- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TayRol #18999 üzenetére
Nem rossz, tetszenek ezek a letisztult motorok. De az X9-re visszatérve, nem jársz vele majd rosszul. Én is nézegetem őket, mert lehet lesz valami nagyobb gép a kis NRG mellé a közlejövőben, de nekem főleg az 500-as T-max jön be, illetve ha Piaggionál maradunk, akkor XEvo és X9.
-
válasz
dJ Peer #18996 üzenetére
Bandithoz kapcsolódóan, ma a kereszteződésnél egy kis csaj beállt mellém a pirosnál. Elég alacsony lehetett, mert Bandikáról csak lábujjhegyen ért le a lába és az enyhe emelekedn kicsit hátra is gurult alatta a gép. De nem ez a lényeg most, hanem a gép, tehát egy Bandit GSF 600, Akro dobbal, gyönyörű hanggal, természetesen szép fekete volt a motor, mint a vidiben is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18991 üzenetére
nem. nem vonz a közuton valo motorozás, eladom a bandit. de a városba kell két személyre robesz (meg néha az agglomerációba kijutni) meg akarok majd egy játszos motort pályára.
-
kzkz
őstag
válasz
runner 125 #18988 üzenetére
Már olyat se dob ki a google, ami világoskék lenne, szóval ez nem mérvadó... Vaterán találtam ilyen idomot: [link]
A fejidomon meg nekem nagyon gyárinak tűnik minden, a díszcsíkok, stb...
Lábzsák: az ilyen drágább cuccokhoz adnak általában átlátszó matricaszettet, és így nem karolja össze a fényezést. Munkatársamnak is (igaz másik motorhoz, de) adtak...
Én a közeliektől a távolabbiak felé menve, végignézném őket, utána sokkal okosabb lenne az ember...
-
TayRol
nagyúr
válasz
mindenképp eladom. robi es pályamotor lesz helyette.
650-es burgman nagyon nagy (méretre), akkorát már nem akarok. városban nem előnyös annyira. -
runner 125
nagyúr
válasz
..jah és van rajta ABS is.
-
runner 125
nagyúr
Lehet, h gyári - az eleje és a hátulja is, de két külön X9-ről származnak.
Üsd be google-ba, h Piaggio X9, és nézd végig a képeket. Egy ilyet nem dob ki. Ezekből nincs két színű, vagy teljesen kék az egész, vagy teljesen szürke - és még akad jó néhány variáció.
500x400-as fotóból semmi nem derül ki, de az is tény, h lábzsák felfogatási pontjainál szépen szétqrja a fényezést is. Nekeme nem szimpatikus az, na. A 4. viszont nagyon, s azon látszik is, h rendben van, volt gazdája, törődtek vele.
mod.:
TayRol
650-es Burgman?
..nah azok azért mennek is, baromi kényelmes, piszok sok hely és iszonyú nagy test. Van sport mód, 140-150-es utazó.
Egy hasonlóba úgy bele lehet esni, h a végén szépen te is eladod a Suzit. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18985 üzenetére
köszi. én is igy gondolom, betettem a lehetőségek közé.
az a lábzsak nagyon állat, hidegben is lehet majd motorozni végre. -
kzkz
őstag
válasz
runner 125 #18980 üzenetére
masodik tuti nem gyari szin? en mar lattam ilyet, raadasul kapni is ilyen szinu idomokat.
...azt a labzsakot meg nem sokat hasznaltak, akkor nem igy nezne ki.
meg kell nezni oket, mindet, es akkor lehet valasztani... -
runner 125
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18982 üzenetére
ok köszi. csak nekem szokatlan volt a bandit utan.
kymco xcitingrol nem talaltam semmit a topicban, szerinted? -
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #18981 üzenetére
... az összes speed-en és nagyon sok fejidomos gépen a fejidomon vannak a türkörök.
Szerintem nyerőbb, mint a kormányos. Egy részből sokkal távolabb van tőled, nagyobb méretűek a tükörlapok is, több mindent látni bennük, másrészből a kormányzáskor ebben az esetben fix helyen van a tükör és kisebb a rezonanciahajlam is... abszolút nincs vele baj, sőt. -
TayRol
nagyúr
köszi a linkeket!
az 1. es a 4. szimpatikus.
ja, asszony ráült es nem akart leszállni rola.szoval mar nincs visszaút.
nézegetem a burgonyákat is bar az x9 sokkal jobban tetszik, illetve a kymcot is, xciting 500.
egy kérdes: mennyire zavaro hogy a tükör nem a kormányon hanem az idomon van rajta? ugyanannyira jol latszik minden? -
runner 125
nagyúr
Első fotók alapján kb semmi nem derül ki, csak az, h egy X9-es. A második nem gyári szín, ráadásul amihez lábzsák meg kesztyű jár, azt éjjel nappal használták, minimum 2x ennyi van benne.
Harmadikra sem vigyáztak, a nyúzások még kis képen is látszanak.. milyen lehet közelebbről, ráadásul nézd meg a deklit. Tiszta olaj, rektes, vagy fax tudja mi az. Az ilyet én élből nem néztem meg soha. -
kzkz
őstag
válasz
runner 125 #18978 üzenetére
A többivel mi a gond?
Egyébként a fénykép csalóka lehet, mert tavaly, amikor én nézegettem mocit (Beverly-t), akkor a képen hibátlannak tűnik, elmentem megnézni, és iszonyat, hogy mindenhol karcos volt... Az olaszok állítólag nem vigyáznak rájuk... Szóval a kinézet is sokat elmond róla, de mindez csak személyesen derül ki...
-
TayRol
nagyúr
dobnál egy linket rola?
most jottem meg a motorkereskedésből. hát ami ott van, szégyen...
x9 maradt a kalapban, jo kis van, aztan esetleg a 400-as burgonya, vagy az 500-as runner, meg a kymco xciting.
de az osszes robesz leharcolt, karcolt, gondozatlan, szornyen neztek ki. es a 10 ott dolgozobol egy sem hederitett rank, szoval roluk is megvan a véleményem.
ja, a majesty élőben nem tetszik, kihuztam a listarol, az aprilia atlantic 500-zal egyutt. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18973 üzenetére
persze, ezzel tisztában vagyok. most csak azt akarom megnézni, hogy hogyan férek el a robogon, az asszony mogottem, mekkora is élőben, csomagtarto, stb.
konkrétan ezt a példányt nem venném meg, a winkler hondasok rengeteg behozott robesszel foglalkoznak. -
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #18970 üzenetére
..apropó, most jut eszembe, kereskedőkkel ilyen téren vigyázni kell, ugyanis akik ekkorába nyomják, havonta hoznak be robogókat.
Én kizártnak tartom, h 4 év alatt ne tudták volna eladni azt a robogót, így szerintem szimpla lustaságból a mostani hirdetéshez a 2008-as apróban szereplő képeket rakták fel. - Gyanítom ugyanolyan színű - , s megközelítőleg ugyanolyan állapotú robogóról van szó.
De, azért ez így nem korrekt. Pláne, ha ennyire leszarják a vevőt. -
TayRol
nagyúr
válasz
DigitXT #18968 üzenetére
az nagykiraly, bar a piaggio felé billent jelen pillanatba a mérleg.
szerk: 21000km-nél gyári hengerszettet kapott. ez igy rendben van?? szerintem legalabb 2x ennyi van ebben a gépben.
szerk2: egyre jobban tetszik ez az X9.
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18966 üzenetére
holnap délelőtt elgurulok ha talalok valahol x9-et.
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #18965 üzenetére
Gixerje már nincs meg úgy tudom.
Hjah, az X9 nagyobb, mint a Majesty, ez tény. S, szvsz szebb is. Mondjuk robogóban én mindig is olasz párti voltam. Amikor az olasz már robogtak, a japók még csak kísérleteztek valami hasonlóval.
Hétvégén pattanjatok fel, aztán meg kell nézni párat.
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18964 üzenetére
zack-nek van majestyje a gixxer mellé?
dejo neki.
nemrossz ez a yamaha de az x9 valahogy jobban bejon (most, képen), aztan lehet élőben mas lesz.
t-maxot nem akarok, annyi pénzt nem adok ki most robira, jo nekem a piaggio es hasonlo társai. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18962 üzenetére
120-as utazonal 5000 az elég baráti.
innet vettem a 46 lovat, de inkabb a 34kw lesz 34 lóerő.
t-maxszal nem keverem, az van kollégamnak (ő irta a Motorozás Mesterfokon könyvet) akra dobbal. annyi pénzem nincs.
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #18961 üzenetére
Az 500-as Nexus-om 8000-nél tiltott, gyári állapotban 110-120-as utazónál kb 5000-et forgott, az meg semmi.
46 ló? Az kizárt. Max Te az 500-as Yamah T-Max-szal kevered.
mod.
Jah, akkor semmi.
Egyébként tényleg, az 500-as T-Max h tetszik? Robogós viszonylatban dícséretes a futóműve, ezen is lehet terpeszkedni, nagykerekű, és dobozolva ebbe is lehet cuccolni.
Plusz; ezekben sor 2-es blokk van, nem egy hengeres.
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18960 üzenetére
jol hangzik. én szivfájdalom nélkül megveszem 40e km-rel is (ami nem sok egy 10 eves vasban) es ha elmegy 70-80e-t mindenféle gond nelkül az csak pluszpont.
ezek a "nagyobb" blokkok nem is igenylik a porgetést anyira, hosszabb az élettartama mint a kisebbnek - gondolom.az is preferencia hogy a 650-es utan ket szemellyel nehogy tolnom kelljen hogy menjen.
majesty-t még nem is néztem, koszi a tippet!
szerk: jo ez a yamaha, 400-as es jol nez ki. ebből van egyáltalán itthoni? nem nagyon találok... -
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #18959 üzenetére
Teljesen korrekt.
Ilyen maxi Piaggio átlag használattal 70-80.000km-t elmegy komolyabb hozzányúlás nélkül. Szimplán a szokásos maszlag; hidegen nem kell gyepálni, 5-6.000-enként az olajat és szűrőt cserélni kell. Ezekbe 5w40-es olaj megy, abból a 'legjobb' a Motul 5w40 Scooter Power, autoteka2000-nél a legolcsóbb.
Egy barátom 400-as Majesty-jében (tényleg, azok is faxák, csak kisebb a kerekük) most volt 118.000km! Full gyári, és hibátlan.
-
TayRol
nagyúr
asszonnyal diskurálva olyan robi lesz amivel ki is lehet mozdulni a városbol egy kis kirándulásra, szoval a 400-500ccm lesz a nyero, abbol is az ár miatt az ilyenek (runner linkelte asszem).
-
T.Attila
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Aprilia rally 50 robogóm ami 75ccm. De nem megy az önindítója. Ha megnyom az önindító gombot akkor a motornál van egy kávédarálóhoz hansonló hang (nem nagyon értek hozzá) valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj
Ismerősnek írtam , ő azt mondta: "Hogy ezzel a hengerrel nem fogja beindítani egy gyári önindító. Lehetnek találgatások, hogy talán 1-2 alakítással kikerülhető a dolog, de nem éri meg szórakozni vele"
elég fontos lenne ha működne az önindító és nem rúgással kellene beindítani.
Lehet valamit kezdeni vele? -
canniball
nagyúr
válasz
zsolt19900 #18939 üzenetére
Már csak az a kérdés mennyire biztonságos az a sisak és a "napszemüvege".
Más.
Ezen a képen azok a csillag szerű pacák mit jelölnek? -
akos3
addikt
Sziasztok
Ezt ismeri vki? Általános átnázásre, olajcserére stb.-re vinném a ciberét és ezt néztem ki. Vagy BP-en tudtok vmi bevált szervizt? -
runner 125
nagyúr
válasz
dave93 #18949 üzenetére
A blokk alján keresd. Imbuszos, vagy egy sima 6 os csavar van behajtva. Szép lassan tekerd ki, és hagyd, h kicsörögjön az összes. Egyesek még utána benzinnel át szokták "mosni", megteheted, de ha jól kicsöpögteted, akkor szvsz felesleges.
Nem nagyon vagyok már tisztába az épp aktuális árakkal, így tippem van csak. Szíj kb. 8-10k, görgők ~ 3k, hajtóműolaj kb 2k.
-
dave93
őstag
válasz
runner 125 #18945 üzenetére
Köszi! A hajtóműolajat hol tudom leengedni? Mert betöltési hely meg van, csak a kimenet nincs
Ha cserés a szíj illetve a görgők, milyet érdemes enni és kb mennyibe fájnak ezek?
-
runner 125
nagyúr
válasz
dave93 #18943 üzenetére
Hjah, hajtóműolajat mindenképpen. Ki tudja volt-e cserélve valaha.
Első hsz.-ban benne van az excel tábla, nézd meg h a típus benne van-e, mert akkor ott láthatod, h mennyi kell bele.
Motul-nak van hajtóműolaja, részemről ajánlva.A táblázatban benne van a minimális szíjszélesség is, azt csekkold, plusz a görgőket is. Ha, nem teljes hengeres a formájuk, hanem valamely felén lapszerű kopás látható, akkor cserések.
Gyakorlatilag, ha nem produkál rendelleneset a motor, máshoz felesleges hozzányúlni.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
runner 125 #18931 üzenetére
Leonardo-t akarok/tam. Dehát 250+40 átírás, akkor inkább már veszek egy nagyot és félreteszem, amíg nem lesz meg a nagy jogsim.
Amúgy kedden lesz a kresz vizsga, 31 500 JMF-ot kell fizetni az oktatónak, ebben minden benne van, talán a motor bérlés nincs(+4e).
Eddig nem említette, hogy kellene valami védőruha. -
dave93
őstag
Mivel napi szinten kezdeném lassan használni 125 4T Liberty-met gondoltam a hétvégén csinálok majd egy kis karbantartást. Az olajcsere+olajszűrőcsere+légszűrőtisztítás már a vásárláskor megtörtént, azonban most szeretnék kicsit jobban belenézni. Mi az amit érdemes megnézni, esetleg kicserélni? Görgők+szíj ami így a fórum olvasgatása során eszembe jutott, ezen kívül? Mennyire bonyolult ezeket kicserélni illetve mikor érdemes? Sose cseréltem még ilyesmit robogón.
Hajtóműolajat is érdemes cserélni? -
DigitXT
félisten
válasz
TayRol #18932 üzenetére
Attól függ. Most talán csökkent a regadó: nekem még ennyi volt anno...
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18931 üzenetére
kulfoldrol behozott robira milyen koltseg jon? regado, átirás, műszaki kb ugye? ezek olyan 75-80k ha jol gondolom. (csak kérdem, amugy hazai vasat akarok venni)
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #18925 üzenetére
"Testpáncél, térdvédő is megfelel a zárt öltözék alatt."
Na ez így mindjárt sokkal jobban hangzik...TayRol!
Köszi a linket! Ez baromi praktikusnak tűnik. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #18927 üzenetére
ott inkabb motorok vannak.
ellenben ez itt van 3 percre, nem is tudtam hogy ennyi robeszuk van. valamelyik nap megézem oket asszonnyal.
jelen pillanatban az x8-x9 a nyero (ez barmikor változhat es lehet csak addig amig fel nem ulok ra), egyedul a kicsi hatso kerék aggaszt...
ujonnan ilyen drága?? pff...
-
-
canniball
nagyúr
válasz
zsolt19900 #18923 üzenetére
Ez a lehajtható napszemüveg hogy működik? Ilyet még nem volt szerencsém látni.
-
zsolt19900
őstag
válasz
kkrisi #18891 üzenetére
húzni húzhatják
én mondom neked, hogy jó, kényelmes, igényes bukó, párásodás elleni bevonattal a plexin -jobb mint a sima az tuti-, napszemüveg, nagyon sokszor jól jön, és igényes és szép
de hát ezt már mondtam
belebújni, picit nehéz, de legalább jól szigetel, ha benne vagy, szellőzéssel sincsen semmi probléma, jó sisak
-
DigitXT
félisten
válasz
SirKero #18920 üzenetére
Pl. biztositas.hu/netrisk.hu? Meg kell adni az adatokat, online meg is kötheted a legolcsóbban. Nekem most K&H van: 5300Ft/év. Yamaha Majesty 180-ra, Bp-en. Amikor a kereskedő kötötte, akkor Groupama volt 3000 Ft/negyedév értékben.
Jó, nem nagy különbség (meg azóta van egy bónuszom), de arányaiban sok...
Szerk: a Groupama annyit küldött, ha maradok, ~200Ft-tal lesz olcsóbb, LOL.
Gergello: igen, beleköthetnek egy sima bakancsba is. Magas szárú kell, stb.
Nekem mondjuk rendes csizmám volt, szóval ez a kérdés fel sem merült... Más kérdés, hogy azóta nem nagyon gyakran hordom, régebben azért toltam benne: csodálkoztak is, hogy így beöltözöm robogóra. (Mondtam, ha elütnek, mindegy, min ültem, meg ez a gép is képes 80-90-re, tehát magában sem veszélytelen.)
-
Gergello
addikt
válasz
runner 125 #18909 üzenetére
És majd a vizsgabiztos eldönti, hogy megfelel-e az adott ruha (ha sajátot hozol)? Ha valakire alkatából kifolyólag csak "chopperes" ruha jó, az már meg sem fele? Rajtam biztos nem fognak egy fillért sem, inkább kimegyek külföldre, ott veszem meg.
-
SirKero
őstag
válasz
vaksi8 #18917 üzenetére
(#18918) runner 125
Sooook???
Bementem a postára ( az autóé ott van ) és kiszámoltattam. Huszon valamennyire jött kiMeg kérdeztem ha náluk kötöm meg a motorra mennyi kedvezményt kapok. Mondták hogy ló....t
Elmentem egy alkuszhoz és ő is ilyen 20-30 ezer forint közötti éves árakat mondott ( volt ahol majd 70k lett volna ) egyedül a K&H -nál volt 10k alatt éves díj
De ha ti tudtak olcsóbbat nem ellenkezem -
runner 125
nagyúr
válasz
SirKero #18912 üzenetére
Hjah, az a biztosítás qrva sok. Netrisk-en kötötted?
Nekem is 4500 körül van, baleseti adóval együtt.
g@bo
Nézd, ez valamilyen szinte ilyenkor bizalmi történet. Vagy, megmondod neki, ha nem szimpatikus a vevő, h csak az utcában menjen vele egy kört. Kihúztatni ott is ki lehet.
De, ha tutira akarsz menni, szépen elkéred tőle addig egy borítékban a vételárat. -
vaksi8
senior tag
válasz
canniball #18915 üzenetére
Nagyon egyszerű kiszámolni.[link]
Kötelezőt ugysem egyből kell fizetni,csak a szerződést kell vinni átíráshoz és majd küldik a csekket.
SirKero nagyon soknak találom a majd 10000 Ft kötelezőt.Meg kell nézni sok biztosító ajánlatát.Nekem 4800/év és ebben benne van a baleseti adó is. -
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125 #18911 üzenetére
ok.
és a próbával mit csináljak?
eljön, menne egy kört.... aztán csak a füstöt látom. autónál beülök mellé, de itt?
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT #18899 üzenetére
"...megvenni csak azt érdemes, amit valóban hordani is fogsz."
Hát ez az, kabáttal, (utcai) bakanccsal/cipővel és kesztyűvel számoltam (sisakom van, térdvédőt mint már írtam tudnék kölcsönkérni), de ez még mindig csak a fele az említett összegnek..."Az egyetlen elcsúszásomkor meg persze nem volt rajtam a kabát -> hiába volt Forcefield protektor belerakva a gyári helyett, az alkarom nyúztam le..."
Nézd a jó oldalát: a kabátod nem sérült, így megspóroltad egy új árát.runner 125!
"Sőt, a szabályozás smkp.-okra is ugyanúgy érvényes."
No ez aztán a gigaLOL..."..állmnak plusz betvétel..."
Van benne ráció, de ha tovább gondoljuk hányan vizsgáznak és hányan motoroznak már? Állami bevétel szempontjából az lenne az ütős ha nem (csak) a vizsgázókra írnák elő hanem mindenkire aztán rendőri razzia, ez tuti többszörösét hozná. Ráadásul szerintem így a többség valami olcsó ruhát vesz és/vagy beindul majd a használt ruha kereskedés hisz úgyis csak a jogsi megszerzéséig kell (újabb bevétel kiesés), a másik esetben pedig azért valószínűleg hogy jó páran beruháznának valami normális cuccra.SirKero!
Köszi a részletes infót! Az említett 30k-ban nem volt benne a biztosítás+adó, úgyhogy akkor kb. annyi az annyi. -
runner 125
nagyúr
válasz
PLaci58 #18913 üzenetére
Úgy tudom nem írja elő, de ettől még vizsgaszabályzat tartalmazhatja, és tartalmazza is.
Arra meg egyértelműen _senkit_ nem lehet kötelezni, h közútun kizárólag csak full protektoros ruhában vezethet még smkp.-t is. - Saját felelősség elve.
Így van és kész, apelláta mehet az állambácsinak.
-
PLaci58
addikt
válasz
runner 125 #18905 üzenetére
Ezt előírja valahol a KRESZ? Szerintem nem követelhetnek vizsgán sem mást, mint amit a KRESZ előír. Akkor ezentúl az autókban kötelező a bukócső és sisak a viszgán?
-
SirKero
őstag
válasz
canniball #18892 üzenetére
Szia.
Én most írattam át egy 150-es robogót és ennyibe került.Eredetiség vizsgálat 15 500 HUF.
Vagyonátruházási illeték: 45000 HUF.
Törzskönyv Kiállítási illeték: 6000 HUF.
Forgalmi engedély kiállítási illeték 6000 HUF.
Biztosítás: 7836 HUF + 2351 HUF baleseti adó.Összesen: 42 187 HUF ennyivel egy 125 cm3 motronál is számolhatsz tehát nem jössz ki 30k-ból
A biztosítás lehet neked olcsóbb de nekem hiába van a kocsim B10-ben ez második jármú így A0-ból indul
azért ennyi.
-
runner 125
nagyúr
Kb. valami hasonlót írnék az apróba, ha tetszik becopyzhatod ezt is:
"Eladó a címben is említett robogóm, nagy motor vásárlása miatt.
2011. 08.-ban vásároltam itthon, Piaggio szalonból, első tulajdonosa vagyok. Minden gyári papírja, számlája megvan.
Rendkívül megkímélt, új állapotú, garázsban tartott éppenhogy csak bejáratott példány. Tartósabb és kisebb fogyasztású 4 ütemű blokkal szerelt Zip! Fogyasztása max. 2,5l/100km.
A robogóra még 2 év garancia vonatkozik, mindemellett szintúgy a Piaggio-nál szervizelték, szervizkönyve természetesen van! Köszönöm, hogy benézett!"Plusz, told ki a garázsból, majd csinálj minden oldaláról képet! Hasznaltauto.hu-ra is vagy 6-8 fotót már fel lehet rakni. Használd ki.
Ezen kívül meg kell hirdetni máshol is. Kepesmotor.hu, motor.hu, hasznaltmotorok.hu, expressz.hu, jofogas.hu, aprod.hu
Az is jó alternatíva, de ezt mindenkinél nem kell bejátszani. Adtam már el pár robogót és voltam jelen adás-vételeknél, általában többen jönnek a vevők is, plusz úgyis látszik, ha valaki erre utazni...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gergello #18907 üzenetére
Ez van.
..állmnak plusz betvétel, hisz - ahogy fentebb is írták már - egy full motoros felszerelés, még olcsóbb, pl. Probiker cuccokból vadássza össze az ember, simán eléri a 100k-t.
Ez robogósonként/motorosokként az állam fejenként + 27.000Ft bevétel.
...Persze kissé túlzó megfogalmazás, de az elvi hátterében egyértelműen ez állt. Némely iskola biztosan tud adni ruhát, noh de pl. én tuti nem vennék fel egy olyan ruhát, amibe ki tudja hány ember izzadt már bele...
-
g@bo
nagyúr
skacok
itt a hirdetésem [link], gondolom jó xar. több, részletes kép kell, most az új ára a verdának 349.000 pénz, ennek fényében reális? mit irjak még bele, v csábitó dumát?
hja, ha valaki eljönne megnézni, kipróbálni, hogyan oldjam meg, hogy ne lépjen le? mani nálam, kulcs nála?
-
Gergello
addikt
válasz
runner 125 #18905 üzenetére
Rém nagy baromság szerintem.
-
TayRol
nagyúr
nah, piaggiobol x8 250/400 (ez utobbi lenne a legjobb de elég ritka), x9 500 ami szoba johet. nézegettem roluk teszteket es videokat, nagyon megtetszettek. sokkal inkabb, mint mondjuk egy suzuki burgonya.
a kalapban van még a 250-es xmax, estleg a kymco people 300 es xciting 250 (a 300-as mocsok drága), aprilia atlantic 500 (bár már ez is túl van a kereten).már csak végig kell néznem élőben hogy mekkorák, milyen kényelmesek ket szemellyel, csomagtartójukba mi fér be.
van Pesten olyan bolt/kereskedes ahol sok robesz van egy kupacon? nem kell megbizhatonak lennie csak nézelődni akarok.
-
Gergello
addikt
válasz
runner 125 #18894 üzenetére
Új szabály, h csak teljes motoros felszerelésben lehet vizsgázni. Mindennek protektorosnak kell lennie!
Kitől hallottad? Nem kötekedésből.Annyit kavarnak ezzel, hogy csinálok inkább egy nagy A-t egyből.
-
dJ Peer
aktív tag
Na akkor most mi éri meg?
Vegyek egy magyar rendszámos (2000-es) 125-öst 250ért, vagy 170ért(+70 regadó, átírás) olasz importot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !