- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1791 üzenetére
Légyszíves írd le pontosan a lépéseket!
Hálás köszönöm. -
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1786 üzenetére
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1784 üzenetére
Szerintem mindeggyik, ezt egy activity kérte ott volt is egy link de az nem volt jo.
-
peti758
csendes tag
válasz
szuperbazs #1773 üzenetére
szuperbazs:Szia! A fantom mozdony nagy hiányt pótol a TS-ben( miota van bin is) a forgalom készítésénél,mert használatával a vezetett vonat "feltartható", azaz bármilyen komplex forgalmi helyzetben (többszörös kereszt,előzés és ezek számtalan variációi) megoldható az,hogy Te mint vezetett vonat ( pl.tehervonat ) csak a prioritási szabálynak megfelelően kapj zöldet. Persze ehhez rutin is kell,hogy sikerüljön és sok tesztelés.Ez lassan gyümölcsöző témakör a TS-ben,bár mi nem az? Engem ez érdekelt, ezért addig próbálkoztam amíg sikerült sokféle forgalmi helyzetet lemodellezni. A várakozási pont nevű lehetőség is( AE útvonal készítésnél jobb egérgomb) kell a fantomhoz,mert ezzel időzíthető az indulásuk,majd "eltűnésük". Másik előnye,hogy fixálni lehet a kereszteknél az érkezést,indulást (nem ugrik előre a path-od )tehát a játékos pontatlanságából még nem "döglik be" az act.
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.
Összegzésül: aki tud alapszinten feladatot készíteni annak (ismeri az alaptrükköket)mindenképpen nagy fejlődést jelenthet, de "teljesítmény leadás" nélkül nem fog menni. Én eddig ezeket csináltam:
[link] ezeket más fórumokról ismerheted, benne van 3 régi is (köztük a legbonyolultabb a 83601_1_2resz).Speciális részlet kérdésekben tudok segíteni,ha addig eljutsz,mert az AE nem alkalmas minden esetben a tanuláshoz csak a tapasztalat. Üdv.buke Jó teher act készítést! -
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1764 üzenetére
Nagyaon köszönöm most már van hang a beálításoknál volt a gond. Hálás köszönetem.
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1751 üzenetére
Már gondolkoztam ezen is,de mostmár az lesz,mert így csak szívás van! Köszi!!!
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1749 üzenetére
Helló.Na,ezt szépen benéztem akkor.Az alföld-6 telepítésekor szerintem ezeken a tényeken átsiklottam,annyira kiváncsi voltam már a Nyíregyháza-Debrecen szakaszra,a nagy sietségben fel sem fogtam,hogy gáz lesz a régi act-okkal.Hát akkor ennyi,az útvonalakba én nem tudok belepiszkálni,azt sem tudom hogy kell!Gondolom,újra kell írni az activity-ket,vagy ilyesmi.Lehet,hogy visszarakom az Alföld 5.3-vagy 5.4-est,azzal nem volt semmi gáz.Erre még kevés a használható act,én meg nem tudok csinálni,mert az kínai!(Nekem)
Azért köszi!!!
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1747 üzenetére
Megváltozott volna a Budapest-Nyíregyháza vonal az alföld5-ös után,vagy mi?Valaki tudja erre a választ?Köszi,ha válaszol rá,aki ezeket a problémákat tudja,mert több ilyen activity van egy csomó oldalon,amivel semmit sem lehet akkor csinálni,csak az alföld-5-ös pályán!De hát Alföld-3-as feladatok is mennek az 5-ön,ezt akkor nem értem!
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1743 üzenetére
Helló,csak most értem rá válaszolni.Szóval innen van az activity:http://v431067.atw.hu/.És az Alföld6-os pályára készült act-ok között van.A címe pedig:IC 565. Na,szóval ha neked sikerül felrakni,és megy is,akkor majd írd már le,hogy mit csináltál vele,mert nekem minden mozdony-vagon megvan hozzá,(kivéve az egyik ai vonatban lévő CFR intercity b11-es vagont,de azt helyettesítettem mással,mert le sem lehet tölteni onnan ahonnan írja a készítő,mert bejelentett támadó weboldal-ra hivatkozással be sem enged)szóval most ott tartok,hogy elindul hibaüzi nélkül,aztán kifagy 1-2-perc után.Még a Nyugatit sem tudom elhagyni.Vagyis bocs-annyi hibaüzi van,hogy 2-ai vonatnak a dátuma korábbi,kérem mentse újra az act-editorban,de hátilyenekkel már máskor is ment hiba nélkül,szóval fingom sincs.....?
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1661 üzenetére
else tom indítani mert bent a játékválasztásnál a mozdony helyén üres hely van.
szóval...........
most meg leszedtem a maros ic-t szechenyit beraktam hozzá,elis indult aztán 10perc mulva olyat ír ki mintha egy tilos jelzésen mentem volna át.
már semmin sem döbbenek meg. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1659 üzenetére
épp az hogy nem indult el.
builderben csak a mozdonyt mutatja semmi mást,de játékban meg a mozdonyt se írja ki unknowot ír ott.
tehát fura.
neked elindult,leszedted? -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1648 üzenetére
elég messze lakunk egymástol.
mikor költözől pestre?
pesthez már közel lakok.
a hév vonalán azaz látom a hévet ha kinézek az erkélyen.
panelos gyerek vagyok.
ha gondolod pár pofa sörre összefuthatunk majd ne vedd randinak nehogy félrértsed.
leszedtem az ister kiv vok h elindul-e Haydnt ír hozzá.
hamár builderben benne van akkor baj nem lehet annyi............. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1645 üzenetére
Sikerült átírni és
nahát megy rendesen.
köszönöm mégegyszer a segítséget,mennyi sörrel jövök neked majd.........
msts találkozó az idén lesz amugy? -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1640 üzenetére
hát nekem mindegyik taurusnak zöld a műszerfala vagy mi.
nem azért írtam h szar hanem mert már elegem lett belőle h leszedem és nem megy.
seholse volt írva h átkell nevezni vagy mi.
átnevezem aztán majd kiderül de az osztrák msts oldalon találtam olyant h kék a műszerfal.
ha így nem sikerül leszedem azt aztán azzal csak sikerülne vagy ne probálkozzak azzal?
kösz a választ amúgy. -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1631 üzenetére
Na végre,sikerült,megy hiba nélkül!Csak hát az act készítője ezt nem rebegte el,hogy a sok külföldi kocsi ezeket a hangokat használja....Tomci?vagy így hívják asszem.amugy jó act-okat csinál,csak az ember megőszül,mire a hozzávalókat összebuherálja az oldalakról,aztán meg beüt egy ilyen gebasz,mint nekem,és csak nézel ki a fejedből hogy mi van...Na de köszi,végül segítettél,és megoldottam,hála neked.Ja a máv-hangok -ra való hivatkozást meg elba...tam,azért keresgette,de ez az eredeti hangja,ez aztán jó hangos-zörgős!Amúgy tegnap én is becsiccsentettem rendesen,vagy 3-szor nekikezdtem egy act-nak,de mikor soha nem sikerült megállni a vörösnél,inkább hagytam az egészet...Jó másnaposságot!!
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1629 üzenetére
Köszi,de nem igazán értem,mit csináljak ezekkel a linkekkel????Közben átírtam a wag.fájlokban az sms elérési utat így: ..//..//MAV Hangok//Nehez//Nehez.sms hogy itt keresse hozzá a hangot,de most meg ezt nem találja,azt írja ki!Akkor most miért nem lehet átirni ezt sem?
-
mdmot3034
csendes tag
válasz
szuperbazs #1612 üzenetére
Hát már próbltam és a trainupdateval kezdtem de majd még megpróbálom.
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1580 üzenetére
na sikerült leszedned,felraknod a páylát?
nekem igen.
szerintem jo pálya. -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1570 üzenetére
Kösz szépen,bár ez kínai így elsőre,annál inkább,mert win7-em van.Na mindegy eddig is megvoltam a Conbuilder nélkül,ezután is megleszek nélküle.Nekem amúgy is egy nagy rakás kaka volt az egész,csak jól bekavart mindent....Úgyhogy lesz.rom.-már bocs mindenkinek,csak már elegem van belőle,hogy semmire nem megyek vele,csak baszkódik állandóan.Sorry...
A többi infót viszont köszönjük-a nép nevében! Ez legalább új,és hasznos infó-kösz.
-
válasz
szuperbazs #1571 üzenetére
Ez érdekes és hasznos.
Habár sajnos elfelejtettem a fix fókuszálású külső kameranézetet (4-es gomb), nem a kiválasztott mozdonyra vagy kocsira, hanem fixen az adott környezetre, mintha sín mellé rakom a kamerát és folyamatosan pásztázik az adott környezetről.
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1575 üzenetére
neked is lassan jön?
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1575 üzenetére
semmiség.
amugy mindegyik fájl exe mikor megnézed.
szerintem az összeset kijelölöm aztán kicsomagolom max ha ugy nem megy akkor külön-külön. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1573 üzenetére
még nem szedte le mind.
csak a 3.részt szedi.
http://dflash.atw.hu/e107_plugins/links_page/links.php
innen amugy.
remélhetőleg kitudom csomagolni a fájlokat csak ugye együtt vagy külön? -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1566 üzenetére
Helló.Az msts megnyitásakor kell lenni egy olyannak,hogy "Launcher" -416kb a mérete,na ez indítja el az editor&tools-t. 1560-as kérdésemre nem tudsz valamit?Unstore everything-et is csináltam,még se jó!
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1561 üzenetére
zipet persze azzal semmi gondom nincsen.
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1553 üzenetére
dies irae oldalrol.
csak ott van meg ugytudom.
akkor eltudod küldeni?
aztán majd iszunk egy folyékony kenyeret msts találkozón ha eljutok majd oda. -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1550 üzenetére
ha mailbe nem megy akkor itt az msn címem vegyél fel ott töb idő mire átjön lehet de biztos h átjöün az a lényeg.
szakacs1989@freemail.hu -
szuperbazs
tag
válasz
szuperbazs #1552 üzenetére
Tényleg 456mb van írva. Pedig én is innen szedtem. Megvan mind a 6 fájl és nekem működik is.
(btw ott van mindegyik fájl mérete szumma=310) (: -
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1550 üzenetére
az jolenne ah eltudnád küldeni most.
nem értem mértnem nyitja meg a rar fájlokat.
actnál megnyitja ha rar.
fura na mindegy.
e-mail címem fenn van ha jol tom.
hogylehet 330mb ha az oldalon 456 van írva vagy mennyi?
kösz ha elküldöd még egyszer. -
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1534 üzenetére
Helló.Szerintem igen,én is csak ennyit csináltam a nem használt pályákkal,és nem volt semmi bibi!
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1531 üzenetére
értem.
kösz.
amugy valaki tudna olyan szívességet tenni nekem hogy a z-line pályát exe fájlba elküldi e-mailen vagy a felteszi az oldalára ha van neki?
mert ez a rar os dolog ez halál.
semmire se megyek vele.
kösz. -
válasz
szuperbazs #1523 üzenetére
Azért mert kis híján "megsiklott" vagyis vontatási túlterheléstől "megpattanak" a kocsik, ilyenkor vigyázni kell vele, különben leszakadnak a kocsik és néha nem tud/nak visszakapcsolni a "tönkrement" kapocs/kapcsok miatt. A lefagyás okára nem tudok semmit, csak az hogy bugos. Kipróbáltam a TS2012-en a váltott váltón keresztülmenni kb. 80 km/h-n, máris megsiklott. Ez a valóságban is akár megtörténhet a siklás.
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1488 üzenetére
Nahát,de hülye vagyok,a grafikát is állítgatni kell,ezt meg meg se néztem!Azért hálás KÖSZI!
-
válasz
szuperbazs #1486 üzenetére
Ja igen, a Railworks 3 - Train Simulator 2012 ő az!
Hát mivel nem eredetit töltöttem le a Steamről, csupán tesztelés céljából megnéztem. Meg akartam venni a terméket a Steam-en, de bizonytalan vagyok a közeledő "időváltás"-om miatt.
Sajnos itt erről nem lehet írni, de az a lényeg hogy egy házilag készített steam_api.dll fájlot nem másoltam fel, a többit természetesen mindent feltelepítettem kivétel nélkül (pl. .NET keretrendszer, nVidia PhsyX, flash10 stb.). Az ilyen műveletemmel végre elindult!
Szabálytalan műveletet hajtott végre? Az nagyon gáz.
-
rush22
tag
válasz
szuperbazs #1479 üzenetére
Thanks.
-
fittipaldi19
tag
válasz
szuperbazs #1478 üzenetére
Köszi,de azt se tölti be,amelyikkel játszani akarok!Ezt nem értem,közben én is megleltem az ideiglenes mappát vissza is tettem mindent.Most megint a "sima"játékkal küszködök.Az a nyamvadt Conbuilder se jó...Bármilyen szerelvényt csinálok vele,csak hiba-hiba hátán,a hibakeresője meg millió hibát vág rám...ezt sem nagyon tudom,hogy mi a szitu..!
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1473 üzenetére
Köszi nagyon köszi végre lett hang.
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1469 üzenetére
Ott, de semmi hang még mindig nem megy valamit nem kell szerkeszteni a wagfáljban?
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs #1458 üzenetére
Ezt írja ki:
Nem találom az SMS fáljt.
Fálj: DZUGalt.smsNem találom az SMS fáljt.
Fájl: ..\..\MAV_Hangok\Intercity\DZUG140.smsÉs ezt nem csak az InterCitiknél csinálja.
Mit tegyek?
-
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs #1456 üzenetére
Helló
Hát ez szerintem egy olyan hiba az act készítő részéről hogy az nem igaz. Nem értek én az act készítéshez de ennyire elbaszni egy dolgot nem is lehetett volna. Nekem is hiányol olyan wag fájlt a flirtből amit nem is lehet letölteni sehol sem de azért kérné. Érdekes dolog. Kérdezd meg aki készítette az actot, hogy miért kéri ezeket és ha le lehet tölteni e akkor kérdezd azt is meg hogy hol lehet letölteni. Az átnevezéssel meg annyi baj van hogy utána le szedsz egy másik actot akkor meg a rendes nevén akarja keresni és emiatt lehetnek problémák.
Az nem hiányzik! Meg keresem neked és a következő hozzászólásomnál írni fogom honnan lehet letölteni.
"Szóval még mindig nem késő, ha segíteni szeretnél! Itt a nagy lehetőség, ne hagyd ki(:"
Nem fogom kihagyni abba biztos lehetsz!
ÜDV: peti9878 -
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs #1452 üzenetére
Az első kérésnek eleget teszek és rögtön küldöm.
A másodikról meg nem is tudtam eddig. Ilyen is van?
Szerk: Email ment. -
válasz
szuperbazs #1181 üzenetére
Igen tipikus a Szili mozdonyok, de nem jól hallok, így nem tudom hogy melyik hangot ad ki a valódi belső Szili hangok.
Régen megutáltam a Szili fura hangját, de beleszerettem.
Jó ha minden mozdonynak van saját különleges tulajdonság.
Érdemes meghallani az 1804-es Pen-y-darren legelső gőzmozdonyt (egyszelepes) és 1825-ös Locomotion No. 1-et (függőleges kettősszelep), az előbbi baromi nagyon szokatlan hangos, az utóbbi pedig látványos kabinnézet és hang (F1-et és fel irányt megnyomni).
Még lehet sorolni, a személykocsik hangja is csodálatosak.
-
válasz
szuperbazs #1178 üzenetére
Azért mert a magyar vasút sokat változott az évek során, megváltoztak a megnevezések is. Pl. H-Start lett személyszállítás MÁV-ból, Cargo, H-MÁVTR és így tovább...
Most felsorolom melyekben megtalálhatóak a dzugalt.sms:
- acthu_motor
- acthu_szemely
- acthu_teher
- H-Start_Bombardier_pack
- H-Start_Bombardier_ZazA
- H-Start_gyorsvonat_pack
- H-Start_szemelyvonat_pack_vol1
- MAV_Hangok\gyors
- MAV_MDamot_3007
- MAV_MDmot_3013
- MAV-ActHU_Hangok\GyorsJelenleg nálam vannak.
-
peti9878
csendes tag
válasz
szuperbazs #1078 üzenetére
Helló
Nem tudom melyik gépről lehet szó de ki tudod cserélni a ConBuilderrel. Használata itt találod: http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok&o=JDvZdjwr7I -
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #926 üzenetére
A pályának - ha minden fel van telepítve rendesen - nem szabadna hibaüzenetekkel indulnia. A Kaposvár-Somogyszob szakasz simán járható minden hibaüzenet nélkül, csak ugye üres még a terep.
-
Kazimír
őstag
válasz
szuperbazs #926 üzenetére
Ha Jadro megengedi, hogy reklámozzam egy kicsit: [link]
Ugyanis szívem csücske a pálya, bár a "hazai föld" nekem is Kaposvár-Somogyszob lenne..Hogy a kérdésedre válaszoljak:
Teljesen kiépítve a pálya egyelőre csak Dombóvár-Pécs-Villány-Magyarbóly között van. A többi helyen - ahogy mondtad - egyelőre csak a síneket húzták ki. -
válasz
szuperbazs #899 üzenetére
Sajnos hibát talált, le is töröltem azonnal. Hiszen nem érek rá egész napon vele foglalkozni.
-
válasz
szuperbazs #890 üzenetére
Szia! Honnan van a 10023 feladat? Szeretném megvizsgálni.
-
válasz
szuperbazs #668 üzenetére
Most kipróbáltam végre a Train Store-t, csak ezzel jól működik bármelyik pályával. Most már nélkülözhetetlen, akár Alföld 5.2-vel tudok használni!
Az 5.2-es verzió pár napja jelent meg.
Köszi!
Ui.: Sajnos a régebbi mozdonyok, motorvonatok stb. még mindig nem látszanak a listán, Train Store-n se.
-
válasz
szuperbazs #668 üzenetére
Köszönöm! Ha lesz időm, ki fogok próbálni.
Valamint felrakott mozdonyok többsége miért nem látszanak a mozdonyok listán? Azt jelenti hogy nem kompatibilis az új BIN verzióval?
Nagyon szeretném kipróbálni a különleges mozdonyokat és járműveket stb., pl. Mk48, Árpád, BKV UV, cseh CD 011, 811 (mindkettő BZmot hasonló kinézetű) és 851, MÁV ABmot 441 és 250, MÁV BCmot.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #644 üzenetére
Próbáld meg másik mozdonyokkal! Más ötletem sajnos nincs.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #638 üzenetére
Ez a másik mozdony álló szerelvény, vagy valami mozgó, csak éppen megállt? Mert utóbbi esetben fagyhat a dolog.
-
safmarine
csendes tag
válasz
szuperbazs #640 üzenetére
igen de a bin patch valamiért nem müködik szerintem.
-
safmarine
csendes tag
válasz
szuperbazs #638 üzenetére
Sziasztok megtennétek hogy lépésröl lépésre leirnátok a teljes telepitést? Elöre is köszönöm.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #627 üzenetére
Működik a dolog, itt le is írtam. (Csak hogy meglegyen a topikban is.
)
Egyébként akkor jön létre a hiba, amikor az eventeket babrálja valaki act szerkesztés közben. Azt hiszem az event szerkesztőből történő mentés nélküli kilépés okozza.
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #627 üzenetére
Működik!!!Na erre a megoldásra,soha nem jöttem volna rá.Már azon kezdtem "aggódni", hogy telepíthetem újra az egészet.Nagyon köszönöm!
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #624 üzenetére
Azt hiszem csak olyat lehet a körülményre aktivizálódónál,hogy a sebesség elérésekor üzenetet ír ki.A jelzőkkel kapcsolatban nekem is volt olyan gondom,de már nem tudom mi volt a megoldás.A régebbi hozzászólásokban lehet van róla szó.
Viszont az AE-ben eltűntek az álló szerelvényeim és a játék AE-ben lejátszásakor sem jelenik meg egyik szerelvény sem!Mit állíthattam el vagy mi lehet a baj???Ha leteszek egy állót,nem jeleníti meg a szerkesztéskor,a játékba viszont belekerül.
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #621 üzenetére
Működik.Pontosan az volt a baj,hogy ahová az álló szerelvényt raktam,ott már volt egy szerelvény,ami gyárilag benne van a pályában,de ez a szerkesztésnél nincs külön jelölve. Körülményre aktivizálódó eseményt lehet szerkeszteni vagy csak az ott felsoroltakból lehet választani?Gondolok olyanra,ha pl.az áramszedő lent akkor...ilyesmik.
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #619 üzenetére
Nagy nehezen meglett a probléma!Először töröltem azokat a szerelvényeket,amiben ezek a kocsik szerepeltek.Ugyan az a hibaüzenet.Töröltem az összes AI-vonatot.Ugyan az a hiba-üzenet.Aztán eszembe jutott,hogy az AI-vonatokat álló szerelvényként is szerepeltetem a fejpályaudvaron.Mikor onnan töröltem ezt a két vonatot,megszűnt a hiba.Valószínűleg túl közel voltak a vágány végpontjához.Most visszapakolom az AI-kat remélem működni fog!
-
szuperbazs
tag
válasz
szuperbazs #618 üzenetére
de olyannal is találkoztam, hogy az volt a baj, hogy túl közel volt a start pont valamihez
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #612 üzenetére
Szerintem az soha nem vezet jóra,ha két különböző dolgot ugyan úgy hívnak. Legalább számozással különböztesd meg a két útvonalat!
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #610 üzenetére
Abban az "objektum rejtelmei"című írásban,amit nekem is ajánlottál az act.file módosítása kérdésben,van erről is hosszabb és részletesebb leírás.(bár mondjuk én akkor sem igazán értem
De ott jó pár összefüggésre rávilágít.A pályán a sebességhatárokat csak akkor tudod módosítani,ha magába a pályába piszkálsz bele.Nekem is volt ez kérdés régebben,de inkább lebeszéltek róla.Viszont valami sebességkorlátozás kezdete és vége című opcióra én is emlékszem act. szerkesztés közben.
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #607 üzenetére
Ez a kérdés egy időben nekem is problémát okozott.Akkor,itt a fórumon,azt a tanácsot kaptam,hogy a lehető leglassabban kell eltávolodni a vagontól,tehát először csak éppen megmozdítani a mozdonyt.Nálam is működik a dolog,így a közvetlen a mozdony utáni kocsit is le tudom kapcsolni.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #605 üzenetére
Ne beírd az értéket, hanem a le-föl nyíllal változtasd! Léptetve kell beállítani és akkor úgy marad. Ez egy bug sajnos.
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs #602 üzenetére
Pedig az 1.7-est raktam fel legelőször.
Annyira nincs kedvem jelenleg ezzel foglalkozni..
Majd később talán újra rátérek a dolgokra... -
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #596 üzenetére
Azért a format c: kicsit erős.
Tökmindegy a sorrend, mivel a patch a járműfájlokon nem módosít semmit. Más helyekre ír be. Egyetlen sorrend nem mindegy, mégpedig a hivatalos patch és a bin. Ebben a sorrendben kell telepíteni. Ha nincs felnyomva a hivatalos, akkor hörög a bin és nem megy fel.
Az acthus- mozdonyokhoz meg kell a bin, mivel a fényeknél van olyan bejegyzés, amit bin nélkül nem tud értelmezni a játék. Ilyenkor szokott jönni ez a hibaüzenet.
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs #593 üzenetére
Feltelepítettem az 1.8-at is. Ugyanaz. Hibaüzenetek, sehol egy k****a magyar vonat.
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs #588 üzenetére
Mindent feltelepítettem, ami lehetővé teszi a működését.
Ez alapján : [link]
Így van betéve a mappába:Train Simulator/Trains/Trainset/acthu_villany
Többi üzenet :
Error reading train database file
File:
Line: 127Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_villany/acthu_1047-001.eng
Line: 127Error reading train database file
File:
Line: 96Csak ezek.... Én már teljesen elvesztettem a hitemet.
A pályákat feltudtam telepíteni, de a vonatokat egyszerűen nembírom.... -
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs #584 üzenetére
Őőő várj ahhoz újra vissza kell tegyem valahogy. Akkor visszatelepítem.
-
AAAKEEE
tag
válasz
szuperbazs #574 üzenetére
Köszönöm a válaszod szuperbazs!
De amikor másolnám be a Trains mappába, akkor kiírja, hogy lecserélje-e a file-okat.
Talán át kéne nevezni? -
istvan331
tag
válasz
szuperbazs #575 üzenetére
Az AI célpontja előtt helyezz le egy megállási pontot,ezt az adott vonat útvonalszerkesztőjében tudod megtenni.Írj be egy időadatot másodpercben,azt hiszem ezerig lehet,a vonat itt megáll és a beállított ideig nem indul tovább,tehát amíg nem éri el a célpontot addig látható marad.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #540 üzenetére
Nemrég jelentek meg új MVV csomagok, eléggé át lettek dolgozva. Szerintem ezért hiányzik nálad pár jármű.
-
Temerti
tag
válasz
szuperbazs #544 üzenetére
Behúztad a vagonok kézifékjét leválasztás előtt?
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #538 üzenetére
Magyar Virtuális Vasúttársaság járművei. Hasonlóképpen csomagban vannak mint az ActHU-s járművek. Innen nem tudod letölteni, csak ha tag vagy, de Marci fórumon azt hiszem linkelve voltak nem rég. Egyedi festésű cuccok, szerintem nagyon szuperek.
-
Jadro
veterán
válasz
szuperbazs #521 üzenetére
Ez egy bug. Ezért is olyan nehéz feladatot szerkeszteni. Nem mindig viselkedik ugyanúgy act editorban és a játékban. A sebességkorlátok okozzák a dolgot. Tudsz egy kicsit variálni azzal, hogy máshonnan indítod a vonatot
"eng fájlokra ír olvasási hibát"
Nem oldja meg az újratelepítés. Azért ír ki rá hibát mert nem találja. Ha ugyanúgy visszaraksz mindent, attól még nem szűnik meg a hiba. Egy consist (szerelvényfájl) keres egy eng fájlt egy adott helyen és nem találja, vagy akkor szokott még előjönni ha nincs fent a bin, de olyan gép van fent amihez kellene.Legközelebb pár konkrét hibaüzenetet is írj!
-
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs #526 üzenetére
Törlés után registry clean a CCleaner nevű segédprogrammal,minden maradék mappa tölése. Nem csak a program files-ból,hanem a következő helyről is:
C:\Users\XX\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
-
Maateeo
aktív tag
válasz
szuperbazs #521 üzenetére
Activity készítésénél az AI vonat sebességét betudod állítani,amikor összerakod a szerelvényt illetve megadod az útvonalat.
-
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs #515 üzenetére
Szerintem azért írja ki, mert hiányzik valami abban a pályában. Nekem például a texture mappába volt egy fájl ami hiányzott. Javaslom, hogy rakd újra azt a pályát.
-
népliget
csendes tag
válasz
szuperbazs #512 üzenetére
Üdv, előfordult,hogy az SD-fájlban levő shape név nem egyezik az S mappa nevével, vagy hiányzik a végén a .s -ilyenkor is shape hibát jelez.Érdemes megnyitni (jegyzettömbbel) az ENG/WAG és SD fájlokat, összevetni az S mappa nevével.
Gyorsan meg lehet találni a hibát a Conbuilder 4.0 programmal,naplózza a hibákat és helyüket is.
A sorrend a TS telepitésénél fontos! Leírása Jadrónál http://jadro.yofej.hu/readarticle.php?article_id=4 -
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs #512 üzenetére
Nos akkor elmondanám az én meglátásomat:
1. a train-databaset akkor is kiírja ha hiányol egy mozdonyt, vagy egy szerelvényt. Amikor nekem ezt szokta kiírni akkor megnyomom a billentyűzeten azt a gombot ami megnyitja a start menüt. Ekkor kilép a játékból de a hiba az asztalon marad, és így megnézem, hogy tényleg hiányzik ez. Néhányszor a mappa neve van rosszul írva. Például a H-Start H Start verzió. Tehát néz utána ezeknek..
2.A Shape hibát azért írja ki, mert nem jól raktad fel az xtracks vagy a newroadsot. Valószínű, hogy az xtracks-sel lesz a gond, mert nekem is okozott néhány problémát. Bár hozzá kell tennem, hogy először én nem a telepítő csomaggal raktam a játékba hanem csak egy sima másolással, de miután a telepítővel megcsináltam azóta nincs baja. Szerintem rakjad újra az xtracksot.Remélem sikerül megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest