mappa neve.
Hát a hang és a kabin nélkülözhetetlen, ha nem szerepel benne a Sound és a Cabview alkönyvtár Obb_1116 mappán belül, le kell szedni. De ellenőrizni kell az ENG fájlban, hogy hová utal a hang és kabin elérése, lehet hogy másik mappából (mármint másik közömbös Taurusból) hivatkozni fog.Leszedtem korábban, nem volt hibás, de maga a pálya természetesen továbbra is befejezetlen marad Horvát felé. Használj másik letöltésvezérlőt, ha korábbi oprendszered van, az ajánlatos másikat használni.
-
rush22
tag
hello.valaki tudja esetleg hogy a balaton-dél 3-as pályát honnan lehet leszedni,mert az users oldalon ahol fennvan ugye bár mostmár a 4.0 azt hiába szedem és telepítem fel azt írja ki hogy a telepítés nem sikerült teljesen és a patchokat meg megse nyitja arra meg sérült v hibás fájlt ír ki.
illetve probáltam leszedni taurust és azt írja hogy az ÖBB 1116 mappába rakjam de nekem olyan mappa nincs is.
milyen dolgot kéne ahhoz leszednem hogy müködő legyen a taurus?
kösz aki ír.Jadro! összedobhatnánk egy páylát egyszer együtt te a 99.99%-át csinálnád én meg azt a maradék egyet

-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
A kicsomagolás persze hogy sikeres, nem nagyon lehet elszúrni. A kérdés hogy jó helyre csomagolta-e ki. A sikerességet a Bin telepítésére írtam, ami ezután következik. Azt tedd fel és arról jöhet screenshot, mait a végén kiír.
"Bocs, de én hülye vagyok ezekhez."
Erre nem tudok mit mondani, a TS ilyen buherálós játék. Vagy megtanulod, vagy marad az alapjáték. Kell hozzá kitartás és olvasgatás. -
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
MSTS Bin nincs fent. Nem megy fel addig, amíg a hivatalos frissítést fel nem tetted.
Hibalehetőségek a telepítésnél:
- Mivel a trainupdate kicsomagolási helyét Te adod meg, lehet hogy elgépelted és nem oda került ahová kellene neki.
- Ebből adódóan nem ment fel a bin. Figyelmesen olvasd el az ablakot amit installáláskor kiír. Én elsőre csak okézgattam, pedig azt írta ki hogy nem ment fel. Én meg persze azt hittem hogy minden rendben.Esetleg nézd meg egy olyan texteditorral ami kiírja a sorok számát, hogy mi van a 127. sorban. (Borítékolom hogy a fények egyik bejegyzése és akkor meg is erősített a Bin hiány.)
Ilyen szerkesztő pl a notepad++. Ingyenes.
-
GubisKristóf
tag
sajnálom, hogy ilyen későn tudtam válaszolni a hibaüzenet:
1.) Error reading train database file
File: (üres)
Line: (változó pl.: 127, 104, 77, 89)2.) Error reading train database file
File: Trains\Trainset\acthu_villany\(vonat pl.: acthu_1047-010)
Line: (változó pl.: 127, 104, 77, 89)Ezekből bejön vagy 50.
-
peti9878
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
A mai naptól Elérhető a Gysev V43 335-ös számú gép.
www.mstsoldal.atw.hu Jó vonatozást kívánok!
Engedélyt adta: vonder
Amint elolvastam a Balaton-Dél 4-hez való PDF olvasmányt, nem tudtam hogy néhány szakaszon a valóságban le kell szedni átmenetileg az áramszedőt, valamint a főmegszakítót is kell kapcsolgatni. Jesszusom, mennyi hibás felsővezeték (kivéve a hídak alóli szakaszok) van a Magyarországon?
Ezt belegondolni nagyon kellemetlen dolog a MV-nek. 
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Pontos hibaüzenetet ha lehet... Screenshot még jobb.
-
Mi nem működik? Részletesen írd le a hibát, lehetőleg lementett képpel.
Én úgy tudom hogy azonkívül hozzá kell adni mindenféle acthu csomagot (villany, motorvonat, dízel, kocsik, tehervagonok, "máv" hangok stb.) plusz [link].
Felejtsd el a korábbi verziókat, hibátlan az Alföld 6, de csak Bp. Nyugati-Nyíregyháza vonalon végigutaztam egyszer, majd máskor benézek mellékvonalakon is.

(#1258) GubisKristóf: Enélkül nem fogad a MSTS a BIN patch frissítést mintha meg sem történik, amúgy nagyon régi a MSTS program.

-
colo
csendes tag
Érdeklődnék...
Ha az MTS alapjátékra feltelepítem a most elkészült Alföld 6 pályát, akkor a játéknak el kellene indulnia?
Ha jól olvastam, a telepítő fájlban az összes fontos kiegészítő, ami az első hozzászólásban is szerepel, telepítésre kerül. Sajnos mégsem működik.
Mit kellene még feltelepíteni?
Még egy kérdés.
Az Alföld 5.4 kiegészítő az addat.hu volt, ami sajnos megszünt.
Le lehet tölteni máshonnan is ezt a verziót?Választ előre is köszi.
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Hát nem ártott volna.
De ezen a fórumon az első hozzászólásban ott van hogyan kellene fel telepíteni a TS-t.
És ha nem veszed gorombaságnak akkor ezt ajánlott elolvasni és a kisebb nagyobb gondok meg oldódnak remélhetőleg.
http://users.atw.hu/mstsoldal/leirasok/v2.4_es%20leiras.pdf -
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Biztos vagy ebben hogy jól telepítetted-e sorrendben, pl.:
- train & tools update
- MSTS BIN Patch 1.8.052113
- XTracks 3.20 sínbővítmény
- NewRoads v4.0 útbővítmény csomagLegfontosabb a bin patch, enélkül nem működnek az újabb mozdonyok. Ha nem sorrendben raktad fel, bizony újra kell telepíteni.
-
GubisKristóf
tag
Acthu 1047-008
Acthu 1047-010
Acthu H-Start BDbt
Acthu Mav BDbt LP
Acthu V43-1011
Acthu V43-1189
Acthu V43-1282
Acthu V43-2377
Acthu V43-3187
Acthu V46-007
Acthu V46-047
Acthu V46-025
Acthu V46-152
Acthu-s villanymozdonyok.
És azokon kívüli a H-Start Flirt.http://flirt-msts.atw.hu/download.php?view.18
-
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Értem, amúgy melyik acthu-n kívüli villanymozdonyokról van szó? Szívesen kipróbálnám, eddig többször fordult elő a mozdonyok tesztelésem, a magyar-szlovák-román-német-olasz-francia villanymozdonyokkal nincs probléma ICE 500-ason kívül.
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Helló
Ha van msn-ed akkor majd vegyél fel és megoldjuk a problémát. (Nem nagyon értem mi nem sikerül rajta).
msn címem: peti9878@freemail.hu
Email címem: mstspeti9878@freemail.hu -
fittipaldi19
tag
Helló,a Balaton 4.0-val irány Horvátország? Na jó,nem egészen a tengerpartig!

-
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ha nem jelenik meg a játékban a szerelvény a listában, azt jelenti hogy másik MSTS könyvtárba mentette le, vagy máshová, emlékeztesd a fájl nevét és keress rá. Ha ezt megtaláltad, és tényleg rossz helyen van a fájl, helyezd át a \Microsoft Train Simulator\Trains\Consicts könyvtárba.
Vagy a mozdony nem kompatibilis a MSTS-sel, néha találkoztam már, pl. DB 500 sorozatszámú ICE szerelvény nem jelenik meg, hiába sorokat javítgattam.
Amúgy melyik mozdonyt és kocsikat adtad hozzá? 
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Na akkor el magyarázom az egészet röviden, de érthetően.
ConBuilderrel szerelvényt tudsz készíteni amelyet ha elmentesz akkor con fájlá alakítja és így vezethető járművet kapunk amellyel kedvedre vonatozhatsz. ConBuildert ha nem tudod hogyan kell fel telepíteni akkor olvasd el ezt: http://users.atw.hu/mstsoldal/leirasok/conbuilder_hasznalata.pdf
Vonatok működéséhez kellenek a Cabview (Kabin) és a Sound (hang). Ezekhez teljesen fölösleges con fájlt készíteni mivel ezek nem tartalmaznak vonatokra vonatkozó fizikai tulajdonságot. Tehát ha letöltesz egy mozdonyt ebben az esetben most legyen az M63 003.
Meg van a modellünk. Szerelvényt készítünk hozzá. De ez nem lesz ilyen egyszerű! Ha nincs kabinja és hangja akkor a ts kidob egy ilyesfajta hiba üzit: "A mozdonyhoz nem talált kabin nézetet." (Pontosan nem tudom mi a hiba üzenet). Tehát kell hozzá kabin és hang, de ezeknek nem kell con fájl és neked most ez a lényeg. Readme fájlt mindig olvasd el mert tartalmazhat fontos információt!
Remélem valamennyire érthető volt.
GubisKristóf
tag
válasz
peti9878
üzenetére
,,Utána con fájlt kell készíteni amit szintén nem nehéz csak elsőre tűnik annak." ezt hogyan tudnám elkészíteni? Tehát azzal a ConBuilder csak a vonat összeállítást tudom készíteni? És mikor a vonatot letöltöttem a vezetőállása és a hanggal vagy esetleg egyéb annak consist kell készíteni?
Egy épként kösz az eddigi segítségeidet. 
-
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Winrar-ra gondolsz? Ha igen akkor először ki kell csomagolni a járművet és oda rakni ahol a helye van. Readme fájl olvasását ajánlom. Utána con fájlt kell készíteni amit szintén nem nehéz csak elsőre tűnik annak. ConBuilderrel kiválasztod a szerelvényedet.
Jobb oldal a mozdonyok és baloldalon a vagonok. Nevet adsz neki és betöltöd a Train simulatort és a listából kiválasztod azt a járművet amit készítettél. Tömören ennyi lenne. Ha még nem sikerül akkor írj nyugodtan és egy kicsit pontosabban.
peti9878
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Amit kézzel telepítesz vagy ami ön telepítős lehet, hogy nincs hozzá con fájl. Szükség van con fájl készítéshez mivel anélkül nem fog meg jelenni a szerelvény az msts menüjében. Erre kitűnő a ConBuilder nevezetű program is és még te is tudsz készíteni saját összeállítást. Így ennyi lenne tömören.
Nem időtöltésből csináltam a leírásokat meg, hogy az időmet vesztegessem vele, de ma már rá kell, hogy ébredjek szinte mindegyik leírás, amit készítettem az már haszontalan időtöltés volt, amit az óta már bánok. Lehet, hogy nem kellett volna annyi időt elpazarolni a leírásokra. Bár hozzá teszem akkor még hajtott engem az a tudat, hogy ezeknek a leírásoknak lesz értelme és sokan fogják hasznát venni és talán meg fogja állni a helyét a többi leírások között. De mára már úgy vagyok vele, hogy kár volt annyi időt foglalkozni vele mivel semmi segítség esetleg ihlet vagy, hogy mit lehetne bele tenni, amit még nem írtam hozzá. Hosszú idő volt mire kész lettem a V2.4-es leírással, ami már végleges verzió lehetne, ha lenne ötletem meg látnám értelmét.
Mindössze egy segítségem volt, de sajna ő már nem nagyon ér rá ezzel foglalkozni mivel vannak fontosabb dolgok is az életben...
De akkor minek öltem bele annyi időt? Azért hogy segítsek másokon, és hogy ne kelljen, annyit bajlódni mire rájön az ember, hogy hoppá már meg van mi volt a baj, mind eközben 1 vagy 2 napja elment ezzel mire észbe kapott. De hát, aki nem akar, vagy nem tud olvasni annak csak annyit, tudok mondani, kérdezzen, de én ritkán fogok válaszolni neki. Az viszont más tészta, ha nem érti, miről van szó elsőre mivel csak most jött az msts világába. De szerintem nyomon követhető mit hogyan kellene csinálni. De a lustaság fáj. Kérdezni könnyű, mint elolvasni és ki keresni mi a probléma megoldása. De ezt ti tudjátok a legjobban. Kérdések vannak, hegyével viszont utána olvasás azt meg már hagyjuk is, mert ez már csak hab a tortára. Lehet, hogy van írásbeli hiba a leírásba, de nem biztos, hogy a lényegen ez változtatna. Ezzel búcsúznék. Bocsánat, ha hosszúra sikerült, de ezt le kellett, hogy írjam. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Üdvözlettel: peti9878 -
GubisKristóf
tag
olyan kérdésem lenne, hogy a kézi telepítéseim amikor egy vonatot berakok a játékba mér nincs benne a játékba? Vagyis magyarul amit kézzel teszek bele az mind nem sikerül, de amit telepítővel az meg belemegy, és mindent úgy csinálok ahogy leírják az oldalakon. Miért van ez? A válaszaitokat előre is
köszönöm
. -
cj 55
csendes tag
hallod adj egy linket ahonnan normálisan leszedhetem torrentbe pl.
-
rush22
tag
hello.valaki megtudná mondani hogy honnan lehet leszedni normálisan a nyugat ddu páylát?
köszi.szerintem rakjad fel újra a játékot.
szedd le a btjunkie oldalrol. -
cj 55
csendes tag
Sziasztok!
Múltkor már írtam hogy hiányzik valami azt megoldottam de most az a probléma hogy elindítom a játékot felvillan egy kis időre és eltűnik!
Most mit csináljak vele??? -
Jadro
veterán
válasz
lavina33
üzenetére
Ne nekem gratulálj, mi csak hostoljuk a jobb elérés érdekében. A pálya Rőfi Ákos munkája.
Hallottam a vonathibáról én is, a pályát még nem próbáltam. Vagy beszerzed a szükséges járműveket, vagy törlöd a feladatokat amikhez kellenek. (act, trk, srv és consist fájlokat is.)rush22: Az út elem. Newroads útbővítmény kiegészítő fel van telepítve?
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Nagyon szép az Alföld 6 igazán gratlálok hozzá
de van egy kis vonathiba benne 
ugyanis kér egyéb vonatokat úgy mint az Alföld 5.2-nélés nem tudom milyen trainset kellene hozzá?!

Válaszodat előre is köszönöm

-
rush22
tag
ez a hibaüzenetet a global/shapes mappára írja a játék.
-
rush22
tag
hello.nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ez a hibaüzenet mit jelent: ROAD 2Ldeg.s?
köszi aki ír.
hello. -
Jadro
veterán
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Passzolom, mert nem tudom hogy a régi szakaszokon változott-e valami. Ki kell próbálni és ha volt valahol nyomvonalváltozás, akkor el sem fog indulni. Ha csak pl sebességkorlátozás változások voltak, akkor menni fog, bár akadhatnak problémák az AI vonatokkal.
-
Kipróbáltam, még nem állították be a sínváltót Debrecen-Nyíregyháza felé a Bp. Nyugatin, nem értem mi ebben olyan nehéz így előre beállítani a váltókat.
De csodálom a változott környezetet és a sín körüli kavicsokat, olyan élethűek.
Habár a Bp. Nyugati - Cegléd - Szeged közti járatot nem találtam Alföld 3 óta, mi történik vele?
MSTS hibája miatt le kellett vágni és Ceglédtől csak így lehet használható?
Próbáltam az egyik gázolajkútat, asszonta hogy működni fognak, hát nem... Mindegy, a Nyíregyháza nagy ajándék. 
-
lavina33
csendes tag
Helló
Az Alföld 6-hoz milyen trainset csomag kell ?
-
Meggyütt az Alföld 6, töccsenek le vazzeg!
Kis hibával műxik, pl. kell hozzá még bombardier (keresgélés helyett copy-renamet alkalmaztam, le van sz*rva)-bybdtee csomag és v43 1105 2009-es változat. -
rush22
tag
hello.van olyan ember aki házhoz eljönni segíteni felrakni ezeket a pályákat stb?
mert már elegem van abbol h nem indul el és hiába írja ki a játéki a hibaüzenetet a gépi keresésnél azt írja hogy pont jo helyen van.
szentendrréről lenne szó helyileg.
aki tud segyteni írjon.
kösz.hello. -
Én is kíváncsi vagyok az új Alföld 6-ra.

-
chriss88
csendes tag
hello Jadro ! kb mikor lesz elérhető az új alföld az oldaladon ?
köszönöm a választ előre is! -
rush22
tag
hello.látom sok mindenkinek baja van a metropollal.
nekem is volt és még van is egy kicsit.
beindul a játék csak közben kiiírja hogy global/shapes és valami más rol v rolad szöveget és beáll,lefagy a játék és elég idegesítő mostmár mivel pár hónapja küzdök azzal h elinduljon a játék de valami hiba mindíg van.
amugy a zssk 350 et http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.367
erről az oldalrol lehet leszedni,it minden van ami csak kiegészítő.
aki tudna segíteni írja meg létszi h mi lehet a baj a játékban.
amugy leviboy 5mp.eu oldalárol szedtem le a metropolt ajánlom mindenkinek hogy onan szedjen le.
köszi aki válaszol. -
Jadro
veterán
válasz
lavina33
üzenetére
A frissítésekkel raktál fel újabb feladatokat is.
Ez azt jelenti hogy újabb járművek is kellenek.Az a5.1 -> 5.2 frissítésnél van is erről info: "A helyes működéshez fel kell telepíteni az 5.0-ás, majd az 5.1-es frissítést is! A frissítésben feladatok is vannak, melyek az ActHU járműveken kívül egyéb járműveket is igényelnek. Metropol feladat járművei letölthetők erről a linkről." Ott a letöltési link is.
Egyébként hamarosan jön az alföld6 és nem frissítés lesz, hanem egy nagy, mindent összefogó installer. (Csak tudnám leszedni és feltolni az oldalunkra...
)msts fan: Ez baromira nem acthu. Szlovák 350-es gép. Nem tudom honnan letölthető most.
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro
Felraktam a frissítéseket az Alföldre de most is olyan vonatokat kér ami nincs a TRAINSET_476._METROPOL_EuroNight-csomag-ban itt mi a probléma?
hiba pl:... Trains/Trainset/mav_wlab/MAV_WlaB.wagIlyen vonat hol van?
-
msts fan
tag
Sziasztok!
Ehhez a képhez vannak nekem hasonló problémáim csak azok ACThu személy illetve teher!

Mi lehet a gond?
-
lavina33
csendes tag
Kedves Jadro

Sikerült a vonatokat belerakni a játékba és működnek is, de még mindig kér 3 motorvonatot ami a acthu motorvonat csomagban nincs és eddig Az Alföldben játszottak során 2 vonatnak nincs hangja így néha ezek lefagyasztják a játékot

Új hozzászólás Aktív témák

- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként küldtem pü-t A többit ott beszéljük meg ne offoljuk a topicot.
De ha a mozdony/kocsi telepítő felajánlja a C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator elérést, akkor az jó, de ha csak a \Trains elérést látod, néha automatikusan, jobb ha megjelölni vagy kattintani a \Trains alkönyvtárt manuálisan.

De csodálom a változott környezetet és a sín körüli kavicsokat, olyan élethűek.
Próbáltam az egyik gázolajkútat, asszonta hogy működni fognak, hát nem... Mindegy, a Nyíregyháza nagy ajándék.
persze szigorúan érdeklődés jelleggel kérdezem