- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #19241 üzenetére
"Nem lényeg!"
Ezek szerint neked nem számít, ha eladok neked egy 5 éves terméket újként.
Ezért virágzik kamu 50-es eladás Mo.-n, mert egyszerűen megvan az a vásárlóréteg, akit az orruknál fogva vezetnek a nepper eladók.
700k-ért az év biznisze, most kell kocsiba ülni.
mod. Qrva sok érte. Ennyiért 500-as Nexus-t kapsz, ami 3x akkora élmény.
sanyiboy
A külső tárcsa levételéhez kell légkulcs, vagy venni kell egy speckó variátor fogót, amivel meg lehet akasztani.
Az _eladó_ eladni akar, fényezik a holmit, soha nem szabad hagyatkozni arra, h mit mond.
Autónál, motornál egyaránt hiába mondta az eladó, h tegnap cseréltük le az olaját. Leszartam mindig is. Első dolgom volt 4t-nél az olaj, szűrőcsere. -
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #19238 üzenetére
Ezt a Runner-t szinte biztosan több darabból legózták össze, vagy az van amit már fentebb is írtam. 97 óta 2002-ig 50-esként használták, de az _ nem azt jeletni_ , h akkor rá lehet hazudni, h 2002 10. havi.
Eleve 2001 végén volt egy visszahívás a maxi Runner-eknél, jó néhánynál kicserélték az első zsíros villát olajosra. Ezen még a zsíros van abból is..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #19236 üzenetére
Hutyutyu. Ettől még a blokkja '97-'98-as.
És azt egyenesen kizártnak tartom, h 5 évet volt a szalonban ez a robogót. S, az is biztos, h 97-98-ban nem adtak ki srága grafit színben maxi Runner-t. Ez 2003-től volt elérhető.
Úgyhogy valami biztosan fake a történetben, hiába vannak olyan papírjai.
-
válasz
Area51 #18585 üzenetére
Akkor az nem semmi perec lehetett. Elég nagy barom aki ilyennel játszik, akár ember életet is követelhetett volna, akkor pedig akaratlanul is gyilkossá válna. De sokan az ilyet lesz@rják, csak a kis 5 percnyi örömük legyen meg.
Bár lábon bemenni gondolom kicsit fájt, azután pedig jött a véres pisi... mindegy már, azért gondolom szépen helyrejöttél a 7 év alatt.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #17862 üzenetére
Hjah, de gyere le velem egy olyannal a Balcsira 100-as utazóval.
Nekem még senki nem tudta megmagyarázni, h ez miért jó. Tényleg egyetlen egy pozitív okot/érvet látok az egészben, ami a kihívás.
Ezen kívül ráfizetés az egész tuning téma.barack.
Persze, maga a 70-es vas henger kialakítása gyakorlatilag a gyárival megegyezik, csak nagyobb a furat. Így a henger tartóssága valóban megegyezik egy gyári hengerével, viszont sokan nem veszik figyelembe, h egy 50-es robogónál az apró teljesítménynövekedést hosszú távon már nem bírja a többi alkatrész. (Főtengő, hajtókar, csapágyak, plusz egy 17,5-es karbi mindenképpen kell hozzá, ha gyári karbi van rajta.) ..és még sorolhatnám a hajtás optimalizálást is, ha már 70-es vas kerül a gépre, - de így már el is indítottuk a lavinát.
-
DigitXT
félisten
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #17835 üzenetére
Ha, tárca, töltő, telefon, lezáró, kulcsok, eü csomag, apró, és ezen kívül más holmit is bedobálok, sötétben eltart egy darabig míg megtalálom amit keresek. Jártam már úgy, h nem találtam a tárcámat, mire rájöttem, h kintfelejtettem a sisaktartóban.
Noh, meg volt a Nexus-ban is, így csinálok ebbe is, teljesen vak sötétbe azért jó dolog, h nem kell matatni.
Kapcsolót meg linkeltem már szerintem, úgy oldom meg, h ha felnyitom az ülést zárja az áramkört a kapcsoló, így világít - értelemszerűen, ha lecsukom elalszik. (autóknál van az ajtóknál ilyen kapcsoló..)A kettő együtt kb 1,5 Watt-ot fogyaszt, az meg semmi.
-
válasz
Area51 #17735 üzenetére
Azt mondta nem nagyon keresgélte a hibát, mert minden 4 ütemű 50-es szarnak tűnt neki amin eddig ült, úgy volt vele ez is az és kész. A kipufogót teljesen levéve gondolom nem nagyon kéne megpróbálni mit csinál teljes gáznál mert a fojtása nélkül behal a motor nem? Vagy lazítsam meg kicsit a kipufogótartó csavarokat, hogy picit szivárogjon? Mármint ha azt akarom megnézni nem-e a kipufogó van eltömődve.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Area51 #17672 üzenetére
vagy mindig hozzáért a kuplungpofád a haranghoz, vagy a tűgörgőid a végáttétel tengelynél (a hátsó tárcsa és kuplung tűgörgőit) soha senki nem tartotta karban, nem zsírozta meg, nem cserélte le, és baromi nagy volt a súrlódása, mert az ékszíj morzsalék és a ferodolpor eltömítette a kosarat. Vagy egyszerűen sokat állt és rozsdás volt.
Az első verziónak alapjárati gondokat kell okoznia, a másik verzióhoz meg nagyon igénytelennek kell lenni. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Area51 #17643 üzenetére
Az eléggé érdekes, amikor tolsz egy robogót csak a kuplungharang forog, alatta röpsúlyos kuplung van, ami nem ér hozzá álló helyzetben. Akár 100 al is tolhatod, soha nem fog hozzáérni a haranghoz, csak akkor ha el van törve egy pofarugó talán. De azt se hinném. Pont ez a lényeg, hogy ha forog a pofa, akkor szorítja rá magát a lendülete.
-
kem
addikt
válasz
Area51 #17513 üzenetére
Az ezen az oldalon lévő méretek most telljesen megkevertek.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Area51 #17494 üzenetére
srácok
azért ennyire ne legyünk már egyszerűek. nem melegszik valami akkor jó? ezeket ki kell mérni, nem kézrátétellel kell megnézni, meg szemre, meg odarakom a kezem, hogy mennyi jön, meg mekkora a hézag. Nem is értem hogy gondoljátok.
a főtengelycsapágyat meg nem lehet hallani. ha hallod, akkor ott már nagyon nagy gáz van. és még az se biztos hogy beindul, ha valamit hallasz, ott már majdnem tized mm a hézag.
lehet semmi baja. -
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #17491 üzenetére
Gondolkodtam, de passz. Ha, most lett összerakva, akkor főtengelycsapágy biztos nem lehet, bár nem tudom mennyire néztétek meg, de ezeknél még típushiba, h magában a csapágyban megforog a főtengő, nyilván ilyen esetben főtengely csere a megoldás, de nem hiszem h itt is ez állt fent.
Egy valami nézz még meg, ugyanis ilyen fémes hangot az enyémből is hallottam néha, s épp a minap vettem észre, h mi az.
A nagy, központi blokktartó bak mellett van egy kis fém darabka, noh az valamiért kilazult, és mozog a helyén. Nézd meg, hátha..
Képen bekarikáztam..
-
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #17243 üzenetére
Nem nagyon értem, látni kellene.
De az tuti, h a szívatót normálisan be kell tolni a helyére, és rögzíteni kell a csavarjával. Nem lehet azt ki be emelgetni.
Tipp; vegyél átalakítót és csinálj manuális szívatós karbit. A fogyasztáson kb 4-5 dl lehet spórolni is, és nem nincs vele vesződés.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #17018 üzenetére
Most hirtelen nem tudom mire gondolhatsz, fotózd le.
Mert hasonló pipa szerű menetes van még a motoron, de az a hengerfejbe megy, és az vízhőfok mutatónak a jeladója.
Egyébként meg amiket írtál a 125/50-ről tipikus önigazolás.
"Eddig még megúsztam, eddig még nem volt baj, eddig még szerencsém volt."
Pláne úgy nem értelek, hogy mellette fenntartasz és birtokolsz egy 1000-es sportmotort. De, 50k-val többért már nem módi megvenni egy rendszámos robogót, aminek azon kívül, h _szabályosan_ fogsz használni, számtalan előnye van.
Nekem (mivel fiatal vagyok, és nincs 10 éve jogsim, nah jó majdnem
), de így 7k a rendszámos 180-as biztosítása 1 évre. Egy 50-esé kb 4. Plusz évi 3.000ft-ot nem ér meg neked egy rendszámos robogó, amivel ha kedved szottyan, a pároddal elmehettek bevásárolni, moziba, vagy szimplán kerülni egyet a városba?!
Mellesleg nem kell a tükröt bújni, nem kell rendőrautónál belefékezni, majd görcsölni, h megállít-e - ha, igen feltűnik-e neki. S, mi van ha KPM vizsgát követel?! Ugye..Visszakanyarodva az enyémre, a vételárát nem említeném, mert bazi nagy mákom volt vele, ennyiért még papír nélkülieket sem lehet kapni ilyen évjáratban. De, a fentebb említett összegbéli difi kb. megvan a rendszámos és kamu 50-esek között.
h1n1_900
Igen, ilyenkor alattam is kerékre áll a Babetta, sőt múltkor 40 métert egy keréken mentem, de 80-nál már nagyon hideg volt, le kellett raknom, de még ment volna.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Area51 #16997 üzenetére
SP-nek a kb '99 végén kiadott, már hátul is tárcsafékes Runner-eket hívták, SP - Sport Production. Ezek nyilván 2 üteműek. FXR már a frissebb, 2002 után gyártott, de szintúgy 2t verzió, enyém is utóbbi.
Aminek szárnya van hátul, más az orridom és olajos Paioli villája van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest