- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Tudtok olyan alaplapot, ami legalbb 4db SATA portot tud, és integrált cpu-s? Én nem találok egyet sem...Mindegyiken csak kettő van...
-
Hege1234
addikt
asszem megtaláltam a házat
SilverStone PT13
ebbe csak thin megy bele vagy a normál is ?ehhez a házhoz milyen tápot kell beszereznem ?
HÁZ: SilverStone PT13
LAP: még nem tudom melyik lesz
CPU: Intel core i3 4130 3,4GHz
CPU Hűtő: COOLER NOCTUA NH-L9i
RAM: kingston 2x4gb ddr3 1600mhz low
SSD: MSATA 128GB-os Samsung SSD SM841#27794 Patice:
az akkor tényleg csendes/hűvös -
shteer
titán
válasz
shteer #27667 üzenetére
az újdonságok között beszámolnék az upgrade eredményéről
gondolom elsősorban a noctuának köszönhetően nem forrósodik a gépház játék alatt mint korábban, totál szobahőmérsékletű - a vga kisebb fordulaton megy így, kisebb zajjal.
a gyári venti nagyon le van fojtva és nem biztos, hogy jó megoldás a középre fókuszált légáramlata silverstone sfx-l tápból meg szinte hideg levegő jön, semmit se melegszik - mondjuk a konfig így most alulméretezett hozzá
-
Patice
nagyúr
válasz
Hege1234 #27793 üzenetére
Igen, csak a procihűtő benne a mozgó alkatrész.
HTPC-ne használom és visszavettem a CPu magjait 3,5 GHz-ről, 2,0-ra. Így nagyon kussban van a hűtő, nem melegszik a proci nagyon, hőfokokat így fejből csak közelítőleg tudok mondani (nem mostanában figyeltem, korábban csak, amikor a procihűtőt a Noctuára cseréltem). Inkább 40 fokhoz van közelebb az egész, mint 50-hez. -
HookR
addikt
Casepro SFF6 hivatalos oldal - [link]
Fellelhető még NODE6, illetve CK52 neveken. Érthető az identitászavar, elvégre így ránézésre a Fractal Design Array és Node 304 szerelemgyereke, némi Lian Li beütéssel.===========================================
Lian Li PC-Q17WX - cowcotland.com
Végre újabb Lian Li kuckó, amiben a táp nincs a léghűtő útjában.===========================================
EVGA Z170 Stinger - tomshardware.com / pcgameshardware.de
===========================================
Deepcool Nephrite és egy még nevesincs házikó - prohardver.hu / cowcotland.com
-
HookR
addikt
válasz
AxBattler #27787 üzenetére
A formalitás kedvéért:
=======================================
Fractal Design Core 500 hivatalos oldal - [link]
- Fractal Design Node 202 hivatalos oldal - [link]
- Fractal Design Node 202 + Integra SFX 450W PSU hivatalos oldal - [link]=======================================
IN WIN Chopin BQ696 - mobile01.com (Utolsó 5 kép)
Phanteks Enthoo Evolv ITX immáron fehérben is - [link]
Silverstone RVZ02 újabb kép - techpowerup.com
-
Köszi az infót!
A Core 500 jól néz ki, jók a porszűrői és a belső elrendezése, viszont nem tetszik a nagy felső rács, és gyak. ugyanakkora, mint az ISK600-am, szóval nem valószínű, hogy cserélnék. Gyári spec.
Most már a Cooler Master kellene, hogy előrukkoljon egy új ITX-házzal!
-
HookR
addikt
Twinkleaf - [link]
(#27784) D1Rect: "Már megörültem..."
Éreztem én, hogy lesz ám igény a rózsaszínre!===========================================
-
HookR
addikt
Fractal Design Core 500 - tweaktown.com / ixbt.com / tomshardware.com*
* (+ Node 202 és Integra SFX 450W)
============================================
Fractal Design Node 202 és Fractal Design Integra SFX 450W 80 Plus Bronze PSU - tweaktown.com (1) / tweaktown.com (2)
Xigmatek Nebula további színekben - tweaktown.com
Ha valakit eddig a komor fekete színvilág tartott volna vissza a vásárlástól, akkor örömmel jelenthetem, hogy immár van rózsaszínben is.
Silverstone ML08 - computerbase.de / tomshardware.com
A tavalyi Computex-en még egy másik burkolatú változatot illettek ML08-as típusjelzéssel.
-
imibogyo
veterán
Na még utoljára válaszolok, aztán befejezem, mert ez itt nagyon OFF, még akkor is ha ITX a téma alapja. Vannak erre jobb tápos topikok.
De egyébként igen magasabb konnektor felőli fogyasztás, "több keletkező hő" a tápban, több áramköltség a levesbe. Nem hiába ilyen kis fogyasztásra paneltápokat, pico-kat szoktak itt a többiek is ajánlani (én is azt használok), vagy ha belefér akkor még az eleve DC-s alaplapok is szóba jöhetnek. Mert ezeknek a hatásfoka jobb, mint a normál ATX-es társaiké. De mint mondtam nagyon sok minden múlik a tápon magán. Ha jó minőségű tápot használtok, akkor "csak" olyan 5-15W megy hőbe a táp részéről az alap 20W-os fogyasztás felett, ez olyan havi 3-400 Ft plusz a gép tényleges fogyasztásán felül, plusz messze nem megoldhatatlan feladat hűtésileg.
De végső soron ezt nektek kell eldöntenetek mérlegelési alapnak itt van pár sarkított példa:
100%-os hatásfoknál 20W fogyasztásra 20W a táp felvétele és nincs hővé alakuló rész.
90%-os hatásfoknál 20W fogyasztásra 22,2W a táp felvettje a konnektorból, a 2,2W hővé alakul.
50%-os hatásfoknál 20W fogyasztásra 40W a táp felvettje a konnektorból, a 20W hővé alakul.
20%-os hatásfoknál a 20W fogyasztásra 100W a táp felvettje a konnektorból, a 80W hővé alakul.Egy hatásfokra kihegyezett és amúgy is nagyon alacsony fogyasztású gépben sokat számíthat ha nagyon alacsony a hatásfok, mert mondjuk nagyon nem mindegy, hogy 20W-ot, vagy 2W-ot kell megoldanod a táp hűtésénél, főleg ha házon belül van elhelyezve a táp (aktív hűtésű tápoknál ez nem nagy gond). De az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nem szoktam egy gépemet sem 7/24-ben járatni egész évben, így én általában teszek magasról a hatásfokra, sem az a pár forint nem vág földhöz, sem az a plusz pár fok mivel így is mindenem "fémhideg" a házban.
-
törölt tag
válasz
shteer #27770 üzenetére
ref. 770-től Titan-X-ig +6..8 mm is elég, ref. 290(x)-nek kell +18..20mm.
A 390X- jóval rövidebb nyákos lesz, de 120-as radiátorral. Az is érdekes lehet ilyen SFF házakba.
Ahogy bejön a HBM ~30% rövidebb nyákon is el fognak férni a legvadabb vasak is.
Így sokáig jó lesz az a ház. -
törölt tag
válasz
shteer #27771 üzenetére
Igen megvan zed tornya, de még mesze nem "végleges" a lejátszó/spdif forrás ami bele kerülne.
Amúgy dupla szlotos/léghűtéses VGA-hoz nem ideális a ház szélessége, nem marad elég hely a venti és az oldallap között. Az eredeti plexis megoldás az nem OK. persze be lehetne rácsozni a kivágást, de az hogy nézne már ki(#27772) Patice: A legtöbb egyszerű potis vezérlővel megoldható: 100uF/16V-os kondival rövidre kell zárni a potit +UT és a bázis ellenállás között, így bekapcsoláskor 80-100%-al meglöki a ventit, majd beáll a fordulatszám a beállított értékre.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
canniball #27766 üzenetére
és (#27768) Hege1234
Köszi mindkettőtöknek, megnézem amiket mondtatok!(#27768) Hege1234
Közben eszembe jutott, hogy az Asus a ROG sorozatba tartozó mITX alaplapjainál valóban másképp oldotta meg az mSATA/M.2 elhelyezést. Ott az alaplap felső oldalán egy egyedi csatlakozású keretbe lehet tenni őket.Abban igazad van, hogy jelenleg az mSATA olcsóbb megoldás.
-
imibogyo
veterán
Nem régen beszéltünk erről a témáról. Baja nem lesz (ha elindul a táp, van amelyik érzékeny a minimális terhelésre), de a hatásfoka a béka segge alatt lesz (már ha ez számít), mivel a tápegység terheltsége 5%, vagy az alatti szinten lesz, úgy 50-65%-ra becsülném, de ez baromira a táptól függ. Nem tudom milyen korú táp. A modernebb (főleg a digitális) darabok már itt is elég jók, de a régebbiek még akár bőven ez alá a hatásfok alá is eshetnek, ha elindulnak egyáltalán ilyen terhelésen. Itt van pár példa jobb tápokra.
-
Vesa
veterán
Mennyire gázos az, ha egy alapvetően kb. 20wattos rendszerre ráakasztok egy 450wattos tápot? :-D
Egy barátomnak vannak mindenféle vacak alkatrészei, ebből kéne NAS-t építenem. Van kisebb táp, de az hangos. Ez a 450-es viszont nagyon csendes, ezért lenne bele jó, viszont nem tudom, ez milyen hatással van a fogyasztásra? -
Patice
nagyúr
Én jelenleg is használok egyet. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. NAS/asztali gép jelenleg, de kísérletezem virtuális gépeken a legjobb kombinációval hozzá. Nekem az eslő ventik nem indultak el egy idő után a poti legalsó állásában "hidegindításkor", de közepesre állítva kaptak akkora feszt, hogy felpörögtek, aztán a egalacsonyabban is tudtak tovább menni. Ez a sok vinyó miatt nem tetszett, ezért cseréltem Noctua ventikre elől. Azóta picit csendesebb is elöl és nagyobb lett a légszállítás.
Eleinte ilyen volt.
Aztán a Noctuákkal együtt került bele egy Alpenföhn Brocken toronyhűtő is venti nélkül, mert a 3 venti így már elég jól átszívja-fújja a házon a levegőt, így a vinyókat hallom inkább, nem a ventiket.
Viszont én nem használok külön VGA-t.
-
Hege1234
addikt
msata-ra hittem azt hogy m.2 sry
de végülis nekem az msata ugyan olyan jó választás és fele árban vannak a lapok isSpeedfan
Configure > Advanced > Chip > legördülő > itt általában az 1. nél tudod variálni a szabályozástezt kell keresni PWM 1-3 ig (végig kell próbálgatnod hogy melyik tudja szabályozni)
1.Speed
2.Temperature
3.Manual
4.Manualvalamikor még a 4. is tudja szabályozni játszani kell vele
ha a Configure > fans-nál a sample résznél látod hogy mennyivel pörög a venti akkor van esélyed beállítani
ha nem akkor felejtős(vga hűtését eddig mindig látta)
-
gianni85
veterán
Nem néztem a hőfokokat, de szerintem jó a szellőzése a háznak, VGA oldalról szív, táp alulról, elölről hátra meg szép huzatot csinál a 3 venti. Jelenleg WIP a gépem, csak unatkoztam pár napja, benéztem ide, és picit itt ragadtam
google azt mondja, hogy 165mm-es tower hűtő még befér
Most eszembe jutott még valami, azt sajnáltam, hogy az első I/O portok az előlaphoz voltak rögzítve
Mivel rögzítettem a kábeleket, így macerás volt leszedni az első ventik porszűrőjét tisztítani. De ez kb csak szőrszállhasogatás -
tomic
addikt
válasz
gianni85 #27762 üzenetére
Belakva is elég tágasnak tűnik.Ez tetszik és a Cougar egyenlőre.De a Cougarba a proci hűtő elhelyezése nem épp ideális. Nem tudom ebben elfér egy True-120? jó lenne mert az van itthon.
A kábelek elhelyezése annyira engem nem zavar ha nem egyszerű. Egyszer bekötöm és tőlem elfér úgy ahogy van.
Amúgy a szellőzése milyen volt mondjuk egy nyári napon? Nézted a fokokat? Megkérdezhetem most mit használsz? -
gianni85
veterán
Nekem volt
Szép ház, van benne alapból 3 venti, nem is rosszak, és mindhármat egyszerre lehet szabályozni a házba épített kapcsolóval. A negatívum, hogy trükközni kell a kábelek elvezetésével. -
tomic
addikt
Használ valaki közületek Fractal Design Node 304 házat? Ha igen mik a tapasztalatok vele? Pro-kontra érdekelne.
Megtetszett a fehér színben. -
HookR
addikt
ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/AC - computerbase.de
- Socket LGA1151
- USB 3.1 Type-C és Type-A csatlakozó a hátoldalon.
- A kettőből az egyik HDMI 2.0-s csatlakozó a hátoldalon. -
burny
aktív tag
Indul a computex:
Corsair bulldog mini itx barbone. Ház maga nem annyira érdekes, a cpu hűtő viszont már az, és beszáll a corsair az sfx táp bizniszbe egy teljesen moduláris 600 W-os táppal.
-
Hege1234
addikt
Patice
még ez sem az igazi de közelebb van
milyen konfig van benne ?s10
okés figyelek
de láttam olyat is ahol felül volt -
Ðávid
aktív tag
válasz
canniball #27746 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
(#27750) Hege1234
M.2-es SSD-hez H/Z97-es alaplap kell mivel azok a chipkészletek támogatják csak. ITX lapokon azonban csak a drágábbakon helyeztek el a gyártók ilyen foglalatot. Mivel a hely szűkös ebben a méretkategóriában, így az M.2 az alaplap hátuljára került, ezért azt sem árt figyelembe venni a ház megválasztásakor. -
Patice
nagyúr
válasz
Hege1234 #27748 üzenetére
Szerintem neked ideális lenne egy MS-Tech CI70-es ház 120W-os paneltáppal + kockával, ami benne van az árában.
(Ilyet használok én is és nagyon meg vagyok vele elégedve.)
-
-
törölt tag
válasz
Archttila #27747 üzenetére
Itt PH-n tevékenykedik jó pár Mod-er.
Elsőre itt érdeklődnék:[link]
[link](#27748) Hege1234
Pontosan mennyi 2,5"-os meghajtó kellene bele? Játékhoz elég az IGP?
Némaság és a megadott méret ellentmond egymásnak.Az általad linkelt lap kialakítása nagyon hasonlít ehhez:[link] erről mi a véleményed?!
össz.:100mm magas, de 65-77W-os izmosabb cpu-hoz is elég lehet. A meghajtóktól vonatkoztass el. -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
olyan gépet szeretnék
ami csak pár centivel nagyobb mint egy mini-itx lap
max 60mm magas (bár így lehet nem fér el benne egy normál ssd
akkor m2-es)
nem 24/7 -be működne de éjszaka is menne tehát olyan táp-ot is szeretnék ami nem "cicereg"
mindenre lenne használva (de játékra van külön gépem
viszont ha vinne egy két játékot akkor tudom hogy nem fog belassulni munka közben)
majdnem néma működés (sokmindenre használnám így passzív házat nem szeretnék)
ilyesmire gondoltam csak valamivel "dizájnosabbat"a fő gondom a ház és a táp kiválasztása (tápnál konkrétan ott elakadok hogy
ezekből hogy csinálok sata-t vagy 24 és 4 pin-t ugyh azért még van minek utánnaolvasnom : ) )
1155/56 i3-i5 -öt tervezek bele (melyik fogyaszt kevesebbet persze ha számít)
i3 3220
ha nincs nagy különbség maradok a 1155nél
GA-H67N-USB3-B3
hűtésre ezt néztem ki noctua nh-l9i (van ennél alacsonyabb)
2 monitor (24") 1 hdmi + dvi is jó (mindkét monitormon van hdmi és dvi is így nem kell 2 hdmi-s)
1db ssd (128gb)
sata3/usb3
8gb ram
spdif
wifi/dvd nem kelltöbb évre tervezem így ár limitem nincs de az őrület kategóriába sem akarok tartozni
amit talán el is tudok kerülni a kis házzalköszi!
-
törölt tag
Ha nem lehet a csúszkát 50%-alá vinni, akkor nézni kell egy olyan ventit, ami még fél fordulaton sem olyan hangos.
Sejtésem szerint a gyártó a lap érdekében tette 50%-ra az alsó limitet. Ugye nem lehet tudni milyen környezetbe rakja a user és milyen mértékű terhelés éri majd a VRM-et "tuning" alatt.
-
Ðávid
aktív tag
Amit negatívumként tudok felróni ennek az MSI Z87I AC-nek, hogy csak egy ventilátor csatlakozó van még pluszban rajta a CPU-én kívül és a vezérlése nem valami jó. A CPU hűtőt szépen le lehet szabályozni, hogy alapesetben ne menjen nagy fordulaton, de a másikkal nem lehet 50% alá venni házhűtőt. Be kell szereznem egy szabályozót...
Ezt leírtam a Milyen alaplapot vegyek? témában is, de gondoltam legyen meg itt is.
-
KraX
őstag
válasz
Mercutio_ #27732 üzenetére
Photoshop es Illustrator amiket hasznalok, PS-t meretesebb psd fileokkal is olykor (60-70 mega). Minimalis jatek igenyemet meg fenntartanam (foleg single player fantasy rpg-k, rts-ek erdekelnek, azok meg remenyeim szerint elfutnak egy kisebb cpu-val ellatott gepben FHD-ben).
-
KraX
őstag
Meg vacilalok, de most hogy bongeszem egy kicsit a teszteket lehet, hogy egy i3 4360 lesz a befuto. Az i5-okert nagy felarat kell fizetni es nem valoszinu, hogy teljes mertekben ki is hasznalnam a tudasat. Jatekra meg 2x ev utan eloszor, vettem egy konzolt. Ez inkabb egy keves munkara es netre, filmre kellene kvazi mindenes gepnek.
-
shteer
titán
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Mercutio_ #27726 üzenetére
Én is ebben a sorrendben haladtam, sőt nekem még VGA sincs benne, de a házon belül a kábeleket elrendezni volt idegőrlő. Ettől még engem ez nem állít meg abban, hogy ne variáljak újra és újra valamit rajta.
Ami a legjobb, hogy szinte alig volt meg a ház és máris tönkrement a tetőt fedő lap egyik csavarjának a menete és maga a csavar is. Úgyhogy az csak dísznek van bent a helyén.
-
Mercutio_
félisten
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Mercutio_ #27723 üzenetére
Pedig nem összerakni vétek!
Én nem bírnám ki, hogy csak nézegessem az alkatrészeket, de ne szereljek egyet. Ez maga lenne a kínzás!
Te a Sharkoonból gondolom a mITX-es verziót használod. Könnyen ment az összerakása a gépnek? Nekem a mATX-es van, de abba egy kínszenvedés volt beszerelni az alkatrészeket (nekem). Szép és jó, hogy mATX-es, de szerintem abba is inkább csak mITX alaplap való.
(#27724) KraX
Köszönöm szépen! Neked mi lesz a konfigurációdban? -
Ðávid
aktív tag
Az Iponból azt hiszem én rendeltem meg az utolsót, mert nem sokkal később már 30 ezer fölé ment újra az ára. Kiszállítással Pick Pack Pontra megvolt 23 ezerből. Pénteken meg is jött.
A hűtőborda mellett/alatt éppen kényelmesen elfér a memóriamodul. A beljebb levő behelyezése nem volt valami könnyű a borda miatt.
Előbb berakni a RAM-ot, meg nem lett volna célszerű, mert akkor meg a hűtő felszerelése lett volna nehezebb. Így is elég macerásan ment...
-
KraX
őstag
válasz
gianni85 #27689 üzenetére
Koszi a figyelemfelhivast. Meg is rendeltem. A tobbi boltban ahol neztem egy jo 10-essel dragabb mar. Sajons az iponosrol mar lecsusztam, de azert remelem nem lesz gond ezzel a lappal sem.
Btw tudnal irni tapasztalatokat, mert ugy vettem ki, hogy te is egy ilyen lapot hasznalsz azon kivul, hogy nehezebb ra hutot talalni, mert nem szokvanyos helyen van a cpu foglalat?
-
flashpointer
őstag
Szerintetek működne ez az elképzelés?
-Sharkoon C10 vagy QB ház
-Accelero S1 VGA hűtő 50w-os karival (hát ez mellé sajnos már semminek nincs hely de elvileg elvinné passzívban)
-90w-os proci+ 140-magas toronyhűtő ami befér pl noctua nh-09
-sfx tápventik max 5-600-as fordulaton és olyan hangerőt szeretnék ami mellett hallom felpörögni az ssd-t!
-
imibogyo
veterán
válasz
#16939776 #27690 üzenetére
Én meg csak passzív gépben gondolkodom, így sokkal korlátozottabbak a lehetőségek... Ezért vettem egy 240W-os egységet és ez kiszolgál egészen 750Ti-vel bezárólag szinte minden igényemet. A következő lépcső egy valamilyen passzív Silverstone lenne, de az meg ugye nem 10k.
-
saturn27
tag
-
törölt tag
válasz
saturn27 #27701 üzenetére
"a tápon keresztül vezetem ki a meleg levegőt, bár ezt nem tudom mennyire értékelné a táp..."
+250W hulladékhőnek egyik táp sem örül, helyedben nem centizném ki ennyire a térfogatot. Vagy egy ref. hűtős vga-ban gondolkodnék. 10.6"-ba az is befér, és akkor csak +80-100W hulladékhővel kell megküzdenie a tápnak.
Nem egyértelmű melyik tápra gondolsz, mert az M12II 520W-nek nem moduláris minden kábele: [link]
A teli előlapos változat gyengébb szellőzést enged mint a rácsos elejű, egyenlőre egy pici légkeveréses sütő, amit megálmodtál
-
saturn27
tag
Na de hogy egy kis szakmázás is legyen:
Tervezem a jelenlegi konfigom fejlesztését, és eléggé megtetszett a silverstone sg13-as ház. Most egy cooler master elite 130-am van, és bár nem rossz, de azért van vele egy-két "gondom". Egyrészt kicsit nagyobb, mint amit szerettem volna, de erre jó megoldás lenne az sg13, mert jóval kisebb. Másrészt az elején a porszűrője nem néz ki valami jól, hogy állandóan poros, hiába tisztítom rendszeresen. Erre is jó megoldás lenne az sg13, bár nem tudom mennyivel romlana a hűtésre, ha az alu előlaposat választom.Jelenleg ez van:
asrock b85m-itx
intel i5 4570
2x4gb corsair xms3 2000mhz
msi gtx 660 tf
cm elite 130
fsp raider s 550w
scythe big shuriken 2 rev.b
ssd
hddVideokártyát gondoltam elsősorban fejleszteni (msi gtx 970 gaming), a házat cserélni a fenti indokok miatt, esetleg a tápot egy modulárisra (seasonic m12ii 520w) + rövid kábelek (silverstone sst-pp05-e -> gondolom nem lesz kompatibilitási probléma a táppal).
Ami biztosnak tűnik, hogy a gtx 970 épphogy befér a házba. [link]
A hűtés az amin agyalok. Az adná magát, hogy elől jön a friss levegő, és a proci hűtő segítségével a tápon keresztül vezetem ki a meleg levegőt, bár ezt nem tudom mennyire értékelné a táp...Ötletek, tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged