Új hozzászólás Aktív témák

• dugo_

veterán

Hogyan nem költöztem be a Jonsbo V6-ba. Tragikomédia egy felvonásban.

A múltkori impulzusvásárlás után most jött el az idő, háromnegyed kettőkor, hogy az ágyból kipattanva átépítsem a Node 202 konfigot ebbe a kockaházba, mondván micsoda értékes időtöltés lesz ez, az álmatlan forgolódás helyett.

Mivel a gépet nem kapcsoltam már vissza holmi specifikációk csekkolása miatt, ezért egyből a szétszereléssel kezdtem. Rutinosabbak itt már sejthetik a hatalmas buktát.

A dög leterítve, minden alkatrész pedáns rendben sorakozik az asztalon, por letörölve mindenhonnan, a ház csavarjai visszacsavarozva, bezacskózva, kábelek összekötegelőzve várják a dobozolást, amikor a szemem a viszonylag rövid, ámde két ventilátorral szerelt Asus Expedition 1050 Ti-re téved. Aztán a Jonsbo házra. Aztán vissza a kártyára. Gyűlnek a fellegek, gyorsan megszabadítom a V6-ot a HDD-tartó keresztmerevítőktől, itt még kicsit reménykedve, hogy átlósan beleügyeskedhető. Akárhogy forgattam, sajnos minden igyekezetem ellenére még az üres házban sem tudtam belegyömöszölni a PCI sínekbe. Alaplapostól végképp lehetetlen lett volna. 12 milliméteren múlt...

Öröm az ürömben, hogy ilyen tiszta még sosem volt a gép a februári építés óta, illetve az előlapi USB- és hangkábeleknek is sikerült kicsit szebb elvezetést találni a meghajtók mögött, ha egyáltalán egy ilyen házban lehet kábelmenedzsmentről beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés