Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
DigitXT #57787 üzenetére
Tudom, hogy van gyakorlatod és több, mint nekem, de ez tényleg ironikus.
Annyira nem kell ezt az egészet túl spilázni. Mindenki tudja - és bármilyen motorról, vagy járműről is van szó -, hogy az elmélet csak megad egy hátteret, de kitapasztalni az teljesen más kérdés. Ez elmélet legfeljebb arra tanít meg, mi az, ami biztosan bekövetkezik. Próbál felkészíteni elméletileg a bekövetkező helyzetekre. Viszont szerintem nem tudnál olyan embert mutatni, aki adott helyzetben valóban úgy cselekszik, ahogyan az elmélet mondja.
Mint pl. én sem. Hiába az elmélet. Az elmélet megmondja, ha blokkol a kerék, engedd vissza a féket. Aki leteszi a jogsit, azoknak a 90%-a tisztában van vele egészen addig, míg élesben oda nem kerül. Akkor aztán nyomja a féket veszettül, lepereg az élete és baromira nem érti, miért nem áll meg és csak akkor eszmél fel, amikor már csattant. De utána is tisztában lesz vele, mit kellett volna tennie, ahogyan előtte is, csak közben nem.Az ABS szerintem meg annyit ér, hogy semmit. Pont pl. csúszós úton nem ér semmit. Szárazon jobb, csúszós úton rosszabb, mint a lábam (autóban).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest