Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz ledgeri #28447 üzenetére
Viszont van olyan, hogy ne induljon el automatikusan egy YT vidi. Gondolom addon is van ilyen, de a YousableTubefix-ben is van ilyen.
Azt meg, hogy hol nyíljon meg az új lap, tudja a TabMixPlus.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
mrszitya
senior tag
Külső letöltésvezérlővel jobban járhatsz (a JDownloader nevűt tudom ajánlani.)
"Sima" tárhelyekről, szoftverletöltő oldalakról elvileg DownThemAll is tud megszakított letöltést folytatni, viszont speciálisabb oldalakról, fájlcsere-tárhelyekről (pl. hotfile, data.hu) külsővel sem biztos a siker, ezt általában csak a prémiumcsomagokra előfizetőknek engedik.A JDownloader azért jó, mert egy köteg fájlcsere-tárhelyet támogat - pár esetben egy-két kisebb korlátozásukat is kiiktathatja (pl. a várakozási időt), képes maga beírni a captcha-kódot, ha nem túl bonyolult, és valószínű tudni fogja folytatni a félbehagyott letötést a legtöbb esetben. Kötegelt letöltésnél hasznos, hogy a linkek működését is képes csekkolni. Java kell neki, magyarul is tud, Flashgot kieggel a FF-ba is beépülhet.
[ Szerkesztve ]
-
-
szabjan
tag
Sziasztok.
Jó termékenyek vagytok itt is.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Úgy veszem észre, hogy egy ideje beakadnak egy pillanatra a youtube -os videók olyan 10 - 15 másodpercenként alacsony felbontáson is. Az én készülékemben van a hiba? Vagy másnál is van ilyen gond?A gépem erős, WIN 7 x64 -el
A 15.0.1 verzió van fent
és a 11.4.402.265 flashplayer.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
a vizesember
-
törölt tag
plíííz Valaki linkeljen nekem olyan kieget Fx-hez ami kiemeli a weboldalakon a szöveget és ezáltal könnyebben olvasható. köszönöm.
(nem tudok angolul ezért kérek segedelmet, mert nem tudom mit keressek. )
-
S-Attila
senior tag
-
szabjan
tag
válasz mrszitya #28460 üzenetére
..hát pont ez a gond.
IE alatt kipróbáltam egy 360 as youtube videót és ott folyamatos a lejátszás.
Firefox-ban pedig a megnyitás után kb 5 másodpercenként megakad egy pillanatra. Pár tized másodpercre. Ha hosszan nézem a videót van amikor megszűnik. Ha odébb húzom a csúszkát, akkor kezdődik előröl az egész.a vizesember
-
mrszitya
senior tag
válasz szabjan #28464 üzenetére
Akkor próbáld meg kikapcsolni az új protected módot a flashben. Sok problémát okoz ez mostanság, talán nálad is segít. Ebben a topicban le van írva/linkelve van, hogy kell. Ha ez megvan, de nem segít, rakj fel egy régebbi, még protected mód nélküli flasht, ezt is linkelték már úgy emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
Szia WonderCSabo!
Mint a firefox böngésző tudorát () kérdeznélek.Könyvjelzők menű megnyomásával megjelenik ugye a lista,ennek legalján szerepel nálam a "Nem rendezett könyvjelzők" .
Miképp lehetne ezt tetszőlegesen elmozgatni a listában?
Csak egy apróságról van szó,problémát nem jelent,mégis jó lenne ha lehetne rajta változtatni. -
EmptyParadox
senior tag
Amikor elindítom a Firefoxot, ugye a beállítások miatt a rögzített tabok, és egy plusz tab jelenik meg, ahol a kezdőlap látható. Meg lehet azt csinálni, hogy csak a rögzített tabok jelenjenek meg, és a plusz home page tab ne?
-
TigerCat
nagyúr
válasz EmptyParadox #28470 üzenetére
Zárd be a tabot ami nem kell, de hagyd nyitva azokat amelyekre szükséged van. Lépj be a beállításokhoz, majd töröld az összes kezdőlapot és add hozzá azokat amik meg vannak nyitva. Így ezekkel indul majd...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
sesz
csendes tag
Mikor fogják normálisan belerakni a Click To Play funkciót a Firefofxba?
Úgy tudom a 16-os verzió már normlisan tartalmazni fogja. Vagyis menüben beállítható, kivételeket lehet megadni, stb.
Kipróbáltam a 16-os Firefoxot, de a 14-es verzióhoz képest semmi változás a Click to Play funkciót illetően.
-
Füleske
addikt
-
nubreed
veterán
Rohadtul idegesítő hiba, ez a szemét firefox nem engedni, hogy a saját Linksys routerement konfigruáljam, ugyanis ezt a hibaüzenetet kapom, mikor kapcsolódni próbálok a routerre (https-t használva):
"An error occurred during a connection to [HOST].
You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information:
Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number.
(Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site."Ez mi, pontosabban értem, hogy mi van odaírva, tudok angolul csak nem értem miért szivat ezzel? Ezt csak a 15-ös verzió óta csinálja, előtte nem volt ilyen gondom.
Van valami megoldás erre, hogy ne szívasson?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
sesz
csendes tag
válasz S-Attila #28488 üzenetére
Úgy tudom a Noscript használhatatlan erre a célra, mivel csak akkor lehet vele letiltani pluginokat, hogyha a javascripteket is letiltom. Tehát ugyanazt a fehérlistát használják.
Nem akarom a javascripteket letiltani, viszont a bővítményeket igen. Ezt sajnos nem lehet megtenni a Noscript-el.
[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
-
dJ Peer
aktív tag
Valamit elrontottam
A lapcsoportokat piszkáltam és most mindig az utoljára megnyitott lapot nyitja meg.
Hogy csináljam vissza?
-
Dr V
őstag
Üdv!
A firefox elfelejtette az előző munkamenetet és vissza se tudom állítani az előzményekből. Van valami varázslatos megoldás, h vissza tudjam állítani? Ha jól emlékszem valahol a document and settings mappában van erre a megoldás, de most nem tudok rájönni.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó könyvjelző kezelő bővítményt?
Az a problémám hogy Ctrl-D mentéskor csak egy nagyon kicsi ablakban lehet navigálni, megkereseni a baromi hosszú könyvtárfa közül azt amelyikbe tenni szeretnéd, és elég körülményes, főleg ha nyitva is vannak. És az ablak méretét se lehet változtatni.
Egyébként ti is ütköztetek már ebbe a problémába?
Thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
sesz
csendes tag
válasz mrszitya #28490 üzenetére
és S-Attila #28491
Sajnos nem lehet megtenni. Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)
Példa:
1. Javascriptek mindenhol engedélyezve.
2. Bővítmények a megbízható helyeken is tiltva.
3. Ha megnyitok egy videót, akkor azt hozzáadja az ideiglenes engedélyekhez. Ezért ha újra megnyitom azt a videót, akkor már nem fogja blokkolni. Tehát a NoScript nem jó erre a célra.Állítólag a NoScript 3 már tartalmazni fog valódi Click To Play funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Fandango #28496 üzenetére
Nem értem mire gondolsz, vagy te nem érted én mire gondoltam.
Ctrl-D után: Név mappa könyvjelző. Ha a kis nyilat lenyitod a mappa mellett akkor csak az utolsó 5 használt könyvtárat jeleníti meg. Mellette a nyíl "minden könyvjelző mappa megjelenítése". Ott a teljes könyvjelző file-könyvtár struktúra 6 sorban! jelenik meg. Ez a probléma. Nekem nem 6 könyvtáram van hanem 60 és még több al-könyvtár....
Tehát az kéne hogy a "minden konyvjelző mappa megjelenítésekor" valami nagyobb képernyőben jelenjen már meg a könyvtár struktúra, hogy ne kelljen fél óráig keresni meg görgetni a 120x120as ablakban....
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
S-Attila
senior tag
"Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)"
Nem igazán értem, hogy miért ne lenne értelme. Számomra teljesen logikus, hogy ha ideiglenesen engedélyezek egy bizonyos objektumot, akkor az az adott munkamenet végéig úgy is marad.
Egyébként pedig a fentebb leírt about:permissions-beli beállítás megoldja, ha átállítod, minden alkalommal engedélyt fog kérni a tartalmak aktiválására.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok