Új hozzászólás Aktív témák

• ii77

tag

Sziasztok! Engem Isten ver! Kedden megrendeltem az áhított ASUS ROG CROSSHAIR VIII IMPACT alaplapot. Ma du. el is mentem érte a boltba. Hazavittem. Fölnyitom a doboztetőt, a műanyag paláston át hüledezek rajta. Majd leemelem róla. Hű-há! Micsoda lapocska! Elkezdtem részletesen megsasolni. Ekkor feltűnik egy ici-pici valami, mintha másképp’ nyelnéel a fényt. A cpu foglalat. Talán vmi kis szösz? Sajnos csak az iPhone X-em volt kéznél. Csináltam pár fotót. Mintha a processzor tüskéit fogadó érintkező golyócskákat körülölelő müanyagból hiányozna. Persze vissza is raktam rá a palástot, doboz lecsuk és huss vissza az üzletbe. Elmondom, mutatom, hogy mit látok. Procit raktam bele? Mondom nem, mert szakember látta nélkül, nem merem belerakni a drága 5900X-emet. Szerinte nem lesz gond, de ezt már így gariba nem igazán tudja bevenni. Ráadásképp’ mutatom neki a 2. észrevételem is: a SupremeFX feliratú takarólemez jobb felső csavarja épp’ annyival lazább, hogy kotyog, ha egy picit is hozzáérek ujjal. Nem tűnt használtnak a lap, talán inkább silányabban rakták össze, átcsúszhatott a rostán.?
    Azt mondta, megpróbálja kicseréltetni, de nem ígérgeti, mert ez nem igazán garanciális hiba így. Mivel elhoztam. De ki a t*k*m gondolta volna, hogy rögtön nyissam ki és nagyítóval nézzem át. Ezért gyűjtöttem a legprémiumabb és legdrágább itx/dtx lapra? Tiszta ideg vagyok.
    Mondtam neki, hogy megtehetném/megtehettem volna, hogy a 14 napos elálással visszaviszem. De egyrészt egyenes csávó vagyok, másrészt meg ez a nagy vágyam. Egy ilyen lappal üzemelő konfig. Alzába még a második Noctua NF-A12x15 PWM chromax ventit is megvettem a házba, alulról befúvónak. Mondta, hogy azért legyek hétfőig türelemmel, akkor tud majd biztosabbat.
    [kép] [kép] [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés