- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
-
Casoli
őstag
-
letepem
aktív tag
-
letepem
aktív tag
-
Casoli
őstag
-
Casoli
őstag
-
body007
addikt
-
Casoli
őstag
-
frigoo
aktív tag
-
gabe_
őstag
Nekem 100-as Ciak van, a variátor szerintem nagyjából megegyezik az f12-vel. Tavasszal lemértem, 8,8gr-os görgők vannak benne (eléggé kopottak, így vettem tavaly ősszel). Annyira nem vagyok megelégedve vele, kicsit lomhán indul meg, a jövő szezonra akarok venni valami könnyebbet.
-
gabe_
őstag
-
dugynok
senior tag
-
Rellind
senior tag
-
Rellind
senior tag
-
sityupityu
Topikgazda
-
Rellind
senior tag
-
sityupityu
Topikgazda
Csinálj egy olyat, hogy kitekered a gyertyát amit szépen eltisztítasz, gyertya nélkül pedig rugdosd meg jó párszor, "szellőztesd" ki az egészet amennyire csak lehet. Gyertya vissza, majd próbálj meg egy normál indítást.
szerk: Mi ez egyébként? Csak azért kérdezem, hogy van-e egyáltalán berúgókar rajta.

-
sityupityu
Topikgazda
-
Rico45
őstag
-
siti
őstag
-
sityupityu
Topikgazda
-
siti
őstag
ha karbi jó és a tűszelep is zár, akkor talán még a benzin szint magas a karbiban. Ha állítottál a tűszelepen, és most nem indul és nem is folyik a benzin, akkor meg akkor is zár, mikor nem kéne. az hogy hol jó? meg nem mondom innen. de lehet csak a tűszelep kopott és hiába állítgatsz rajta, vagy nem zár, vagy a benzinszint nem lesz jó.
esetleg a vákuum csap átereszt és folyik a benzin a vákuum csőben, onnan meg a motorba? bár ez is rögtön kiderül, ha lehúzod a vákuumcsövet. nem ismerem a vákuumcsapok belső lelki világ, ez csak egy tipp.
a karbin van túlfolyó, nálam akkor se jött ki onnan az összes benzin, amikor direkt ki akartam folyatni, szóval az oldal standered kevés lesz hozzá.
-
Rellind
senior tag
Ha megvan a megoldás oszd meg majd itt pls, nekem is van ilyen problémám. Légszürő házból csöpög a cucc. Bár most napok óta nem. Oldal kitámasztón van a gép? Nekem egyik motorszerelő azt mondta azért csöpög. Ott is hagytam a francba,nem vagyok egy zseni de ezt nem viszem be.
Én a karburátorra gyanakszom...
Amúgy most a legkisebb rúgásra elindul. -
Rico45
őstag
-
nyogo83
Topikgazda
Parancsolj. [Italmondo - Malaguti csapagy]
Nem keresgettem sokat, szoval biztos van masnal is.
Ja, es gondolom tudod, hogy ebbol 2 kell. A kepen a 6-os szamu a csapagy. -
nyogo83
Topikgazda
-
gabe_
őstag
-
üszök
őstag
-
nyogo83
Topikgazda
-
nyogo83
Topikgazda
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
-
huszi.gyb
senior tag
-
wolfnet
tag
-
wolfnet
tag
-
wolfnet
tag
-
wolfnet
tag
-
Telda
addikt
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
30z.Samu
titán
-
body007
addikt
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
DigitXT
félisten
Van Maja és Mala "csónakom" is... Nem személyeskedésnek szántam!
Tudod, papírok nélkül, jogsi nélkül, biztosítás nélkül: az ám a faszaság!
Egy balesetnél a szart is kiperelnék belőled: sajnos meg is érdemelnéd.Ha ez csak szar duma szerinted, akkor ugorgyunk! Az illegális gépedet
meg ne itt akard elpasszolni, szvsz senki nem vevő itt rá. Vagy csináld
vissza legálisra (ha lehet), vagy bontsd el alkatrésznek. Vagy gyújts fel
a p*csába, bánom is én. Úgy is volt vele elég bajod, ahogy emlékszem.Nekem se minden a szabályok szerint van, csak én azelőtt raktam le a
jogsit, mielőtt nagymotort vásároltam: szvsz ez a normális sorrend.
És ha nadjisten balesetem lesz, van biztosításom is, stb. Nem zsebből
kell majd fizetnem a kárt, amit automatikusan rám vernek. (És évekkel
ezelőtt volt ilyesmi gépem rendszám nélkül. Nem vagyok rá büszke.
Mert nem vagyok olyan. További jó fröcsögést. Nyertél ignore-csokit.)Szerk a szerkre: szívesen azért a választ.
Ígérem az utolsó volt!
-
feketeibiza
tag
-
üszök
őstag
-
#TOTTI
őstag
Igen mert kb. 3 évjárat van belőle. Itthon is ritka, már kínai a benelli, de fekvő minarellis, mint egy F12 AC, van hozzá mindenem. Csinálnék belőle egy 15 lóerő körüli gépet, kerékpár helyett. A sima is szép, csak tetszik a csutkakormány és ezen minden adott. Garanciálisat meg nem szeretnék.
-
#TOTTI
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
-
üszök
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
-
Rico45
őstag
-
DigitXT
félisten
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
Sajnos nem tudom, hogy a te motorodnál konkrétan hogyan működik a szívató...
Két ötletem van: keveset vagy sokat kap.
A szívató hibája is közre játszhat. Ha van berúgókar a gépen próbáld a hagyományos indítást. 3 rúgás gyújtás nélkül, majd egy gyújtással, és indulnia kell(ene).
Gyertya rendesen ad szikrát? Légszűrő tiszta? -
huszi.gyb
senior tag
Tegnap pöfögött, ma nem? Lehet, hogy megint eltömődött? Tankod nem szemetes? Szűrőd van bent?
(#47484) Norbika88: Mint minden adó, természetesen kötelező. Ha jól emlékszem 30%. Tehát a biztosításod: 2.448ft + 735Ft hadisarc = 3183Ft/év (jövőre olcsóbb lesz, mivel erre is van bónusz kedvezmény.
-
huszi.gyb
senior tag
-
Rico45
őstag
-
üszök
őstag
-
DigitXT
félisten
-
Skizz
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
huszi.gyb
senior tag
-
runner 125
nagyúr
-
urbi73
senior tag
Szerintem ne próbálkozzál vele mert lefolyhat az összes benzined ha nem zár le az úszód !
Nem egy nagy tétel , kb 3500 ért lehet kapni újat .
Én ezt úgy oldottam meg hogy , nálunk nem lehetett kapni ilyen két bemenetest , csak egy benzin bemenetes vákumcsapot . De be lehet kötni ezt is egy Y - vagy T - összekötővel , én már így használom egy ideje gond nélkül . -
urbi73
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
-
nyogo83
Topikgazda
-
urbi73
senior tag
-
urbi73
senior tag
-
üszök
őstag
-
runner 125
nagyúr
Jah h az sem volt még. Azt hittem ezen része evidens, akkor mindenképpen azzal kezd, de a légszűrőből csöpögő benzin a rossz benzincsapra utal.
Semmivel nem bonyolultabb a karbija, mint egy Babetta-nak. A legfontosabb h mielőtt szétszeded a karbit, pucold le róla retket. Benzines ecset - kompresszor párosa erre tökéletes. Ezt követően tiszta környezetben szedd szét. Újságot kiterítve pl.
Aztán összerakásnál a műanyag úszóház gumitömítését célszerű nagyon vékonyan körbenyomni benzinálló tömítővel, mert a két csavaros felfogatás miatt sajnos deformálódik, és ha csak a gumitömítéssel van összerakva, szivárogni fog belőle a benzin - amire szép lassan újra elkezd ráülni a por. -
kcsa
veterán
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Első körben nézz egy gyertyaképet.
Mármint a kis benzintartályban lévő benzincsapról húzod le, vagy közvetlenül a karbiról?
Annak nem szabdna folyni, pont ez a lényege az automata csapnak - ami sajnos ezeknél típushiba. Nem egy ismerősöm cserélt már évente, szinte mind hamar megadja magát. Ezért is írtam h nézz gyertyaképet, mert lehet megfullad a benzinben. Rossz benzinpumpa esetén a tűszelep sem képes koordinálni az úszóházban lévő benzinszintet, ilyenkor hajlamos visszatolni a légszűrőbe, ahonnan szépen kifolyik a műanyag dekli hátulján.De át kell nézni a szívócsonk, légszűrő összekötő gumi párosát is, nincs-e rajta repedés, nem szív-e falsot.
Főtengelyszimeringek rendben vannak? Légszűrő is ok?Membránra is érdemes ránézni, jól zárnak-e, nincs-e elkopva, letörve a lapkákból.
-
runner 125
nagyúr
-
DigitXT
félisten
180-as 2T Runner majdnem úgy megy, mint a 400-as 4T Madison...
(80-ig alig marad le, ezt tegnap élőben láthattam...) Nem cserélném
egy 50-es (tuning 70-es) gépre, ami sehol sincs erőben, de a tuning
miatt, lehet, hogy kb. ugyanannyi lenne a fogyasztás. Inkább raknék
rendszámot a nagyobbra. Ami a kicsire is kéne, mert így nem 50-es.Annyi a különbség, hogy a kicsivel kisebb a rizikó, de ha 80-nal zúz,
úgy számíthatsz rá, hogy előbb-utóbb megfognak (mert nem smkp).
De ezeket már korábban is leírtuk, úgyhogy innentől a te döntésed... -
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
SzlobiG
félisten
-
DigitXT
félisten
-
kcsa
veterán
-
DigitXT
félisten
Úgy értem, hogy felszerszámoztad-e (felrendszámoztad
) már azóta a masinát?
Próbát megér. De az emberünk valszeg A1 jogosítvánnyal vezethető, legális gépet
keres. A tiéd, ha 180-as, csak A2-vel vezethető. (Ráadásul nincs rajta rendszám.)
Tehát nagyjából nulla esélyt látok, hogy egy ilyen igényre megfelelő legyen...
üszök: az igen: szép summa. (Értem már, miért akar Rico kisebb gépre váltani.
) -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
-
csongi
veterán
Komolyan nem értem ami itthon megy.
Ki a szar kérdezte, hogy drágább mint a motor? A kérdés az volt, mennyiért csinálja meg. És eldönti, hogy kinek mi éri meg. Hihetetlen.
Szerelő nem maradt már itt semmi, alkatrész cserélők vannak meg 2hónapos cserélő képzésen átesett emberek. -
csongi
veterán
-
üszök
őstag
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
-
DigitXT
félisten
Érdekes, a találatok közt több is van, ahonnan már rendeltem.

Szerk: de szólj, ha szemét g*ci vagyok...
Fejből azért nem
sorolnám fel, hogy mi minden jött honnan. De mondjuk légszűrő
innen, kuplung innen, tuning alkatrészek innen, még ki tudja mi.Szerk2: olajat meg már többször rendeltem innen. Persze ez nem
kifejezetten robogós webáruház, de az olajrendeléshez nem is kell.
Érdekesség, hogy emlékeim szerint PayPalt is elfogadnak.
-
SzlobiG
félisten
-
runner 125
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
SzlobiG
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudsz lőni egy fotót? Ha a zsír új bele való + jól felrakott szíjat 10km-alatt bedarálja az nagyon para.

Elég sz.r a rendszer, mert bármire írhatják, hogy raktáron (csak nem mondják, melyiken). ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nyogo83
sityupityu