Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor meg kell vennetek a miénket...
Pont eladó, mivel alig használjuk így feleslegessé vált. Mondjuk nem mindenáron eladó, ha a hirdetett árból pofátlanul alkudnak megmarad. Szerintem még be sincs járatva normálisan 15 ezer van benne (100%-osan garantált ez a km). 2002.09. havi ebből 7 évet állt! Ebben az évben ha 5x elő lett véve sokat mondtam. Kicsit jobban is megy mint egy runner...
Jogsim nincs rá de motorozgattam vele én is tavaly. 175 Km/h-nál nem mertem tovább húzni neki...Mondjuk gondolom nem vennétek meg, de azért megmutatom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont eladó, mivel alig használjuk így feleslegessé vált. Mondjuk nem mindenáron eladó, ha a hirdetett árból pofátlanul alkudnak megmarad. Szerintem még be sincs járatva normálisan 15 ezer van benne (100%-osan garantált ez a km). 2002.09. havi ebből 7 évet állt! Ebben az évben ha 5x elő lett véve sokat mondtam. Kicsit jobban is megy mint egy runner...
Jogsim nincs rá de motorozgattam vele én is tavaly. 175 Km/h-nál nem mertem tovább húzni neki...
nyogo83
sityupityu