- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkrisi #22192 üzenetére
Én 270-300k alatt nem találtam épkézláb, egy motorból álló, 2005/6 utáni, valós éjvárú, gyári festésű és nem össze-vissza tekert km órás Yamaha Aerox/MBK Nitro típusú motort. De tovább jó keresgélést, mert 200k-ért csak tákoltat és újrafényezettet kapsz, hidd el, nem egy kereskedőről tudok, aki ilyesmivel foglalkozik. De ahogy az egyik illető mondaná: "A hülye gyerek úgy is megveszi, mert friss, Replica fényezés, csillog-villog, km-órát meg oda állítom ahová nem szégyellem és már apuci zsebéből ki is húzta a pénzt". Tehát én azt mondodm hogy lat keress ami lehet kicsit karcos, vagy karistos, sőt ez Aeroxnál szinte alap, de a fényezése megegyezik az évjáratával, bár nehéz lesz kiszűrni, mert annyi bontott ilyen gép van, hogy bármilyen alkarészt beszereznek hozzá. 3,5-4 litert benyeli, persze ha gyári, de ha már belenyúltak akkor ez igencsak tolódik felfelé.
#22194 dave93: Aki komolyan veszi, az meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest