- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Kiegészítővel biztosan lehet, de talán van rá about:config oldali változó is...
layout.css.devPixelsPerPx
-
newmoonlight
senior tag
Vagy a normál felettire vagy a magasra tedd! (Én az utóbbit használom.) A valós idejűre NE! Mindezzel csupán egy probléma van, a Firefox-ból való kilépéskor visszatér az eredeti (normál) beállításra. Mivel -gondolom- te sem szeretnéd minden bekapcsoláskor a feladatkezelőt buzerálni, tedd fel innen a PRIO Priority Saver-t, az szépen "rögzíti" a (normáltól eltérő) beállítást. Ezt a tükköt Firefox-on kívül gyakorlatilag minden programnál el lehet játszani (akár levenni a prioritásból, akár hozzátenni) KIVÉVE A CHROME-NÁL. (Ott ezt eleve dinamikusan állítja be a program, nem kell belepiszkálni!)
-
Matthewus
őstag
-
-
IstvánLászló
őstag
Jelenleg a HTML5 lejátszó van használatban, amikor lehetséges ezelőtt pipa van.
A HTMLVideoElement előtt pipa van.
Ezeknél nincsen előttük pipa H.264, WebM VP8 , Media Source Extensions , MSE & H.264, MSE & WebM VP9 .A youtube-on flash player-rel tudom nézni hd-ben a videókat is végre.
A Firefox 41.0.1-re frissítette magát és kellet hozzá flash player, de kolléga segítsége nélkül nem tudtam volna
megoldani.
Olvassál vissza fentebbi hozászolásokban kaptam segítséget. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
dethroner
veterán
Igen, az elmúlt pár napban ezen kapcsolgattam. De a legutolsó frissítésig minden jól ment, lejátszó ablak méretének váltogatása közben sem akadt meg a lejátszás és a felbontás is mindig az elérhető legmagasabb volt ezzel a kiegészítővel. Azt se tudom hogy addig flash vagy html5 alatt ment-e a youtube. Aztán jött a frissítés pár napja és szívtam vele. De már tudom a megoldást, hála Ozrych-nak
-
dethroner
veterán
Nem, nekem nem szaggat. Egy hatalmas gondom van vele, ha flash alatt megy, akkor egyből az elérhető legmagasabb minőségben indul, viszont az ablak méretének változtatásakor egy pillanatra megakad a lejátszás. HTML5 alatt nincs ugrálás méret változtatás alatt, viszont alap minőségben 360v480p-ben indul, amit gyűlölök. Rohadt chrome alatt nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest