Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz AxBattler #53328 üzenetére

Azért költöztem ITX-be, mert random belefutottam aprón egy vatta új, fehér/ablak nélküli Portalba 11-ért, és ez a házikó már egy ideje birizgálta a fantáziámat. Nyilván nem a funkcionalitása miatt (amúgy jól szerelhető, de pl. porszűrő sincs, valahogy azt is kéne rá okosítani, legalább a táp alá, ha máshova nem is). Aztán úgy voltam vele, ha már úgyis megbontom a régi vasat, meg összerakok egy másikat, akkor beleapplikálom a hónapok óta bontatlanul polcon porosodó WD62PURZ-ot is.

Jelenleg 40-45 fokosak a vinyók (a 2,5"-os SSD meg nem tudom, mert nem támogatja a hőfok monitorozást Sentinelben, de az közvetlenül fújva van szóval biztos nincs az elszublimálás határán), ami eh, de meg is van pakolva, meg még az Arctic F12-t sem raktam be előre, csak a gyárija van ott.

A kis 8 cm-esnek meg majd szerintem drótból vagy valamiből hajtogatok egy "lebegő" felfüggesztést a kombókeret tájékára. Aztán ha nem jön be, akkor marad a kéteszközös, aktív hűtéses külső ház, de ha nem muszáj, nem szeretnék erre megint kidobni 30+ ezret, ha van 1500 forintos megoldás is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés