Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack1997
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Én nem vágyok cigany csak anyu, apu meg teso
(adatlapomon ott nevem, és amúgy nem vagyok rézbőrű ) Amúgy csak ez a mi hobbink, faterommal ezt szeretjük csinálni 
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
PLaci58
üzenetére
Nem nem nem, természetesen nem így gondoltam, hanem esetleg ötletek, tippek, tapasztalatok, gondoltam, hogy nem annyi lesz, hogy "legalul van egy piros csavar, meghúzod, és 120-at megy majd"
De mondjuk "nekem is volt ilyen, ... volt a ludas"
Amúgy ha ennyi a vége akkor is megért 15-öt, ennyiért roncsot meg alkatrészt kapsz, nem működőképes gépjárművet ajándék bukósisakkal, vadiúj gumikkal. -
Tothgera30
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem Balogh...

-
PLaci58
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Csak nem a Lákátosra gondoltál ?

rasotamas!
Teszel rá 2 pedált és átnevezed babettának. Annak se drága annyiért
Komolyra fordítva, ugye nem gondoltad komolyan, hogy látatlanba (hallatlanba) meg tudjuk mondani mi a baja. Ahogy leírod, nagyon gyenge. Ennek sok oka lehet. A légszűrőt elég kimosni, de próbálni anélkül is lehet. Netről le lehet tölteni hozzá alkatrészjegyzéket. Egész jó robbantott rajzok vannak benne.
Lehet sok hibája: légszűrő, porlasztó, motor, szelepek, kipufogó, variátor, kuplung... -
runner 125
nagyúr
válasz
barack1997
üzenetére
"Összesen 12 robogónk van."
Oszt Lakatos-e a családneved?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
barack1997
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mondjuk 50 alatt már nagyon necces városban..
-
Tothgera30
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
Ez a kulturális megnyilvánulás a te dolgod, viszont ha kapnál egy fojtott mopedet külföldről ami önerőből 25km/h-ra képes akkor nem azt mondanád hogy "leszarod" mert városban az autók felkennének valahová. Olyan fiatalon meghalni pedig nem jó, szóval szerintem az az igazi ha a forgalom ritmusát fel tudod venni vele és kész, végsebesség pedig egy 50cc-nek bőven elég a 60-70km/h.
-
barack1997
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én pl lesz@rom mennyit megy ameddig ki nem teszem a lábam a városból (Pápa). Jelenleg 60-at megy a Zip-em (a piros, mert van egy fekete iis, na az lesz a 70cc
), itt városban elég is
.(Összesen 12 robogónk van: 2 db PGO (AC), 2 db Piaggio Zip AC, 1 db Gilera Runner 50 (LC), 1db Benelli K2 (LC), Suzuki Adress és Katana (mindkettő AC), Rieju Paseo 4t (ennek hasonló a blokkja mint a kínai 4t-nek, de kicsit jobb anyagminőség és ez tényleg megy 70-et), 1 db Qing Q1 china 4t scooter xDDD 79cc narakuval, CPI Explorer 70cc, + Van egy Simson Schwalbe

-
Tothgera30
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
..."de a végsebessége jobb (mondjuk 70)"... - Rosszul tudod, gyengébb, kevesebbet is megy, cserébe nem kell neki annyi nafta.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
Hát, nem tudom, ebbe így nem törődnék bele
Úgy tudtam egy 50-es 4ütemű nem gyorsul úgy mint egy 2ütemű, de a végsebessége jobb (mondjuk 70). Ez még 50-et sem megy, azért az durva szerintem. Ami kárpótol: az ára. 15 darab ezres 
Szerintem kipucolom a karbit, esetleg a tűszeleppel eljátszadozom, meg a légszűrőt talán kicserélem, tömítéseket lecsekkolom, gyertyát gyújtást variálgatom még talán.
Külföld fórumokon azt írják, a rózsaszín kábelt elvágva, karbiban egy hézagolót áthelyezve 80-at megy. Az azért k*rva messze van.... -
barack1997
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hát ez ilyen motor, gondolom van benne fojtás is, nem rossz konstrukció, csak kicsit az anyagminőség gyenge, fateromnak is van egy, a 89cc-s Naraku Hengerszett dob nagyot a teljesítményén, más nagyon nem, talán egy picit a kuplung és a vario hangolása. ez ennyit tud, egy kis összeget rászánsz arra a hengerre és egész jó kis motor lesz , kicsi fogyasztással. Gyáeilag 1,5 litert fogyaszt 100-on

-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Valamelyik nap beszereztünk egy erősen használt kínai robogót. Nem kell leszólni, az ára miatt vettük meg. Egy nagy bajom van vele: Valami borzadály lassú. Emelkedőn megy 20-at, síkon vagy 40-et ha megy. 2/3 gázig gyorsul, utána semmi, sőt inkább lassul a további gázadásra, és "ugrálós" lesz, persze nem fel-le hanem előre-hátra. Nem tudom mi baja lehet, levegőellátás (légszűrő/karburátor), gyertya/gyújtásszög ami hirtelen eszembe jutott, érdekelne mi a véleményetek, tapasztalatotok, ötletetek, típushibák, stb.
Ja, a pontos típusa: Baotian BT50QT-9
Mivel vannak egyéb hiányosságai is (letört sztender, ülés stb..) érdekelne hol kapok ehhez Budapesten vagy kelet Pest megyében alkatrészt. -
busman
veterán
[link]Tudnék egy ilyet,120 környékén,,,megéri?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
runner 125
üzenetére
Azért had álmodozzak már

Egyébként 300 körül már tényleg elég jó gépek vannak, de át kell gondolnom, hogy ennyit szánok-e a dologra.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Hjah, én sem akarok túl illúzióromboló lenni, de kéccázért ne akarjunk már rendszámos, hibátlan gépet venni.

..mert egyszerűen nincs. Normális, papírozott 125-ös robogót 300 alatt nem kapsz. Ezt be kell látni, vagy felesleges elmenni a tanfolyamra - venni kell egy 50-est olcsóbban.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tovább nézegettem a napokban az árakat meg a típusokat és kicsit utána is olvasgattam a témának, de elég elkeserítő, 200 környékén nem nagyon lehet olyan 125-ös robogót venni, ami jó állapotban van és még rendszámos is. 250 környékén kezdődnek, de inkább 300 az ahol bővebb a kínálat.
Egyébként egyelőre a vespa et4, honda pantheon, honda sh125 vonalon nézelődtem. Vespából mondjuk a rendszámos változat olyan mint a fehér holló.
Tanfolyamra március elején megyek, ez már biztos.
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Aprilia Scarabeo?
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem akarok tuningolni...csak melóba járáshoz kell
-
busman
veterán
Honda x8rs tapasztalata van valakinek?
-
PLaci58
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Háát én nem vagyok egy könnyű eset (100+), de nincs probléma a robi elindulásával. Nem versenyezni akarok vele, hanem közlekedni. Értem én, hogy miért hangolgatják a kuplungot meg a variátort, de abból az életkorból már kinőttem
Egy motornak ne hangja legyen, hanem menjen rendesen!Az, hogy össze van-e rohadva valami a hajtásnál, az egyszerűen ellenőrizhető. Sztenderre állítva, a hátsó kerék a levegőben és megnézni, hogy forog-e. Ha valami nem stimmel, akkor lassan forog.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Area51
üzenetére
vagy mindig hozzáért a kuplungpofád a haranghoz, vagy a tűgörgőid a végáttétel tengelynél (a hátsó tárcsa és kuplung tűgörgőit) soha senki nem tartotta karban, nem zsírozta meg, nem cserélte le, és baromi nagy volt a súrlódása, mert az ékszíj morzsalék és a ferodolpor eltömítette a kosarat. Vagy egyszerűen sokat állt és rozsdás volt.
Az első verziónak alapjárati gondokat kell okoznia, a másik verzióhoz meg nagyon igénytelennek kell lenni. -
Area51
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor hogy indult be a motorom?
Mert mint mondtam az akku lemerült,a berugó rész szét ugrott,
rá ültem és csak gurultam mint az őrült és hazáig tudtam menni 12km-t
És józan is voltam már! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
PLaci58
üzenetére
azért kell bele erős rugót rakni, hogy a nyomatékcsúcsnál legyen a blokk, amikor elkezdődik a kuplungharang hajtása, és ne b*ssza agyon 3000 es fordulaton a motort, amikor alig van valami nyomaték a főtengelyen. a kapcsolás megint más téma, az röpsúly, a pálya és kontrasztrugó kérdése.
Ha nem akarja valaki, hogy lábbal be kelljen segíteni indulásnál, akkor bizony be kell hangolni a kuplungot nyomatékcsúcsra. Valamit valamiért.
Én pl rühellem a gyökkettővel indulást. akkor veszek babettát és még rá is tudok tekerni. -
Area51
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Próbáld ki!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
ott össze volt rohadva a tűgörgő a tengellyel valszeg. normális állapotban lévő robogót NEM LEHET betolni.
p egy 50es robogónál 80nál lehet egy hátsó féket húzni pl, hogy megálljon a hajtás egy pillanatra. a robogó tovább fog gurulni 50 el. Nem fog beindulni. a harang és a pofák között több mm es hézag van. semmi nem súrlódik annyira, hogy hajtás jöjjön létre. Hacsak nincs összerohadva valami. -
Nordik
addikt
Ha választanotok kellene akkor 170ért Benelli 491 vagy egy Aerox 200ért? Mindkettő kereskedésből, leszervízelve, garanciásan. Megéri az Aerox azt a plusz 30k-t? Bár ha jól tudom valami régebbi modell.
-
PLaci58
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
Szerintem nem. Éppen az a lényege, hogy terheléstől független legyen a villogás üteme.
Azért nézd meg a relét, hogy mennyi max. áramot adnak meg rá!ui. LED-es fénycső?

-
g@bo
nagyúr
válasz
barack1997
üzenetére
én is moddolnám, egy hengerszettel, csak kicsit nagyobb volumenű meló...
-
barack1997
senior tag
Moddolom a Piaggio Zip-et. Ha veszek egy LED-es Indexrelét, meg 2 db 3W-os LED-es fénycsövet, azt elbírja az indexrelé ? Szóval nem lesz túlterhelve ?
-
PLaci58
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Nézd meg jól, hogy milyenek a menetek!
Én olyat vettem mint a második képen van M8 jobb-jobb-os kivitelben. Itthon kiderült, hogy M10-es kellene. Visszacserélni nem tudtam, mert nem volt és vagy 2 hónapig hiába jártam a nyakára. Végül meguntam és a haverral csináltattam két M8-M10 illesztőt. A röhej az volt, hogy 6 szög anyagból esztergálták és szépen leszedték az egészet kerekre, hogy jobban nézzen ki, én meg küszködhettem a meghúzásával
Mondjuk itt csak 2500 Ft volt egy pár.runner_125!
Én nem tudnék gurulni annyival, mert kb. 15-nél bont a kuplung, addig megy a motorfék. Szabadonfutó meg nincs benne. Lehet, hogy gyenge benne a rugó, de nekem megfelel. Kis gázon kényelmesen indul. Sose értettem minek erős rugót beletenni, ami 5-6 ezres fordulatnál kapcsol, aztán lehet huzatni akár 8 ezerig. Magyarul szinte max. fordulaton jár vele állandóan. Úgy persze, hogy nagy a fogyasztás. -
sz_abika
addikt
Hmm ma sikerült sikeresen feldönteni motorom aminek eredményeképp letört a bal tükör. Menet sértetlen a tükör része ment szét - ki is dobtam.
Bontottat valaki nem tud? Mala Centro 50, 1999-es évjárat. Vatera nem nyert.Itt van 8ért új. m8 menet alapján, akkor a többi is jó lenne a motorhoz?
-
PLaci58
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez az elmélet. A gyakorlatban azért vannak súrlódások és nem tartom elképzelhetetlennek a betolást. A nyáron kipróbálom én is valami lejtőn

Persze, ha nagyon erős rugók vannak a kuplungban, akkor nem valószínű, hogy sikerül. -
Nordik
addikt
Benelli 491-be 120km/h van írva. Ez lehet, hogy 70-es?
Ha nem az akkor kb. mennyit mennek ezek végre?

-
g@bo
nagyúr
na, ma eldöngettem egy 30-as tábla mellett, nem is kellett sok és ott lapult a traffi....
még jó, hogy max 50 amivel megy a szekér. -
m3tr0
őstag
-
Area51
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én ezt mind értem és tudom!
De be indult a gép ez biztos! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Area51
üzenetére
Az eléggé érdekes, amikor tolsz egy robogót csak a kuplungharang forog, alatta röpsúlyos kuplung van, ami nem ér hozzá álló helyzetben. Akár 100 al is tolhatod, soha nem fog hozzáérni a haranghoz, csak akkor ha el van törve egy pofarugó talán. De azt se hinném. Pont ez a lényeg, hogy ha forog a pofa, akkor szorítja rá magát a lendülete.
-
Area51
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Én már toltam be!
Egy alkalommal horgászni voltam,egy Aprilia Scarabeom volt és le merült az akku a berugó racsni meg szét ugrott.Hihetetlen pedig igaz! És ez mind hajnali 2-körül!
Elég messze voltam és gondoltam ki próbálom volt egy szakasz feljáró ami le volt aszfaltozva na mondom legurulok jó gyorsan hátha bejön! És láss csodát be indult az első próbálkozásra!
Ennyi! -
PLaci58
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Tetszik

Az utánfutó kereke se semmi.
1 dologra lennék kiváncsi : hogyan indítja be?
"Berugókar letörve, önindító nem működik"
Azért megnézném, ahogy utánfutóval betolja valaki. 15Km/h-ra felgyorsítva már van esélye, hogy a kuplung bekapcsol
Tényleg, próbált már valaki betolni egy variátoros robogót?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
jos3ph
üzenetére
60 at semmikép, azért már 3kj Jogot kapsz, sisaktartóval, vagy Artistic Spec-t vagy Aprio-t, de még Super Z-t is.
ilyen yamahát nem is láttam, 2JA előttinek tűník, talán nem is variátoros, hanem láncos, röpsúlyos kuplunggal.
de nem tart sokáig neked ezt megnézned. beütöd a hasznaltautón hogy mit kapsz 60 ért. és ha benyögök 5e forintot akkor annyiért adod el? lustaságnak nincs határa.
-
jos3ph
tag
(#17625) runner 125
Használtautón nincs hasonló robogó sem, így sokra nem mentem vele, de azért egy ötletnek jó volt.A kérdésem még mindig ugyan az, hogy mennyit érhet ez a motor a leírtak alapján!? 60ért raktam fel, de igazából nem tudom, hogy ér e annyit, ebben kérném a segítségeteket! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Egy kis off belefér ide is.
Úgy negyed órája ezen szakadok.

..a legnagyobb.., írja haverom messengeren;- üzenete:
tudod mit kellene csinálni?!
az eladó nevében, normál, valóban kistraktor fotókkal feladni egy hirdetést
majd valahogy megnézni a vevő arcát amikor meglátja ezt a matchboxot
-
Brogyi
őstag
válasz
PLaci58
üzenetére
Szerintem ez nem jó. A varrásnál, és a lukakon bejön a mínusz,de a múltkor olvastam, hogy valaki nagy mínuszba is nyomta.Ő majd megmondja milyen az mikor bejön a mínusz a varráson keresztül.Bringára még jó lehet, de motorra már nem.Nekem teljesen zárt van, és +5 fok alatt már szívok erősen azzal is 120 körül.Bocsi, ha bringára jó, akkor libazavaróra is jó.

-
PLaci58
addikt
Nem ilyan maszkot keresett valaki téli motorozáshoz ?
[link] -
Nordik
addikt
Egyik motoros ismerősöm szerint szemüvegesként megoldás lehet, ha kicsit átvarratom a sisakban a bélést ahol a szemüveg szára fut. Elég barbár megoldásnak tűnik. Mit gondoltok megoldható ügyes varrónő, szabó segítségével?
-
Gergello
addikt
Ez tetszik és még olcsó is. Milyen költségekre kell számolni, ha megveszem?
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Egyetértek.
Nekem csak váltós motorjaim voltak eddig, de globálisan elmondható, hogy városi közlekedésre, esetleg rövid távú A-ból B-be való eljutásra, nincs jobb az autómata váltónál.
Persze könnyű nekem átállni autómatára, amikor több mint 10 éve csak váltós motorjaim voltak.
Aki eddig autómatázott, az meg természetes, hogy szívesen váltana váltósra, csak gondolkodjon el előtte mire szeretné használni, és mekkora méretet engedhet meg magának anyagilag, ill. jogosítványilag.
Nekünk volt Yamaha SR125. Mit mondjak. Nem volt sokáig meg, mert irtózatosan fos menetteljesítményei vannak, rövid áttételezésű váltóval, kis nyomatékkal. Lényegében non-stop váltogatni kell, hogy haladj, mert egy egyenes úton sem képes gyorsulni ha eggyel feljebbi fokozatban vagy mint kellene.Aki nem akar idő előtti hajhullást, az váltós motorban kizárólag 250ccm felett gondolkozzon. Pl. Honda CB250 az egyik legjobb ebben a kategóriában.

-
jos3ph
tag
Sziasztok!
Egy nagyon nagy segítséget kérnék tőletek. Eladnám hőn szeretett Yamaha Jog MBK típusú robogómat amit munkába járásra használtam. Kérdés az lenne, hogy mennyit érhet most a piacon? Kb 2002-es évjáratú az előző gazdája elmondása szerint. 50 köbös, dobfékes, különolajozású, önindítós, minden működik rajta, fékek is jók, 70et megy, nagyon keveset fogyaszt, új akku van benne, egy pöcre indul. Sisaktartó NINCS benne mert kistestű, viszont kesztyűtartó van a kormánynál. A külseje olyan amilyen, nem szépségversenyre jártam vele, de ez a motor inkább a megbízhatóságot testesíti meg mint a divatot vagy a csicsát, mert még egyszer nem hagyott ott sehol. A burkolatok teljesen épek kivéve egy két csavarhelynél van hiányosság de ez is ki van javítva, tehát nem rezonál, nem lóg sehol. Ha van még kérdés ami segíthet a beárazásban akkor csak bátran kérdezzetek. A segítségeteket pedig előre is köszönöm!
-
Killing
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Én 75 kg vagyok, 2. személy nélkül nekem elég városba, szaladgálós motornak meg minek nagyobb? Szerintem egy 125-ös motorral lehet élvezni a városi motorozásokat, városon kívül már nemigen.
Ha pedig szerinted egy babettával veszi fel a versenyt, akkor azt kívánom hogy életed végéig egy babettán sínylődj, talán már elfelejtetted a régi szép időket?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Noh jövök érvekkel az ellentáborba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy 125-ös 4t váltós motor (arról volt szó) szerintem nem élmény.
Arra jó, h tökéletesen megtanulj váltani és minél előbb észbe kapj, h ennek a teljesítménye bizony a Babettától alig rugaszkodik el.
Mentem már ilyennel, (ok, én 100kg vagyok), de szerintem borzadály. Amire elkezdené éreztetni azt a csöpp nyomatékot, egyszerűen már el kell váltanod, mert elérted a fordulatot.Személyes vélemény, ahogy írtam volt már szerencsém, - s, szeretnék is 600-750-es nyergében még - néhány váltóssal menni (köztük 2 verseny cross motorral), de a 125 4t egy fél éves tervnek jó alternatíva, - többet nekem nem nyújtott.
-
barack1997
senior tag
nekem egy k2-esem van, ugyanez a blokk, viszont a kasztni-ja tropára van törve, faterom vette potom pénzért
kasztni nélkül mehet egy robogó ? Mármint bűntetnek érte? csak a hűtő, a kalaptartó (faterom köcsögnek hívja) meg lámpa+index lenne rajta, semmi más
a váz meg le lenne fújva, az elektromos cuccok meg becsomagolva 
-
m3tr0
őstag
válasz
Nordik
üzenetére
Nekem volt. Még nincs egy éve ,hogy eladtam.( 140.000-ért vitték el alku nélkül..)

Én nagyon szerettem, pont tegnap éjszaka gondolkodtam rajta, hogy eddig az volt a legjobb robogóm, illetve az ami a legjobban tetszett és amellett jó is volt. (volt egy Jog 2JA-m is egyszer, az is nagyon jó volt abban az időben)A 491 szerintem nagyon szép, ritka motor, viszont ezért cserébe nehéz hozzá burkolatot találni ha törik. Egyéb alkatrészt találsz hozzá mivel fekvő minarelli blokkos, vízhűtéses. Megbízható, jó motor.
Olaszokra jellemzően ennék is az első futómű elég kemény, inkább visszaüt mint csillapít, persze csak durvább úthibákon.Nekem egy bosszantó "baja" volt, a hűtővíz tartály kupakját nem lehetett rendesen rátekerni, ki volt kopva a tartály szájnál a menet és nem zárt rendesen. Amúgy semmi gondom nem volt vele. Benzin meg olaj ment bele és kész.
Persze amikor megvettem akkor kis felújítás, átnézés megvolt.
(görgőcsere, hengerfejtömítés csere, csak a biztonság kedvéért (még gyári volt benne!))Ez volt az! Nem tudtam képet berakni...

-
Nordik
addikt
Benelli 491-ről mi a vélemény? 170ért lenne megbízható kereskedésből, fél év garanciával, lényegében felújítva. Csak így adnak el motorokat.
Igazából Aeroxot szeretnék, de azok 200ért mennek itt.
-
zack
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
A csajom 180 ccm Piaggio X9-et 95k rendszamoztattuk le. A 400ccm Majam 135k volt. Ebben minden benne volt az utolso forintig.
Ezek bar 2011-es forgalomba helyezesek voltak, most is kalkulalhatsz ezekkel az osszegekkel, mert nem valtoztak.
Arra figyelj hogy az adas vetelire ne Magyarorszagot irj, es mentesulni fogsz az atiras alol. -
Area51
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Az biztos!
Bár én nem akarom eladni,özön pénzt ráköltöttem!
Majd kap egy AF-es alvázszámot,ha megoldható! Még utána járok!
Valóban nem sok a Magyar okmányos robogók!
Elképzelésem sincs mit fognak csinálni az emberek ha be jön a rendszámozás ezzel a tömérdek papírnéküli robogóval!
Megy a töltésbe!
-
Area51
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Meg is van a Runnerem! Hisz most lett teljesen fel újítva!
Viszont nem helyezhető forgalomba!
Ezért akarok egyet ami legalább Magyar okmányos! -
Area51
csendes tag
Üdv
Szeretnék vásárolni egy Gilere Runner 180 2T
Kérdésem az lenne szerintetek mi a reális ár egy 2000-2004 évj Magyar papiros gépnek?
Nézegetem őket és elég változó az ára! 230-340.000ftig
Természetesen tisztában vagyok vele hogy állapot függő a dolog! -
Boxer001
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Azért elég bosszantó, hogy Pesten 85-90-ért hozzád vágják az A-t, én meg csinálhatom 130-ért.
100 körül mozogna, de bérelnem kell motort. Gondolom Pesten meg ingyen van a motorhasználat...ilyen az, amikor nagy a konkurencia, mehetnek le az árak. -
runner 125
nagyúr
válasz
Polacheck
üzenetére
Bizonyos határokon belül az iskolák szabják meg, de szerintem találni olcsóbban is. Csigavérnél 28.200Ft.
Itt kerek 28k.
Itt nem írja, viszont a nagymotor jogsi a többihez képest kb 50k-val olcsóbb.
Hívd fel...de, szét kell még nézni, pesti iskolákat annyira nem ismerem.
mod.
DigitXT
4:44-től kiderül. Tompító nélkül azért a 125-ösön is elég vad.

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Azt tudja valaki, hogy B kat jogsi mellé a 125-ösre a kiegészítő tanfolyam + vizsga ára mindenhol ugyanannyi? Most kaptam egy ajánlatot innen 29600-ért.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Kissé más stílusban; Honda Pantheon 125.
Kíváncsi lennék, hogy a 4Road 125-ösön is szól-e akkorát, mint a 180-ason.
-
akos3
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Sztem is jobb, ha beírják, bár én erről még nem hallottam.
(#17600) Gergello
nem értem, h miért ne lenne értelme? legalább vmi élvezetet is ad, és még jobban is néznek ki (persze ez relatív). emellett sokkal joban járszhatsz a motorral ahogy épp avezetési stílusod kívánja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- War Thunder - MMO Combat Game
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(adatlapomon ott nevem, és amúgy nem vagyok rézbőrű ) Amúgy csak ez a mi hobbink, faterommal ezt szeretjük csinálni 
De mondjuk "nekem is volt ilyen, ... volt a ludas"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy tudtam egy 50-es 4ütemű nem gyorsul úgy mint egy 2ütemű, de a végsebessége jobb (mondjuk 70). Ez még 50-et sem megy, azért az durva szerintem. Ami kárpótol: az ára. 15 darab ezres 

nyogo83
sityupityu