- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
DigitXT #57787 üzenetére
Tudom, hogy van gyakorlatod és több, mint nekem, de ez tényleg ironikus.
Annyira nem kell ezt az egészet túl spilázni. Mindenki tudja - és bármilyen motorról, vagy járműről is van szó -, hogy az elmélet csak megad egy hátteret, de kitapasztalni az teljesen más kérdés. Ez elmélet legfeljebb arra tanít meg, mi az, ami biztosan bekövetkezik. Próbál felkészíteni elméletileg a bekövetkező helyzetekre. Viszont szerintem nem tudnál olyan embert mutatni, aki adott helyzetben valóban úgy cselekszik, ahogyan az elmélet mondja.
Mint pl. én sem. Hiába az elmélet. Az elmélet megmondja, ha blokkol a kerék, engedd vissza a féket. Aki leteszi a jogsit, azoknak a 90%-a tisztában van vele egészen addig, míg élesben oda nem kerül. Akkor aztán nyomja a féket veszettül, lepereg az élete és baromira nem érti, miért nem áll meg és csak akkor eszmél fel, amikor már csattant. De utána is tisztában lesz vele, mit kellett volna tennie, ahogyan előtte is, csak közben nem.Az ABS szerintem meg annyit ér, hogy semmit. Pont pl. csúszós úton nem ér semmit. Szárazon jobb, csúszós úton rosszabb, mint a lábam (autóban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest