- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gianni85 #60000 üzenetére
Elvileg a 11.th Gen-től volt valami változás, hogy már nem kell Core proci a HDR-hez. De erről semmi hivatalos infó nincsen. Így minden típusnak utána kell nézni, hogy valami tesztben esetleg említik, hogy tudja.
AMD vonalon nem lenne ilyen gond… -> Mire gondolsz? Én ott sem tudok kiigazodni, azokból is annyi fajta van. Asztali PC szinten a 2200G már biztosan jó lenne, amiről tudom, node most nem arról beszélünk.
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59739 üzenetére
Nincs baj, ha nem tud semmit se 44-ért, csak jól néz ki, egy indoknak az is indok, csak tudjuk, mi a preferencia, ami miatt ajánlva lett.
Nálam pont így megy, ha valami nem indokolható, csak simán tetszik, az is éejet érv. Kinéztem a segotep slath mini nevű házat, sok pénz, de szerencsére nincs feketében, mert akkor már megvettem volna.
Fizikális értelmben nem tud 2-3x annyit, mint más hasonlók, de pont mindene ott van, ami nekem fontos, hogy etőtl lesz jobb, mint más házak, viszont biztos vagyok benne, hogy 5 másik emberből 5 nem ezt venné. -
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59733 üzenetére
Nade kérdeztem, hogy egy olcsó, megbíható, funkcionális házhoz képest mivel indokolható a 3.5X-ös ár? Erre jött az esztétika. Utána meg írtam, hogy annak az árnak a 60%-áig kb 30 házból lehet választani újonnan, garisan, üzletből, szóval nem csak hogy egy olcsó ház kerül a töredékébe, de a nagy többség is a 60%-on megáll, és mindez lényegtelen, hogy forintra mennyi a különbség, nem az olcsóságot vettük alapuk, meg a különbséget, hanem hogy mit kapsz és azt mennyiért kapod. Drágábban mindig lesz jobb, ez nem kérdés, csak az érdekelt volna, ez miben jobb, ezért kérdeztem, tud-e valamit ennyiért, de ezek szerint akkor az égvilágon semmit.
Nincs ezzel baj, csak nem értettem, miért pont ez. Mikor ajánlunk, azért mindig szokott egy két olyan fontos dolog szerepelni a felsorlásban, ami a kérdezőnek fontos lehet. Valahogy ez nálad elmaradt, de akkor ezek szerint nincs is mivel pótolni. -
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59730 üzenetére
+ 30 ezerért össz ennyit lehet előnyként felsorolni? (még sor se lett belőle)
Hát ez elég gyenge!
Egy 65mm vékony ház számtalan olyan helyre tud kerülni, ahova a vastagabb nem fér be, én is ezért tartottam ki mellette évekig, viszont amint borult a max 70-80w-os fogyasztású konfig, mert az erősebb gépek felé mentem el, mindjárt más jellegű ház jött előtérbe, igaz ez az én szempontjaim szerint volt jó vétel, de naívan azt gondoltam, akinek ez szimpatikus, fel tud 2-3 logikus érvet hozni mellette. Ezek szerint tévedtem!
44 ezerig elég sok ház belefér, ami nem csak hogy funkcionalitásban több, de legalább ugyanilyen jól néz ki, chhieftec flyer, kolink satellite, sharkoon, raijintek, phanteks, kb 30-35 házról beszélünk, ami árban ennek max 60%-a, szóval tényleg nem értem, miért pont ez... Az oldalsó háló szerintem sérülékeny, az oldalra rakott usb és bekapcsgomb nekem a halálom.. -
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59589 üzenetére
De egy 10K-s s922-es chipes médialejátszó még pöpecebb, mert a pc csak nagységrenddel több pénz, fogyasztás, és küzdés után lesz a közelében annak, amit egy ilyen cucc csípőből tud!
Rowon: a kis topton szerverem egy 8TB-os wd red plus vinyóval, két 500-as kingston ssd-vel eszik össz 20W-ot, és ebben más a kockatápja is benne van, miközben a proci többet nyom passmark benchmarkban, mint egy i5-10600-as...
Ezek a kis cuccok csak valami gyenge szerver programot jók futtatni, arra viszont drágák. -
válasz
gianni85 #59589 üzenetére
Jelenleg tesztelem éppen. Én nagyon gyengének találom. A böngészőket és az irodai programokat minimális várakozási idővel viszi, de szerintem majdnem minden másra alkalmatlan. Ez mellett hűtő nélkül brutálisan melegszik, 60-70 fok böngészés közben, játéknál meg 80-ba is belenyal. Egy 6W TDP-s proci. Fogyasztása leginkább 10-20W között ingadozik.
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59555 üzenetére
Nem lenne szétfaragva, az alsó kis venti burkolat és a ház közé kerülne egy közdarab csak, 45 fokkal elforgatva az alsó darabon a lyukak máshova esnek, mint a felsőn, és emiatt össze lehet szépen csavarozni az egészet, össz plusz 10mm-ről van szó... Amúgy már meg is van a venti, ami ebbe kell, itt volt a fiókban, csak kotorásztam egy kicsit, pont befér, tehát ezen még vágni se kell, a kis szilikon tüskék miatt rezgés se nagyon lesz:
HUN_Sector: van kenyérpirítóm, de egy álmos reggelen simán összekeverném őket!
-
válasz
gianni85 #59530 üzenetére
Most a zöld manónál egyébként van leárazva 4 satás, a gvhkedvezmeny kuponnal -3000 ebből az árból is. [link]Ilyet vettem, a lap nekem tetszik, viszont valószínűleg vissza kell majd küldenem, mert 2560x1080-on nem tudja a 75 Hz-et a HDMI-je....
Szerk.: ja bocs, úgy néz ki, hogy elfogyott náluk.... [link] -
válasz
gianni85 #59442 üzenetére
Jó, de FM2? AM4-ben már az 5600G vagy 5700G elég jó, persze kérdés, hogy mire kell? AAA játékokra felejtős, viszont régebbi játékcímekhez már teljesen jó és a 4K 60fps is megy, ha tévére akarnád kötni és filmet nézni. AM5-re meg már vannak még jobb APU-k. Oké, azok sem az igazi még, de már valami.
-
Francia91
veterán
válasz
gianni85 #59260 üzenetére
Nekem majd augusztusban jönnek a PCIe 8 és 6 pines csatlakozókhoz 180 fokos fordítók, hogy ne legyen már olyan csúnya a két tápkábel
Ezzel kapcsolatban kérdés a topikhoz:
Adott ugyebár a Ryzen 5500-as gépem egy CoolerMaster V550 SFX Gold táppal, és Sapphire RX580 8GB Nitro+ kártyával.
A táp egy PCIe tápcsatlakozójáról egy kábelen 2 db PCIe tápcsati jön le egy ágon (2x8 pin), és a VGA-ra ugyebár 6+8 PIN megy.
A kérdésem az lenne, hogy jó a tápnak, hogy egy ágról oldja meg mindkettő tápcsatlakozó ellátását, vagy optimálisabb lenne külön-külön ágról ellátni az 1-1 tápcsatlakozót a VGA-n? -
Francia91
veterán
válasz
gianni85 #59257 üzenetére
Szép hosszú kártya....
Legalábbis az én Sapphire RX580 Nitro+ kártyámhoz képest -
sff-cucc
csendes tag
válasz
gianni85 #59223 üzenetére
Nalam semmi problema nincs a 65w-os processzorokkal a Dan A4-SFX-ben. Tenyleg csak 65w-rol van szo, felettit mar en se tennek bele, de azzal meg boven elvan - foleg egy enyhe undervolt utan.
Hasznaltam mar AXP90-X47 Full Copper-t, Blackridge-t es Noctua L9a + fan duct-ot is, szerintem mindent osszevetve (ar, teljesitmeny, hatlap, gepbeni hozzaferhetoseg, kulso) ez utobbi kombo a legjobb valasztas most is.Ettol fuggetlenul keszult egy egyedi vizhutes is (sima aio, de meretre szabott csovekkel) amit ugy egy masfel evig hasznaltam mielott Velka 3-ra valtottam.
Itt jegyzem meg, hogy maga az eszkoz eladosorba kerult.
AM4-es fogattal hasznaltam, de Intelhez is adtak a pump/block-hoz csak azok korabbi generaciok (1150 es tarsai).
Ha szeretnem eladni, szerintetek van ertelme egyaltalan egyben tartani ezt, vagy szetszedve (20mm-es radiator, Eisbaer LT pumpa/hutoblokk) ket kulon darabkent jobban elmegy? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gianni85 #59223 üzenetére
Ki fog derülni. Define XL-ben is csak akkor volt halk a gép, amikor nem csinált semmit, mert ha terhelve volt, akkor a proci (5900X) felment 80-85°C-ra és ott már pörgetett mindent, amit csak tudott. Ez meg akkor menni se fog, mikor nem csinál semmit, mert netezni/filmezni/minden másra lesz egy ATX midi gép 65°C procival, passzív VGA-val 24/7 üzemre. Nálam ennek az volt a lényege, hogy be se kelljen kapcsolni a magas fogyasztású cuccokat, ha épp nem játszok.
Később ebből az ATX-ből lehet még egy itt is látott 8 rack-es Jonsbo ITX-nas, de az még odébb van. -
HUN_Sector
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59180 üzenetére
Természetesen egy jó ventinek ezt bírnia kell, azaz már kuka lehetett, ez csak neked jó, mert így minden bizonnyal gariidőn belül lehet vele mozdulni, és nem utólag jön ki...
Nyilván sok ventinál lehet nem is egy csinálja, hanem több erősíti fel egymást, de én mindig így csináltam, pillanatok alatt ki lehet deríteni, melyik nincs kiegyensúlyozva, és hol a bibi...Sajnos ez ilyen sport, minél több venti van annál esélyesebb, hogy valami zaj jön majd belőle...
-
Francia91
veterán
válasz
gianni85 #59177 üzenetére
Viszont én arra jutottam, hogy az Arctic P12 slim ventiket cserélni fogom Scythe Kaze Flex Slim ventikre
PWM-et nem használok az alsó és felső ventik esetében, és egy az alaplapi vezérlést megkerülő ventivezérlőt használok. Ezen a vezérlőn pedig egy "felező" kapcsoló van, amivel kb 1050 körül forognak az Arctic slim ventik. Viszont ez sok (és már hallható, a CPU hűtőm mikor 800 körül forog, lekapcsolva a ventivezérlőt, szinte néma a gép), elég lenne 600-700-as fordulat. Ha ezt az 1200-as ventit felezem teljesítményre a vezérlővel, meglenne a 600-as fordulat környéke, amit szinte nem hallani, de mégis segít mozgatni a levegőt.Jaa, és hogy miért használok az alaplapi vezérlést megkerülő ventivezérlőt:
Anno, mikor elkezdtem a géphez vásárolni a cuccokat, vettem egy ilyen DeepCool venti elosztót. Ez a PWM jelet az alaplapi venti csatlakozóról veszi, az áramot pedig egy SATA táp szolgáltatja neki. Na most amíg a két felső venti volt rákötve, hibátlanul üzemelt. Az alsó két venti később jött meg, ahogy rákötöttem a harmadik ventilátort, megállt az összes.... Lehúztam az alaplapról, megnézni hogy mi a gond, és a ventiket egyesével az alaplapi CHA_FAN csatlakozóra dugdostam, amiről eddig az elosztó ment.... Egyik venti sem indult el róla... Nyilván kibaszta csatlakozót az elosztó.....
Vettem egy elosztót, ami már több retrógépemben működik évek óta hibátlanul 5-6 db ventilátorokkal, és azóta csodák csodája, megy mind a 4 rákötött ventilátor....
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59177 üzenetére
Mi volt ezen a nehéz? Egy kézel fogod a házat, hogy érezd a nem hallható részét is, másikkal kézzel pedig egyesével megállítod a ventiket a közepükön megnyomva, ahol nem lehet, ott alapátok közé nyomva. Semmminek nem lesz semmi baja, ha félted az ujjad, szerválj egy hurkapálcát, fa spatulát, bármelyik mol benzinkútról egy fa kávékeverő lapátot, és akkor mélyebben fekvő dolgokat is elérsz, rácsokon is keresztül tudsz nyúlni.
Ahol abbamarad a rezonancia, az a venti nincs kiegyensúlyozva, cserés, és ennyi. -
Francia91
veterán
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #59146 üzenetére
Továbbra is nr200 rezonancia… leszedtem a felső panelt a ventikkel és továbbra is fennáll. Amikor beindul a vga… de ha felemelem a házat, akkor abbamarad. Az alsó panelre gyanakszom, annak felemás felfogatása van… elöl karom, hátul a clip pöcök. Talán a karomnál van egy kis játék, ami zörög. Mindenesetre elég idegesítő, amikor néma csend van a szobában, és csak a ventillátorok susogását legetne egyébként hallani. Holnap még tesztelgetek. Esetleg valaki tapasztalt már ilyen ezzel a házzal? Vagy csak én vagyok ennyire érzékeny?
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59148 üzenetére
Hmm, én mindennel ezt csinálom, ami 3000ft-nál drágább, asszony fogja a telefont, én bontok. Az a + 10 másodperc (repcsi mód, kamera, vaku, stb) megér minden elbaxott félórát, mikor magyarázkodni kell, mert amióta így van, sose kellett magyarázkodni. Ezt kaptam, cseréld azonnal, pont!
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59139 üzenetére
Amennyiben nem jelölték, úgy megtévesztés, tehát ha van egy kis eszed, vagy megírod nekik, hogy nagyon sürgősen érkezzen vissza a pénzed a számládra, és küldják a futárt ők, vagy akkor futkorászol te, de akkor teljes költségtérítést kérsz, én egy nagyon csúna leb@szós mailben hoznám a tudoműsukra a dolgot!
De egyébként is van 14 napod mindenféle indoklás nélkül elállni, szóval annyira nagy baj ezzel nincs. Én mindent videoval bontok ki, ami rendben van teszt után, annak a videoját törlöm, ha gáz van, elküldöm, ilyesmi után még sosem kellett magyarázkodni. . -
Rick4
félisten
válasz
gianni85 #59133 üzenetére
Pedig hidd el, nem rossz az, ízlésről felesleges lenne vitát nyitni, viszont a kialakítás totál rendben van, egyrészt elfér kis alapterületen, körbejartható, és mindenhol belátsz, alul + felül+ hátul lehet a levegő irányokkal variálni, tehát pl alul be, felül ki, és még egy pici mehet befelé oldalról is, azaz a kéményszerű kialakítás miatt elég jól megoldható a szellőzése, nem látszanak a kábelek se bent, se kint, és combos VGA is belefér, elől van az usb és a bekapcs gomb is. Meg lehetett volna csinálni ugyanezt, egy jó 15 centivel alacsonyabb házzal is, és akkor rövid vga fér el, de nem az volt a preferencia. Kevés ház tudja ugyanezt, ez a másik, ami az említett méretekből spórol, és még rátesz egy lapáttal a hajlított üveg miatt, de ennyit még én se adok egy házért.. [link] pláne hogy nincs feketében!
-
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
gianni85 #59073 üzenetére
Jó hát ~7L játék közben...
Egyedi gyártású alkatrészek és gépház azért más világ.
NR200 jó cucc.Nekem is volt (illetve van még, csak szerkényben
).
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
gianni85 #59062 üzenetére
"(...)CPU-t nem tudtam megfelelően halkan lehűteni (...) pedig csak egy Ryzen 5600-ról volt szó(...)"
Nekem egy Blackridge van az 5600X-en, alaplap alatt NF-A9x14, a táp alatt NF-A9. Játék alatt nekem is van hangja, ha arra gondoltál, de azért alapjáraton szépen elvan magában... -
sff-cucc
csendes tag
válasz
gianni85 #59064 üzenetére
A Dan A4-SFX-nel felul nemigazan gyulemlik fel a levego, hanem siman kimegy. Felso ventilatorok ezt tudjak segiteni, de azok nelkul is kijut. Alul viszont mas a helyzet. Oda legalabb egy darab 25mm-es jo ha van a tap alatt ami kiviszi foleg a videokartya fuggoleges hutoracsa altal lefujt levegot, hogy ne ragadjon bent es melegitsen fel mas alkatreszeket.
Vagy adott esetben ut kozben beszivja az L9a ha nem tolcserrel hasznalod (vagy a Dancase oldalarol letoltheto 3d-nyomtatott verzio vagy a Noctua altal kiadott hivatalos).
Egy 5600-assal az L9a-nak el kellene boldogulnia siman ha van hozza az a fan duct - foleg pici undervolt mellett.
De a videokartyatol nagyon szep hogy csupan 40%-os porges mellett 70 fokos odabent. -
HUN_Sector
őstag
válasz
gianni85 #59062 üzenetére
Alul kettő 120-as noctua fúj ki, felette fekszik a 3060-as. Felül kettő 120-as fújki. A jelenlegi léghűtés az alaplap miatt egy pici jonsbo. Papíron 225 wattig tudna ha jól dereng, de mindig 100 fokig szalad a hőfok (több hűtővel, 120-as vízzel is csekkoltam)
Aztán utolsó reményként tettem még hátra egy 92mm-es noctuát, de így is 80 fokos a proci egy grafikailag nem túl erős Stellaris alatt
A házcsere már biztossá vált, csak a Jonsbo TK-1-et még nem kapni
A házikódban a cpu hűtőventi ventilátor cseréjén nem gondolkodtál még? Azok általában csereszabatosak
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #58980 üzenetére
És van most friss support tapasztalatom is két nagy gyártóval… használtan vettem Evolv matx-et és Torrent Nano, mindkettőből hiányzott valami kiegészítő. A Phanteks több mint egy hónapja keresi a raktárban, hogy van-e nekik a termékekből és mennyiért tudják elküldeni. A Fractalnál feladtam egy jegyet és másnap jött a válasz, hogy postázták (ingyen, már meg is érkezett). Na az utóbbi csillagos ötös kiszolgálás.
-
válasz
gianni85 #58964 üzenetére
Kép alapján belülről lecsavarozható a fogantyú.
Torrent Nano (417 x 222 x 374 mm) nagyjából ugyanakkora, mint egy Meshify 2 Mini (396 x 205 x 406 mm), csak utóbbiba mATX lap elfér, és sokkal jobb a belső elrendezése, valamint olcsóbb kb. 5k HUF-al. Számomra nobrainer.
-
-
Grave_444
nagyúr
-
törölt tag
válasz
gianni85 #27997 üzenetére
Két oldalas hővezető-ragasztó csíkkal vannak felrakva ezek a bordák. Pont olyan mint az aftermarket VGA hűtőkhöz kapható ramsünik alatt van.
Hajszárítóval egyenletesen melegíted egyszerre az egyik oldalát ~60C°-ra. 1-2 perc után lassan a rövidebbik oldalán kezdve, minimális erővel emeled a lemez egyik sarkát a pcb-hez képest.
Közelebb lehet tenni a hajszárítóhoz ahol éppen szétválik.
Nem eszetlenül kell letépni róla, mert lejönnek a bga-k is, tényleg lassan fog engedni a ragasztó.A hűtőbordán tapad nagyobb felületen így elviekben azon kell maradnia, és a bga-nál kell elválnia.
Lehet hogy marad a bga-n pici ragacs, azt alkohollal le lehet törölni, a bordákat belerakod egy zárható szájú zacskóba és nem fog kiszáradni rajta a csík.A hőlégfúvót nem ajánlom gyakorlat nélkül, le ehet vele "venni" az alkatrészeket a modul-ról.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
gianni85 #28006 üzenetére
Én is megcsíptem akciósan az MSI Z87I AC-t. Nekem normál mérető moduljaim vannak és a processzorhoz közelebb levő elég szűkösen fér el. Képek itt.
-
shteer
titán
-
-
Archttila
veterán
válasz
gianni85 #27958 üzenetére
Ezt most direkt lecsekkoltam, de semmi! Szimplan ala van hajtva a tobblet, de nincsen leragasztva. Korabbi ragaszto/matrica nyomait sem latni...
Hetfon jelentkezem a fejlemenyekkel, addig pedig probalok nem buslakodni... strand/csalad/etc.Koszonom a sok hasznos infot!
-
mrbig25
őstag
válasz
gianni85 #27888 üzenetére
Itt egy teszt a 450-es Chieftec-ről.
Van benne egy grafikon a venti fordulatszámmal. Látható, hogy idle nagyon halk cucc és csak ~200W-os terheléstől kezd el drasztikusan fordulatszámot emelni.
Az általad említett 4770S + GTX970 páros pedig nem eszik ettől többet átlagos felhasználás mellett.A BeQuiet SFX 350 nagyjából ~1100rpm-en megy idle...csak hogy legyen valami támpontod.
-
gianni85
veterán
-
tomic
addikt
válasz
gianni85 #27762 üzenetére
Belakva is elég tágasnak tűnik.Ez tetszik és a Cougar egyenlőre.De a Cougarba a proci hűtő elhelyezése nem épp ideális. Nem tudom ebben elfér egy True-120? jó lenne mert az van itthon.
A kábelek elhelyezése annyira engem nem zavar ha nem egyszerű. Egyszer bekötöm és tőlem elfér úgy ahogy van.
Amúgy a szellőzése milyen volt mondjuk egy nyári napon? Nézted a fokokat? Megkérdezhetem most mit használsz? -
KraX
őstag
válasz
gianni85 #27689 üzenetére
Koszi a figyelemfelhivast. Meg is rendeltem. A tobbi boltban ahol neztem egy jo 10-essel dragabb mar. Sajons az iponosrol mar lecsusztam, de azert remelem nem lesz gond ezzel a lappal sem.
Btw tudnal irni tapasztalatokat, mert ugy vettem ki, hogy te is egy ilyen lapot hasznalsz azon kivul, hogy nehezebb ra hutot talalni, mert nem szokvanyos helyen van a cpu foglalat?
-
HookR
addikt
válasz
gianni85 #27689 üzenetére
"Egyedüli negatívum h a cpu foglalat elég béna helyen van, így komolyabb hűtéshez AIO vagy épített víz kell."
Ezt a kérdéskört már többször érintettük a topikban. Bár valóban nem nagy a választék, azért akad elegendő. Az MSI Z87I AC-n például elférnek az alábbi nagyobb léghűtők (a teljesség igénye nélkül):
- Thermalright True Spirit 120i
- Thermalright HR-02 *
- Thermalright HR-22 *
- Zalman FX70 ** Ezek csak úgy, hogy a hosszabbik oldaluk párhuzamos a VGA-val.
======================================
(#27696) tthom: A második linken nem írnak felületkezelésről. Érdemes rákérdezni.
======================================
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest