Új hozzászólás Aktív témák

• ulfwerenar

csendes tag

Sziasztok!

Támadt egy ötletem, ennek megvalósításához szeretném véleményeteket és a segítségeteket kérni! Remélem jó helyre írok! :S

Egyáltalán nem vagyok pc guru, ezért nézzétek el nekem, ha számotokra egyértelmű dolgokat emlegetek vagy kérdezek. :)

Rengeteget költözködtem az elmúlt években és utazok többször egy évben repülőgépen, ezért egy olyan fémtáskát/fémbőröndöt szeretnék hurcolni, melybe beleférnek a következők:
    Monitor
    Gépház

A bőrönd maximális mérete 40x50x20cm. Ebből kipakolva szeretnék majd dolgozni és játszani, az egész cirkusz a szállíthatóság miatt szükséges.
    Minimum 0,5-1 cm párnázat kell minden oldalról és a bőröndfalnak is van vastagsága; tehát összesen van körülbelül 47x37x17cm hely marad a gépnek és a monitornak együtt.

Elrendezésileg egy slim házat képzeltem el, mellette szépen kipárnázva egy monitor. Főleg játékra használnám. Ami miatt nehéz lesz a megvalósítás, az egy bizonyos videokártya (nVidia GeForce 560 Ti - ha jól tudom, ez a kártya elvileg két helyet eszik meg a hűtés miatt ezért kéne a PCIEx16 dupla foglalat az alaplapra és valami 4magos proci).

Olyan házat keresek, ami megfelel a kritériumoknak... Létezik ilyen ház? Gondolom az egyetlen, ami szóba jöhet az a mini atx.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, de a cél a méret és a súly megtartása és el kéne férnie a gépháznak és a monitornak egy helyen!

Köszönettel: ulfwerenar

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés