- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
válasz
D.Dani #52261 üzenetére
Szia,
Lefuttattam a teszteket, mindkettő rendben volt: [kép] [kép]
Az ajánlás ellenére a böngésző lapokat nem akartam bezárni, szóval az futott továbbra is, de minden mást kilőttem, ami nem alap.
Legfrissebb BIOS van rajta és a gyári táppal használom. Lassan 4 éves és azóta még nem volt win újrarakva, szóval amennyire frissítgette magát, annyira up-to-date.
Jelenleg: i5-7600 kikapcsolt turbóval, 2x8GB Samsung 2400MHz, ha ez számít.
Fagyást amúgy soha nem tapasztaltam vele, sem a G4600-zal, sem pedig most a kb egy hete üzemelő i5-tel. Próbáltam néhány játékot is még G4600-zal: Far Cry 3-4-Primal, GTA V, azokkal sem volt gond. Nyilván ultra high beállításokkal.A turbó kikapcsolása megoldotta az akadozást, köszi a tippért!
Áh, nem szeretném szétfaragni. Szeretném amennyire csak lehet gyári állapotban tudni.
Ha már faragás, ez egy Chopin és mint látszik eléggé elgurult a gyógyszer, viszont így már azért nagyságrendekkel több lehetőség állna rendelkezésre Deskmini-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest