-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack1997
senior tag
válasz runner 125 #19397 üzenetére
Bika szarva, ugyvan xDDDDD
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #19397 üzenetére
Ezért nálam felejtő is.
Amúgy a VX-be 160-as óra van a simába meg csak 100-as? Mer nézegettem őket és eltérőek a műszerfalak.
-
runner 125
nagyúr
válasz zsolt19900 #19376 üzenetére
Ezzel nem is akármekkorát, és nem is egyszer estek.
A bal fékkar úgy áll, mint a bika szarva.
t1
Nem. Felejtsd el. A Neo'S-od még 40.000km-rel is többet ér, mint egy olyan.
Killing
Pénzbírságot elvileg nem, mivel nem vagy 18. De, rendőre válogatja. Ha, komolyan meg akarnak bszni, elveszik a jogsid - hisz, pénzbírságra nem vághat.
Noh, meg amúgy is, szvsz ha idősebb lennél, leszarnák, de azért 17 évesen 1 éves A1.-gyel még erősen rutintalannak számít az ember.
Ha, én lennék hasonló cipőben, biztosan nem vinném le.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
engine88
aktív tag
Találtam egy görgőszettet, azt írja hogy 16x13-as méretű és Speedfighter motorra.
Tudom hogy a Super 9-embe is ez a méret megy.
Passzolni fog? Vagy csak a Speedfighterbe?
-
Killing
addikt
válasz jozsi252 #19393 üzenetére
Be is vonhatják a jogsit? Még egyszer mondom, nem múltam el 18, így pénzbüntit kaphatok?
Szerintem ez nem olyan súlyos vétség hogy bevonják a jogsit érte.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Egy motoros találkozóra szeretnénk menni egy jó barátommal, de neki csak egy 50-es robogója van ami max. 75 km/h-ra képes, az utazóban olyan 60-65 km/h, nekem meg egy 125-ös ETZ-m van. A probléma hogy a tali innen 160 km-re van.
Csak A1 jogsim van, az is 1 éves, abban gondolkodunk hogy megfelezzük a benzinköltséget és elviszem, mert 1 nap oda-vissza 320 km egy 50-essel azért csak sok. Mivel nem szabad személyt szállítani kezdő jogsival ezért necces, személy szerint 17 vagyok, ha megállít a rendőr akkor foglalkozik vele? Tapasztalatok? Milyen bünti várható?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
t1
veterán
Egyik haveromnak van egy eladó robogója ilyen: [link] ő vette újonnan szóval a futás és az eredete valós. A kérdésem az lenne érdemes lenne-e lecserélni a Neo'-s omat amiben óra szerint 15.000km van és nincsen ennyire patika állapotban?
-
kokov
tag
válasz PLaci58 #19381 üzenetére
Köszi a szerelésit, a karbi meg az aut. szivató az ugyanaz ahogy nézem, szóval hasznos lesz.
Igen-igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy DC-ben volt a multi és ott a tekercsről közvetlenül az még messze nem olyan stabil egyen, mint egy akksi, csak ugye én abban a hitben voltam, hogy ez pont fordítva működik, tehát hogy fesz nélkül zár a szivató és nem nyit.Úgy képzeltem, hogy az akksitól folyó áram felmelegíti és akkor nyit a meleggel operálva és azt a relét ami az akksit kapcsolja rá a szivatóra, meg egy bimetál vezérli ami rá van tapasztva valahová a blokkra, mint a kávéfőzőknél a tűzvédelem,így a szivatót a blokk hőmérséklete vezérli, de ezek szerint ez így túl bonyolult lett volna, így inkább maradtak annál, hogy folyamatosan fűtsön az automata és rátették közvetlen a tekercsre és gyakorlatilag az automata szivatónak köze sincs ahhoz, hogy hány fokos a blokk. Érdekes, de így az akksit kihagyták az egészből szóval DC-ben mérhetem egész nyugodtan
-
zsolt19900
őstag
válasz dave93 #19380 üzenetére
persze láttam már egy s mást de azért az olyan álomszerű, hogy le van adva a rendszáma épp a hivatalba
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
PLaci58
addikt
válasz PLaci58 #19381 üzenetére
Még annyit, hogy váltakozó feszültség van ott, vagyis lüktető egyen feszültség, ezért érdemes a műszert váltó állásban használni. A szívató ellenállása a hőmérséklet növekedés hatására nő.
Szerintem a csatlakozóval lesz gond. A kábelt csak akkor érdemes végigkövetni, ha nem lehet feszültséget mérni. Gyakran egy 12V-os "próbalámpa" jobb ilyen helyeken mint egy műszer (12V, 1-5W)."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
Feltettem ide a szerelésit : [link]
Találtam 2002-08-ast is, de azt nem lehet megnyitni.Ebben 2-6 Ohm között írja az automata szívató ellenállást 20 C-fokon. A világítás tekercsére pedig 0,25 Ohm körülit ír.
Hibás műszerrel csak szívatod magad!
Lehet, hogy a mozgatástól javult meg. Lehet rozsdás, gyenge érintkezés a csatlakozónál.
A tű pár millimétert mozdul csak el pár perc alatt ! 20 és 40 fok között 2 mm talán az eltérés. A melegedést talán jobban érezni.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
őstag
válasz zsolt19900 #19378 üzenetére
nagyon sokan érvényes magyar okmányokkal hirdetnek, mert "50esként használta és nem volt soha ebből gond". Az ilyen motorok többségének semmilyen papírja nincs sajnos, nem egy ilyet hívtam fel anno...
-
kokov
tag
válasz PLaci58 #19371 üzenetére
hmm, köszönöm szépen a helpet, érthető. Akkor az elejét nem is kell bántani elméletben. Holnap megsasolom, bár most úgy raktam össze, hogy jó volt, indítás után azonnal felpörgött, nem fulladt a gázra hidegen, mint eddig. Valszeg az segített, hogy picit megkocogtattam a szivatót meg matattam ott a vezetékkel, de az se jó, ha állandóan szivatóval megyek, mert a gatyám eltankolom és ezek szerint ha süket a vezeték akkor a szivató nem kapcsol le. Most a füst is látszott alapjáraton, eddig nem látszott.
Úgy döntöttem holnap kiszedem a szivatót és rákötöm egy átalakított PC tápra, az 12V egyen, meglátom mutat e életet a szivató a molexre kötve, ha igen akkor ki kell bontanom a vezetéket a motorból, de most ez kicsit ellentmondásos szitu. Nem nagyon értem igazából, hogy őszínte legyek.
Azért mérhettem rövidzárat, mert a vezeték másik vége a tekercsen van, igazad lehet, ez eddig oké, de ha meg azon van akkor meg fesznek is kéne lenni rajta járó motornál, de az sem volt, ha meg a vezeték lenne megtörve, lecsúszva a tekercsnél, akkor meg szakadást kellett volna mérnem a rövidzár helyett, szóval sehogy nem kerek. Talán a multiméter mérővezetéke szivatott (az is kontaktos néha) és ott volt a fesz, csak nem láttam , de többször is rámértem pedig, így nem valószínű de hogy hogy lehet egy ilyen egyszerű dologgal így szívni, nem lehetek ilyen béna basszus, tökönszúrom magam ha holnap nem tudok pontot tenni a végére.
-
zsolt19900
őstag
válasz SzlobiG #19377 üzenetére
én meg szándékoztam emailt írni neki, hát nem visszadobja
na majd holnap telón, a nagy kérdés, miért érvényes magyar okmányokkal hirdet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
SzlobiG
félisten
válasz zsolt19900 #19376 üzenetére
Nem rossz néztem már én is, kár hogy csúsztak vele.
-
zsolt19900
őstag
-
engine88
aktív tag
3 szíj közül melyikre szavaznátok?
-
zsolt19900
őstag
válasz Tothgera30 #19373 üzenetére
azért mondom, hogy bejövök és megkérdezem, mert hát semmi google találat, és hát ha a jó barátom nem tud róla....
-
Tothgera30
Ármester
válasz zsolt19900 #19372 üzenetére
Inkább Keeway X-Ray, cicám .
#19374 zsolt19900: Akkor bizony az a valóság hogy rafkósabb vagyok mint a google , ránézésre megállapítottam . Amúgy pedig újra van fújva, fel van újítva, és autós boltból vet króm ragacsokkal van "felmatricázva" . De te nem SR50-et kérdeztél az előbb ? Vagy most mit is akarsz, mert ez olyan mint a hetero-homo téma, vagy csak simán biszex és kész !?
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
zsolt19900
őstag
elvileg aprilia sm50, de google nem dob rá semmit, akkor mi is ez valójában?
-
PLaci58
addikt
Egy Yamaha Jog (87-90) szerelési útmutató szerint az automata szívató egyenesen a világítás tekercsre van kötve. Nincs közben semmi. A vezetéknek oda kéne menni a ventillátor alá. A világítás tekercse 1 Ohm alatti ellenállású, tehát a vezetéken, álló motornál rövidzárt lehet mérni, járó motornál pedig 13-15V körüli feszültséget.
Nem adják meg a szívató ellenállását, de én olyan 20-30 Ohm körül saccolom. (Ettől bármekkora lehet )
Ez járó motornál kap áramot, felmelegszik és kitágulva elzárja a plussz benzint. Menet közben folyamatosan áramot kap.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kokov
tag
válasz zsolt19900 #19369 üzenetére
hogy legyen nálad szerszám szétszedni de komolyan manapság robogó vételnél mindenre figyelni kell kéz alól meg pláne. Legalább az ülést kapd le, én már bánom, hogy az elejét nem néztük át annó, mert minden működött, aztán most copakodok a szivatóval.
-
zsolt19900
őstag
aprilia sr50 karburátoros robogónál mire kell figyeljek? megvételnél
-
engine88
aktív tag
Szerintetek ez csak vízhűtéses Kymco Super 9-re jó?
[link]Mert nekem léghűtéses. AC
-
kokov
tag
Üdv
még egy picit segítsetek nekem, mert talált süllyedt, az automata szivatóval lesz a gond.Az van, hogy széthúztam a sarut rámértem gyújtáson és járó motorral is és totál nincs feszültség a két polaritás között az automata szivató kábelén, ergó ha jó ha nem az tuti nem megy. Rámértem az ellenállásra és 0 ohm, ergó rövidzár az egész kör. Nemtom hogyan működik, gondolom egy relé kapcsolja be, de hogy kikapcsolt állapotban rövidzárnak vagy szakadásnak kell lenni azt nemtom.
Kéne látnom a másik végét a vezetéknek, hogy ott mi van, rá akarok mérni. Abban kérnék helpet, hogy milyen sorrandben kell leszedni a plexiket, hogy szét tudjam szedni az elejét, mert ahhoz a szerelőhöz nem viszem aki annyit nem tudott böfögni, amennyit ti itt látatlanban tudtatok.
Elkezdtem, de elöl a kerékjárati ívben legalul nekem az egyik csavar helyén valami műanyag patent van a másik oldalon ugyanott meg semmi, picit el is áll, szóval ott is az volt gondolom, csak elhagyták, mielőtt megvettem, de nem tudom rendesen kipattintani a meglévőt, illetve nem tudom hogy ki kell/lehet e, vagy csak kitörném ha felfelé feszíteném mínuszos csavarhúzóval inkább nem feszegettem erősebben mielőtt nem kérdezek itt rá. Leszedtem az egyik oldalon a küszöböt, de úgy látom, hogy azt nem kell majd leszednem mindkét oldalt az elejének a bontásához elég csak a legelöl lévő csavarját kihajtani.
Olyan vékony vacak ez, hogy félek ha nem jó sorrendben próbálom, még eltöröm véletlen.
2004-es Yamaha Jog, nemtom számít e, de hátha. -
vaksi8
senior tag
válasz runner 125 #19365 üzenetére
Én az itthoni használt papirnélküli "50" es 125-ösökről beszélek!
Ha nincsenek meg az eredeti iratai,számlái halott dolog az egész.Magyarul ha veszek 1 motrot, ami eddig 50-esként volt regisztrálva, és 125-öst akarok belőle "csinálni" akkor 50-100k-ba kerül még az nekem? ez volt a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz vaksi8 #19364 üzenetére
Ezt az '50-es regisztrálást' nem tudom honnan szedtétek, ilyen nincs.
Az 50-est ha megveszed szalonból, kapsz egy nyugtát, adás-vételit, garancifüzetet aztán ennyi. Kötsz rá egy biztosítást és használod.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
vaksi8
senior tag
válasz jozsi252 #19360 üzenetére
Ha már 50-esként volt itthon regisztrálva,nem értem hogy csinálsz belölle 125-öst?
Tehát úgy néz ki a dolog,hogy csak úgy tudod a külföldi motort itthon forg.-ba helyezni ha nálad vannak a külföldi papirjai és egy két nyelvű adásvételi,ami a Te illetve a külföldi eladó között irodott.Ha nem igy van akkor te már a második vevő vagy itthon és kétszer kell az átirási költséget átvállalni,mert gondolom az itthoni magyar elado nem fizeti ki azt! -
g@bo
nagyúr
válasz runner 125 #19361 üzenetére
70 80k... éljen a rabló hungary....
-
jozsi252
veterán
válasz Debilon #19359 üzenetére
Magyarul ha veszek 1 motrot, ami eddig 50-esként volt regisztrálva, és 125-öst akarok belőle "csinálni" akkor 50-100k-ba kerül még az nekem?
Illetve reg adó így 125ccm-es illetve afölötti motorokra van. Vagy van ugyanúgy 50ccm-esre is csak az belevan építve az eladási árba?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Hogy belett vezetve hogy B-vel különbözeti vizsgával lehet vezetni 125ös motrot, mi a feltétele annak hogy a motoron szabályos legyen minedn? Értem ezalatt a következő dolgokat.
- Rendszámnak kell rajta lenni mindenképpen?
- Gondolom mivel 50ccm fölötti műszaki vizsga is kell rá?
- Ha külföldről lett behozva akkor mindenképpen kell reg adót fizetni a motor után, illetve ugye akkor friss műszaki vizsga is kell rá, meg rendszámoztatás?iPhone 16 Pro Max
-
zsolt19900
őstag
válasz Tothgera30 #19356 üzenetére
4tm van igen ahogy mondod
de beparáztam a dolgokon így megválok tőle, s keresek egy kisebb gépet
azt a phantom maxot lehet, hogy meg is nézem ezt csak nem találok semmit róla googliba, mi ennek a pontos neve, típusa vajon? f valahányas? vagy simán csak phantom max és kész? 125ccm-est ki sem dob a google.
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #19354 üzenetére
4T ami neki van.
-
Tothgera30
Ármester
válasz zsolt19900 #19351 üzenetére
Az 2T, nemde? Akkor ezt nem értem!
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Ha a műszerfal nem jelez vissza mikor ráadom a gyújtást a motorra (akku nélkül) akkor gyújtáskapcsoló a rossz? Én abban a tudatban élek máig, hogy akksi nélkül is vissza kéne jeleznie, ráadásul, mikor lehúztam az olajszintmérőnek a jeladóját, fel sem villant a műszerfalon az olaj :S
-
-
jozsi252
veterán
-
zsolt19900
őstag
válasz SzlobiG #19348 üzenetére
találtam helyben egy 150es maját, elég jónak tűnik, ha elmegy gyorsan a sajátom megyünk is megnézni, arra már ak jogsi kell de hát ezvan
-
SzlobiG
félisten
válasz zsolt19900 #19347 üzenetére
A hangja biztos hogy nem fog tetszeni a 4T után a 2T-k ált pörgősebb élénk hangjuk van a 4T-nek meg inkább mélyebb szebb, de ugye ez ízlés kérdése.
-
zsolt19900
őstag
válasz runner 125 #19346 üzenetére
és SzlobiG köszi, akkor így fogok rákérdezni, csak adjam el a runnerem
amúgy, egy 2t vs 4t nek mennyivel másabb a hangja runnerben? mert nekem nagyon tettszik a 4t-m hangja
illetve írtátok még, ha külföldi az okmányozása, akkor ne bontásra legyen kivonva a forgalomból, ez olaszul, hogy van, mi a jó megnevezés?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz zsolt19900 #19344 üzenetére
Kérdés, h be lett fizetve az, amikor értékesítésre került a magyar kereskedő által.
Nyilván minden új, Magyarországon forgalomba helyzett motorra is van regisztrációs adó. Magyarán, ha úgy hirdetik, h eddig 50-esként volt használva, de vizsgáztatható, akkor 90%-ban a reg.adó sem volt befizetve, úgyhogy be kell.
-
SzlobiG
félisten
válasz zsolt19900 #19344 üzenetére
Akkor elvileg nem, mivel magyarországi és nem behozott a gép, vagy amikor behozták akkor már fizettek regadót.
-
zsolt19900
őstag
jól gondolom Én, hogy ha magyarországi papírokkal rendelkező motort nézek, amin esetleg nincs rendszám, akkor arra a regadót nem kell kifizessem, rendszámoztatásnál?
-
runner 125
nagyúr
válasz sanyiboy #19340 üzenetére
Légy szíves vedd figyelembe, amire fentebb már felhívtam a figyelmed.
5 percen belül lehetőleg ne írj egymás után 5-6 hsz.-t, de kettőt se, mivel _tudod szerkeszteni_ 5 percig a meglévő hsz.-od.
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #19336 üzenetére
Nem 200k a plafon, csak alig van 125-s 4ütemű ami tetszik is és rendszámozható 80% rendszám nélküli.
Végén megmérgesedek azt veszek vmi 200-ast rendszám nélkül.
-
zsolt19900
őstag
ennek sacc per kb mennyibe kerülne az újra idomozása? megérné képeket kérni róla, hogy mégis milyen
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #19335 üzenetére
A fentebbi mindhárom gép ajánlott kategória, az Phantom Max-ot már írtam korábban is, van belőle sok blokkal szerlet verzió, de jó választás az is. Piaggio blokkos.
A 200k-s keret meg tényleg sovány lesz, pláne úgy, h rendszámosat akarsz. Ennyiért még szép 50-es nagytestűt is nehéz venni, nem 125-öst. Ha, korrekt állapotút szeretnél 300k környékére menj fel.
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #19333 üzenetére
Ez a malaguti tetszik is. A másik kettő már nem.
Nehéz jókat találni nagyon, lehet külföldről kéne behozni mit tudtok Ausztriából lehetne szoktak onnét?
-
Tothgera30
Ármester
válasz SzlobiG #19331 üzenetére
Én még 200k alatt nem láttam épkézláb Leo-t, sőt nem is vennék ilyen kategóriájú motort annyiért, mert valószínű hogy a vételár másfélszerese rámegy a felújításra és még 100k körüli összeg a műszakíztatásra, és hopp már egy fiatalabb műszakis motor áránál járunk. Viszont 210k-250k körül már szokott lenni rendszámos gép is, egész jó állapotban.
Bár szerintem inkább ezeket nézd:
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #19329 üzenetére
Így mondjuk tényleg össze jöhet annyi.
Erről vélemény? Esélytelen levizsgáztatni mi?
-
mocsanisi
senior tag
válasz Aprósólyom #19327 üzenetére
Keress valami mélygarázst, vagy teremgarázst. Nehogy ott hagyd, nagyon szar arra lemenni hogy nincs ott a motorod ahol hagytad Nekem belső udvarba volt, mondjuk lekötve csak a hátsó kerék volt a teleszkóphoz, mert sehova nem tudtam kötni. El is vitték
Más: Beszéltük anyámmal hogy kocsit le akarja cserélni, de rájött hogy én 4-5 év múlva jóesetben úgy se itt fogok lakni, öcsémnek meg jó lesz tanulni a C corsa, ő meg eljárkál városba vele. (amúgy A3-ra lett volna cserélve). Mind1 a végén eljutottunk oda hogy mi lenne ha újra motoroznék, ezzel jó lenne neki is mert nem kéne egyfolytában elvinnem a corsat, lehetne haladni, esőbe meg télen meg ott a kocsi. Szóval amint lesz pénz 125 2T, vagy 250 4T valami váltós... Aztán ha már belejöttem lehet nagyobbra váltani. Szóval ha összejönnek a dolgok, és tudok egy kis pénzmagot elkeríteni, akkor lehet hogy ebben az évben újra motorra tudok ülni
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
runner 125
nagyúr
válasz Aprósólyom #19327 üzenetére
Nagyon necc, pláne Pesten.
Mindenképpen javallott legalább egy belső udvarban tárolni, de ott is zárni, mindenhogyan.
A legfontosabb ezeknél, h valamihez oda kell kötni a hátsó keréknél. Legyen az villanyoszlop, fa vagy tábla, de ki kell kötni.
Plusz, ha kint tárolod, érdemes olyan helyen, ahol van közteret pásztázó, vagy akár bolti biztonsági kamera, ami elriaszthatja a tolvajokat.SzlobiG
Pedig hidd el, h reális. Amikor megvolt a Nexus-om, abba évi 7-8000km-t raktam. Kicsit többet, mint az átlag. (Átlagban nagymotoroknál évi 6000km-rel lehet számolni.)
Azért tűnhet meglepőnek, mivel a nepperek és az okoskodó eladók 99%-a visszatekeri az órákat, és 20.000km-es futás felett gyakorlatilag már nem is tudsz Mo.-n robogót venni. Ez tény.Ha, egy Mo.-n, városban használt robogót veszünk alapul, évi 3-4000km-es átlaggal nyugodtan lehet számolni.
Ez a sérült Runner egyértelműen olaszoktól lett betalcsikázva, ott meg egész évben használják őket, így egyszerre duplázódhat a futás, s 7-8k/ éves futással már ki is jön a 42.000km 6 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #19325 üzenetére
42K nagyon sok hova járt ez vele külföldre?
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Valaki tud tanácsot adni abban, hogy szabad-e úgy venni b125-ös robogót, hogy ha azt csak a lépcsőházunk előtt tudnám tárolni munka után? Vagy valaki tud valami olcsó zártparkolós bérletet kőbányán? Elegem van a BKV kiszámíthatatlanságából, viszont az autó meg drága nekem egyenlőre. Köszi a tippeket tanácsokat. Ha a 30e ft-os lakatok jók lehetnek, számomra az sem akadály, csak ne órákat keljen zötykölődni a BKV-n.
Jevons paradox
-
őstag
válasz Tothgera30 #19325 üzenetére
Szerintem meg valószínűbb, hogy elírta és ha felhívnád kikérné magának a 42ezret, 4200km-t mondana. Ha 42ezer lenne leírta volna miket cserélt benne illetve ha ennyire korrekt akarna lenni hogy szemrebbenés nélkül kiírja a valós km-t akkor legalább annyit megtenne hogy lefotózza...Szerintem...
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #19323 üzenetére
De érdekes ez a 42 ezer km, az lényegében számomra elég sok, szerintem tuti fel volt már újítva és/vagy akkor szinte mindent kicseréltek már benne. De ha úgy vesszük, tényleg korrekt, mert egy napi használatban lévő motorba beleszalad ennyi, főleg ahol nem egy fél évig áll, mint pl. nálam (fél év téli tároló, azután talán heti 1-2 használat).
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19323 üzenetére
értem.köszönöm.hát akkor inkább legyen ez a morrini blokk,mint minarelli,inkább menjen ez gyáriasan 65 öt mint egy tuningolt 90 et,amig ennek a blokkjával nincs semmi gáz addig felesleges paráznom.
-
runner 125
nagyúr
válasz sanyiboy #19322 üzenetére
Az F-12-ben nyerőbb, Minarelli blokk van, ami sokkalta jobb konstrukció.
Viszont egy tuningolt példány nem lesz olyan tartós, mint a gyári, plusz az ilyen példányok étvágya is jóval nagyob. 5-6 litert lazán beverik, és cserébe nem adnak akkora teljesítménytöbbletet.
Tothgera30
Nah igen, legalább nem 9000km van odaírva, mint a 80%-uknál.
Bár, ettől függetlenül legalább annyiba vehetné az érdeklődőt, h lefotózza az eladó példányt. Lusta dög.
[ Szerkesztve ]
-
sanyiboy
csendes tag
szerintetek egy Italjet formulát megérné elcserélni egy 2000 es malaguti F-12 es re?vizhütéses nah meg 70 es henger van rajta,pörög mint állat igaz,mert küldött róla a srác egy videót,de az igazság az hogy az már megvan piszkálva ez az italjet meg még nincs,és a malaguti tán viszi a 90 et,jó igaz az italjet 65 öt visz alattam és minden gyári,szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Ez érdekes lehet, bár legalább km tekintetében korrekt, ha mediterrán éghajlatú országból behozott gépről van szó!
-
zsolt19900
őstag
ez valami átverés lesz? vagy talán csontra sérült a jobb oldala
-
runner 125
nagyúr
Korrekt, rendszámos, már új külsős 180-as 2t 259k-s áron.
-
zsolt19900
őstag
erről vélemény
-
engine88
aktív tag
válasz barack1997 #19316 üzenetére
Én nem ismertem ne haragudj
Találtam egy kipufogót, de azt írja Kymco Super 9 Liquid Cooled.
Akkor ezek szerint az én Air Cooled Super 9-emre nem is jó? -
engine88
aktív tag
Ilyen gagyi márkájú görgő is jó? Vagy itt is sokat számít a márka?
-
őstag
válasz SzlobiG #19308 üzenetére
Ezt több mint egy éve árulják. Írtam Neked kb tavaly óta én is motort nézek,többször hívtam, majdnem lementem megnézni, de aztán mégse, nekem elég messze van. Állítólag csak a jobb oldalán lévő horzsolás a baja, de ha több mint egy éve fenn van biztos sántít valami
mod: most látom, feladva: 2011. november 15. Vigyázz, a kepesmotor.hu ezer éves hirdetéseket is kidob ha típus szerint keresel
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz runner 125 #19310 üzenetére
azt a villásat elvitték
ez azzal párhuzamosan már fent volt ha jól tudom
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #19308 üzenetére
Pár napja volt egy 125-ös Malossi villával, nagyon jó áron. Akkor mondtam, h arra valaki nem csap le, azt elviszik. Már fent sincs.
Hívd fel, de ez gyanúsan olcsó...
-
kkrisi
senior tag
Valaki? Fontos lenne, mert holnap akkor már be is szereznék egyet!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #19307 üzenetére
Köszi így már felismerhető.
Ez amúgy tuti kamu vagy valami baja van, főleg hogy forgalomba helyezhető. Egy telefont megér azér.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
barack1997-nak igaza van. Itt a fórumban egy srác csináltatta az övét. A vizesek viszont jók, a karbis viszont 3,5 litert megeszi, aki kevesebbet mond az vagy tolja félúton vagy hazudik, a befecsishez pedig sok szerelő nem ért (sajnos sokan máshoz se nagyon).
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #19297 üzenetére
Runnereket hogyan lehet megkülönböztetni képről 2T vs 4T(125ccm)? A kipufogót nézem, de az se teljesen jó...
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz runner 125 #19297 üzenetére
rakott már le itt valaki 125 ös jogsit? a friss lehetőségre gondolok.
tothgera, akkor ezek között is nagy a difi? henger fojtás?
-
barack1997
senior tag
válasz runner 125 #19270 üzenetére
PGO blokk, faternál van egy ilyen blokk, nem rossz, de nem is olyan jó, de sokkal jobb mint cpi féleségek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...