-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #16637 üzenetére
A cikk írója Bunny - testépítő edző (is), body.builder-en ő válaszol a sok tajgetosznak.
..most tudtam meg én is, h robogókról is blogol és teszteli is őket izibe.Egyébként jogos a felvetés, de szerintem nem akart ő senki felett ítélkezni, szimplán hirtelen felindulásból megírta a cikket. De, ettől függetlenül hüleség nincs benne. - Valóban nincs szóról-szóra idézve egy paragrafus sem, de minden helytálló. Arra viszont én is kíváncsi leszek, h az ORFK mit reagál a kérdéseire, de merem állítani, h egy egy semleges, közhelyes válasszal le fogják rázni.
...
g@bo
Nézd, ha neked 30k-t megér a mutatványt (nagyjából ennyi a kettő nem?), akkor vedd meg.
Nyilvánvalóan lesz változás. Eleve más egy tuningvarió kúpszöge, más görgőpályák íve, illetve a kuplung pofái is szélesebbek, esetleg nagyobb felületen fognak a harangon, de ami tuti, h magasabb fordulaton kell nyitniuk.
Utóbbinak csak előnye lehet, mivel egy kis ccm-es 4t motor iszonyú gyenge alul, úgyhogy kissé felpörgetve a motort biztosan jobban meg fog indulni.mod.
Motoros topikba már linkeltem, ide is berakom: 125/50, hosszú féknyom, elesett, meghalt.
Onnan többen is műszaki hibát írták, szinte tuti, h egy hosszú kihúzatást követően megszorult a henger, ami blokkolta az egészet. - Igen ám, de kikuplungolva szépen meg lehetett volna állni.
Ennyit teszt a rutintalanság - jogosítvány hiány.
..nem szeretnék most az eladó helyében lenni.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...