- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
vtomi2 #52047 üzenetére
"Ha passzívan is megy, akkor oké, de így otthagysz 10-20%-ot a padló miatt + porszívó effektus is erősebb. Én is a befele fújó ventiket preferálom." Na várjá, most összezavartál...
Először azt mondod, hogy ne befelé/átfújó fújó venti legyen, után meg hozzáteszed, hogy de te is azokat preferálod. Vagy akkor a fentről-lefelé átszellőztetős megoldásra célzol ezzel, mint "helyes útra"? Mert én eddig azt láttam, hogy a tetőbe rakott és kifelé fújó ventire voksolsz, mint legjobb megoldás.
"Régen én is passzív gépet akartam, de az a 300 rpm nagyon sokat tesz, és nem kell óriási borda." Ez tiszta sor én sem vagyok elborult passzív párti, viszont azt is élvezem, amikor éjszaka netezés közben nem hogy kevés, de semmi hangja sincs a gépnek és ilyenkor 25-35 W-al kell "megküzdenie" a hűtésnek. Az előző gépem is hasonló "passzív hűtésre is alkalmas" alkatrészekből állt, de mind a procin, mind a videókártyán volt egy-egy alacsony fordulatú venti (ebben a gépben automatikus alaplapi fel-le kapcsolással (60 fokos hőmérsékleteknél)). Így meg volt a néma üzem is és játék alatt a hűvös, de még mindig elég csendes működés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest