-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #16699 üzenetére
Külsőre szerintem mai napig iszonyú nyerő darab az Area, s ahogy nézem árban is durván nyomottak. 150k körül már találni szépet.
Ez jó vétel lehet annyiba, pláne úgy, h a digi műszerfalakat inkább nem is tekergetik, mert minden jött ment nem ért hozzá, szal' még a futásteljesítménye is igaz lehet.
..ráadásul gyári színe van."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz leroyclub #16691 üzenetére
110 kg kb
jó lenne tudni mi baja van, mert a karburátoron is áteresztik a hűtőfolyadékot, torokfagyás ellen, ezt le szokták kötni, és rosszul dugózzák le a csöveket. nem nagy probléma, de ha valamelyik bilincsnél ereszt, akkor ott a gumicsövet is nagy valószínűséggel cserélni kell, areához meg itthonsemmit nem vennék, előbb rendelnk Hollandiából hozzá bármit is, úgy is olcsóbb, mintha itthon vennéd.
SR borítása van a blokknak az area helyett, ami semmit nem jelent, de láttam olyat, ahol a vizes Mina blokkot kicserélték egy levegős SR blokkra!!! Areában. Bármira számíthat az ember a használtpiacon.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
runner 125
nagyúr
-
leroyclub
senior tag
válasz runner 125 #16693 üzenetére
Azt mondta a srác hogy most lehet van egy vevő rá. Ha mégsem akkor pár nap mulva megnézem. Én is attól tartok hogy nem csak egy cső van elöregedve :S
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16693 üzenetére
Hoppá. Évjárat felett elsiklottam
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
runner 125
nagyúr
válasz leroyclub #16691 üzenetére
Azért azt jó volna tudni, h mégis hol ereszti. Nem mindegy, hogy a vízpumája szart be, vagy éppen csak a cső, de ereszthet a hűtő is.
100kg fölött van, ez tipikusan nehéz robogó, de frankón néz ki.
Az első futómű szilenteket mindenképpen ellenőrizd.h1n1_900
Nem szabad az órára hagyatkozni, pláne nem egy 100.000ft-os robogónál.
Azt megvennéd ami látszatra le van lakva, de az órában 9000 van?! Nah ugye.., ebben legalább nem lett forgatva.
Az ilyen kategóriájú robikban ez a minimum futásteljesítmény..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
leroyclub
senior tag
válasz runner 125 #16690 üzenetére
Erre még mondanál valamit? [link] Beszéltem az eladóval, azt mondja hogy lehet hogy el van öregedve valamelyik mcső mert elcsöppenti a hűtőfolyadékot. Ez mit jelenthet?
Ja és még az hogy kb hány kg lehet ez a motor? Mert az adatlapon az van irva hogy össztömeg: 286kg de gondolom ez a max terhelhetőséget jelenti?!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz leroyclub #16689 üzenetére
Nem lehet megmondani, nagyon lutri ez a kategória.
Fel lehetne sorolni szinte mindent...ebből is van vízhűtéses, de a levegős is Mina blokk, de ha teheted vizeset keress.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
leroyclub
senior tag
válasz runner 125 #16688 üzenetére
Akkor a tuningosat ki is lövöm. Az hogy költeni kell rá nem riaszt el. Sőt szeretem is ha tudom hogy mi van kicserélve/ megjavitva rajta. Ugy legalább tudom hogy az biztos jo. Jelenleg 100K a keretem. ezért nem is nézek ennél drágábbat. Mi az amire biztos kell költenem egy ilyen motor esetén? Ezeknél az F12-eseknél nincs több féle motor mint az SR nél? Na elolvasgatom az 1hsz-t is
-
runner 125
nagyúr
válasz leroyclub #16686 üzenetére
Az a szám a karburátor torokátmérőjét jelöli. A gyári 12mm környéki szokott lenni, 70-es vashengerhez minimum 17,5-es karbit kell már rakni. Értelemszerűen ez által a fogyasztása is megnő.
Első sorban szvsz gyárit keress, bár a 100k környéke elég necc, azzal számolj, h szinte biztosan kell költeni még ezekre.
..a hirdetéseket meg bírom. Kapásból kettő olyan van köztük ahol egy árva képet bírt felrakni az eladó - azt is szemből.
Vásárlással kapcsolatban katt az első hsz.-ra."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
leroyclub
senior tag
válasz runner 125 #16685 üzenetére
Valójában malaguti F12 ami tetszik, csak itt a környékemen nem sokat találok. Régebben az SR tetszett, de irtad hogy abbol csak kevés ami jo ezért le is mondtam róla. F12-esek jók? Megbízhatóak? Mire kell figyelni? Párat belinkele. Igaz nincs sok info róluk. 1, 2, 3, 4 . Mondjuk azt nem tudom mit jelent például hogy 19es karbi... :S
-
Tothgera30
Ármester
válasz kkrisi #16682 üzenetére
Akkor neked/nektek kell eldönteni, ha az NSR jó állapotú és tényleg patent akkor érdemes elhozni, viszont ez fog fogyasztani és nem lesz olyan strapabíró, bár ha olyan patent akkor én garázsba betolva nézegetném legszívesebben. Bár mint írtam én mindennapi használtra egy kiscibbert ajánlok, és szerintem több segítséget senki sem tud adni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kkrisi
senior tag
válasz Topiccsendőr #16681 üzenetére
Nem! De mondtátok, hogy cbr megbízható, és a többi kategóriában lévő vassal nem foglalkoznak nem szervizelik, pedig amit kipróbáltunk nsr-t az teljesen korrekt és minden rendben találtam rajta!
-
Tothgera30
Ármester
válasz h1n1_900 #16677 üzenetére
Én még alig láttam belőlük közutakon, ha mégis akkor szakadt volt a legtöbb.
#16678 kkrisi:
NSR: 2T, sok erő, nagyon megy, sokat eszik, régi, valószínű hogy elég sokat ment már.
CBR: 4T, lomha, beéri 3-3,5 literrel is, új, általában megkíméltek.
Én utóbbit venném,, főleg az újabb befecsis verziót, az nagyon kevéssel beéri. Továbbá, remélem van jogosítványa a haverodnak, és műszakis motort vesz, nehogy 50-es ként vegye, mert ezekre ráálltak már a rendőrök régen.
-
kkrisi
senior tag
és ha kérhetném érveljetek is köszi!
-
kkrisi
senior tag
Odáig jutottunk srácok, hogy haverral voltunk ma 2 helyen is és néztünk egy NSR-t meg egy CBR-t is! Mind a 2 nagyon jó állapotban volt, ki is próbáltuk őket és tényleg minden ok volt velük!
De jön a kérdés: Hogy melyikel érdemesebb foglalkozni? mert egyszerűen nem tudtunk dönteni, melyik lenne jobb választás minden szepontot nézve.
-
h1n1_900
senior tag
válasz Tothgera30 #16674 üzenetére
Szerintem nem
Nyáron voltunk Horvátban már sokadszorra és bizony nagyon sok vespa van ezekből a régiekből[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz runner 125 #16673 üzenetére
Akkor már valami nagyobb köbcentit.
-
leroyclub
senior tag
Üdv!
Erről tudnátok mondani valamit? Megérheti az árát? Még sosem hallottam erröl a márkáról... Adly[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #16673 üzenetére
Ezzel én is így vagyok már régóta, a mostaniak közül az 50S nagyon bejön, viszont a régiek mindennapi használatra gyengék és lassúak.
-
runner 125
nagyúr
Íj, ha egyszer megtehetem, biztosan fogok venni egy ilyen gyönyörűen felújított Vespa-t.
Nagyon nagy feeling, és nekem mint olasz fan, úgy érzem kötelező.
Persze nem használatra, hanem nézegetni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz runner 125 #16652 üzenetére
Az automata szivató helyére fel lehet tenni? A mostani automata szivatóm ilyen. Esetleg tudnál linkelni egy ilyen manuálist?
-
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16669 üzenetére
Jogos, csak kicsit féradt vagyok és figyelmetlen!
Köszi a sok segítséget, eszerint járunk majd el haverral!Viszont annyit had kérdezzek, hogy esetleg 200-250 közötti árfekvésben, lehet kapni szép darabot, ami egybe van és minden ok rajta? És ire figyeljünk vásárlásnál?
[ Szerkesztve ]
-
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16665 üzenetére
és egy ilyen cbr 4T hogyen miként iszik?
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16665 üzenetére
hát nemsokéra lesz 18, akkor mondom neki, hogy várjon az ak-ra! És egy ilyen művelet kb mennyibe van?
-
runner 125
nagyúr
válasz kkrisi #16663 üzenetére
Hány éves?
Ha, 17 környéke (autó miatt min. annyi), akkor A1-et lerakhatja már. Ez a 125ccm, de azt hiszem max 11kw. Szóval, egy papíros RS pl. nem fér már bele.
Viszont, ha 18, akkor már mehet az Ak. Ez a 25kw-ig, ccm korlát nincs, csak teljesítmény.KRESZ-t újra, rutint újra, városit újra. Egyedül elsősegély vizsgát nem kell csinálnia.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16662 üzenetére
persuader:Igen úgy gondoltam, hogy szakember csinálja, nem én!
CBR 4t mit tud muzsikálni?
esetleg egy honda nsr 125?Viszont erre a jogsi témára jó lenne ha ki tudnánk térni....havernak most nemrég júli/agusztusban lett meg a b kat, és ha ő most szeretne tenni a-ra, akkor ugyan úgy megint kresz meg eü vagy csak routin és forgalom meg egy kis műszaki, hogy azért értsen is hozzá? Mert én valami 2 évről tudok, hogy azt hiszem ha 2 éven belül csinálja, akkor megint minden mehet előről, vagy lehethülyeséget beszélek...
-
runner 125
nagyúr
válasz kkrisi #16660 üzenetére
Menjen el, próbáljon ki egyet.
..de fentebb Te már befecskendezős robogót említettél - nah egy ilyen, ha városban tolja vele az ember 5-6 litert simán benyal. + 4000ft-os olaj ~ 1000km-enként.
Nincs jogsija? Ha, ennyire váltani szeretne tanulni, én tuti egy 4t kis 125-ös CBR-t vennék. Ez sem erős, viszont megáll 2,5 literből, de meg lehet tanulni rajta motorozni.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz kkrisi #16660 üzenetére
ha egy hozzáértő ember rakja össze, aki mindent kimér, a dugattyúhoz furatja a hengert, a gyűrűhézagokat leellenőrzi, és nem ránézésre azt mondja, hogy óóó jóez, akkor nem szorul meg.
ha te otthon elkezded cserélgetni a fúvókát vagy a kipufogót, hogy jó hangja legyen, akkor megszorul.Explosión de dos tiempos
-
kkrisi
senior tag
válasz Topiccsendőr #16657 üzenetére
h1n1_900: akkor jól emlékeztem!
Értem köszi!
Viszont akkor azt jelenti, hogy a kollége mondta, hogy 50-es speed-eknél, 9-10000 kell dugót cserélni, akkor az úgy szakszerű és nem szorulhatna meg ha gyári dugót, szervíz teszi be? Tehát az általad használt "gyárilag" szót erre is érted, vagy csak amikor gyárban teszik össze a legszakszerűbben?
És akkor nyugodt szívvel vehet magának egy 50-es tzr-t?
Mert ha jobban is megy, akkor őt ez inkább érdekli, főleg mellette szól az is, hogy váltós, és nagyobb kereke van mint egy robinak. A cicergő hang meg nem lényeg, szerintem kipufogóval lehet rajta segíteni, de ez legyen a legkevesebb gondvagy inkább robinál maradjon az egyszerűség kedvéért?
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
válasz Topiccsendőr #16658 üzenetére
Hát persze...
Ma csodálkoztam. Megtáltosodott az roxi aztán majdnem elnyaltam a vizes útonLogitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
Topiccsendőr
addikt
válasz kkrisi #16653 üzenetére
Nem, nem jelenti azt.
Egy 50es 2 ütemű sem nagyon forog 11 nél többet emlékeim szerint. Négyütemű 125 is tud ennyit forogni.
a megszorulások valamilyen átalakítás, szakszerűtlen felújítás után szokott lenni. Gyárilag nem szorulnak meg soha. Mindig valamilyen hiba során történik ilyesmi, de amíg gyári ilyen nem történik, nem jellemző.
Nem csak a gyűrűt kell cserélni. a dugattyút is. ha a dugattyú nagyon elkopik, akkor az sem megszorul, hanem eltörik a szoknya.Explosión de dos tiempos
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16654 üzenetére
Hát sajnálatos eset, de tudásom szerint ezt a kuplunggal meg lehetett volna előzni, és akkor meg lehetett volna állni szépen lassan. De ebben nem vagyok biztos, lehet hülyeséet beszélek, de így rémlik mint ha mondta volna valaki.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz kkrisi #16653 üzenetére
Minden motor megszorulhat, de nyilván egy 2t sportmotornak (csúfolt) nagyobb az esélye, hisz többet forog.
Ezt linkeltem már fentebb, szinte 100%, h a dugó megszorult, s a rutintalanságból kifolyólag halt meg a srác."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16652 üzenetére
Értem.
Hát ő 200-250 között gondolkodik, és ő azért szeretne sportmotort, mert ugye b kat van még csak neki, és szeretne megtanulni váltani. Mert robogót unja, mert azon csak ülni kell, nincs benne élvezet mint a váltósnál /vissza 2 aztán had zümmögjön /
és gondolom mivel többet pörögnek, nyílván nem lesz 2-3 lityó a szomja.
Viszont ha ilyen sűrűn kell gyűrűt cserélni, ez nem azt jelenti, hogy menet közben megszorulhat annak ellenére, hogy megkapja a kellő kenést? -
runner 125
nagyúr
válasz V.Stryker #16649 üzenetére
Elképzelhető igen.
Ezért is célszerű a manuál szívató. Kb. 2k, vagy még olcsóbb. Fél óra alatt szépen fel lehet rakni - be lehet kötni, s legalább tudod mikor hogy van.
kkrisi
...ez csak az én véleményem, én így látom ezt a kategóriát.
Azért nem.., mivel ezek sokkal többet forognak egy robogónál, így gyanítom bármelyiket megeszik. De, ahogy írtam már - ehhez hozzátartozik az is, h drágább a fenntartása.Ha, ennyire számít a sportmotoros külső, a GP1 szerintem mindent visz.
Vagy; Runner, NRG, Aerox.. - de, azért árkategóriát írhatna, mert elég nagy a szórás.ui.
Ebbe is most akadtam bele. No comment.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
válasz runner 125 #16647 üzenetére
Hát nem tudtam, hogy ennyire nem érdemes velük foglalkozni :/ De akkor átbeszélem, hogy vegyen robogót. De amúgy 50es-ként jobban is megy a robogó ha nem tévedek?
De viszont robogók közül tudnál párat mondani, ami viszonylag "dizájnos" idomok borítják, és közvetlen befecsis, hogy keveset egyen neki.
-
mokus1
addikt
válasz barack1997 #16606 üzenetére
Papa-mama idejöjjön...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Olyan dolog lenne a 2T-s robogómmal, hogy melegen pöccre indul, de hidegen nem indul. Viszont ha befogom a légszűrőt, akkor egyből beindul. Ez esetleg azt jelenti,hogy az automata szivató beszart?
-
-
g@bo
nagyúr
válasz runner 125 #16640 üzenetére
lehet a variátorszettre rányomok, az nem egy extra kiadás.
ja, elkezdett a motor menni, áttörte az 50-et, enyhe emelkedőn is, sima uton ahol eddig 50L ment, majdnem megynalta a 60-at.........
-
runner 125
nagyúr
válasz kkrisi #16645 üzenetére
..ott van még az RS is, bár szerintem ez a kategória a tipikus vicc.
Nagynak akar látszani, közben meg úgy síkit, mint a szűz kislány.
Nem beszélve arról, h érezzünk egy kis teljesítményt, jól meg kell forgatni - de, amint érzed, h; 'aha, megy', már el is fogy az erő.
A nagy fordulat miatt 9-10.000km-nél tuti dugócserés mind. Olajból is a legdrágábbat kell adni neki, h legalább ennyit elmenjen és az étvágya sem éppen gazdaságos.A helyében 50-esből robogót vennék, ott vannak pl. a Derbi GP1 típusok, amikből volt lánchajtásos is.
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Haver szeretne venni 50-es gyorsasági motort, és kérdezné, hogy ebben a kat.-ban mik jöhetnek szóba? Én személy szerint Yamaha TZR 50-et ajánlottam neki, mert szerintem nem egy rosz gép. Mást én nagyon nem ismerek, ezért nem mertem ajánlani többet.. De erről a vasról mik a vélemények? Mert megtetszett neki.
Köszi!
-
h1n1_900
senior tag
Ott szerintem megszorult a henger. Nagypapám is (isten nyugasztalja ) mesélte, hogy a 250-es pannónián megszorult a henger és egy szép s betűt írt le az aszfaltra amíg behúzta a kuplungot...
-
DigitXT
nagyúr
Igen ám, de kikuplungolva szépen meg lehetett volna állni.
Lehet, hogy ez volt az első motorja: nem kellett volna így kezdenie. -
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #16637 üzenetére
A cikk írója Bunny - testépítő edző (is), body.builder-en ő válaszol a sok tajgetosznak.
..most tudtam meg én is, h robogókról is blogol és teszteli is őket izibe.Egyébként jogos a felvetés, de szerintem nem akart ő senki felett ítélkezni, szimplán hirtelen felindulásból megírta a cikket. De, ettől függetlenül hüleség nincs benne. - Valóban nincs szóról-szóra idézve egy paragrafus sem, de minden helytálló. Arra viszont én is kíváncsi leszek, h az ORFK mit reagál a kérdéseire, de merem állítani, h egy egy semleges, közhelyes válasszal le fogják rázni.
...
g@bo
Nézd, ha neked 30k-t megér a mutatványt (nagyjából ennyi a kettő nem?), akkor vedd meg.
Nyilvánvalóan lesz változás. Eleve más egy tuningvarió kúpszöge, más görgőpályák íve, illetve a kuplung pofái is szélesebbek, esetleg nagyobb felületen fognak a harangon, de ami tuti, h magasabb fordulaton kell nyitniuk.
Utóbbinak csak előnye lehet, mivel egy kis ccm-es 4t motor iszonyú gyenge alul, úgyhogy kissé felpörgetve a motort biztosan jobban meg fog indulni.mod.
Motoros topikba már linkeltem, ide is berakom: 125/50, hosszú féknyom, elesett, meghalt.
Onnan többen is műszaki hibát írták, szinte tuti, h egy hosszú kihúzatást követően megszorult a henger, ami blokkolta az egészet. - Igen ám, de kikuplungolva szépen meg lehetett volna állni.
Ennyit teszt a rutintalanság - jogosítvány hiány.
..nem szeretnék most az eladó helyében lenni.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz runner 125 #16601 üzenetére
de az a polini variátor szett csak dob valamit nem?
ha már motor fétis játszik , lehet pici tuning... de ha 0 a haszna, akkor kihagyom.
arról lassan leteszek, hogy rádobjak a 4t re 100 ropit, és 50 helyett nyomjak 65-el..
amúgy ma is csapattam, nekem nagyon bejön a motorozás, lehet hogy a vége tényleg egy erősebb verda lesz, mert bevált ez a közlekedési /élvezeti/ módszer.
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16635 üzenetére
Jo lesz nekem az 50-es...
-
Topiccsendőr
addikt
Egy felháborodott ember leírta a véleményét. Egy idegesítő dolog van ebben a cikkben. Utána sem járt a dolgoknak, legalább jogi dolgokat nézze meg, meg kérdezze az ORFK-t (ahogy írta a végén) aztán írja meg a cikket, mert ez így csak dühös fröcsögés. Ettől senki nem lesz több.
Akinek volt balesete motorral, az meg úgyis tudja, hogy anális motozás van.
Amit velem tett a biztosító, amennyi papírt ki kellett töltenem, ahányszor megvizsgálták a motort, sőt, a hibás fél autóját, aki kijött elém... Hülye aki 125 el megy 50es papírokkal.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Killing
addikt
A kommentek is mindent elárulnak, káosz ami itt van Magyarországon, de a cikkíró álláspontját is megtudom érteni.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
runner 125
nagyúr
125/50 cikk.
Nem kell magyarázni, olvassátok el.
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16632 üzenetére
Akkor még egy plusz vélemény
Állórész mit takar?
-
runner 125
nagyúr
válasz h1n1_900 #16631 üzenetére
Java része lett írva, csak megerősíteni tudom én is az elhangzottakat.
A Piaggio injektoros már nagyon jó konstrukció, típushibája nincs. Egyedül talán amolyan Pigi típushiba ami említhető, az az állórész elhalás.
De, motorikusan bírják a strapát, és tényleg keveset esznek."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16630 üzenetére
Dede. Már a vétel is szóba jött. De gondoltam érdeklődöm még.
A runneredről ha lesz cikk szívesen olvasom. Nagyon tip-top a gépLogitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
runner 125
nagyúr
válasz h1n1_900 #16627 üzenetére
Nem most beszéltetek róla, pont egy tulajdonossal?
_
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki összejön a Runner-emről a Totalbike által egy cikk - teszt.
Részletekről majd később."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
barack1997
senior tag
válasz h1n1_900 #16627 üzenetére
Hát ugyanaz a blokk van benne mint az enyémbe csak ez karbis + van rajta berugó.(az enyémen) Szerintem nagyon jó konstrukció. Egyébként Morini jó motor és csak tuning szempontjából nem előnyös vagy szar nagyon ? Mert nekem az adressem faszán megy minden rendbe vele
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16625 üzenetére
Lerágtuk
Nrg Purejet-ről vélemény esetleg?
-
PLaci58
addikt
válasz runner 125 #16625 üzenetére
Neont se tehetek alá ?
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
runner 125
nagyúr
Ha, lerágtátok a zene vs. motor témát, írjatok, addig mellőzöm a témát.
-
DigitXT
nagyúr
válasz barack1997 #16621 üzenetére
A járó motor bezavar a zenébe...
Vesd össze:
menne a faluban le-föl mint egy hülyegyerek zenével maga alatt
Járó motor nélkül nehéz a faluban menni le-föl, mint egy hülyegyerek.
Ha csak nem egy hegyen van a falu, és egyik irányból lefele gurul.h1n1_900: alapból elég nagy marhaság ez a "zenét" a robogóba...
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
válasz barack1997 #16621 üzenetére
Menet közben vagy akkor hallgatná ha alapjáraton megy. De ha ez így nem megy akkor nem lesz zene benne.
-
h1n1_900
senior tag
válasz barack1997 #16619 üzenetére
De ott ugye tölti a generátor is. És leginkább csak járó motornál hallgatná.
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
Ha már motoros zene... Havernak van egy 100-as aeroxa. Elég őrült a srác és most épp zenét akar tenni a mociba.
Olyan erősítőt keres minél olcsóbban amin van Aux in tehát telefont rá tud pl dugni. Létezik ilyen? Mod.: Gondolom az összes ilyen hisz a fejegység is így van rákötve
Illetve az 1,2 csatornás erősítő mit jelent?Ezt + 2db 160-as Magnat hangszoró van.
Vidéken lakik, úgyhogy menne a faluban le-föl mint egy hülyegyerek zenével maga alatt
Gondolom a gyári akksija elbírja ha jár a motor és nem ég a lámpa?[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Kolléga/ák csak hülyültek, nem gondolták komolyan. Nem kell rögtön az óvónéninek beköpni mindenkit azért mert jól érezték magukat és nevettek egyet azon amit ők is elkövettek csak másképp. Szóval mindenki volt fiatal, én is füstöltem gumit olyan idősen mint te, csak egy 210-es Jawa Babcsival (nehéz móka), tehát ezen mindenki átmegy. Az meg hogy van barátnőd az meg még ilyen fiatalon kicsit durva, nevezzük úgy hogy kislány és még elég fiatal vagy ahhoz hogy tudd hogy épp hová is fejlődsz a következő 5-10 éveben, tehát ha 30 leszel, majd elmondhatod hogy nem vagy meleg, a kolléga pedig csak annyit mondott hogy meleg beütésed van a vibráló hangfalaktól, ami egy részről érthető szerintem, ugye a prosztata vizsgálat is ánuszon keresztül megy. Erről ennyit.
-
DigitXT
nagyúr
válasz barack1997 #16608 üzenetére
Most jöhetne a következő kérdés, miszerint minek néked az a szerver?
A hová mégy te kis nyulacska után szabadon. Na nem az Aljas Kúszóbab
verzióra gondoltam, az egy "kicsit" gáz. Bár ki tudja: ezek a mai fiatalok...
A Bolyki Brothers stílusgyakorlatát ajánlom megtekintésre - művészeknek.h1n1_900: ezeket nem otthoni felhasználásra találták ki: szerverteremben
a rack szekrényben senkit nem zavar a hang, az egész terem meg klímás.[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
válasz barack1997 #16612 üzenetére
Mennyibe volt ez a mutatvány összesen?
-
h1n1_900
senior tag
válasz barack1997 #16610 üzenetére
Azt gondoltam, hogy akksiról.
De valami erősítő csak volt. Gondolom nem az MP3 hajtotta meg azt a 2hangszót.Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
h1n1_900
senior tag
válasz barack1997 #16608 üzenetére
Ezért nem szerencsés a születési évedet beleírni a felhsznevedbe.
Amúgy miről ment az a 2recsegő? Erősítő stb-re gondolok. Esetleg nincs kép amikor készült?Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
h1n1_900
senior tag
Egy ismeretlen youtubos videóhoz fűzött megjegyzést.[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
válasz runner 125 #16604 üzenetére
Az komoly
-
runner 125
nagyúr
Noh igen, tőle nem szabad robogót venni.
-
DigitXT
nagyúr
válasz h1n1_900 #16602 üzenetére
A sor elejéről még a Sym Mio 50 is "kilőtt". Nem ő volt nagyon gyors,
hanem az autósok nagyon lassúak az indulásnál. Ha te már a sárgánál
nyelezed, akkor mire az első autós egyesbe vált, te már messzi jársz...
(Persze egy gond volt az Mioval: 30-nál megállt az a "nagy" gyorsulása,
onnantól már elég lassan kúszott fel 50-60-ig, szóval idővel utolértek.) -
h1n1_900
senior tag
válasz Tothgera30 #16600 üzenetére
Így már világos.
Gyorsulás csak annyiból érdekelne, hogy a pirosnál ki tud-e "lőni" a sor elejéről? Tehát meghúzom felpörög és húz. Gondolom érted.Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
runner 125
nagyúr
válasz h1n1_900 #16597 üzenetére
Kamu.
GPS-szel mérve annó Egü talin egyik barátom csont ilyen NRG vázba épített 180-as full Malossi Runnere ment 143-mat.
g@bo
Úgysem tudunk lebeszélni a tuningról, vedd meg.
De, továbbra is azt mondom, h + 30k-t ráköltve sem lesz meg 'érzés', de Te tudod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...