- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Hát, fiúk-lányok, szomorú vagyok.
Az ASRock H110M-ITX/ac lapom alaplapi analóg hangkimenete ~70%-os hangerő fölött úgy recseg, mintha túl lenne vezérelve (akár fülest, akár aktív hangszórót hajt). Már amikor megvettem is feltűnt valami zavar, de eddig nem volt türelmem foglalkozni vele, ma viszont alaposabban is utánajártam. Ubuntu 16.04 LTS fut a gépen, de LibreELEC 8.0-val is ugyanaz a helyzet. Kínomban már el kezdtem tanulmányozni az USB-s DAC-okat a vonatkozó topicban, de furcsamód, még a 7 évvel ezelőtt vásárolt ~1000 Ft-os USB hangkártyám is tisztábban szól (igaz, csak full hangerőn, ami ilyenkor túl hangos, ezért utána kellett tennem egy sztereó potit, hogy ne szakadjon ki a dobhártyám).
Más is tapasztalt már ilyet akár ezzel, akár más ASRock lappal? Esetleg akinek ugyanilyen lapja van, más OS-sel is tapasztal ilyet? tomi5244, Te milyen OS-sel hajtod a géped, illetve hallgattad-e már az analog kimenetét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gombászkönyvek egyben
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest