Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Halihó,rég jártam itt,gondoltam benézek,mi van.Ezen már én is elgondolkodtam,hogy mi lenne,ha össze lennének kapcsolva a pályák:Alföld 6,120-a,Tiszántúl 3,Dél dunántul,és persze a Balaton,(ha kész lenne Pestig a pálya),de valószínüleg nem bírná a játék,mert gondolom fagyogatna rendesen egy ekkora nagy(jóformán egész Magyarország)pályától,vagy ki tudja,meg hát a pályákat készítők szerzői jogai,ecetera,ecetera.....

-
fittipaldi19
tag
Emberek,miért nem olvassátok el az 1-es számú hozzászólást,talán tudnátok is,mit hova-hogyan kell telepíteni,meg még több hozzászólásban is vannak segítségek leírva...szóval?Nem értem néhány emberke mit csinál!
Na jó,én sem voltam elsőre profi,de hát....kicsit figyelmesebben olvasnátok ezt a fórumot,meg még a többit...tudnátok nagyjából,hogy mi az ábra! -
fittipaldi19
tag
válasz
tovisviktor
üzenetére
Helló, hát még nem,de úgylátom,más is próbálkozik vele!

-
fittipaldi19
tag
Hello Jadro! Olvastam a HTSC-n általad irt The end bejegyzést.Hát végül is érthető a dolog,amiket leírtál,van így más is,és lesz is.De azért a kezdetektől itt voltál,segítettél mindenkinek,pályákat építettél okosítgattad a hozzám hasonló kezdő vasutasokat,hogy boldoguljanak ezzel a 10-évet megért,amúgy jó kis játékkal,amiért köszönünk mindent,amit megosztottál velünk!!!!!!!!!!
Azért itt,vagy más fórumokon leszel még jövőre,vagy már az is off?Hátha belefogsz majd még ilyen moddolós projektekbe egyszer,sokak öröméreKöszönjük az eddigi építő jellegű munkáidat,ami nélkül szegényebbek lennénk mi,akik szeretünk vasútmodellezéssel foglalkozni,játszani.Sok sikert a további tevékenységeidhez. 
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Helló.Hát azzal az Activity cserélővel mit lehet csinálni?Vagy lehet vele javítani a Szeged-Budapest,Szeged-Nyíregyháza vonalakat,mert azzal én is úgy szívok,mint te,de nem tudom megcsinálni sehogy sem,hogy jó legyen.Csak azért kellett visszatenni az Alföld 5-öt,hogy azok az act-ok menjenek,amikben Szeged is szerepel.De így meg kurva nagy helyet foglal már el 2 db Alföld pálya.....

-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Hali.A H-start Bombardier_pack nevű mappába, vagy a H-start Bombardier_Zaza nevűbe,a kettőben lévők nekem is külömböznek,attól függ,honnan töltötted!

-
fittipaldi19
tag
Hali!Valakinek volt már olyan,hogy act.közben azért szakította félbe a játék,mert az "egyik kapcsoló megsérült"!Pedig a sérülések az "opciók"menüpontnál be sem voltak kapcsolva!És a sebességkorlátozásokat is betartottam!Szétszakadt valamelyik vagonnál a vonat?Hmmm...-Más.Olyankor,amikor haladok egy activityben,és a kijelzö mutatja előre a jelzőket,váltókat,sebességet,stb-t,néha látom,hogy egy-vagy inkább két jelzőköz után a váltó kitérőt jelez,de pár másodperc után már nem jelzi,szabad a haladásom.Na ilyenkor van előttem egy "ai"vonat,ami éppen elhalad azon a részen,vagy miért van ez?Ezt sem nagyon értem.Hiába,még mindíg van mit tanulni az MSTS-ből!

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Már gondolkoztam ezen is,de mostmár az lesz,mert így csak szívás van! Köszi!!!

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló.Na,ezt szépen benéztem akkor.Az alföld-6 telepítésekor szerintem ezeken a tényeken átsiklottam,annyira kiváncsi voltam már a Nyíregyháza-Debrecen szakaszra,a nagy sietségben fel sem fogtam,hogy gáz lesz a régi act-okkal.Hát akkor ennyi,az útvonalakba én nem tudok belepiszkálni,azt sem tudom hogy kell!Gondolom,újra kell írni az activity-ket,vagy ilyesmi.Lehet,hogy visszarakom az Alföld 5.3-vagy 5.4-est,azzal nem volt semmi gáz.Erre még kevés a használható act,én meg nem tudok csinálni,mert az kínai!(Nekem)
Azért köszi!!! 
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?Valaki tudja erre a választ?Köszi,ha válaszol rá,aki ezeket a problémákat tudja,mert több ilyen activity van egy csomó oldalon,amivel semmit sem lehet akkor csinálni,csak az alföld-5-ös pályán!De hát Alföld-3-as feladatok is mennek az 5-ön,ezt akkor nem értem!

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló,csak most értem rá válaszolni.Szóval innen van az activity:http://v431067.atw.hu/.És az Alföld6-os pályára készült act-ok között van.A címe pedig:IC 565. Na,szóval ha neked sikerül felrakni,és megy is,akkor majd írd már le,hogy mit csináltál vele,mert nekem minden mozdony-vagon megvan hozzá,(kivéve az egyik ai vonatban lévő CFR intercity b11-es vagont,de azt helyettesítettem mással,mert le sem lehet tölteni onnan ahonnan írja a készítő,mert bejelentett támadó weboldal-ra hivatkozással be sem enged)szóval most ott tartok,hogy elindul hibaüzi nélkül,aztán kifagy 1-2-perc után.Még a Nyugatit sem tudom elhagyni.Vagyis bocs-annyi hibaüzi van,hogy 2-ai vonatnak a dátuma korábbi,kérem mentse újra az act-editorban,de hátilyenekkel már máskor is ment hiba nélkül,szóval fingom sincs.....?
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Megcsináltam amit írtál,most jó lett,de elindításkor hibaüzenet nélkül elindul,és amikor elindulok a szerelvénnyel a Nyugatiból,szinte azonnal kidob,kifagy hibaüzi nélkül.Most megpróbálom az egyik Ai-vonatban lévő CFR-intercity vagonokat helyettesíteni valamivel,mert azt le sem lehet tölteni arról az oldalról amire hivatkozik a készítője.ÁÁÁÁ.....

-
fittipaldi19
tag
Hát megcsináltam úgy,ahogy mondtad,de ugyanaz a hiba,még mindig azt a wagont keresi.Mostmár akkor passzolok,szerintem szarul van megirva az activity! Mást már nem tudok kitalálni.Szerinted?Pedig ezt 2-hónapja csinálta a készítője-akkor neki hogy ment ez?Na mindegy,szerintem nem tesztelte le,vagy nem tudom....!

-
fittipaldi19
tag
Helló srácok,kellene egy kis segítség a következőben:Az IC 565-ös activity-ben nem boldogulok egy olyan dologgal,hogy hibaüzenetet küld a H-start személyvonatpack-ban lévő 50_55_81-27 040-0wag fájl hiányára hivatkozva,ami különben benne van a pack-ban.Na de nem is ez a baj,ezt már megszoktam,különben nem értem,hogy miért csinálja ezt sem.Hanem, kiszedtem a conbuilderrel a consist-ból,amelyikben ennél az act-nál benne volt ez a kocsi.Helyette nem raktam másikat,el is mentettem,a consist megváltozott.De mikor ujra inditom,még mindig ezt követeli,és kilép a játékból.Na ez miért van?Valamit még változtatni kellett volna?Különben mindent úgy csináltam a builderrel,ahogy le volt írva.(szerintem).Vagy mégsem?Heeeelp.
Köszi! (Ja,ez nem az acthu IC 565,hanem másik.) -
fittipaldi19
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja,ha van pénzük minden kiegészítőért fizetni,ami van hozzá,hogy magyar legyen.....!Nekem az MSTS-is tökéletesen megfelel.Ugyis ehhez van a legtöbb kiegészítő,ráadásul ingyen,hála a készítőknek
! -
fittipaldi19
tag
Halihó! Kihaltunk? Vonatimádók!

-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Hello.Hát igen,ezzel én is így vagyok,jó hogy megy ez a játék, és főleg,hogy magyar kiegészítők vannak hozzá.Én is csak azért vettem meg anno,nem az eredeti feelingjéért....Régebben mozdonyvezető akartam lenni,-de hát nem jött össze...pedig a legjobb hivatás-szerintem-de hát maradt csak álom.Legalább virtuálisan vezethetem a vonatokat....Na,ennyit az álmodozásról,majd írok,ha nem boldogulok valamivel.Hali.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Na végre sikerült a screenshot-ra rájönni,most már csak a conbuilderrel kell még itt pöcsölni...Kösz a segitséget
.Arra azért rájöttem a builderrel,hogy végignézettem vele az összes alföld 6-os activity-t,és azokban nem talált hibát....viszont mikor csak natur hibakeresést végeztettem vele külön a mozdonyok,vagonok, consistok átnézetésekor,-hát mit mondjak...kb1600-hibát irt ki,volt itt szintax hibától kezdve sms.fájlokig,shape hiány,minden....csak azt nem értem,akkor builder nélkül miért nem jelez semmi hibát játékkor?Na ezeket nem tudom mire vélni,főleg meg javítani nem merem-sőt nem is tudom,jó ötlet lenne-e,mert akkor utána meg lehet,hogy azért írkálná játékkor a hibákat,szóval tanácstalan vagyok....Ma már nem csesztetem tovább az MSTS-t,azért kösz a segítséget,majd leírom,hogy mi volt 
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Activity ügyben kösz a segitséget,ezek jónak tűnnek.A conbuilderrel még most küzdök,de már inditásnál írja a hibát,de screenshotot se tudok róla csinálni,hogy ide raknám,hogy a francba kell azt,mert még olyat nem csináltam.Jó hülye vagyok mi!?
Na mindegy,ha sikerülne ide screenshotolni a hibákat,biztos tudnál segíteni.....!
Ja,még egy kérdés.A Train store-val együtt fenn lehet a Conbuilder is?Vagy összeakadnak majd?Kösz! -
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Ja,kösz,de nálam az se működött normálisan.Össze-vissza mindenféle hibákat irt ki,még egy normális szerelvényt se lehetett vele összeállítani,-olyat sem amilyet a sima activity editorral össze lehetett,szóval-nem tudom azzal is mi a franc volt,letöröltem a pi...ba! Máshogy nem lehet kicserélni a bennlévőket az actban? Help!!

-
fittipaldi19
tag
Hali.Azt kérdezném,hogy le van írva valamelyik leírásban az,hogy hogy kell kicserélni a mozdonyt,vagy vagont az activityben,mert eddig hiába kerestem,sehol sem találtam.(vagy átsiklottam felette?)szóval nem tudom,hogy kell ezt csinálni.Mert már elegem van,hogy az Alföld 6-os pályára nagy nehezen megtalált activityk-hez egy csomó külföldi,nem létező oldalakon lévő szarságot kellene letölteni,és így egyik sem megy!Ergo azt sem tudom,a készítő akkor hogy csinálta meg?Na mindegy,szóval cserélnék másra ezekben az act-okban,ha tudnám hogy kell.Vagy tud valaki olyan oldalt,ahol normális alföld6-os act-ok vannak,mert ugye az 5-nek a feladatai nem nagyon mennek ezen.Szóval köszönet,ha tudja valaki! (Bocs a regényért!)
Ha felbosszant,vissza rakom az 5-öst! -
fittipaldi19
tag
Helló szerintetek ezt honnan lehet letölteni:- CFR Intercity A10&B11
http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=359&Itemid=26.- Mert ugye itt van a hely,ahonnan le kellene tölteni,de ott konkrétan nincs ilyen,hogy CFR Intercity A10&B11. Akkor most mi a fene van? Ráadásul még olyan furcsa hangokat is használnak ezek a román kocsik-meg az oroszok,hogy sehol sem találom őket,főleg nem az oldalakon,ahonnan letölthető némelyik.Példa:"Plazkart.sms"-genpasswagmodern.sms".Szóval ezek hol lennének-tudja valaki?Köszi!
-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Helló.A pálya automata telepítője mindent a megfelelő helyére rak,csak megadod a train simulator helyét,hogy neked melyik meghajtón van- azt te tudod,akkor azt add meg és feltelepíti magát,utána jónak kell lennie,főleg ha activityt is tettél fel,de biztos hogy jól tetted fel az activityt?Mert azért sem indulhat,ha rossz benne valami,és csak 1-2-darab van fenn,és főleg,ha mind a 2-ben van hiba!Szóval nézz utána rendesen....

-
fittipaldi19
tag
Hali.Tudja valaki,hogy ezek milyen hangcsomagban vannak:"Plazkart.sms",-és"genpasswagmodern.sms"- valami orosz kocsik használják asszem,de ott nincs ahol ezek vannak.Köszi a választ előre is!

-
fittipaldi19
tag
Azt tudtam én is,hogy nem kompatibilis vele,csak az a baj,hogy azok közül se megy 1-2-activity,amik az Alföld6 telepítéssel jöttek hozzá.Ezt nem értem,hogy ezekkel mi van? Ja,és az alföld6-ra írt actok közül is vannak olyanok,amik szintén szarakodnak ugyanígy,úgyhogy ....kaka van....!
Én meg olyan hülye vagyok,hogy nem tudok activity-ket csinálni,sorry...... 
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Hali.Köszi a segítséget,de kiírja a mozdony nevét,mindent,aztán huss,szépen elsuhan a pi..ába.Ezért nem értem én sem,hogy mi van....?
Pl a Simon János Intercity az ment az Alföld5 legutolsó frissítésén is,minden nyűg nélkül.De ezen a 6-on semmi...pedig frissítés is fenn van! -
fittipaldi19
tag
Helló.Hát tényleg ejnye-bejnye jó pár Activity-nek amik fenn vannak az oldalakon!Tisztelet persze a kivételnek,de ezzel az Alföld 6-tal azok se mennek,amik az 5.1+5.2...stb frissítésü alap 5-ös pályával még mentek.Most meg minden hiba közlése nélkül dobálnak ki.NAHÁÁÁÁT....!VAZZZEEEGG!!!

-
fittipaldi19
tag
Hát nem onnan van,ez a pályával együtt jött,mikor telepítettem,ja,és a Simon Sándor,és a Simon Sándor János act-nál,meg fekete a menü a főoldalnál,tehát be sem lehet lépni sehová,se a beállításokba,se a vonatozás-ba,sehová sem!!!!Ez bizony szívás a köbön.Szerintetek??Ezt az Alföld6 cseszi el,vagy mi??Nálam is ugyanígy volt,amúgy,ahogy leírtad!!

-
fittipaldi19
tag
Halihó,Mindenkinek! Rég voltam itt,most benéztem.Apropó-tudja valaki,ha egy act-ba belépünk,és az kidob minden hibaüzi nélkül,akkor mi van vele? Nekem most ez a "bolondéria" jött elő,és tanácstalanság van.Alföld-6,és Szeged-Debrecen act,meg még van vagy3-4-ilyen,így hibát sem lehet keresni,ha nem írja....
Köszi előre is! -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Na végre,sikerült,megy hiba nélkül!Csak hát az act készítője ezt nem rebegte el,hogy a sok külföldi kocsi ezeket a hangokat használja....Tomci?vagy így hívják asszem.amugy jó act-okat csinál,csak az ember megőszül,mire a hozzávalókat összebuherálja az oldalakról,aztán meg beüt egy ilyen gebasz,mint nekem,és csak nézel ki a fejedből hogy mi van...Na de köszi,végül segítettél,és megoldottam,hála neked.Ja a máv-hangok -ra való hivatkozást meg elba...tam,azért keresgette,de ez az eredeti hangja,ez aztán jó hangos-zörgős!Amúgy tegnap én is becsiccsentettem rendesen,vagy 3-szor nekikezdtem egy act-nak,de mikor soha nem sikerült megállni a vörösnél,inkább hagytam az egészet...Jó másnaposságot!!

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszi,de nem igazán értem,mit csináljak ezekkel a linkekkel????Közben átírtam a wag.fájlokban az sms elérési utat így: ..//..//MAV Hangok//Nehez//Nehez.sms hogy itt keresse hozzá a hangot,de most meg ezt nem találja,azt írja ki!Akkor most miért nem lehet átirni ezt sem?
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok fórumozók!Erre tudna valaki megoldást találni,mert én már hiába olvastam utána a HTSC-n lévő Hang és fülkenézet képzés -című leírásban,nem igazán esik le a megoldás.Szóval:Letöltöttem egy act-ot,meg a hozzávalókat is,megy is rendesen...de... az ÖBB-EANOS tehervagonoknak,amit egy osztrák oldalról szedtem le,szerintem személyvagon hangjai vannak...Ki is írja betöltéskor,hogy: Nem találom az sms fájlt. Fájl:../../COMMON.SND/Freight/freight.sms. Na ezt nem tudom honnan kell odavarázsolni,mert ahonnan leszedtem,ott nem volt külön hangja ezeknek a kocsiknak.Most próbálnám a Máv hangok használatára bírni,de hát nem nagyon megy.Help me......!!!
Ja, ez a 47350-1 -es activity,Nyíregytől Kőbánya-kispestig Rail Cargo Hungaria-s taurussal....légyszi,segítsetek.Köszi előre is...! -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Kösz szépen,bár ez kínai így elsőre,annál inkább,mert win7-em van.Na mindegy eddig is megvoltam a Conbuilder nélkül,ezután is megleszek nélküle.Nekem amúgy is egy nagy rakás kaka volt az egész,csak jól bekavart mindent....Úgyhogy lesz.rom.-már bocs mindenkinek,csak már elegem van belőle,hogy semmire nem megyek vele,csak baszkódik állandóan.Sorry...
A többi infót viszont köszönjük-a nép nevében! Ez legalább új,és hasznos infó-kösz. -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló.Az msts megnyitásakor kell lenni egy olyannak,hogy "Launcher" -416kb a mérete,na ez indítja el az editor&tools-t. 1560-as kérdésemre nem tudsz valamit?Unstore everything-et is csináltam,még se jó!

-
fittipaldi19
tag
Helló emberek!Ez a Conbuilder csak nem jó! Megcsinálok vele egy szerelvényt,indítanám pl:Tiszatenyőről Szolnokra,Felfedező módban,de baszkódik megint:A service fájlt hiányolja,a tiszatenyő-szolnok elágazás srv-t,vagy mit de nem tudom hogy honnan tegyem oda,mikor sehol sincs.Ezt a conbuilder nem magától csinálja? Vagy nem értem,hogy bármilyen szerelvényt indítanék bárhonnan,amit én csinálok,semmi nem megy sehová,pedig el van mentve,látszik is,mikor meg menni kéne vele,akkor meg csak vergődik egy csomót: inicializálás nem sikerült,service fájl hiány,activity manager megnyitása nem sikerült,-ezeket nyomja.Valaki? Okosság?
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Helló.Szerintem igen,én is csak ennyit csináltam a nem használt pályákkal,és nem volt semmi bibi!

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nahát,de hülye vagyok,a grafikát is állítgatni kell,ezt meg meg se néztem!Azért hálás KÖSZI!

-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Akkor kezdeném a bajaimat:A train store-val való induláskor a betöltött act-ban lévő gépeknek,vagonoknak nincs semmi hangja belülnézetben, pl:1047-008-as gép intercity kocsikkal,amúgy semmilyen gépnek nincs szinte semmi hangja Cabview-ben,se kürt,se váltókörzet,se menethang.Ugyanez van a személyvagonok belső nézetében is.Ez szerinted miért van?És ez csak ezzel az inditással van,a sima MSTS-indítással vannak hangok!Más...A Conbuilderrel miért nem lehet szerelvényt csinálni?Fentebb írtam,hogy próbáltam,de katasztrófa az egész.Köszi előre is,majd megpróbálom a conbuildernél előjövő hibákat leírni.

-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszi,de azt se tölti be,amelyikkel játszani akarok!Ezt nem értem,közben én is megleltem az ideiglenes mappát vissza is tettem mindent.Most megint a "sima"játékkal küszködök.Az a nyamvadt Conbuilder se jó...Bármilyen szerelvényt csinálok vele,csak hiba-hiba hátán,a hibakeresője meg millió hibát vág rám...ezt sem nagyon tudom,hogy mi a szitu..!

-
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Erre a kérdésre tud valaki valamit?

-
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Újabb hülyeséggel sokkol az MSTS! Most az a gáz,hogyTrain Store-val való megnyitással eltünt az összes con.fájl,valamint az alföld6 összes activity-je is!Egyszerűen alig tölt be 1-2 act-ot,a többinél a főoldalon,ahol van az indítás,tehát mentett állás betöltése,vonatozás.stb...ott minden fekete,és semmire sem lehet kattintani!Most megint mi a lóf.sz van vele?Pont ezért töltöttem le a Train Store-t,hogy ne induljon hibákkal,erre nesze neked Szopás van megint....ÁÁÁÁÁ!

-
fittipaldi19
tag
Helló mindenkinek!Na ezt kapjátok ki:A conbuilder nevezetű kis programocskával próbáltam összeállítani szerelvényt próbaképpen,hogy akkor lecserélgetem majd az activityknél hiányolt,- (közben persze helyén lévő,és meglévő) dolgokat általam kreált szerelvényekre,mozdonyokra,stb...De,(itt az újabb meglepi)!Kipróbálásképp csináltam a VM15-oldalról letöltött Tűzoltó vonatból egy szerelvényt,egy M44-essel vontatva,annak rendje-módja szerint conbuilderrel,megnevezve,elmentve,stb...Ám amikor a játékban elő akartam szedni felfedező módban,akkor......Katasztrófa megint.Teledobott olyan hibákkal,amiket még eddig nem is láttam,persze nem indult,és kidobott a francba...Na most kérdem én:Már a conbuilderrel sem lehet kezdeni semmit?Nem elég,hogy az activity editor is egy nagy instabil nulla.Akkor most mi a francot kezdjek vele?

-
fittipaldi19
tag
Helló mindenki.Tudja valaki,hogy a Conbuilder hibakeresője miért jelez millió hibát a mozdonyoknál,és a consist-oknál?Amúgy csak a H-start személyvonat-pack-ból hiányol két kocsit a játék indításkor.pedig az act-okat már átnéztem,a consist-okkal együtt,de semmi.A conbuilder hibakereséskor meg millió hibát talál.Na ez vajon mi a ló...füttyért van?
Ja,Alföld6+a legujabb frissitése! -
fittipaldi19
tag
Sziasztok.Örömmel tudatom mindenkivel,hogy a HDMSTS-oldal újra elérhető! Lehet töltögetni,ami hiányzik.

-
fittipaldi19
tag
Helló. Hát köszi,letöltöttem,de így is szarakodik.A hiba akkor valószínüleg nem ennek tudható be. Azért köszi,de a fentebb említett V-43-asokat fel tudnád nyomni az oldaladra? Jó lenne- Ha neked is kell valami,akkor én is el küldöm-csak mondd meg hogy hová! KGST! Kölcsönös Gazdasági? Segitség Tanácsa! Ha már az a nyamvadt HDMSTS-oldal nem műxik!
És ha valakinek kell valami,nyugodtan írja meg,ha tudok segítek,vagy felrakom valahová,ahová akarja. -
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Na most akkor kiírom,hogy mi van: Játék indításakor,betöltés után egyből ez jön:Error reading train database file:Trains/trainset/H-start Személyvonat_pack_vol1/H-start 50 55 20-07 523-3 wag. -ezt okézom-6-szor ugyanezt feldobja,majd 7.-nek meg ezt:H-start 50 55 20-07 658-7 wag. -ez csak egyszer jön,utána jön be a főoldala a játéknak. Pedig már pár con.fájlt,és actot eltüntettem az Alföld 6-ból,de még mindig balhézik ezzel. Ráadásul kellene a Mav v43 wmw mappába 3 mozdony,amit még most sem lehet letölteni a szétcseszett HDMSTS-oldalról!Hogy melyek ezek: V-43 1105,V-43 1106,V-43 1156,ja,és a V-43 2248-as.Ha valaki meg dobna ezekkel a gépekkel,nem beszélve az előző nyűgöm megoldásával - az király lenne - előre is köszi a segítséget

-
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Sziasztok.Erre tudja valaki a megoldást,hogy az imént említett problémára mi a gyógymód
Mert akármilyen leírást nézek,és próbálok ki,ez marad,ez a bosszantó sza.ság.Vagy vegyem ki a személyvonat pack-ból a 2-es pack-ot,mert lehet,hogy az kavar be hmmm? De ez az,mikor megnézem a hiba alapján minden ott van,ahol kell,ezt nem értem! -
fittipaldi19
tag
Hálás köszi! Neked ezek rendesen működnek?Tehát egyetlen activity felrakása után sem nyavalyog a MSTS,hogy ebből hiányzik az ez-meg-ez a számú wag.file? Mert nekem mindig act-felrakás után zavarodik meg,és hiába szedem le a rossz actot,utána a hiba marad,és ez már az agyam szétcseszi...ez az átírós dolog se 100-as,mert utána egyre több dolog hiányzik itt-ott,akkor meg azért baszkódik,úgyhogy....?

-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló,köszi,de eddig nem nagyon értem rá,és holnap sem fogok,majd megnézem utána.Különben már letöröltem az act-ot,mégis vergődik a személyvonat pack-kal.Mostmár nem tudom,mi a ló..sz van vele.De azért majd még holnapután megnézem,köszi! Ja és ezek a v43-asok kellenének a MAV V43 VMW mappába:v43 2248 v431105 v43 1106-os mert ezekkel is valami bibi van.
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Köszi a választ,és a segítséget,majd megpróbálom megbuherálni,de az a baj,ha át is írom ezeket a wag.file-okat,akkor hol a "H-start-személyvonat_pack_vol 1-ben,hol a vol 2-ben keresi őket.Ha meg a kettőnek a tartalmát egybe rakom,akkor is csak nyüszög állandóan.Pedig ennek a két packnak a telepítője azt mondta,hogy:A vol 1-be csak húzd bele a vol 2 fájljait,és már kész is.Vagy akkor legyen külön-külön a kettő,egyik H-start-személyvonat_pack_vol 1,a másik meg ugyanez,csak vol 2-vel.Pedig mikor kiírja a hibát,direkt felírom egy papírra,utána megnyitom a Trainsetben a keresett fájl helyét,és mégis ott van,ahol kell,az elérési út is jó,akkor nem tudom mit vergődik örökké
Ja,mostmár a kettő tartalmát úgy összekevergettem,hogy az isten se tudja,mi volt az 1-be meg a 2-be,ezért kellene a HDMSTS-oldalról úra lekapni,de hát.....az is bekrepált! -
fittipaldi19
tag
Halihó vasutasok!Mostmár tényleg "visszajöhetne"a HDMSTS-oldal,mert elcsesztem a személyvonat-pack1-2-t amúgy is hiányol az activity egy-két dolgot,ami csak ott van meg.Remélem nem tűnt el örökre az az oldal?Különben meg nem értem,hogy miért hiányol az activity 2-3 wag fájlt a H-start személyvonat pack vol1,és vol 2-ből,amikor megnézem,és ott van,és még az elérési út is jó.Na ezt tudja valaki?
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani,hogy a HDMSTS-nevű veboldalt a szolgáltató miért korlátozza? Kellene a V43 2248
-as mozdony egy act-hoz,aztán csak itt van meg szerintem,de ha valahol van még,szivesen venném,ha közölné valaki.Cabwiev,sound mappákkal együtt.Köszike. -
fittipaldi19
tag
Helló,a Balaton 4.0-val irány Horvátország? Na jó,nem egészen a tengerpartig!

-
fittipaldi19
tag
Sziasztok vonatozók! A peti9878 kolléga által említett leírások nagyon jók,ajánlom minden msts-hibáival küzdő vasutas figyelmébe.Ennél "szájbarágósabb" leírás már nem nagyon van a telepítgetésekről,és hibaelhárításokról! Tehát olvassátok figyelmesen,és szinte mindent megtaláltok benne,amivel nem boldogultok.

-
fittipaldi19
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Bocs,hogy beleszólok,de lehet hogy pont ez a baj,hogy csak a "tovább"-okat nyomod!Meg kell nézni hogy hová telepítené felfelé,mert nem mindig a jó helyre rakja! Attól függ hol van a játék
,D,E,....Stb meghajtón?Akkor az elejétől nézni kell hogy oda tenné-e az automatikus telepítő,tehát ha a D-megajtón,vagy máshol van,már nem is jó helyre telepíti,mert általában a C:-re akarja rakni.Na most,ha csak nyomkodod a tovább-okat,-már el is cseszted....Én is jártam így az elején,aztán csak néztem ki a fejemből,hogy mi van.Tehát nézd végig a telepítéskor az elérési útvonalat,de a leges legelejétől,és ha nem oda telepítené ahova kell,javitsd át- Dióhéjban talán ennyi lenne.
Ja,és ha nem jön be a telepítőprogram,akkor szerintem töröld le az egészet,és kezdd el feltelepíteni az elejétől az egész játékot a fentiek figyelembe vételével- De előtte futtass egy CCleanert, ez töröl mindent a Registry-ből is. -
fittipaldi19
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Ja, megvan a megvilágosodás a problémámra,hát...mégsem voltam elég figyelmes.Köszi a felvilágosítást!

-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Azért köszi a segiteni akarást,de én ennyire nem mászok bele az activitykbe, hogy átírjam őket.Ami nem megy úgy ahogy van- a hozzávalók letöltése után-sem az megy a kukába,azt jó napot.Nincs vele gond.Így is sok jó act. van fenn!Hála a készítőknek.Azért köszi!
Más:meddig újonc a rangja az itt lévők többségének? Ez időfüggő vagy mi? Pl:Én szeptember óta vagyok itt,akkor még jó sokáig "kopasz"leszek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Köszi,megnézem majd! De nem kötekedésképpen mondom,van még egy pár activity,ami hasonló gondokkal küzd,javítani kellene,vagy eltüntetni,mert a hozzám hasonló "analfabéták"csak küzdenek vele,aztán meg "elkurják" az egész MSTS-t ezekkel az act-okkal.Köszi! -Bár tudom milyen nehéz egy jó activityt csinálni- Nekem sem ment hibátlanul-sőt inkább sehogy,ugyhogy Sorry....!
-
fittipaldi19
tag
Bedöglöttünk....?
Mint az orosz metrókocsik,Pesten 
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok,egy kis segítség kellene.Mi van,ha ezt kapjuk egy activity felrakása után:A train database olvasása sikertelen:fájl:Hstart-v46-012-2010.eng.Pedig a könyvtárban ott van ez a nevezetü fájl, és az elérési út is helyes,mégis ezt követeli.Máshonnan nem lehet ezt előkeríteni,vagy helyettesíteni más v-46-eng.-file-val? Köszi előre is.Ja,ez a "tolatós szolgálat"nevű act.lenne.

-
fittipaldi19
tag
Jé,megvan az Alföld 5.4-es frissítés,Yadroék HTSC oldalán,de jó,köszönjük nektek
.Azért mégsem tétlenkednek kedves pályakészítő zsenijeink
. -
fittipaldi19
tag
Hát megvan!!!!! Na szóval az előzőre visszatérve,ez egy "furfangos"activity,mert:1:-szinte végig megengedhető max sebességen kell nyomni.2:Ha az elején már késésben vagy,jobb ha kezded előlről,mert Szajol állomásnál ugyanis beelőz egy másik gyors,de közben szemből is jön egy személy,ezeket el kell engedned.3:Ha nem vagy ott,amikor az előző gyors elhúz,és szinte rögtön nem mész utána(ezért kell a helytelen vágányon menned)akkor Szolnok előtt már jön szemből egy teher,amit a te vonatoddal azonos vágányra kiengedtek!Szóval,ha elkésve értél oda,akkor valahol félúton szembe vagytok egymással,és ilyenkor már nincs mit tenni-Restart az activitynek.Ravasz mi?Elkezdtem vagy 3-szor,mire rájöttem!

-
fittipaldi19
tag
Hát szép jónapot mindenkinek!Na szóval, van ez az(a5-16703-acthu) nevű activity az alföld 5.3.1-es pályán,elég "akciódús"-ra sikeredett,olyannyira,hogy Szajolt elhagyva a helytelen vágányon(bal oldali)egy hídon átérve bevágják a vörös jelzést,persze mész mint állat mert 8-perces késésben vagy.-szóval fogcsikorgatva meg tudok állni,szinte 2-méterrel a jelző előtt,aztán várok.....De mire?Egyszer csak feltűnik a sötétben 3-lámpa,ez még nem is lenne baj,de pont velem szembe jönne,aztán tőlem 5-6-méterre megáll,mert neki is vörös van....Na most ilyenkor mi van?Bugos az act?Én hiába tolatok vissza,mert csak kb-1km-t tudok,utána vörös hátra is. A váltóig nem tudok vissza menni,pedig lehet hogy korábban vissza kellett volna menni a helyes vágányra szerintem mert mellettem minden jelző zöldet mutat,mi meg a helytelenen nézzük egymás "farkasszemét"! Mit kellene csinálni,kedves szakértők?

-
fittipaldi19
tag
Sziasztok vasutasok!Én csak egy elég hülyének tűnő kérdést szeretnék feltenni.A minap trainsimezés közben sürgős utam volt- a wc-re-tudom más is van ezzel így- De ez alapján jött a kérdés:A mozdonyokon van wc? Vagy hogy oldják meg ezt a "nyomós"problémát,mert persze még az éberségi is ott van...!Gondolom egy 40-km-es szakaszon állomás híján ez elég gázos,meg aztán nem is állhat meg ott,ahol a szükség kívánja! Szóval
Vagy van bili. -
fittipaldi19
tag
Hali! Kihaltunk! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mit csináljunk akkor,ha ezt irja ki az MSTS: a5-612-2 járat dátuma korábbi,kérem mentse újra az activity editorban! Ezt még 6 másik act-tal is eljátssza,és ez újratelepítés után már jött is egyből belépéskor.Most elég,ha megnyitom az act editorban,és piszkálás nélkül újramentem,vagy mi van?Már nem merek megint elbabrálni semmit,mert megint odalesz minden,szokásához hűen.....!Köszi a válaszokat előre is.

-
fittipaldi19
tag
válasz
controlman
üzenetére
Köszi a tanácsot,de xp-service pack3 alatt fut a játék,és direkt figyeltem telepítgetéskor,hogy semmit ne rakjon a C:meghajtóra,-nálam ugyanis a D:-re van feltéve.Ezt már egyszer megszívtam ugyanis.Memória "erőszak"is van a "mem:1024-es csellel,úgyhogy.....!De különben már azóta jó lett,-talán.Na ezt figyeljétek:2-szer telepítettem fel,teljesen a nulláról az egész játékot,mondani sem kell-elsőre teljes felfordulás,káosz,pedig minden az "előírás"szerint zajlott.Már psychiátriai eset lettem lassan mire megint reinstall kellett! Na-gondoltam,kész-én itt befejeztem...De-aztán idegből még utóljára felnyomtam újra-és- láss CSODÁT JÓ LETT MINDEN! Hibaüzi nélkül megy megint.Most akkor mi van? Erre még a jó öreg Billy (Gates) bátyó sem igen tudna hozzá köpni semmit. Valahová csinálni kellene most róla egy klónt,amíg működik,ha megint elpiszkálok valamit,ne kelljen reinstall a nulláról,de nincs ekkora pendrive-om! (Kb-5-giga).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok szakértők.Tudnátok-e egy kis jótanáccsal ellátni engem,mert már felettébb idegesítő ami történt az MSTS-sel.Szóval eddig működött minden hibaüzi nélkül,csak egyszer egy activityt akartam bemásolni,-na itt kezdődtek a gondok.Hiányolt egy csomó FLIRT-hangot,vagonhangot,stb-t pedig ezek fenn voltak, -na mindegy gondoltam leszedem az act-ot,hátha jó lesz!Egy frászt lett jó,még gányabb lett minden,kilépett,Train-exe hibát észlelt,leáll,dumával,úgyhogy teljes REINSTALL.Igen-ám,de! -Mindent ugyanúgy visszatelepitve,mint működőképessége idején - az Alföld 5.3.1-es pályánál az Activitybe való belépésnél,betöltéskor ez a kedves üzi tolja magát a pofámba: A vasút inicializálása sikertelen! -Ennyi,és semmi igen-nem csak egy oké gomb,aztán ezt lenyomva kidob a win-7-be.Pedig már volt bin 1.8....-as újratelepítés,teljes pálya ujratelepítés,xtracks 3.20 ujratelepítés,és semmi változás! Ugyan kedves szakértők,mondjátok már el,mit basztam így el,hogy ez van.Ja,és ha megint fullra újratelepíteném,mi rá a garancia,hogy megint ugyanolyan fos lesz,mint most,vagy jó lesz? Pedig mindent ugyanúgy csináltam,mint mikor jó volt,erre nesze neked,Szívjál! Előre is köszi a segíteni akarást!

-
fittipaldi19
tag
Sziasztok vasutasok.Az lenne a problémám,hogy az Alföld 5-nél lévő actokba be sem tudok újabban lépni, mert ezt kapom:A vasut inicializálása sikertelen. Valami ötlet,esetleg.Pedig eddig ment rendesen,míg egyszer újra nem kellett telepiteni az egészet.Minden ugyanúgy ment vissza most meg ezt dobálja...!Help!

-
fittipaldi19
tag
Szép estét vasutasok!Gondoltam megosztom veletek eme érdekes észrevételemet. Nektek is volt már olyan "megsemmisítő" élményetek például az alföld 5 pályán haladva egyszer csak a vasút-közút kereszteződésben- meglepetésszerűen berongyol elétek egy-egy busz,kamion,személyautó,stb...?Persze kb 10 méter van,nem mintha 50 méteren meg tudnál állni...De szinte visszaadja azt a pánikot, amit élőben át kell élni egy mozdonyvezetőnek ilyen esetekben...Először még rendesen megijedtem,hogy na,most kezdhetem előlről az actot,de szerencsére csak átsiklik a két jármű textúrája egymáson.Élőben is lehetne ennyi egy vonatbaleset-akkor senki nem sérülne meg...Na jó,ez persze lehetetlen,meg baromság is,de hát...Ja,és ezek általában a sorompó kar nélküli átjárókban "kamikázéznak"!Volt már nyílt pályán tehén,a nyugatiban futó ember is akikből fasírt lett.
Amúgy nagyon jó az alföld 5.3.1. Gratulálok a készítőknek,és segítőiknek! 
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok! Na hála istennek sikerült az Alföldet felrakni rendesen ,és még müxik is hibaüzi nélkül,pedig megint mire rájöttem mi a kínja.....megőszűltem.Nem volt fenn rendesen a 5.3.1-es frissítés,meg a "gorilla"mozdonyok sem jó helyen voltak a metropollal együtt,ezért nyügösködött állandóan 40-hibával indult,de ennek már vége szerencsére!Megy minden mint a szél....Szóval egy jótanács kezdőknek:Mindíg nézzétek meg hogy mit hová telepitettek,vagy csomagoltok ki,mert egyetlen rossz elérési ut is hibaüzenetek százaival fog idegelni benneteket,és végül már jól belekavarodtok mindenbe,végül csak a reinstall ment meg az idegbajtól....szóval figyeljetek,és olvassátok a szakértők észrevételeit,tanácsait- Nekem is így sikerült,-hála Yadronak,és lelkes csapatának! Köszönöm mindenkinek! Peace!
-
fittipaldi19
tag
Hogy a jó isten fossa nyakon a hackereket,a VM-15 oldalt is sikerült nekik tönkre vágni! Száradjon le a kezük,ezeknek mindig ilyen oldalakkal kell szórakozni?ÁÁÁÁÁ-

-
fittipaldi19
tag
válasz
lóvasutas
üzenetére
De jó neked,nekem viszont meg sem jelenik,csak a hibaüzik inváziója van,pedig a másik 3 magyar pálya szinte gond nélkül fut:dél-dunántúl,Balaton-dél,Mura-2.És ugyanúgy telepíteném,mint eme 3-at,de tojik rám,már bin reinstall is volt,de semmi.Pedig a sorrendet betartva raktam a sima 5-re az update-kat is,utána activity-ket,de sztrájkol a kis szemétláda! Pedig akkor is felrakom,ha beledöglök is,igaz az egész játékkal szeptember eleje óta babrálok,hogy magyar legyen,ez a "kis"idő már igazán semmiség.De ha az itt jelenlévők nem írták volna le tapasztalataikat,segítségeiket,észrevételeiket,tudásukat-hát-nem tudom meddig küzdöttem volna ezzel az érzékeny "lelkivilágú"-de amugy jó játékkal. Yadro-gratulálok a Mura-2-höz,jó kis pálya.Activity-k vannak hozzá?Vagy nem találom őket.Köszi!!
-
fittipaldi19
tag
Köszi az infót,majd utánanézek,bár 3 giga ram van a gépen,igaz mindet nem használja a játékhoz de az emlitett okosság már be van állítva 1024-re a ramkezelésnél.Feladatkezelőben meg is néztem,használja is.Vagy még ez is kevés lenne neki?Mindegy,próbálnám az Alföld 5-öt,de az meg meg sem jelenik még az Act editorban sem.Pedig activity is volt fenn,vagy ennek is a RAM a bánata-hát nem tudom, -ez meg az én bánatom!
Amúgy jó kis pályák
U2 és a Balaton dél,már napok óta nyúzom őket,a balaton még egyszer sem fagyott sehol,pedig van objektum ott is néhol elég.(de jó,még a vasút melletti úton egy baleset is szimulálva van valahol,feltorlódott kocsikkal mentővel,árokba csuszott autóval)Gratula a készítőknek!!!! -
fittipaldi19
tag
Helló,csak most értem rá válaszolni,bocsi.Na az a helyzet,hogy a DDU2-nél az emlitett problémakor ezt irja: TEXTURE(ACE)fájl megnyitása sikertelen. Majd alatta ez: routes/DDU/textures/ALAK-FFNB.ace ez 3-szor,majd következik a: Nem tudom betölteni az ALAK-FF1NB.s shape-et. Ez is 3-szor ,aztán Nem tudom betölteni az közutbolya100.s shape-et.Dióhéjban ennyi, a pálya frissités pedig fenn van
u-v2.1!Ja,még annyi,hogy ha ezeket bedobta,utána visszalépve folytatódik a játék gond nélkül.Az alföld5 sajna továbbra sem megy,minden updatejével sem,ezt nem értem!!!Köszi! -
fittipaldi19
tag
Sziasztok,na sikerült végre sokszori törlés,újratelepítés után mindent felrakni,ami magyar:pályák,acthu-csomag,stb...Megy is szépen hibaüzi nélkül,kivétel a DDU2-ben,a beremendi cementmű utáni 1-2 km-nél fagyogat,hiba valami extended shape,stb..aztán csak kilépéssel tudom folytatni.A balaton-dél 3.1-el semmi gáz,de viszont az Alföld-5 úgy ahogy van nem megy,kezdi hibával,bdmot blablabla-tnem tudom beolvasni,na ezt sikerült a fentebb leírt cserebere módszerrel javítani,de utána az act-editorban már ez fogadott
em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!! -
fittipaldi19
tag
Köszi Jadro,megpróbálom!

-
fittipaldi19
tag
Hali,meghalt a topic????
Valaki?839-es kérdésre válasz? -
fittipaldi19
tag
Közsi ezt a jó kis leírást,így már elég érthető a dolog!Csak még egy kérdés:szerintetek el fog ez a játék menni egy 2.1ghz-es prociju 3giga ramos,128megás videokártyájú laptopon?Már ami a felturbózott magyar pályás,vonalas változatot illeti,vagy laggolni fog,mint az állat?Amugy a GTR2 megy simán rajta a majdnem full grafikával! Mert ha nem,akkor nem küzdenék vele a nagy semmiért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na jó,én sem voltam elsőre profi,de hát....kicsit figyelmesebben olvasnátok ezt a fórumot,meg még a többit...tudnátok nagyjából,hogy mi az ábra!

Azért itt,vagy más fórumokon leszel még jövőre,vagy már az is off?Hátha belefogsz majd még ilyen moddolós projektekbe egyszer,sokak öröméreKöszönjük az eddigi építő jellegű munkáidat,ami nélkül szegényebbek lennénk mi,akik szeretünk vasútmodellezéssel foglalkozni,játszani.Sok sikert a további tevékenységeidhez. 

Na mindegy,ha sikerülne ide screenshotolni a hibákat,biztos tudnál segíteni.....! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!!