Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Van valakinek ötlete arra hogy miért csinálja a flirt ICS hangok azt hogy elkésnek kinyílik az ajtó és rá 10 mp -re jön a hang, és ha kilépek a játékból akkor meg megy rendesen a hang.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
GubisKristóf
tag
Más részt azt szeretném kérdezni, hogy a Tiszántúl 3-mat nem lehetne hozzá csatlakoztatni az Alföld 6-hoz?? Mert ebben is benne van debrecen és így tök jó lenne az alföld hat persze mindkettő jó önmagában!!!
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem..., hogy feltelepítettem az msts játékomra a Tiszántúl 3 pályát és amikor belépek a játékba betöltődik (a legeslegelején) betöltődik azután elsötétül és kilép az egész játékból. Kiszedtem a tisztántúl 3-mat a pályákból még mindig ezt csinálja már vagy 3-szór újratelepítettem, de még mindig ugyan ez. (Amikor nincsenek rajta a bővítmények akkor beindul!) Miért van nagyon sürgős lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni hogy aki mondjuk most kezd el játszani az MSTS-sel az holt tudja letölteni az actHU-csomagot? Mert minden act azt kér. (Ezt jó lenne minél előbb vissza tenni.)
-
GubisKristóf
tag
Én egy olyan kérdéssel jöttem, hogy ha letöltök egy act-ot mondjuk egy IC act-ot akkor miért van az hogy néhány bejárati jelző vörös leállok és ahogy leáltam rá 10 másodpercre kb. átváltozik zöldre ez miért van (mit szimulál) ez a valóságban is megvan és hogyan lehet ezt megcsinálni a láthatatlan mozdonyon kívül??
-
GubisKristóf
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Win7-ed van??? Mert ha az akkor próbáld meg rendszergazdaként indítani a játékot nekem ez bejöttt. De ha nem win 7-ed van akkor nem tudom mit csinálj.
-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni hogy az alföld 6 pálya lessz feljlesztve??
-
GubisKristóf
tag
Az actHu csomagot honnan lehet letölteni???
-
GubisKristóf
tag
válasz
martinez111
üzenetére
Sajnos nem tudok róla.
Egy videót találtam róla amit egy éve tettek föl nem tudom, hogy hogy áll a pálya.
[link] -
GubisKristóf
tag
válasz
martinez111
üzenetére
Szerintem ilyen pálya nincsen
-
GubisKristóf
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem-e tud valamit a Dél-Dunántúl pályárol mert úgy volt hogy karácsonyra végeznek a tejes szakasszal de mégse és a DDu2 naplójukba már 201-óta egy betüt nem írtak.
-
GubisKristóf
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy miért jön fel ez a hibaüzenet mikor elindítom a Traxx-ot?
Nem találom az SMS fájlt.
Fájl: ..\..\FCS_Sound\146-2_185-2_Sound\146.2_Cab.smsÉs tényleg nincs ott mit tegyek?
-
GubisKristóf
tag
válasz
Juvezoli96
üzenetére
Én nem vagyok Jadro, de én is el tudom mondani.
-
GubisKristóf
tag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy tudok menetrendet csinálni? (pll.: 16:12:00; 19:45:00)
Előre is köszönöm. 
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Ezekkel csak activityt lehet cserélni? nekem valami olyan program kéne amivel menetrendet tudok úgy beálítani hogy a másodpercek 0-án legyenek és én tudjam beálítani azt melyik programmal lehet?
-
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mijen java kell az ActivityChanger helyes működéséhez linket is kérnék. Már előre is köszönöm.
-
GubisKristóf
tag
Rájöttem mér nem mennek a Szeged - Budapesti activityiim. Mert hibás az utvonaluk és ez mindeggyiknél így van méghozzás Kecskemét és Városföld állomások közt. Egy piros csik ez miért van???
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Légyszíves írd le pontosan a lépéseket!
Hálás köszönöm. -
GubisKristóf
tag
Helo!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alföld 6 pályámon miért nem megy eggyik szegedi activity se, ezt ugy értem hogy azok nem mennek amik szeged-Budapest között egyszerüen betöltéskor kilép hibaüzenet nélkül és minden kocsim meg van hozzá tehát amit kér. -
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére

-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Szerintem mindeggyik, ezt egy activity kérte ott volt is egy link de az nem volt jo.
-
GubisKristóf
tag
Helo!
Valaki nem tudná megmondani, hogy hol tudom letölteni a MAV_Passenger_Pack_VMW -ot?
Előre is köszönöm. -
GubisKristóf
tag
A Kandó Kálmános mozdony nekem se megy.
Az lenne a kérésem hogy ezt a szerelvényt honnan tudom letölteni?:
H-Start Bvmz -
GubisKristóf
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az egy gyes activitykbe miér kell láthatatlan mozdony?
-
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Hálás köszönetem. 
-
GubisKristóf
tag
Helo.
Én egy olyan kérdéssel jöttem hogy a Bombardier kocsikat a trainset mappán belül melyik mappába kell teni? -
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nagyaon köszönöm most már van hang a beálításoknál volt a gond. Hálás köszönetem.

-
GubisKristóf
tag
Hello!
Én egy olyan problémával jöttem, hoby mikor az alföld 6 pályán megyek és bemegyek egy kocsi utasnézetébe ott nincs han tehát nem hallani hogy a sinen ,,pattogok". -
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
ConBuilder-el.
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Egy olyan egyedi kérdésem lenne, hogy...:
Miért nem tudom lekapcsolni azt a kocsit mely a mozdony után van? Ahogy lekapcsolódott már mikor elindulok vissza is kapcsolódik miért van ez? -
GubisKristóf
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Ja igen kössz mosmár megy.
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki nem tudja-e hogy miért nem indul el a 120a pályám minden kellékét letöltöttem és beraktam a helyéra. Azt a pálya mappájába kell? És töltöttem le hozzá activityt, de így se indul el. Mi lehet a gond?
A válaszokat már előre is köszönöm 
-
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki nem tudja-e hogy honnan lehet letölteni a Nyugat-Dunántúl pályát? -
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki tudja-e, hogy hogyan kell feltelepíteni ezt a programot?:[link] -
GubisKristóf
tag
Hello!
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy hogyan tudom a menetrendet manuálisan kitölteni? -
GubisKristóf
tag
valaki esetleg tudja-e hogy a ddu2 pálya teljesen mikor lesz kész vagy legalább a Budapest-Dombóvár közötti szakasz?
-
GubisKristóf
tag
Honnan tudom letölt? ezt a fáljt?:
AlföldB1t750r20d.sd -
GubisKristóf
tag
hogyan tudom megoldani hogy két vezetékből áljon a felsővezeték mint az alföld pályákon?:
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Köszi nagyon köszi végre lett hang.
-
GubisKristóf
tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Hozzáteném, hogy semmien kocsimnak nincs hangja.
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ott, de semmi hang még mindig nem megy valamit nem kell szerkeszteni a wagfáljban?
-
GubisKristóf
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Ezt írja ki:
Nem találom az SMS fáljt.
Fálj: DZUGalt.smsNem találom az SMS fáljt.
Fájl: ..\..\MAV_Hangok\Intercity\DZUG140.smsÉs ezt nem csak az InterCitiknél csinálja.
Mit tegyek?
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Köszönöm azt a fáljt. Most az lenne a gondom, hogy nincs hangjuk az InterCity kocsijaimnak és kijön egy hibaüzenet az sms fáljrol, hogy nem találja mit tegyek? Azt olvastam, hogy ezekkel nem elég ha letöltöd még valamit át is kell írni a MÁV hangcsomagra gondolok.
Előre is köszönöm. -
GubisKristóf
tag
Hello!

Hiányzik ez a fájl mit tegyek, hogyan tudom letölteni a fáljt? -
GubisKristóf
tag
Az MSTS Activity aditorban a menetrendnél a kiindulást hogyan kell szerkeszteni mert akárhogy kattintok rá nem jön be.
-
GubisKristóf
tag
Aha értem, még annyit szeretnék kérdezni hogy a Balaton-dél pályát letöltöttem az összes kellékét még egy activityt is és nem jelenik meg a pályák közt mér van az?
-
GubisKristóf
tag
Van olyan act készítő program ami nem az msts-es?
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
GubisKristóf
tag
A MÁV flirtben, hogyan lehet vezetőlást váltani?
-
GubisKristóf
tag

(Gondolom magától érthetődő.) -
GubisKristóf
tag
Még egy kérdésem lenne.
Hogy mikor activityt készítek és a bájára beakarok illeszteni egy consistot, akkor a consistok listálja üres az mér van? -
GubisKristóf
tag
Hol tudom letölteni az MSTS teljes magyarosítását?
-
GubisKristóf
tag
válasz
banánocska
üzenetére
Szia.
Pályába illesztés:
- másold a .s és .sd fájlokat a pálya "SHAPES" könyvtárába
- másold a .ace fájlokat a pálya "TEXTURES" könyvtárába
- az add2ref.txt tartalmát fűzd hozzá a pályád "pályaneve.ref" fájljához.Bocs hogy ilyen későn.
Új hozzászólás Aktív témák

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szépen köszönöm!!!

Az eredetit használom.