- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: 2025 dude
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: SSD cserék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
azokat amit az elözöekben irtad csinald végig,aztan..
az ébresztendö gépnek adj fix IP cimet.
lépj be a router adminba
a services fülön a "statikus bérlet" nél rendeld össze az ébresztendö gép MAC cimét a gép fix IP címével.
ezutan az administracion/WOL fülön az elérendö hostok-nál megjelenik a statikus bérlettel biró (éberesztendö) gép. ott teszel egy pipát mellé.. az alatta lévő WOL-cimeknél add hozzá az állomást MAC cim /állomásnév/üzenetszóras 192.168.1.255. Ezutan megjelenik a felvett állomás mellette az "ébresztés" gombbal (wake up asszem, nekem magyar a kezelöfelület és most nem tom angolban mit is ir ))
asszem még egy port átiranyitast is fel kell venni a gép fix IP ciméhez rendelve (protokol UDP legyen) nekem legalabbis fel van véve ez is..
én igy csinaltam és müködik (amig statikus bérlet nem volt hozzárendelve, addig nem volt jo) ha dyndnsel belépek a ruoterbe akarhonnan, az administracion/WOL fülre lépve megnyomva az ébresztés gombot, a gép bekapcsol kikapcsolt állapotból is.
logmein-el érem el magat a gépet miutan bekapcsolt és azzal ki is tudom kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest