Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Még semmilyen, de B125-öt akarok csinálni. Akkor marad a max11kW. A dupláját kajálják? Azt meg hogy?
Azért vettem az nrg-t, mert előtte volt (2hétig) egy 50-es 4t Piaggio Zip-em, ami egyrészt nem ment, másrészt meg 4 litert lazán bedobott, aztán itt a fórumon kaptam segítséget és azért vettem a 2t, vizes, injektoros nrg-t. Na, ez megy és 2,5 max 3 literből megáll. (3 litert akkor szokott enni, ha barátnőm is rajta ül. Nem, nem plusz 100 kiló!
) -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Milyen jogsid van? Az A1-be a 2T 125-ösök többnyire nem férnek bele, mert 11kW/15LE-nél erősebbek. Ja, meg dupláját kajálják a 4T-nek...
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
125-ből érdemesebb 2-t venni? Esetleg 4t injektorost? Vagy felejtsem el és vegyek 4t karbist? Mert akkor megveszem a szomszédtól a Leonardot, 4-500€-t kér érte, mentem vele a múltkor, de nem éreztem sokkal jobbnak az 50-es nrg-nél.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Közben meggyógyult az oldal... Hát tényleg siralmas a kínálat.

Konkrétan egyiket se venném meg (de ez egyéni szoc. problem).
Esetleg el lehet gondolkodni egy "friss import" forgalomba (avagy
"folgalomba"
) helyezésén, hátha a külföldi tulaj még nem olyan
igénytelen volt, hogy bőrülést Power Tape-pel ragasztja meg, stb.
Mondjuk ettől függetlenül: egy megnézést esetleg ez is megérne.
(Igen, nekem is ki van repedve, igen, ugyanott, igen, valószínűleg
típushiba, de nem nem ragasztom le, inkább majd áthúzatom.
)Még Maja fórumról névről ismert emberke Majája is hogy néz ki...
Oké! El lehet hagyni az akkufedél borítást (nekem is sikerült már
kétszer, ebből egyszer meglett, egyszer meg vettem bontottat), s
biztos jó a túra plexi (ha valaki sokat hajtja, de): sokat volt hajtva.
Ezt a "B kategóriával vezethető" szöveget meg honnan vették???Talán még a 240K-s érne meg egy misét, ha nem a "halál faxán"
lenne, s nem lenne fura, hogy a videón nincs rajta a plexi: miért? -
DigitXT
félisten
válasz
Grillo
üzenetére
Gondoltam, most van egy kis időm, megnézem, erre nem halott a hahu?

Amúgy sokat nem kell tőlem várni főleg az ilyen "kép alapján megmondom
a tutit" szakértésben, de élőben sem feltétlen: anno ez a Maja egy lelakott
kotla sz*r volt, mégis megvettem... Persze ráborítva azt a néhány száz K-t,
kb. mindent újra kicserélve rajta már egész más a leányzó fekvése, LOL.
Mondjuk mázlim is volt, hogy inkább csak a kopó alkatrészek tekintetében
volt igaz a gép kotlasága: nem 3-ból volt összelegózva, ezért szerkezetileg
azóta is egyben van (én sem törtem össze, csak állva borultam fel vele).
Igen "elígérkezett", nem is azért említettem; a kolléga pl. ezen már túl van:
Vannak dolgok, amik nem mennek gyorsan. A jó munkához idő kell, na.
-
Sziasztok!
Újdonsült robogó tulajként (Honda af28) kérdezném, h a variátor ház hátsó része alá (ahol a kuplung) nem kéne vmi tömítés féleség? Szét kellett szedjem - mert szétmállott a szíj - , nagy sz.pás a tárcsák leszedésével, új szíj fel, és a hátsó deknit meghúzva lötyög az egész... Gondolom ez nem egészséges.
-
üszök
őstag
válasz
Grillo
üzenetére
Beverly-ből is felejtsd el a 125-öst,harmatos lepke puki ereje van.
Vagy kell venni rá egy 200-as hengert+karbit,akkor már használható lesz. 10 perce pont ezt a kategóriát nézegettem a képes motoron,tényleg nincs nagy választék rendszámosokból,de aki ezzel foglakozik forgalomba helyezi neked. Csak fizetned kell és viheted. Nem nagy ördöngősség,csak időbe telik. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Grillo
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Egyrészt a választékot, másrészt, hogy ami van, annak is kétharmada rendszám nélküli, ami vagy azért van, mert kintről hozták be, papírok nélkül, vagy azért, mert kintről hozták be, de legalább papírokkal.
Ha esetleg van időd, meg kedved ilyenekkel szórakozni, mondj már pár megnézésre érdemes Maját mondjuk a hahuról, mert nekem semmi tapasztalatom velük.A 180-asod fasza lenne, de egyrészt tudtommal már jegyben jár huszival (elég rég óta
), másrészt nem fér bele a jogsiba.Scarából alig van, és pl. fogalmam sincs, a rotax, vagy az aprilia blokkos a jobb-e? Ez tetszik a legjobban, főleg azok, amiken oldaldobozok is vannak, bár ez már inkább perverzió, szerintem a használat tizedében sem lennének fent.
Hexagonok régik, és többnyire rosszakat olvastam róluk, mást nagyon nem néztem tételesen végig.
Beverlyből van 2, az egyik törött, a másik a fent linkelt kereskedésből, elvileg Svájcból. De ránézésre passz, bár maga a típus tetszik.
Madisonra azt írtátok, hogy nagyon lomha, meg nem is mérik olcsón, az azonos évjáratú másokhoz nézve.Nézegettem motorokat is, de egyrészt jó lenne, ha lenne csomagtartó, meg kényelmes, időjárástól jobban védett fotöj, másrészt arra 20-30 kmre, amire lesz, inkább a robogó előnyösebb, bár nem vetettem el a váltósokat.
Viszont itt is, vagy régi, jó típus, de van benne akár 60-70k km, vagy frissen behozott kamu. Az enduro jellegűek tetszenek a legjobban, de rendszámos, rendben lévőt, árba beférőt nem nagyon találni sem, TDMből, sem Pegasoból, stb. -
Grillo
őstag
Csak én érzem, vagy tényleg ennyire siralmas a 125ös robogók használt piaca 300k körül?
-
Barell
őstag
Sziasztok, kipufogó festés előtt állnék. Kérdésem az lenne hogy miként álljak neki? Milyen vászonnal csiszoljam vagy mivel kezeljem le fújás előtt. A kipufogó pár napos, teljesen sértetlen, nem rozsdás vagy ilyesmi.
-
fesii
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a délutáni segítséget.
Összeraktam elindítottam kb 10perc alapjáraton semmi gondja nem volt. Ahogy ráraktam az ülést és elkezdtem menni vele 2-3perc után megin kezdett belassulni majd meg is akart állni. De most viszont az eléggé kijött, hogy ha gázt húztam le akart fulladni ha visszaengedtem a gázt újra beállt alapjáratra.
Kiszedtem az autómataszivatót megpróbálkozok holnap ezzel a 12voltos technikával. -
DigitXT
félisten
válasz
szmissz
üzenetére
Rezonancia mindegyik motorban lehet (egyhengereseknél pláne jellemző):
ami a sebességtől erősen függ CVT esetén, az a hajtáslánc állapota, mert
amíg vált, másképp néz ki, mint amikor már tökig nyitva van, és úgy pörög.
Lehet a szíjnak is rezgése + a motornak mindig van: összerezonálhatnak?
Azt írod, 800 km-es... Annyi idő alatt szinte be sincs járatva, szóval kopás
az esetedben nem nagyon lehet. (De amúgy jó értem, hogy csak rezonál?
Nem kezd el "hullámozni" az egész - meg "csapkodni" a kormány, ugye?) -
szmissz
senior tag
125 ccm 4t Liberty (800km)
Nagyobb sebességnél, teljesen sík úton is, változó ütemű "vibrációs hullámok" futnak végig a motoron, amit érzek a talpammal, kezemmel a kormányon.
Nem a kerék vibrál, nem a fék fogja, stb.
Mi lehet?
-
fesii
aktív tag

Aztgondoltam én hogy a kabelén keresztül kapja de mindegy is.
Esetleg tipp hogy mit kellene megnézni mielött összerakom igy hogy az a test kabel a helyén van? Karbit megnéztük ott sincs semmi para..Esetleg kitudom deríteni valahogy hogy az automaszivató jó?
-
DigitXT
félisten
Éppenséggel elképzelhető, hogy az automata szívató áramellátásáról beszélünk, és ugye ha az áram fűtené, és úgy kapcsolna ki idővel, akkor emiatt a kábel miatt lehet, hogy nem működik az egész, és túldúsítja a keveréket, ami bemelegedő motornál okozhat fulladást (akár leállást is).

-
fesii
aktív tag
Van egy ilyen test kabelem ami nem igazan volt rajta a karbin.. Ettől meg gondolom pár száz méter után nemkellene leállnia.

Egyből a melette lévő"csonkon" volt rajta is meg nem is.
-
fesii
aktív tag
Köszi a választ!
Itt mindkét felének sarganak kéne lennie? Legszurobetet

-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
megvettem újra a robógósok klubjában vagyok.

lealkudtam 200-ra, kaptam bele új aksit és kiszedik a fojtást ha nem elektronikus.
5000 km van benne. Tudja valaki milyen módon van ez lefojtva? Variátor, szűkítő??Sima léghűtéses karburátoros.
köszi
-
Rico45
őstag
-
fesii
aktív tag
Sziasztok az normalis hogy innen nem csopog semmi ha lehuzom mindkettő csövet? Ez a tank alatti resz...

-
szmissz
senior tag
Én simán vezetek, kapják be. Legálisan szeretném csinálni a dolgokat, fizetem a papírokat, a rendszámot, a regadót, minden szart, de nem hagyják...
Nálunk a hatóság csak megfejni, szívatni, akadályozni tud.
-
Grillo
őstag
Mondjuk nincs mit vezessek vele, csak a tudat.

-
Grillo
őstag
válasz
szmissz
üzenetére
Nekem a február 1. körüli beiratkozással, február 21. körüli KRESZ vizsgával április 4-én lett volna meg a forgalmi, de elbaxtam. Új vizsga április 22-én volt. Utána héten intéztem NKH-t, szerdán az okmányirodát, így most talán május végére mehetek a központi okmányirodába a jogsiért, ha a XI. kerületi irodába kértem volna, akkor az június közepe lett volna...
Amúgy vezethetek a most nálam lévő papírral, vagy csak simán kitörölhetem vele?
-
-
beci
őstag
Sziasztok.
Egy kis "izmosító " összeállításnak milyen lenne?M5113363Malossi Multivar variátor
GIA31618EGiannelli Reverse kipufogó
DEL01389Dellorto PHVA 17,5mm-es karburátor
NK101.47Naraku Performance Sport hengerszett (70ccm)
NK950.02Naraku Performance Sport kuplung -
balazs1011
aktív tag
A piaggio X9 vagy Aprilia Atlantic fórumon olvastam, hogy ha zörög,vagy zajos a
kuplung akkor le kell hegeszteni v.milyen lemezt.
Melyik ez a lemez? és mi adja a zörgő hangot? ,vagy mitől van?
Piaggio Beverly 500-ról van szó. -
Papa18
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem, szemmel láthatóan ferde
Plusz szerelő is megerősítette, a dekni kicsit meg is van esztergálva ez miatt, hogy ne lehessen hallani:S
Az anyát is lerázta már majdnem 2x, úgyhogy most ragasztva van, de már nem érdekel, majd az új...
Csörög is valami, meg gyengébb a motor egy ideje, így nem is használtam, szerintem szétverte a csapágyakat
indul meg minden csak csörög, mint egy láncos dízel.
Azt jelenti hogy kézzel rámarkolva a tárcsára elég nehezen indul meg, szinte alig.
A 4ah-s akksi után a 11-essel is alig indul könnyebben.
Ez egy olyan kókány valami volt mint amit a kolléga kinézett.
Ki lesz cserélve a hajtókar is, meg minden csapágy.
Minden más már ki van cserélve, csak a főtengely maradt hátra, és elvileg lesz egy jó motorom. -
runner 125
nagyúr
válasz
Papa18
üzenetére
Mit jelent nálad az, h "nehéz forgatni"? Ugye nem ez alapján könyvelted h ferde a főtengely?
A kompresszió miatt nyilván soha nem fog könnyen forogni, és az alaplap mágnesessége is megfogja.
Ha, valóban szorul azt okozhatja egy rossz, vagy rosszul berakott főtenegelycsapágy, de a főtengely ferdeségét azért illik kimérni, illetve ellenőrizni a hajtókarcsapágyat is mielőtt újat rendelsz.nyogo83
A Malaguti-nál szerintem valami sántít, gyanúsan olcsó.
-
nyogo83
Topikgazda
Köszi mindkettôtöknek!
Lehet megnézem a hétvégén amit linkeltél Runner125!Az a Mala abszolút felejtôs esetleg amit linkeltem?
-
Papa18
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Azt vettem észre szétszedve a hajtásházat, hogy kézzel forgatva nehezen forog a főtengely.
Ez lehet a ferdeség miatt?
Mert az új 11ah-s akksival is néha nehezen indul, kicsit sokáig kell önindítózni. (előző gazdája 4ah-s akksit rakott bele
)
Remélem az új főtengely megoldja a gondomat.
Szíjba alig van 500km, henger hibátlan, görgők újak, ékszíjtárcsa szett új. -
Papa18
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
A mostani főtengely a runnerembe ferde, az mitől lehet?
Így vettem, csak később derült ki.
Jön az új, de kíváncsi lennék hogy mitől ferdül el, és így üt is kicsit.
Másik, vízhűtésest csak akkor venék megint, ha legalább 10km-t kellene vele menni egyhuzamban.
Én 2-3 km-t megyek csak, és van hogy fel se melegszik, utána nehezebben indul.
Ha megyek vele többet, vagy meleg van és mozdul a mutató, semmi gond. -
Papa18
tag
válasz
nyogo83
üzenetére
Meg az enyém most szervizben van, holnap jön az új főtengely, csapágyak, szimering, vízpumpa, görgőcsere is lesz mert a kipufogóhoz kapott még mindig nehéz.

De én azt 190-ért biztos hagynám.
Úgy tudom a 2001 körülieket szerelték gyárilag azzal a csimpaszkodóval.
Az a km meg felejtős. Én alig használtam tavaly mert mindig szar volt, de ígyis belement 2000km.
Ha jó, 3-4000 is belemegy simán, és csak városi használatról beszélek, úgyhogy gyors fejszámolás, és legjobb esetben is 20000km. Enyémet 8000km-el vettem, és bedöglött rajta minden kb tavaly szép sorban, és 8000 km után nem szabadna. Már másnap lerobbantam biztosíték miatt, utána 3x elfolyt a benzin, az akksi megdöglött, ékszíjtárcsa cserés lett, gázbovden kilazult, tükrök alapból viseltesek voltak, csere kellett, szóval csak ennyi bajom volt vele kb.
De te döntesz, csak jószándékból írtam ezeket, azért meg lehet nézni, de vigyél hozzáértőt, menjetek vele próbázni.
Amit runner125 írt, megfogadnám a helyedben... -
runner 125
nagyúr
válasz
nyogo83
üzenetére
Összelegozott. A középső elemből, ülésből fakadóan lehet 2004-es, de hátul nincs meg a nagy kapaszkodó, illetve a színe sem gyári.
Ilyen konténeres helyeken ritkán lehet jó vásárt csinálni.Inkább ezt nézegetném. Biztoan újrafújták már, de legalább gyári színre. Veszel rá 5k-ért egy gyári matricaszettet és esztétikailag rendben lesz.
-
Papa18
tag
válasz
nyogo83
üzenetére
Ha rám hallgatsz ne vedd meg, énis annyiért vettem, és a felét ki kellett cserélni.

Másrészt az a hátsó kapaszkodó...
Úgy tudom a 2004-eseken már az újabb van.
Szerintem az valami kókányolt gép lehet.
Plusz az injektoros gépekhez nem nagyon értenek, én már jártam yamaha nagyszervizben is, és csak pislogtak.
Utána találtam egy hozzáértőt szerencsére.
Nézd meg az [enyémet], tuti jobban járnál vele, igaz kicsit drágább, de a fél motor vadiúj, 340-be van nekem.
Ha amazt veszed, készülj, sok szerviz, és nem olcsó.
Vagy inkább nézz 300 körül, annyiért már csak nem árulnak olyan rosszat.
Én megtanultam, ha mégegyszer vennék, nem az árat nézném. -
nyogo83
Topikgazda
Keresek most egy 50-es robit melóba járni, kis segítséget kérnék.
Runner125, megtennéd hogy vetsz egy pillantást erre a Runerre? [link]
Tudom hogy PJ, de az nem zavar, valamint a km állást is fenttartásokkal kezelem. Igazából az idomok zavarnak, mert az alapján nem tudom belôni mennyire valós az évjárat, illetve mennyire "gyári".Illetve ma találtam még egy Malaguti F12-t, ami igaz hogy nem gyári ötvenes, de elvileg 1. tulajos viszonylag korrekt állapotúnak tûnô példány.[link]
A helyzet az, hogy fôként Runnereket keresgettem, de Pest közelében jelenleg alig van valami értelmes darab(sajnos most a rengeteg meló miatt idôbôl van a legkevesebb hogy utazgassak nézelôdni).
Ami még bejön, az a Peugeot Jetforce, de az viszonylag ismeretlen számomra.
(B125 folyamatban, de úgy néz ki hogy június végétôl hamarabb jogsi nem lesz, valamint némi tôkeátcsoportosítás miatt inkább jövôre halasztom a nagyobb robogó vásárlást) -
Papa18
tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Egyetértek.
Bár nekem az injektorral semmi bajom nem volt.
Csöveket kellett cserélni, most főtengelyt mert már akkor ferde volt mikor megvettem, csak túl akarok adni rajta és nem akarom hogy a következő gazdája szívjon vele.
Vennem kellett rá kipufogót, most lesz görgőcsere is, csapágy, új akksi 13-ért, tükrök, vízpumpa.
Lesz vagy 50-be mostis, 340-be lesz a motor, és 220-ért se nagyon van érdeklődő.
Pedig már jó sok mindent kicseréltem, mostmár működnie kell majd...
Legalábbis remélem nem lesz vele több gond.
1 éve van meg, de alig tudtam 2000 km-t használni.
És az injektorral meg a számítógéppel nincs gond.
Csak minden mással, de már szinte minden cserélt rajta.
Csak full szintetikus olajjal, és omv maxxmotion 95-el használom.
Mostmár csak úgy vennék, ha 1 hétig tesztelhetném, ezalatt belefér egy szerelőhöz vitel is, aki átnézni. -
üszök
őstag
válasz
Brogyi
üzenetére
Volt ilyenem,56k volt benne mikor vettem. A motorja hibátlan volt ennyi kilométernél is.
Ha Olaszból származik,akkor a műanyagok le vannak fakulva és mindenféle praktikákkal próbálják eltüntetni.
A Magyar forgalomba helyezettekre ez nem jellemző.
Meg igaza van runnernek,vizesen minden szépen csillog.
-
Brogyi
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Márk ránéznél Te is erre a linkre, véleményeznéd. Köszi.
[link] -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki amikor egy Ditech beszarik, ott tulajdonképpen mi is megy tönkre, mi a gyenge pontja?
Esetleg olyan szerelőt tudtok aki vállal átalakítást karburátorosra, Táborit és az M3robogó centrumot kérdeztem, de még csak ditech javítást sem vállal egyik sem.
Itt-ott hallani, hogy létezik komplett átalakító szett is (talán Morini, de ez nem biztos)
Köszi -
wolfnet
tag
hejhó, valaki nem tudna egy ultimate tippet adni arra: hogyan rögzítsek telefont a mellkasomra.
Készülne ismerősnek egy város bejárás amihez rögzítenék anyagot. A telefonom jól vesz fel videót, ezért nem vennék drága sisak kamerákat, a hangot meg a sisak BT headsetjén venném. üdv -
Rico45
őstag
Sziasztok!
Na cseréltem benzincsapot

Végre nem folyik a benzin a légszűrőből.Máskor már fél nap után kisebb tócsa volt a moci alatt.
Már csak jó idő kellene,hogy ki tudjam próbálni nem-e fulladozik nagy sebességnél.
Remélem ez volt a gond.
Jó éjt
-
Papa18
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Értem és nem baj h nekem régebbi kasznis van míg az új főtengely az újból van?
Akkor ezekszerint nyugodtan megvehetem, nem szívok majd vele. -
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Gyors segítségre lenne szükségem.
2004-es runner purejetbe jó a 2008-as runner purejet főtengelye? -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Barell
üzenetére
Nekem Honda Tact 50 2T, 1 év 6000+km, most lesz kuplung, szíj, rugó csere. Amúgy egyben van a gép. Felújított motorral vettem, azóta is megy. Viszont a törődést meg kell neki adni, esedékes lesz a légszűrő tisztítása, esetleg egy új gyertya is bele. De addig még kibírja, amíg indul a saját szervizünk.

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem alapjáraton kell a motort bemelegíteni, tehát beindítod minimálisat esetleg vársz azt go természetesen nem nyélgázzal.
(#46622) urbi73 Én mondtam vagy is linkeltem egy leírást róla.

-
Barell
őstag
válasz
urbi73
üzenetére
Nem szerencsém volt, hanem túl vannak értékelve a dolgok. Tény hogy kell ápolni, foglalkozni vele hogy hosszú életű legyen de ilyen légszűrő spray kenceficék meg ilyenek szerintem abszolút feleslegesek. Néha átmosás benzinben aztán kész. Mai napig egészséges a karbi, henger is. És elsősorban arra tértem ki hogy mehet a motor bátran hidegen is, nem lesz baja. Tisztább jobb keveréket is kap, kicsit jobban füstöl, ennyi.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
En azota imadom a nrg-t, amiota megvan. Csinalok lassan 125-os jogsit, de annyira megszerettem hogy ha veszek is nagyobbat, ezt nem fogom eladni, inkabb nekiadom a tesomnak vagy csak siman megtartom ha esetleg nem kell neki...

-
Barell
őstag
enginev3.0: 8 év, 25 ezer megtett km-er egy "tuningolt" Motowell Kid-el. Hidegen melegen nyélgázzal rohangálva, gyári soha nem kezelt légszűrőbetéttel. Tapasztalatból mondom hogy nem árt neki. A motor a mai napig megy szépen. Henger dugattyú, gyári. Ha ez a vacak bírta akkor nincs miről beszélni. Nyugodtan lehet vele menni.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Inkább az utóbbi.
Én addig szoktam helyben járatni míg felveszem a sisakot. -
canniball
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én úgy szoktam hogy amíg "véglegesítem" magamon a göncöt (maszk, bukó, kesztyű) addig járatom, majd elindulás után óvatos gázzal hagyom bemelegedni.
-
enginev3.0
félisten
Srácok, mint laikus
Mikor először felülök és még hideg a motor, előtte járassam pár percig, vagy míg meleg nem lesz, addig csak lassan? -
Tothgera30
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egyértelmű hogy a befecsis jobb, de én csak PureJet téren tudok nyilatkozni, azt bátran ajánlom.
-
hoby36
senior tag
Üdv!Adott egy injektoros Gilera Runner.Vettem bele malossi red filter légszürőt.Viszont vele nem indul el,csak alig és gyenge is.Visszarakom a régit,úgy minden rendben.Lehet valamit tenni,hogy az újjal is jó legyen,vagy az injektorosnál felejtős az egész?/rendesen befújtam légszűrő olajjal is,de gondolom túl sok levegőt kaphat?/
Lenne még egy kérdésem:Eddig Agip szintetikus motor olajat használtam.Még van a tartájban valamennyi,de beleönthetek motul szintetikus olajat mielőtt ez kifogyna? Linkeken van a pontos típusuk
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Problémám akadt a robogóval.
Elinditom megyek vele 100-500métert majd először hiába húzom nem gyorsul. Elkezd lassulni aztán a következő fázis, hogy elkezd "rángatni" mintha nem kapna szikrát pedig van! és leáll. 3-4percet várok elindítom semmi probléma majd kezdődik elölről...
Tippeket kérnék, hogy mi lehet a probléma. Választ előre is köszönöm!
Szerk: Ha lámpánál állok meg az első méterek után van olyan, hogy kivárja mig zöld lesz és akkor áll le. Van olyan, hogy ahogy megállok megáll. Kicsit dadog de hiába huzok neki gázt vagy csinálok akármit próbál újra "bedurranni normálisan" (bocs máshogy nem tom megfogalmazni
) de végül leáll. -
-
urbi73
senior tag
Az első lámpám (Projektoros ) az kb egy hangyafingot sem ér , 15 x 15 w . Ki lehet e váltani ugyan ilyen erősségű halogén égővel
? Gondolok a magasabb hőtermelésre , szét ég a foncsor vagy ilyesmi .(#46604) Rico45 . Még kihagytam , az olajpumpából a karbiba is megy egy kb 3 mm es olaj cső .
De ha leméregeted , akkor bármelyik motoros boltban beszerezhető , nem nagy tétel . -
-
Rico45
őstag
Sziasztok! A benzincső mérete lényeges a tankból a szivattyúba? Mert el van repedezve és ilyen vastag csövem nincs készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

) helyezésén, hátha a külföldi tulaj még nem olyan
)

Nekem egy évvel ezelőtt Kalocsán 3 hetembe került az egész a beiratkozástól a rutin/forgalmi vizsgáig, pedig - mivel előtte nem motoroztam - 8 órát vettem (a 9.-ben vizsgáztam). Mondjuk így mindennel együtt 53 ezer forintomba fájt a dolog.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plusz szerelő is megerősítette, a dekni kicsit meg is van esztergálva ez miatt, hogy ne lehessen hallani:S

mocis kabátra kellene rávarázsolni inkább
? Gondolok a magasabb hőtermelésre , szét ég a foncsor vagy ilyesmi .
sityupityu