Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz D.Dani #52103 üzenetére

6100-al annak a lapnak nem szabadna ilyeneket produkálni és megfelelő hűtéssel fél-1 órán át futtatott AIDA64 stressz teszt alatt azért kibukik a proci hiba.
    Nekem hasonló problémám van, de azt fentebb tisztáztuk hogy alapvetően nálam a DC csatival van gond.
    Amúgy ha thin mini-itx lapot választasz, akkor ami nálam is jelentkezett gond arra figyelned kell.
    Szerintem a sima mini-itx, panel táppal a legbiztosabb megoldás ha a hordozhatóság a cél (tehát nem menet közbeni használat), 12V-os ACDC téglatáppal. Amúgy nem tudom miért tartasz a sodimm ramjaidtól, HA-n mostanság nagyjából azonos összegért megy minden ezen a területen. Tehát ha van 2x4 gb 2400-as nem gagyi sodimm DDR4-ed, akkor nullszaldóra tudod kihozni az asztali modulokkal a bizniszeket.

#52102 Duracellm...

Még az érdekelne a témában a tapasztalataid alapján, hogy jelenthet-e megoldást az ha 19V-ról 12V-ra váltom a téglatápot. Hisz ilyenkor az alaplapom tápköreinek legalább azt a konverziót nem kell elvégeznie, ennyivel kevesebb hő.
    Tudom így az áramerősség növekszik...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés