- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
Gerr'y #62815 üzenetére
Jó is lehetne, csak 40 centinél hosszabb mindkettő.
De azért köszönöm neked is az ötleteket.Lényegében hasonló méretű és kialakítású házak jönnek szóba,
Az összes közül eddigi nyerőpozícióban még mindig az általam kezdetben említett Jonsbo Z20 van a legkisebb méret tekintetében.Aliexpressen is nézegettem tegnap hasonló házakat. Akad 1-2
Most mennem kell melózni, de majd nézegetem, amit írtok, ha van még ötlet.Köszi mindenkinek az eddigi segítséget/ötletet.
Miattam nem muszáj ám szétoffolni a topikot, "milyen házat vegyek?" topikban is feltettem a kérdést ugye, oda átmehetünk, mert ugye nem itx, hanem mATX ház, amit keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motoros topic
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged