- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Kb. valami hasonlót írnék az apróba, ha tetszik becopyzhatod ezt is:
"Eladó a címben is említett robogóm, nagy motor vásárlása miatt.
2011. 08.-ban vásároltam itthon, Piaggio szalonból, első tulajdonosa vagyok. Minden gyári papírja, számlája megvan.
Rendkívül megkímélt, új állapotú, garázsban tartott éppenhogy csak bejáratott példány. Tartósabb és kisebb fogyasztású 4 ütemű blokkal szerelt Zip! Fogyasztása max. 2,5l/100km.
A robogóra még 2 év garancia vonatkozik, mindemellett szintúgy a Piaggio-nál szervizelték, szervizkönyve természetesen van! Köszönöm, hogy benézett!"Plusz, told ki a garázsból, majd csinálj minden oldaláról képet! Hasznaltauto.hu-ra is vagy 6-8 fotót már fel lehet rakni. Használd ki.
Ezen kívül meg kell hirdetni máshol is. Kepesmotor.hu, motor.hu, hasznaltmotorok.hu, expressz.hu, jofogas.hu, aprod.hu
Az is jó alternatíva, de ezt mindenkinél nem kell bejátszani. Adtam már el pár robogót és voltam jelen adás-vételeknél, általában többen jönnek a vevők is, plusz úgyis látszik, ha valaki erre utazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max