- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Akkor egy kérdésre válaszolj légy szíves. Melyik az a 2 ütem a te verziód szerint? Mi történik ott?
ludsimon: Az 1 éves Michelin gumikor majdnem lesmároltam egy Mazda 323F csomagtérajtóját... Sárga lett a lámpa, full víz az út, gondoltam átmegyek, nem fékezek rá nagyot (előttem is gyorsítottak, majd fék). Csúsztam, csúsztam, láttam itt szerelem lesz... Fék vissza, kocsi mellé behúzódva csúsztam végig, a kocsi előtt álltam meg. A faszán tapadó gumival... Képzelem egy 2005-ös gumi mit tud nyújtani. Az, hogy száraz úton nem dobtad el kis döntésnél, nem jelenti azt, hogy patent a gumi.
Anno a Bridgeston után jöttem rá. Elhasználódott gumival mentem, lehetett dönteni, nem repült le az útról. Vizesen olyan burnoutot toltam felfestéseken 15LE-vel, hogy még a lábad szárán is fehér lé folyna... Lecseréltettem (esőben) jöttem haza a zsír új gumival (ami extrém csúszós mint tudjuk, főleg vizesen)... Nem sikerült felfestésen sem burnoutolni... Akkor lepődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest