- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
imibogyo #37597 üzenetére
Az a tapegyseg a halozatbol veszi fel a 65W-ot, a 230-bol. Termeszetesen van valami fele hatasfoka, gondolom nem jobb, mint 90%. Az kevesebb, mint 60W, azt nem tudom, hogy mennyivel. Ezert probaltam ki, hogy az 5.1A-re beallitott aramkolatu labortaprol elindul-e az alaplap. Nem indult.
Sajnos amíg nem áll a rendelkezésünkre egy energiamegmaradás törvényét áthágó technológia Ezzel en is tisztaban vagyok.
Kivncsi lennek, ha neked ott van a szetapp az asztalodon, akkor kiprobaltad volna-e, hogy mit csinal! En kiprobaltam, mert buherator vagyok.
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Törölve lett a J4205 rendelése, így hát bevállalom azt az egy kis ventilátort, ami a processzoron van.
Remélem nem csendes lesz.
Az lenne a kérdésem, hogy ez az összeállítás megfelelő-e:
ASRock B150M-ITX alaplap [link]
Intel Pentium G4560 3.5GHz Socket 1151 processzor [link]Vagy esetleg van jobb alternatíva?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
imibogyo
veterán
válasz
tvamos #37587 üzenetére
És ez miért is függne a mini psu hatásfokától? Azt mondtad, hogy 5 A-t tud a tápegységed... Az, ahogy már Patice is leírta 5 A x 12 V = 60 W-os teljesítmény... Azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy ebből egy "jobb hatásfokú mini psu" mondjuk 65 W-ot állít elő? Ha kellett a gépnek akár csak egy pillanatra is a 65, vagy akár 70 W és az nem állt a rendelkezésére, akkor annyi... Nem fog elindulni, vagy ki fog kapcsolni egy bizonyos ponton, ahol is szüksége lenne az extra energiára...
Sajnos amíg nem áll a rendelkezésünkre egy energiamegmaradás törvényét áthágó technológia (ami megoldaná az emberiség számos nagy problémáját), addig sajnos teljesen jól reagált a géped.
Én amúgy egy ilyen kombót használok:
240 W led tápegység + 180 W paneltáp
És természetesen minden más is passzív a gépemben. -
Buckey
őstag
válasz
tvamos #37594 üzenetére
Ha csak 5A a max., akkor manapság az csak 5A! Nem úgy van már, mint régen, hogy belefér a 6A is. Pontosabban ki vannak számolva az alkatrészek tűréshatárai.
Amúgy én is ma hoztam el a 6A-os (72W) tápegységet, remélem, elég lesz akkor is, ha nem a J4205-os lap lesz ( [link] ).
És eddig nagyon úgy tűnik, hogy nem az lesz, már egy hete csak hitegetnek telefonon, hogy holnap megjön és küldik nekem. -
Nirvanus
aktív tag
Itthon takarítok (értsd: kallódó alkatrészeket összerakok, mert így kevesebb helyet foglalnak, aztán feltelepítem a kupit) és maradt üresen egy paneltápos ITX kuckó. Cisco 1030-ra hajaz, de van az elején 2db USB. Ebből szeretnék egy TV alá gépet csinálni. Szóval kellene egy integrált ITX lapocska, ami asztali DDR3-at eszik, megbírkózik a fullHD filmek lejátszásával és a nettel, meg nagyritkán egy-két MMO-val kisebb felbontáson minimum grafon. Sata portból bőven elég 2db, LAN-ja meg legyen gigabites. Van olyan lap, ami mindezeknek az elvárásoknak megfelelne?
-
HookR
addikt
Már a címlapon is megjelent és senki nem linkeli a korábban még Pillow néven mutogatott BitFenix újdonságot, ejnye!
BitFenix Portal hivatalos oldal - [link]
- 185 x 382 x 411 mm talp nélkül. -
tvamos
nagyúr
válasz
#16939776 #37549 üzenetére
Koszonom a valaszaidat megegyszer. Az lett a vegkifejlet, hogy kaptam (ingyen) egy paneltapot. Allitolag 120W-os, es 12V-os a bemenete. Most majd tesztelem, ha lesz 12V-os tapom. Sajnos az 5A-es labortapomrol nem indul el a gep, elkezd bootolni, de felugrik az aram boot kozben, es zold kepernyovel kifagy a rendszer. Sajnos. Pedig azt hittem, eleg lesz az 5A, mert a mostani tappal sosem mertem 65W-nal tobbet, az AC oldalon, es az meg melegszik is endesen.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
AxBattler #37566 üzenetére
Ja, bár még tesztet se futtattam, szóval a ventiről nincs infóm
De, ha már szóba jött: Giga ga-b85n phoenix lappal mit kell csinálnom, hogy lássam a biost?
DP-vel van a vga a monitorra kötve, viszont csak a win bejelentkező képernyő ami először láthatóBios reset és alaplapi DVI kimenet?
-
-
Nekem (most
) a két ventis van, de én nem vagyok mérvadó, mivel a ház tetejébe vágtam egy 1120mm-es ventihelyet, szóval nem pont ugyanazok az értékek, mint egy gyári Metis esetében (nem is nagyon mértem).
Mivel 50 foknál kapcsol be a hűtés, ezért IDLE szerintem ugyanazok lehetnek a hőfokok, terhelés alatt inkább a zajszint az, ami meghatározó lehet (2*80mm vs. 1*90mm venti). Egyébként az egyetlen dolog, ami nem tetszik a kártyában, hogy a ventilapátok elég spórolósnak, könnyűnek tűnnek... bár lehet, hogy megvan az oka.kisza25 ha beszámol a WF2-es eredményeiről, az jó kiindulópont lehet.
-
A Zéé
addikt
válasz
AxBattler #37566 üzenetére
Akkor az EVGA felejtős.
A két Giga közt van amúgy érdemi, hőfokbeli különbség?Ház már megvan, benne lakok január óta, csak videókártya nem került eddig bele.
Az egy ventis Gigánál megmondom őszintén, hogy a kialakítása miatt attól tartok, hogy a légáram nem az igazi. Bár lehet, hogy ez hülyeség részemről... De olyan furának hat nekem, hogy ott a dupla slotos panel, és akkor a hűtő meg maximum 1,5 slot magas. -
EVGA-nál csak a rézcsöves bordával szereltek tudnak félpasszív hűtést ebben a generációban. Én passzolnám. A rövidebb, 2 ventis Giga-n lenne érdemes elgondolkodnod, bár az 1 ventissel Mercutio_ meg volt elégedve.
+ ha még nincs meg a ház, akkor Metis-ből szerintem a Plus jelölésű, frissített változatot lenne érdemes megrendelned.
-
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37560 üzenetére
Rendben, majd dokumentálom az építési folyamatot.
-
A Zéé
addikt
bedobom ide is a dilemmám, ha már a videókártyás topicban nem jött válasz. Kíváncsi lennék a véleményetekre
-
cinemazealot
addikt
-
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37552 üzenetére
Szép, gratulálok hozzá!
Én meg ide paszíroznám be, az üveg alá (persze üveg előlappal és megfelelő szellőzéssel).
26 cm mély, 60 cm széles és 11 cm magas. De a magasságból még lejön az alátét bakelit (0,5 cm a távtartó az alalplapnak és a proci magassága, így lesz kb. 8 cm a hely.
(a kép még tavalyi, éppen hogy elkészült a nagy mű
)
(#37553) kisza25 , én annyira nem akarom összezsúfolni, főleg, hogy passzívat tervezek.
A nagy gépem is szellős, hogy legyen helye a melegnek távozni (max. 47 °C) -
jim bcs
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
cinemazealot #37552 üzenetére
-
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37550 üzenetére
Igen, amennyire értek hozzá, én is észrevettem, de azért mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Csak azt a ventilátort kellene eltüntetnem és akkor meglenne a befutó.kb. 8 cm magas hűtőborda fér el, az meg passzívnak karcsú 54W-hoz.
Szerintem. -
cinemazealot
addikt
válasz
Buckey #37548 üzenetére
Ja-ja, emiatt pont nemrég sopánkodtam.
-
törölt tag
válasz
tvamos #37529 üzenetére
Felprogramozáshoz van értelme az usb-nek, de utána nem sok izgalom lesz benne, Fix tápról járatva.
A hőmérséklet fog változni, és a monitorozás, folyamatos adatmozgást jelent ami fel emészt némi rendszer erőforrást.
Másik hogy 122*94*~20mm-es helyigénye van, ami nem elhanyagolhatóan kicsi egy ITX házhoz képest, át kell gondolni hova fér, stabilan biztonságosan rögzítve.
Csavaros kötés, és a jelentős teljesítmény tartalék pozitív, egy komolyabb teljesítményű mini szervernek vannak ilyen áram igényei. -
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37547 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Mondjuk csütörtökön még felhívom a boltot és akkor derül ki, hogy kell-e változtatnom a tervemen.
No, meg ha már viszi az 51 W-ot, akkor az 54W sem lehet probléma ( [link] ), és mégis csak olcsóbb és állítólag nem sok különbség van az i3-6100-hoz képest.
-
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37542 üzenetére
Nekem ilyen ( [link] ) tápegységem lesz/van, csak még nem hoztam el a havertól, amíg nem biztos a dolog. De ahogy látom, nyugodtan elhozhatom, nem lesz gond vele, ha Neked egy 55W-os táppal is sikerül meghajtanod.
Főleg a J4205-el.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Buckey #37541 üzenetére
Én a fenti terheléses tesztet egy 55 W-os Whitenergy 04100-zal követtem el, persze csak pár perc erejéig. Egyébként pedig napi szinten, napi 14 órákat használom minden gond nélkül.
-
Buckey
őstag
válasz
cinemazealot #37540 üzenetére
Akkor az még éppen belefér a 72 W-ba, ugyanis ha jól tudom, az ipari tápok 90%-ig terhelhetőek tartósan. Mondjuk egy-egy pillanatra 100%-ig lazán el fogja viselni ezt a 67W-ot. Tartósan egy ilyen procit úgysem tudom terhelni átlag használatban.
De remélem megjön azért a J4205.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Buckey #37536 üzenetére
Az adatlapomon látható asztali gép i3-6100 (tehát nem a ~4k-val drágább T-s) procival (Ubuntu 16.04 LTS-sel) koppanásig kiterhelve 67 W-ot eszik. A házat 1 db 12 cm-es ventilátor fújja egy top-flow CPU borda fölött nagyon alap fordulaton, a gép pedig gyakorlatilag hangtalan, de terhelve is alig hallani.
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a megrendelt ASRock J4205-ITX alaplap ( [link] ) nem hiszem, hogy meg fog érkezni (ahogy kivettem az úriember szavaiból), de várok még, hátha. De ha mégsem, akkor a hozzá hasonló, de olcsóbb ASRock J3455-ITX alaplap ( [link] ) mennyivel gyengébb, lassabb, lesz észrevehető különbség általános használat közben?
Vagy vegyek egy alaplapot és egy processzort külön-külön? Tudom, hogy drágább, de biztos, hogy erősebb is lenne, mondjuk max. 40 ezerből szerettem volna megúszni a proci+alaplap kérdést.
Illetve, ha max. 72 W (6 A) a tápegység, akkor inkább a 35W TDP procik közül válogassak, ha jól gondolom.Esetleg valami ötlet deszka+proci téren?
Az alaplap lehet mini ITX illetve micro ATX is.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
dugo_
veterán
válasz
enginev3.0 #37513 üzenetére
-
>Deego..
senior tag
Album megtekintéséhez katt ide.
Jelen felállás most. Kábelhosszabbító vagy harisnyázás folytatását tervezem.Továbbiakban egy full alu előlapot szeretnék csináltatni plusz átfesteni.
-
-
AB350N-Gaming WiFi promo... jó lesz ez!
-
HookR
addikt
válasz
t72killer #37524 üzenetére
A Gigabyte előnye a plusz egy HDMI kimenet. Az MSI (és Zotac) mellett szól a dupla ventis kialakítás, ami alatt alacsonyabb, folytonos, besüllyesztés nélküli a hűtőborda, így előnyösebb, ha a gyári ventiket kiváltanád csendesebb 80/92/120/140 mm-es venti(v/kk)el. Valahogy így: v10
-
-
-
-
törölt tag
válasz
tvamos #37521 üzenetére
WI-ből ezek a változatok:
M2-ATX 160W: Paneltáp, picit többet is tud mint amire szükséged van: 8A 10A Peak@12V
PicoPSU120-WI-25: 6A 8A Peak@12V12V-os változatból:
PicoPSU 150-XT: 8A 10A Peak@12V
PicoPSU 160-XT: 8A 15A Peak@12VPicoPSU-120 Ez is elbírja a 65W-os CPU-t (~5,5A@12V) csak moddolni kell rá 4pin-12V-os csatlakozót, tápkábeleket: 7A 10A Peak@12V
Mindegyikhez van dokumentáció, kiegészítők, és elérhetőek lesznek a következő min. 5-10 évben is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
#16939776 #37501 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Ezeket az aliexpress-es ajánlatokat azt hiszem, inkább kihagynám.
Tudnál nekem linkelni egy ilyen jobb minőségűt, biztonságos boltból? A 60 USD végülis még elfogadható ár. (Kevesebbre számítottam, de... alaplapot, cpu-t, meg hdd-t nem akarok cserélni.)
12V-osból mi ajánlott? Az olcsóbb? -
kisza25
félisten
válasz
enginev3.0 #37506 üzenetére
-
-
tomi5244
őstag
válasz
cinemazealot #37512 üzenetére
Megnéztem, nem nagyon hallok ki sercegést, vagy egyéb torzítást. Több zenével is próbálkoztam. Bár tény, hogy nem vagyok profi, nem nagyon van hozzá fülem.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Az a szabályzó
-
tomi5244
őstag
válasz
Letesztelem persze, de ma lehet nem lesz rá alkalmam. Igyekszem
-
enginev3.0
félisten
Hálás lennék ha megmérnéd
(#37508) AxBattler@ Nekem már van egy satelit, de a nagy gépem egy Core v21, és mellette jól nézne ki a Core v1, viszont itx lapok ritkábbak és drágábbak, matx lapot könnyebb kapni, és azért annyi ráfizetést nem ér meg a hülyeségem, hogy még többet kiadjak a házra plusz mellé egy itx lapra
-
cinemazealot
addikt
válasz
#16939776 #37509 üzenetére
Na, lesz mit bogarásznom, kösz!
Viszont lapozgatva a PDF-et valami eszembe jutott: néhány hónapja próbálkoztam az alaplapi audio header megcsapolásán is (hogy ne a hátlap Jack csatiját nyúzzam), ami olyan elképesztő zajos volt, hogy az leírhatatlan (mindenféle hangerőn). Akkor úgy gondoltam, hogy a szintén 1000 Ft-os eBay-es header kábel árnyékolatlansága miatt van ez, de akkor lehet, hogy ez a két hiba összefügg.
De kíváncsi vagyok, Tomi mit mond az ő lapjáról Win10 alatt csutka hangerőn. Ha Win10 alatt a hiba nem jelentkezik, akkor lehet akár a Linuxos driver hibája is.
Az 1000 Ft-os hangkártyára: most egy teszt kedvéért leszedtem a gépről minden külső vezetéket (tápot, monitort, hálókábelt), csak a billentyűzet, a füles és az akksik maradtak rajta, de minimumra tekerve a hangerőt, továbbra is egyértelműen hallani az alacsony PCM jel "bitmélység hiánya" okozta zajt (ez most egy másik fajta zaj, nem az amire fent panaszkodtam). De ez a hangkártya már 7 éve is ugyanígy viselkedett mindenféle számítógépbe dugva.
Volt melóhelyen pedig teljesen megbarátkoztak a hozzá gyártott analóg hangerőszabályzómmal:
(#37510) tomi5244
Megteszed egy próba kedvéért, hogy felcsavarod 100%-ra az összes vonatkozó hangerőt (csak a gépen, a hangszórón nem szükséges) és meghallgatsz egy jó dübörgős zenét, hogy torzít-e? ... Mondjuk ez a példa talán pont rossz, mert ezt most én sem hallom annyira torznak (csak amennyire a kópiának sz@r a kódolása), de ugyanennek a számnak a 256 kbps-os MP3 változata nagyobb hangerejű és az berecseg. (De nem azért, mert a jel túl lenne vezérelve. Épp nem éri el a 100%-os jelszintet.) -
dugo_
veterán
válasz
Jó kérdés. Le tudom mérni azt a kis szabad sávot a lap mellett.
képAz itthoniba Asrock H110M-ITX van, ami 17x17cm-es, a H110M-DGS például annál alig nagyobb, csak 19,1x18,8cm-es.
-
tomi5244
őstag
válasz
cinemazealot #37507 üzenetére
"valamilyen jelprocesszor, ami kiszűri a sztereó jelből a sub-nak szánt frekvencia tartományt."
- valószínű ez lesz, mert a harmanon nincs más bemenet csak a jack, tehát, valahogy ki kell szűrnie a mély jelet.
"~70% alatt vagy még?"
- igen, alatta.
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #37507 üzenetére
10 pont.
A tápfeszültségeket, munkapontokat lehet a környékbeli kondenzátorokon is mérni, miután kikapcsolt állapotban kicsipogtad hova vezet az adott láb. Nem kötelező a tokon manőverezni bekapcsolt állapotban.
-
válasz
Szerintem nem. Ha itt megnézed a képeket, láthatod, hogy túl keskeny a V1.
Egyébként Satelite-ot nem ajánlom, iszonyat gagyi az előlapja. Talán a Plus változata már elviselhető lehet, itt le is van írva mekkora deszka fér bele: maximal 22,6 x 18,0 cm, de egy SFX táppal nyerhetsz még 1-2 centit. -
cinemazealot
addikt
válasz
tomi5244 #37504 üzenetére
Ha a 3,5 mm-es analóg kimenetről táplálod, akkor a hagyományos értelemben vett DAC nem működik, legfeljebb valamilyen jelprocesszor, ami kiszűri a sztereó jelből a sub-nak szánt frekvencia tartományt. Win10-ben csutkára fel van húzva minden lejátszási hangerő, vagy ~70% alatt vagy még?
(#37505) Duracellm...
Köszi a doksit meg az instrukciókat.Mindkét oldal egyformán csinálja. Tegyük fel, hogy végigmérem az összes elérhető lábat (és mindezt sikerül zárlat okozás nélkül abszolválni
). Ha valahol mégis eltérést találok, akkor mit tehetnék? Kicserélem a PicoPSU-t egy normál ATX tápra, hátha előbbi miatt kerül valamelyik lábra eltérő feszültség? Vagy ha másik táppal is vacak a hang, akkor vigyem gariztatni?
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #37503 üzenetére
HA mindkét oldala egyformán csinálja akkor megnézném mennyit kap 5V helyett az analóg része, melegszik-e a kodek.
Szoftveres és analóg rész hibáit kizárandó SPDIF kimeneten keresztül is ki kellene próbálni, az 3,3V-ról megy.
HA csak az egyik oldala produkál ilyet akkor kapott valamit, vagy gyárilag hibás valamelyik kötés/kondenzátor.Itt leírnak mindent:[69. oldaltól]
analóg részét egy multiméterrel és biztos kézzel végig lehet ellenőrizni.ui.:Ha a 1000FT-os USB-dac-ot is ki kell hajtani 0-ra hogy "tisztán" szóljon, akkor az 5V-on lesz gebasz.
Táp, földelés, földhurok ebben a sorrendben ellenőrizendő. -
tomi5244
őstag
válasz
cinemazealot #37503 üzenetére
Analógot használom, egy harman kardon soundsticks társaságában. Ebben van valami DAC szerűség a mélynyomó része miatt. Win10.
Nem tapasztaltam problémát, merem remélni, hogy ez így is marad.
-
cinemazealot
addikt
Hát, fiúk-lányok, szomorú vagyok.
Az ASRock H110M-ITX/ac lapom alaplapi analóg hangkimenete ~70%-os hangerő fölött úgy recseg, mintha túl lenne vezérelve (akár fülest, akár aktív hangszórót hajt). Már amikor megvettem is feltűnt valami zavar, de eddig nem volt türelmem foglalkozni vele, ma viszont alaposabban is utánajártam. Ubuntu 16.04 LTS fut a gépen, de LibreELEC 8.0-val is ugyanaz a helyzet. Kínomban már el kezdtem tanulmányozni az USB-s DAC-okat a vonatkozó topicban, de furcsamód, még a 7 évvel ezelőtt vásárolt ~1000 Ft-os USB hangkártyám is tisztábban szól (igaz, csak full hangerőn, ami ilyenkor túl hangos, ezért utána kellett tennem egy sztereó potit, hogy ne szakadjon ki a dobhártyám).
Más is tapasztalt már ilyet akár ezzel, akár más ASRock lappal? Esetleg akinek ugyanilyen lapja van, más OS-sel is tapasztal ilyet? tomi5244, Te milyen OS-sel hajtod a géped, illetve hallgattad-e már az analog kimenetét?
-
törölt tag
válasz
tvamos #37495 üzenetére
Szia!
Ezekből a, legegyszerűbb, de jó minőségű példányok ~60USD-nél kezdődnek, de vannak ilyen ajánlatok is: 38usd , 28 usd , 20 usd .
Minél kevesebb alkatrész van egy ilyenen, annál jobban igénybe veszi a tápegység, és az alaplap alkatrészeit. Neked kell eldöntened, hogy rövidtávon vagy hosszútávon szeretnél "olcsó" megoldást.
Másrészt ezek a - széles feszültség tartományt fogadó - DCDC tápegységek hajlamossal ciripelő/sípoló/susogó hangokat kiadni magukból, változó vagy szélsőséges terhelésre reagálva. Ha ez nem fér bele az üzemeltetési környezetbe, akkor inkább a 12V-os rendszerű megoldásokat részesítsd előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest